Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Φτιάχνουν κόμμα μεταναστών. Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν σχέδιο άλωσης της Ελλάδας


Φτιάχνουν κόμμα μεταναστών
Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν σχέδιο άλωσης της Ελλάδας

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουν αποθρασύνει, εκτός από την Τουρκία, και την Αλβανία. Αν πιστέψουμε, μάλιστα, και το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο balkanweb.Lajmet.com, ο αλβανικός εθνικισμός ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημά του με την ονομασία Ερυθρόμαυρη Συμμαχία - Τσαμουριά.


Σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο, η ίδρυση του ελληνικού «βραχίονα» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας (σ.σ.: Τσαμουριά την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους». Την ίδια στιγμή, προβοκάτορες εθνικιστές Αλβανοί επέδραμαν και κατέστρεψαν το Μνημείο των Νεκρών του υψώματος 731 στη Βόρειο Ηπειρο, όπου το 5ο Σύνταγμα Πεζικού στον Β' Π.Π. έδωσε την πιο συγκλονιστική μάχη και είχε τη μεγαλύτερη αμυντική επιτυχία των ελληνικών όπλων στον Β' Π.Π. Ολα αυτά, λίγες ημέρες μετά την παράδοση από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο στη ΣΜΥ της σημαίας του ηρωικού 5ου Σ.Π.
Σε ό,τι αφορά το αλβανικό κόμμα που φιλοδοξεί να κατεβάσει υποψηφίους στις ελληνικές εκλογές και να αποτυπώσει τη δύναμη της «αλβανικής μειονότητας» στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση στα αλβανικά ΜΜΕ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (AK) «αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί τα δίκαια και την αξιοπρέπεια των Αλβανών στην Ελλάδα στο ζήτημα της Τσαμουριάς, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος του κόμματος»!
Η ανακοίνωση του κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αναφέρει τα εξής: «Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας κατάφεραν μετά από αρκετές εβδομάδες προσπάθειας τη δημιουργία παραρτήματος του κόμματος στην Τσαμουριά (σ.σ.: εννοεί τη Θεσπρωτία!) και την ίδρυση κόμματος για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από 1.000.000 συμπολιτών μας Αλβανών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα, την Ελλάδα».
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία - Τσαμουριά, μετά την ίδρυση των πρώτων παραρτημάτων στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να διευρύνει τη δραστηριότητά της σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «για πρώτη φορά ένα αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί το παράρτημά του στην Ελλάδα, δείχνοντας όλη την προσοχή και τη φροντίδα του όχι μόνο στους Αλβανούς από την Τσαμουριά, αλλά σε όλους τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών αυτά τα 23 χρόνια δημοκρατίας, αλλά τίποτα δεν υλοποιήθηκε γι’ αυτούς, ακόμη και το πιο βασικό δικαίωμα του εκλέγειν στο κράτος καταγωγής τους».
«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία - Τσαμουριά, εκτός από το πρόγραμμα και την εθνικιστική πλατφόρμα της, προτίθεται να λάβει μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, ακόμη στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500.000 Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξουν το κόμμα στην Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Αυτό που κάποτε -και όχι πολύ παλιά, μόλις δύο δεκαετίες πριν- θα ήταν απλά αδιανόητο τώρα φαντάζει μια εφιαλτική πραγματικότητα. Oι Αλβανοί μετανάστες, που κάποιοι φρόντισαν να τους αφήσουν να εισέλθουν στη χώρα κατά εκατοντάδες χιλιάδες, εκχωρώντας παράλληλα με συνοπτικές διαδικασίες την ελληνική υπηκοότητα σε πολλούς από αυτούς, θέλουν να ιδρύσουν και αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα.
Το κόμμα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει αποκαλύψει η «κυριακάτικη δημοκρατία», δεν θα είναι απλά το «κόμμα των Αλβανών» -παρά το γεγονός ότι μπορεί να τιτλοφορείται κάπως έτσι-, αλλά ένα κόμμα το οποίο θα συγκεντρώσει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη. Το εγχείρημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ενώ εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα καταφέρουν να εκλέξουν «δικούς» τους βουλευτές (!) στην ελληνική Βουλή
.
Τσενάι και Μήτσι πάνε για αρχηγοί
Τα ονόματα που φέρεται ότι «παίζουν» για την ηγεσία του αλβανικού κόμματος είναι αυτά των Οδυσσέα Τσενάι και Ταχίρ Μήτσι. Το κόμμα των Αλβανών αναμένεται να υποστηριχθεί επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους Αλβανούς δημοσιογράφους που έχουν διακριθεί μέσα από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και από Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του κόμματος των αλβανοφώνων στην Ελλάδα έχει φυσικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.
Ο Ταχίρ Μήτσι είναι επίσης γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις εις βάρος των Ελλήνων. Υπενθυμίζουμε, μεταξύ άλλων, τη δήλωσή του στην οποία ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται, τονίζοντας ότι «οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι». Ολα αυτά, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση της Ελλάδας (οικονομική, στρατιωτική, δημογραφική), η οποία θα επιδεινωθεί στα επόμενα χρόνια, οδηγούν σε ένα μέλλον νέας άλωσης του Ελληνισμού, χωρίς κανείς ακόμη -πλην ελαχίστων- να έχει αντιληφθεί ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κυριακάτικη Δημοκρατία,11/08/2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ