Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

«Το ΧΩΝΙ»: Ανδρέας Ζούλας, ο κύριος σύμβουλος αρχείου με τις 70.000 ευρώ

Σύμβαση με την ΕΡΤ η οποία του απέφερε 68.985,24 ευρώ πλέον εργοδοτικών εισφορών σε ένα χρόνο σύναψε ο Ανδρέας Ζούλας -που εξελέγη αναπληρωτής πρόεδρος του εποπτικού συµβουλίου της ∆ηµόσιας Τηλεόρασης- επί διοίκησης Χρ. Παναγόπουλου και κυβέρνησης ΝΔ, σύμφωνα με «Το ΧΩΝΙ», που αποκαλύπτει σήμερα την συγκεκριμένη σύμβαση. Σύμφωνα με αυτή, ήταν σύμβουλος περιεχομένου αρχείου της ΕΡΤ.

  Ο Ανδρέας Ζούλας «διορίστηκε στη ∆Τ από έναν υπουργό που δεν έχει εκλεγεί αλλά πληρώνουµε το γραφείο του µε 451.000 ευρώ το χρόνο! Όµως η ΕΡΤ έκλεισε για λόγους οικονοµίας και κυρίως για να σπάσουµε την οικογενειοκρατία και τους κοµµατικούς διορισµούς!», σημειώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας. Όπως διευκρινίζει «Το ΧΩΝΙ», «ο Ανδρέας Ζούλας (συντάκτης της Καθημερινής) είναι αδελφός του Στάμου Ζούλα (επίσης συντάκτη της Καθημερινής) που εργάστηκε στην ΕΡΤ το 2009 και πατέρας του Κωνσταντίνου Ζούλα (επίσης συντάκτη της Καθημερινής) που εργάστηκε στην ΕΡΤ για χρόνια. Και, φυσικά, τη σύμβαση του Ανδρέα Ζούλα -που δημοσιεύουμε σήμερα- υπέγραψε ο τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος, που όταν αποχώρησε, μετακόμισε στον όμιλο Αλαφούζου». «Ο κ. Ζούλας, που εξελέγη -"οµοφώνως", παρακαλώ- την περασµένη Τετάρτη αναπληρωτής πρόεδρος του εποπτικού συµβουλίου της ∆ηµόσιας Τηλεόρασης, αν µη τι άλλο, ξέρει από ΕΡΤ (!) ή τουλάχιστον ξέρει κατά πού πέφτει το ταµείο. Για τα άλλα τµήµατα δεν ορκιζόµαστε!», σχολιάζει η εφημερίδα. «Η ΕΡΤ πέραν του τακτικού προσωπικού και λόγω της φύσεως της, για να μπορέσει να επιτύχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εύρυθμη λειτουργία της, έχει ανάγκη πολλών έκτακτων εναλλασσόμενων συνεργατών» έλεγε η σύμβαση, όπως δημοσιεύει «Το ΧΩΝΙ», σχολιάζοντας πως «κατά την άποψη του Χρήστου Παναγόπουλου (που μετά την ΕΡΤ πήγε στο συγκρότημα Αλαφούζου) ο καλύτερος εναλλασσόμενος έκτακτος συνεργάτης εκείνη την περίοδο ήταν ο Ανδρέας Ζούλας που εργαζόταν στο συγκρότημα Αλαφούζου». «Το αντικείμενό του ήταν η συντήρηση, αποκατάσταση, ψηφιοποίηση, ταξινόμηση, αρχειοθέτηση και μηχανογράφηση του οπτικοακουστικού αρχείου. Άρα, θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί σε καθημερινή βάση και να μην προλαβαίνει. Σωστά; Όχι ακριβώς. Διότι ο ακριβής τίτλος του Ανδρέα Ζούλα τότε ήταν "σύμβουλος περιεχομένου αρχείου". Και ένας σύμβουλος δεν χρειάζεται να πηγαίνει στη δουλειά του κάθε μέρα. Αρκεί να συμβουλεύει… Άλλωστε προβλέπεται και από τη σύμβασή του "δεν έχει ωράριο απασχόλησης, δεν ελέγχεται και δεν περιορίζεται στις πρωτοβουλίες του, ούτε υπόκειται σε υποδείξεις και εντολές"», καταλήγει «Το ΧΩΝΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ