Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Εύβοια: Άνεργος νεαρός αφήνει άφωνους τους επαγγελματίες ψαράδες - Φωτό!
Θέμα συζήτησης έχει γίνει η ιστορία του νεαρού στην Χαλκίδα που ψαρεύει για να ταϊσει την πολύτεκνη οικογένεια του και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Με λίγη πετονιά και με ένα ψεύτικο ψαράκι σαν δόλωμα, ψαρεύει μεγάλα ψάρια και το φαγητό δεν έχει λείψει ποτέ στην οικογένεια του, την ώρα που επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής παλεύουν μέρες για να βγάλουν μία καλή ψαριά
Αρκετοί κάνουν λόγο για θαύμα! Σύμφωνα με το eviazoom, πριν από λίγες μέρες τον επισκέφθηκε ιερέας για να μιλήσει μαζί του. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που περνά η πολύτεκνη οικογένειά του δεν το βάζει κάτω και χωρίς χρήματα το οικογενειακό τραπέζι είναι πάντα γεμάτο.
Άνεργοι όλοι στην οικογένεια και άρρωστος ο πατέρας. Ξαφνικά ο μεγάλος γιος σκέφτηκε να αρχίσει το ψάρεμα, με την ελπίδα να πιάσει έστω και λίγα ψαράκια για να τα μαγειρέψουν. Έφτιαξε ένα κουβάρι με πετονιά και με δόλωμα ένα ψεύτικο ψαράκι ξεκίνησε τα βράδια να ψαρεύει σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκίδας και το αποτέλεσμα δεν το φανταζόταν ούτε ο ίδιος.Σχεδόν καθημερινά και μέσα σε λίγες ώρες πιάνει από γοφάρια μέχρι και λούτσους κάτι που είναι σπάνιο, αφού η θάλασσα στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι πολύ βαθιά. Εδώ και ένα χρόνο η πολύτεκνη οικογένεια δεν έχει πεινάσει και το νέο μαθεύτηκε γρήγορα.
Το eviazoom εντόπισε τον 28χρονο πριν λίγα βράδια την ώρα που ψάρευε και το αποτέλεσμα όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες ήταν ξανά εντυπωσιακό. Μέσα σε μία ώρα είχε πιάσει δύο λούτσους και πολλοί ψαράδες που παλεύουν μέρες για να βγάλουν μία καλή ψαριά, χρησιμοποιώντας πανάκριβα εργαλεία και δολώματα, δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ