Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Σάντα κλάους ή αλλιώς ΣΑΤΑΝ ΚΛΑΟΥΣ = Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μία από τις μεγαλύτερες εξαπατήσεις της ανθρωπότητας πήρε σάρκα και οστά. Ο Άγιος Βασίλης στα κόκκινα ή αλλιώς ''σάντα κλάους'' είναι ο ίδιος ο διάβολος, ως σοφός και γενναιόδωρος γέρος στη πρώτη τελετή κάποιου νέου υποψήφιου μασόνου , ο οποίος θα ορκιστεί στη μασονία και στους νόμους της , θα κρατήσει μυστικό ότι μάθει εφ'όρου ζωής και θα παραδώσει στον διάβολο (ΣΑΤΑΝ ΚΛΑΟΥΣ )τη ψυχή του. Οι εφευρετικοί μασόνοι όμως δεν έμειναν εκεί. Ένας τέλειος τρόπος για χειραγώγηση του νού και ένα από τα πιο πετυχημένα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων ήταν να βρωμίσουν την πιο ιερή γιορτή της ανθρωπότητας.Τη γέννηση Του Χριστού. Έτσι βρήκαν τον πλέον δαιμονικό τρόπο να εισχωρήσει σε κάθε χριστουγεννιάτικο αντικείμενο ,η μορφή του καλού παππούλη με τα κόκκινα που γνωρίζει τι έκανες όλη τη χρονιά και που θα σε ανταμείψει με δώρο αν προσευχηθείς γι'αυτόν και του γράψεις γράμμα. Έχει στο ''εργοστάσιο'' του ξωτικά και καλικάτζαρους που εργάζονται πολύ σκληρά για εκείνον και έξω από την παραμυθένια οικία του , ένα έλκυθρο με ταράνδους. Κατοικεί στη Φιλανδία. Κατόπιν έγκυρου γκάλοπ 50% των σκανδιναβών είναι σατανιστές. Επειδή πρέπει να πάει σ'όλα τα παιδάκια αλλά και τους ενήλικες του κόσμου και δεν προφταίνει , επιτρέπει στους γονείς των παιδιών να παίρνουν τη θέση του , φορώντας οι ίδιοι τη στολή του. Όλα τα παιδάκια έχουν το νου τους μόνο στον Santa Claus και στα δώρα του και οχι στην ιερή γέννηση Του Ιησού Χριστού. Το ίδιο ισχύει και για τους ενήλικες που τους πιάνει πάντα μια μελαγχολική διάθεση αλλά και ένα αναπάντεχο άγχος για τις αγορές των χριστουγεννιάτικων δώρων και πως θα τα φέρουν βόλτα. Αυτό είναι το νόημα των Χριστουγέννων ; Αναρωτηθείτε για μία στιγμή πόσο χειραγώγηση του νου μας έχουν κάνει εδώ και άπειρα χρόνια , αυτή η ομάδα που όσο περνάει ο καιρός πληθύνεται και κερδίζει πολλούς ανθρώπους στη πλευρά της λόγω περιέργιας. Ανατριχιάστε γιατί έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσετε την ακραία πραγματικότητα. Η μασονία κάνει κουμάντο παντού , οχι μόνο στις κυβερνήσεις αλλά και στο ίδιο μας το σπίτι.

Άρης Π.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ