Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ !!! ( Απο Την Ιστοσελιδα ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ) ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Μια διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται επί ποδός στις Καρυές, πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, μόλις λίγα μέτρα από το κονάκι της Μονής Εσφιγμένου.
Σύμφωνα με.. πληροφορίες του agioritikovima.gr, έχουν λάβει εντολή να επέμβουν απόψε στο κονάκι, να το εκκενώσουν και να το παραδώσουν…

Δέστε ένα παλαιότερο βίντεο

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ

Θυμόμαστε την απάτη εις βάρος του επισκόπου του Κοσσόβου Αρτέμιου;
Οι οικουμενισταί Σέρβοι επίσκοποι είπαν ένα ψέμα· Ότι ο πρωτοσύγκελλός του αγωνιστού επισκόπου Συμεών έκλεψε ένα μεγάλο ποσόν από τη Μητρόπολη και έφυγε στην Ελλάδα. Στηριζόμενοι σ’ αυτό το ψέμα και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο έβγαλαν διεθνές ένταλμα συλλήψεως, για τον ευλαβή πρωτοσύγκελλο του Κοσσόβου και έπαυσαν, καθαίρεσαν και έδιωξαν από τη Μητρόπολίτου τον αγνό, ορθόδοξο και αγωνιστή ιεράρχη Αρτέμιο.
Ο Άρειος Πάγος που ασχολήθηκε με την υπόθεση, για να εκδόση τον π. Συμεών στην Σερβία, διαπίστωσε την απάτη. Έκρινε αθώο τον πρωτοσύγκελλο, αφου δεν υπήρχε ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του, δεν τον εξέδωσε στις Σερβικες αρχές. Ο π. Συμεών βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, αφού κινδυνεύει από τους αδίστακτους οικουμενιστές της Σερβίας.

Ποίοι είναι οι νεο-εσφιγμενίτες;

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο· http://www.newsbeast.gr
  • Οι γέροντες της Ιεράς Κοινότητας, μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει η ιδιότυπη κόντρα μεταξύ της παλιάς και της νέας αδελφότητας, άρχισαν να παίρνουν αποστάσεις.
  • Ενδεικτικό είναι ότι πριν από λίγους μήνες προκάλεσε έντονη ενόχληση η κατάθεση αγωγής από τους νεο-εσφιγμενίτες μοναχούς εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου. Με την προσφυγή τους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αξιώνουν αποζημίωση άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ επειδή δεν έγιναν ενέργειες για την απομάκρυνση των ζηλωτών.
Δεν χρειάζονται δικοί μας χαρακτηρισμοί, τα έργα τους μιλούν.

Ποιοι άραγε είναι οι επικίνδυνoι;

Διαβάσαμε στην Ρομφέα ότι οι Κουτσιουλέρηδες (οι Εσφιγμενίτες κατά την παγκοσμιοποίηση και κατά τον Βαρθολομαίο, που στο μυαλό τους και στην καρδιά τους έχουν τα λεφτά), κινδυνεύουν από τους άοπλους, φτωχούς και ξυπόλυτους  διωκόμενους μοναχούς της ιστορικής Μονής του Εσφιγμένου, που ούτε μάτ διαθέτουν, ούτε τις πλάτες του Βαρθολομαίου έχουν!
Τα κακοποιά στοιχεία από ποια μεριά βρίσκονται;  Μπορούν να μας πουν·
Τι απέγινε ο ιεροδιάκονος της νεας μονης του Εσφιγμένου που συνελήφθη πέρσυ στην Θεσσαλονίκη έχοντας στο αυτοκίνητό του ένα μικρό οπλοστάσιο; Μήπως το μπουκάλι-βόμβα που φωτογραφίσαν ήταν του οπλοστασίου, που δεν κατασχέθηκε;
Μοντάζ τα εκρηκτικά
βομβαχερι καλογ Δεν πέταξε κανένας μοναχός εκρηκτικά, λένε οι Εσφιγμενίτες της Ιστορικης Μονης. Η φωτογραφία που παρουσίασαν την δευτερη μέρα οι Κουτσουλέριδες είναι μοντάζ.
Μια απλή διαπίστωση·
Το χέρι του μοναχού είναι τυλιγμένο με ένα μαντήλι. Στο ένωμα του χεριού με το μαντήλι υπάρχει μια αφύσικη σκιά, που φαίνεται ότι ή το χέρι του μοναχού έχει εγκαύματα πρώτου βαθμού ή ότι σ’ εκείνο το σημείο έγινε η συγκόλληση του χεριού με το μπουκάλι βόμβα.
Πολύ εύκολα, ένας ιδικός μπορεί να διαπιστώσει την απάτη, αρκεί ο εισαγγελέας που θα εξετάσει την υπόθεση, να έχει συνείδηση της αποστολής του και να μην είναι στο κόλπο. Το λέμε αυτό γιατί έχουμε κακή εμπειρία από αθέους και ασυνείδητους εισαγγελείς.
_

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΧΥΡΑ

OI XΡIΣTIANOI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΪΒΑΝΙΑ,

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

Tις αγάπες και τα χαμόγελα τα έχει ο Βαρθολομαίος για τον Πάπα και για τα σκοτεινά κυκλώματα. Αν κάποιος μοναχός κληρικός επίσκοπος αντιστέκεται αφορίζεται, καθαιρείται, μπαίνει στο στόχαστρο σατανικών ανθρώπων.
Οπως ξέρουμε ο αρχιεπίσκοπος Χριστοδουλος ήρθε σε σύγκρουση με τον πατριάρχη Βαρθολομαϊο (μήπως γι” αυτό τον φάγανε τα σκοτεινά κυκλώματα;)
Οι Εσφιγμενίτες κάθονται στο στομάχι του Βαρθολομαίου, γιατί δεν τον μνημονεύουν και εκείνος αποφασίζει να τους εξαφανίσει. Εχει όλες τις θρησκείες με το μέρος του και συμπροσεύχεται μ” βουδιστάς, μουσουλμάνους, παπικούς, προτεστάντες και σατανιστάς. Έχει τους ισχυρούς της ημέρας και τους σιωνιστάς με το μέρος του, αλλά τον Χριστό και την Ορθοδοξία δεν έχει.
Οι ευλαβείς μοναχοί και ηγούμενοι των άλλων μονών του Αγίου Όρους γιατί δεν διαμαρτύρονται; Τί περιμένουν; Να τους κουβαλήσει ο Βαρθολομαίος τον Πάπα στο Άγιον Όρος, για να διαμαρτυρηθούν;

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ για τον Βαρθολομαίο δεν έχει καμία αξία, τα μούτρα του έχουν!!! Ώ, τις παραφροσύνης του!

Την μέθοδο που χρησιμοποιεί ο οικουμενιστής πατριάρχης της παγκοσμιοποίησις είναι ίδια μ” αυτήν που χρησιμοποίησαν τ” αρπακτικά της Κοζάνης, σε  συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης (δήμαρχο τον Παρη Κουκουλόπουλου και  αντιδήμαρχο τον Λάζαρο Μαλούτα, σημερινου Δήμαρχου Κοζάνης) και τη βοήθεια δυο εισαγγελέων, που κουκούλωναν κάθε απάτη και πλαστογραφία που έφτανε στα χέρια τους!!!
ΔΕΣΤΕ  ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ
  • 1. Οικοτρ. «40 ΜΑΡΤΥΡΕΣ» Κοζάνης· Μια χούφτα ανθρωπων εμφανίζεται απο το πουθενα σαν διοίκηση του Συλλόγου. Παρουσιάζουν μαϊμου πρακτικά εκλογών, που και ένας αγράμματος το βλέπει, αλλά ο τότε εισαγγελέας Κοζάνης Αγ. Καμηλάρης και η γυναίκα του (πρόεδρος πρωτοδικών Κοζάνης), δεν βλέπουν τίποτε. Βάζουν τα μαίμου πρακτικά και τις πλαστογραφίες στα αρχεία και τους νομιμοποιούν! (Το βίντεο· Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΡΠΑKΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ δίνουν κάποια αδιάψευστα στοιχεία).
  • Ιερά Μονη Εσφιγμένου· Μια χουφτα ανθρώπων βαπτίζονται Εσφιγμενίτες, χωρις να έχουν καμια σχέση με την ιστορική Μονή. Τους διορίζει ο πατριάρχης όλων των θρησκειών Βαρθολομαίος, γι” αυτό όλες οι παρανομίες βαπτίζονται νόμιμες!
  • 2. Η δικαστική οδός χρησιμοποιείται από τα αρπακτικά της Κοζάνης και από τους Κουτσουλέριδες, για να νομιμοποιήσουν τις παρανομίες.
  • 3. Το  εξώδικο που έστειλαν στην υπεύθυνη του οικοτροφείου «40 Μαρτύρων» Κοζάνης, που επι 25 χρόνια βρισκόταν στο ίδρυμα, και προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της σ” αυτό, γράφει ακριβώς τα ίδια λόγια! Ζητουν κλειδια από το χώρο που κοιμόταν οι πτωχες μαθήτριες, για να κάνουν δήθεν επισκευές στους επάνω όροφους του οικοτροφείου, που βέβαια δεν είχαν δει ποτε, αφού δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το ίδρυμα!
  • - Στους μοναχούς ζητούν τα κλειδιά για να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης και αναστήλωσης της μονής που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ με σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ.
    Πηγή: http://www.skai.gr
  • 4. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, είπε ο σεβάσμιος γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης, -δικό του έργο ήτο το οικοτροφείο, ήτο συνέχεια των συσσιττίων των 8.500 πιάτων ημηρεσίως της Κατοχής-, ο Δήμος Κοζάνης δεν είχε καμία σχέση με το ίδρυμα και δεν έδωσε ούτε μία δραχμή ποτέ.
  • Μη τους παραδίδης τα κλειδια είπε ο Γέροντας επίσκοπος Φλωρίνης π. Αυγουστινος στην υπεύθυνη του Οικοτροφείου και εκείνη αντιστάθηκε. Δεν παραδίδουν κλειδιά του τόπου της μετανοίας τους και οι Εσφιγμενίτες.
  • 5.  Με μικρο εκρηκτικό έσπασε ο κλειδαρας το κρυσταλλο της πόρτας του οικοτροφείου, όταν οι μαθήτριες βρίσκονταν στο σχολείο (η σιδερένια πόρτα είχε κλειδαριά και από την μέσα και δεν ήταν εύκολη η πρόσβασή τους). Κατέλαβαν το ίδρυμα του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου. Πέταξαν στο δρόμο της μαθήτριες στο δρόμο, εν καιρώ χειμώνος, για να πάρουν τα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση!
  • Με βαριοπούλες και γερανάκι προσπαθούν οι ψευτοκαλόγεροι να σπάσουν τις πόρτες της Μονής και να πετάξουν στο δρόμο τους γέροντες της Μονής, που βρίσκονται 30, 40 και 50 χρονια στη Μονή!
Θα εκκενωθούν όλα τα ορθόδοξα ιδρύματα, έλεγε ο γέροντας αγωνισθής ιεράρχης. Κόποι, μόχθοι, εργασία, κέντρα πνευματικά, που ακούγονται ψαλμωδίαι προς τον Θεό και ύμνοι και ήτανε κέντρα λατρείας κ.λ.π. όλα αυτά θα κλείσουν δια μίας. Έσβησε ο χριστιανισμός;… Θα πάμε στην Εκκλησία των Κατακομβών. Να είμεθα έτοιμοι για το διωγμό.
Ας παίρνει ο Βαρθολομαϊος και οι όμοιοί του τα τριάκοντα αργύρια των μασώνων και ας πάνε με τον Αντίχριστο! Γέρος είναι και θα πεθάνει. Εμείς οι ορθόδοξοι Ελληνες να κρατήσουμε την Ορθόδοξη πίστη. Ο Χριστός μας φτάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ