Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Αποκαλύπτουμε το ολέθριο σχέδιο GIOVANNI-VECCO από το σιωνιστικό Βατικανό με στόχο την Ορθοδοξία


Το Ολέθριο σχέδιο GIOVANNI-VECCO
-

Αποκαλύπτουμε το ολέθριο σχέδιο GIOVANNI-VECCO από το σιωνιστικό Βατικανό με στόχο την Ορθοδοξία


Συνεργοί του εγκλήματος αυτού, και επικεφαλής του σκοτεινού σχεδίου των Λατίνων αιρετικών ήταν ο μακαρίτης Χριστόδουλος και Ο Βαρθολομαίος και συν αυτού οι μιαρά ιεραρχία. Δύστυχος πολλοί ψευδοπροφήτες, ψευδοχριστιανοι, επίσκοποι, κληρικοί , μοναχοί και προβοτοσχημοι ιεροκήρυκες τύπου μαρκουλατου-λυρα, αν και γνωρίζουν τι σημαίνει σχέδιο GIOVANNI-VECCO, Oταν τους καλούσαν στα διάφορα στημένα πάνελ να πουν τις θέσεις τους, τις απόψεις και την γνώμη τους, μιλούσαν με γλωσσά συγχύσεως με καλύπτρα, διότι εντολή είχαν όλοι αυτοί οι μόνιμοι κάτοικοι των τότε καναλιών, να υποκρύπτουν τα σχεδία της νέας εκκλησιαστικής τάξης και το σχέδιο της βατικανοποιησεις της ορθόδοξης εκκλησίας. Γιαυτο άλλωστε είναι και μόνιμοι στα κανάλια όταν χρειαστεί..

Παράδειγμα η ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Μάξιμο Βαρβάρη, τι σημαίνει σχέδιο GIOVANNI-VECCO; Σιώπησε και προσπαθούσε να αλλάξει θέμα παρά της επάλληλες ερωτήσεις στο θέμα ο καλόγερος. Ποιους λοιπών καλύπτουν και δεν ομολογούν την αλήθεια? Όλους τους νεοταξιτες μαζί με τον πρώην τούρκο έφεδρο λοχαγό Βαρθολομαίο. Είναι οι συνεχιστές του ολέθριο σχεδίου του 1924, του πρωτεργάτη ελευθέριου Βενιζέλου η ΒΕΝΙ-ΖΕΛΟΝ που προχώρησε τότε στην πλήρη διάλυση της ανατολικής εκκλησίας. Με πρωταγωνιστές της πίστεως Μελέτιο Μεταξάκη και Χρυσόστομο Παυλόπουλο έκαναν το σχίσμα του 1924.
Αυτοί οι 2 επιλεχτήκαν τότε για να διαλύσουν την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Η απορθοδοξοποιηση της εκκλησίας της Ελλάδος έχει αρχίσει από την εκκλησιαστική μεταρρύθμιση που επέβαλε ο ΜΙΣΕΛΛΗ και γενοκτονος ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ(εβραϊκής καταγωγής) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ η BENI-ZELON, Μετά του τότε μασόνου υπουργού Ανδρέα Μιχαλόπουλο, που τοποθέτησαν στον εκκλησιαστικό θρόνο το μέγα αρχιμασονο υψηλού βαθμού και σχιστή της ορθόδοξης εκκλησίας μας Μελέτιο Μεταξάκη, για να διαλύσει όπως και κατάφερε την ορθόδοξη εκκλησία και την επιβολή του άθεου οικουμενισμού.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ της ελληνικής εκκλησίας ονόμαζε ο τότε υπουργός Ανδρέας Μιχαλόπουλος, τον Μελέτιο μεταξακη. Ο εβραίος εφιάλτης ΒΕΝΙ-ΖΕΛΟΣ και όλοι οι νέο φιλελεύθερη νέο ταξική χολέρα, τοποθετηθήκαν για να διαλύσουν την Ελλάδα τότε, και όχι για να την μεγαλώσουν.
Τα σενάρια περί οράματος της μεγάλης Ελλάδας έγιναν αφενός, για να μην καταλάβουν οι έλληνες την μεγάλη παγίδα που στήθηκε από τα άγγλο-εβραϊκά συνδικάτα του εγκλήματος για την γενοκτονία που ξεκίνησε ο εβραίος «λευτερακης», κατά του ελληνισμού της μικρές Ασίας, και αφετέρου μετά την γενοκτονία των ελλήνων του πόντου να αρχίσει η πλαστογράφηση της ιστορίας, και να ξεκινήσει διαστράφηκα διδαχή στα ελληνόπουλα μέχρι σήμερα, και η σχετική προπαγάνδα που έχει εναγάγει τον εφιάλτη Βενιζέλο ηρώα.
Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει κάποτε, και ας υπάρξει κάποιος επιτέλους να αποκαλύψει τον ρολό του γεννοκτονου ελευθέριου Βενιζέλου που τοποθετήθηκε τότε για να μικρύνει την μεγάλη Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν η ονομασία του αεροδρόμιου των Σπάτων.
Το ιδιωτικό γερμανό-εβραϊκό αεροδρόμιο «ελευθέριος Βενιζέλος» η BENI-ZELON, φτιάχτηκε για να εξαφανίσει κάθε αναφορά στην λέξη ελληνικών, και να καταργηθεί και η ολυμπιακή αεροπορία. Το αεροδρόμιο «ελευθέριος Βενιζέλος», είναι ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο είπε μιλώντας το μεγάλο αφεντικό Ματθίας Χόφκιν, ο γερμανός διευθυντής του αεροδρόμιου το 2001, και οι επίλεκτοι προσκεκλημένοι του ένιωσαν «εθνικά υπερήφανοι». Το νέο αεροδρόμιο της δύσμοιρης Ελλάδος, δεν μπορούσε παρά να έχει το όνομα ενός δικού τους γεννοκτονου των ελλήνων, του εβραίου BENI-ZELON που δήθεν με το όραμα της μεγάλης Ελλάδας, βάση του άγγλο-εβραϊκού σχεδίου, τον τοποθέτησαν στον πρωθυπουργικών θώκων, για να εισάγει τον Παναιρετικών οικουμενισμό από τότε, και να ξεριζώσει τον ελληνισμό του πόντου από της πατρογονικές του εστίες, παραδίδοντας στα χεριά του ΚΕΜΑΛ 1.500.000 ελλήνων της ένδοξου γης της ΙΩΝΙΑΣ.
Επειδή όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι σημερινοί καίσαρες ονόμαζαν τον Χριστόδουλο Σημίτη της ελληνικής εκκλησίας, αφού ποίησε ο ίδιος το σχέδιο του γκρεμίσματος. Με τον προκάτοχο του Μελέτιο μεταξακη, μιας και τόλμησε να καλέσει τον πάπα, 13 αιώνες μετά την ορθόδοξη Ελλάδα, και να λατινίσει τους ορθόδοξους έλληνες και να τους οδηγήσει υπό την δικερατη παπική τιάρα του προδρομικού θηρίου της ιεράς αποκαλύψεως σε μια πανθρησκεια Βαβέλ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον μακάριο Χριστόδουλο τον εξέλεξαν οι ραβίνοι της Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ για όσους δεν γνωρίζουν.
Πλέον όμως είναι ήδη αργά λόγο ότι ο Χριστόδουλος έχει ήδη υπογράψει όλα τα νομοσχέδια των νεοτάτων, και το πιάτο με το αιρετικό δηλητήριο το σέρβιρε σιγά στον ελληνικό λαό μιας και ήταν ο μέγας προπαγανδιστής των εβραϊκών δελτίων 666 που Πρωτώς απεδέχθη. Το δικό του δελτίο δέσποζε ο αριθμός 666-94/64.
Μην ξεχνάτε πως υπόγραψε για την ίδρυση του ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΑ, και την εξάπλωση τζαμιών βουδιστικών ναών. Επίσης ήταν ο πρώτος που επέτρεψε την συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων από εβραίο-τούρκους, και δεν αντέδρασε που τα ελληνόπουλα διδάσκονται στα σχολεία ότι ο Ιησούς δεν είναι θεός αλλά δούλος θεού..
\
ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ(ΣΧΕΔΙΟ GIOVANNI VECCO)

Στο σχέδιο GIOVANNI-VECCO συμμετέχουν πολλοί ορθόδοξοι αρχιερείς, για να περάσουν τα σχεδία του Βατικανού περί παγκόσμιας θρησκείας. Σκοπός ήταν να διαλυθεί η εκκλησία και ιερείς να συμμετέχουν σε σκάνδαλα ώστε ο κόσμος να πέψη να έχει πιστή στην εκκλησία και να αρνηθεί το κάθε τι που σχετίζετε με την εκκλησία. Ένας σκοπός ήταν να γίνουν οι ιερείς δημόσιοι υπάλληλοι και να κάνουν τον ακόλουθο του θεού δημόσιο υπάλληλο, καταργώντας έτσι την πιστή τους. Πλέον η εκκλησία σε μεγάλο μέρος δύστυχος παραμένει διεφθαρμένη και λίγες είναι οι μόνες και οι εκκλησιές που έχουν σωστούς ιερείς και ακολούθους.
Το σχέδιο πηρέ το όνομα του υποστατού εχθρού της ορθοδοξίας GIOVVANI VECCO λόγο ότι υπήρξε πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως επί Μιχαήλ Η’ παλαιολόγου, του αποκαλουμένου και αζύμωτου του λατινοφρωνος. Ο βεκκος είχε κάνει ένωση μετά των παπικών και ήθελε οι αγιορείτες να τον μνημονεύουν, όπως κάνει σήμερα ο Βαρθολομαίος. Οι αγιορείτες αρνήθηκαν να τον μνημονεύσουν και έτσι ο Τζιοβάνι βεκκο έσπευσε να επισπευτεί το άγιο Όρος, για να εκτελέσουν της εντολές του. Οι μοναχοί αγιορείτες αρνήθηκαν και τον εδίωξαν από τα μοναστήρια. Σε αντίποινα ο Βεκκος διέταξε να κάψουν ζωντανούς τους αγιορείτες στους πύργους της μόνης, άλλους καταβύθισε με πλοία στο πέλαγος, και άλλους τους έσφαξε.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλα τα ανωτέρα γράφονται με συγκλονίστηκες λεπτομερές από τον μεγάλο ιστορικό του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΔΕΩΝ».

Από το βιβλίο ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ