Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Πλαστή ή όχι η φωτό του Μοναχού με τη Μολότωφ; Έχει ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ το Φωτο-ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΟ του Δένδια, στο να κατασκευάζει άλλα αντ’άλλων: ΕΚΑΜίτες με Κομποσκοίνια στην Ιερισσό, και Καλόγερους με ΜΟΛΟΤΩΦ. στην ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ…


Τόσο αληθινή όσο και η φωτογραφία του ΕΚΑΜΙΤΗ με το κομποσκοίνι στην Ιερισσό !



Έχει ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ το Φωτο-ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΟ του Δένδια, στο να κατασκευάζει άλλα αντ’άλλων:
ΕΚΑΜίτες με Κομποσκοίνια στην Ιερισσό, και Καλόγερους με ΜΟΛΟΤΩΦ. στην ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ…




ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ! Και οι δύο “κατασκευές” ήταν πέριξ ή ΕΝΤΟΣ του Αγίου Όρους….. Τι έγινε “εβραιο-Σκούφη”; Ανακαλύψατε καμία γερή φλέβα Χρυσού κάτω απο το Άγιο Όρος, και θέλετε να βάλετε χέρι; Μνημόνια δεν έχει εκεί! Βαλθήκατε να ξερριζώσετε τα Μοναστήρια, ξεκινώντας απο τα “άτακτα παιδιά” της Εσφιγμένου;;;
Εβραιο-Σκούφηδες, πάρτε το απόφαση : Τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, η ΕΦΟΡΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. Κάτι μας λέει ότι σύντομα θα απαντήσει σε όσους επιβουλεύονται το Περιβόλι ΤΗΣ!
ΠΟΛΥ σύντομα μάλιστα…
Η αποκάλυψη όμως των ημερών, ήταν η “αποκαθήλωση” του ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Αστικού Μύθου που ακούει στο όνομα Δημήτρης Σωτηρόπουλος!



Ο Υπερορθόδοξος Μύθος Hellas-Orthodoxy, αυτή τη φορά δεν έβγαλε τα ράσα κάποιου Μητροπολίτη για να τον περιφέρει ένα γύρω για να τον υβρίζουν οι “φίλοι” της Ορθοδοξίας!
Αυτή τη φορά ξεγύμνωσε μία ολόκληρη Μονή, και την περιέφερε στα μάτια των “αντίχριστων” για να λοιδορούν και να φτύνουν την Ορθοδοξία.
Σχισματικοί ή όχι οι Εσφιγμενίτες (ο Θεός θα τους κρίνει) δεν παύει να είναι Ορθόδοξοι Μοναχοί, με τους οποίους είχε πολύ φιλικές σχέσεις πέρυσι ο Σωτηρόπουλος. Έβγαζε ντοκυμαντέρ και φωτογραφιζόταν μαζί τους και τώρα τους διαπομπεύει!



Τα ίδια δεν έκανε και με το Μιχαλολιάκο και άλλους της Χρυσής Αυγής; Μιλάμε για Σύνδρομο…
Δεν θα πούμε περισσότερα, θα παραθέσουμε Αυτούσιο το σχόλιο αναγνώστη απο το μαχητκό ιστολόγιο ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ :

“Μία εικόνα χίλιες λέξεις….



http://greekobservatory.files.wordpress.com/2013/01/ddd2.jpg



http://arisdios5691.files.wordpress.com/2013/01/1111.jpg?w=640&h=483

Σωτηρόπουλε, αν αγαπούσες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την Ορθόδοξία, και Αληθινή να ήταν η φωτογραφία με τη μολοτωφ, εσύ ΔΕΝ έπρεπε να την ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ και να διατυμπανίζεις και να δυναμιτίζεις εναντίον οποιουδήποτε ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ μοναστηριού, και να ΚΟΜΠΑΖΕΣΑΙ ότι έχεις ΔΙΚΙΟ. Και το Δίκιο σου έπρεπε να ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ στο ΟΝΟΜΑ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και να σιωπήσεις, κυρίως όμως μη βάζεις κι άλλο λάδι στη φωτιά Ξ Ε Σ Κ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Σ τους Εσφιγμενίτες. Ο Θεός θα τους κρίνει, εσύ έπρεπε μόνο να προσεύχεσαι!!!

Αλλά δε σε νοιάζει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, σε νιάζει μόνο το ΕΓΩ σου, το ΔΙΚΙΟ σου και η αναγνώρισή σου! Και πόσα “χτυπήματα” θα κάνεις στο blog και τις διαφημίσεις! Γι αυτό δημοσιεύεις Βλακείες που δυναμιτίζουν και διχάζουν αντί να γαληνεύουν και να ενώνουν! ΕΙΣΑΙ Ο Κ Υ Ρ Ι Ο Σ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ για το ΔΙΑΣΥΡΜΟ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στο διαδίκτυο, ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ που όλοι οι αντίχριστοι χαίρονται, γιατί ΕΣΥ τους έδωσες τροφή, ΕΣΥ προώθησες και διέδωσες αυτή τη φωτογραφία, όπως έκανες και με τον ΔΩΔΩΝΗΣ και τα ράσα… Είναι πάγια τακτική σου ο διχασμός, το διαίρει και βασίλευε, δεν διαφέρεεις απο τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ και την ΤΑΤΙΑΝΑ!

Εβραίικες πρακτικές χρησιμοποιείς Δημητράκη!!!

Δικαίως ο esxatianasxesi σε φτύνει, και λέει: “Πρώτα διέδωσες την κατασκευασμένη φωτογραφία κάνοντας μπάχαλο ολόκληρη την ελληνική μπλογκόσφαιρα και τώρα το συνεχίζεις… “

Ποιός ο σκοπός σου τελικά; τι εξυπηρετείς; τον εαυτό σου; άλλους ; τα κέρδη;

ΟΛΟΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ! Να μάθει κάποτε ότι δεν είναι όλα στη ζωή “επικοινωνιακά παιχνίδια” ….

A.Γ.”
Θα ευχηθούμε επίσης καλή επιτυχία στην Ορθόδοξη “ΕΝΩΤΙΚΗ” Κίνηση του κου Σωτηρόπουλου. Πολύ καλή “ΕΝΩΤΙΚΗ” αρχή κάνατε κε Hellas-Orthodoxy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ