Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ;;; ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!


Το CDC παραδέχεται σε σελίδα που κατέβασε ότι πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου της... πολιομυελίτιδας μέσα σε μια 8-ετή διάρκεια, όταν ένα μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με καρκίνο προκαλώντας τον αποκαλούμενο polyomavirus SV40.

Έχει υπολογιστεί ότι 10-30 εκατομμύρια Άνθρωποι έχουν λάβει μια μολυσμένη δόση του εμβολίου SV40. Ο SV40 είναι μια συντομογραφία για τον ιό Simian, ή ιός του πιθήκου 40, ένας Ιός Πολυώματος που βρίσκεται στους πιθήκους και στους ανθρώπους.

Όπως και άλλοι Ιοί Πολυώματος, ο SV40 είναι ένας ιός DNA που έχει βρεθεί ότι προκαλεί όγκους και καρκίνο.

Ο SV40 πιστεύεται ότι καταστέλει τις μεταγραφικές ιδιότητες των καρκινικών- γονιδίων στον άνθρωπο μέσω του Μεγάλου SV40 Τ-αντιγόνου και του SV40 Μικρού Τ-αντιγόνου.

Τα μεταλλαγμένα γονίδια συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό, που οδηγεί σε καρκίνο.

Tromaktiko


ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ 'ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'

5 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά αστείο, τα φίδια του μνημονίου και των δανειακών που τόσα χρόνια εμείς τα τρέφαμε στον κόρφο μας και τα παχαίναμε για να μας δαγκώσουν με λύσσα και μανία, τα φίδια που έχουν πετάξει κάθε μάσκα κι ενώ λεηλατούν την χώρα εξαθλιώνοντας τους πολίτες, ξοδεύουν μυθώδη ποσά για να κάνουν χλίδες, όπως ο Βενιζέλος που τα αρπάζει από 3 μεριές, να μιλούν για αυγά και φίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας στο τραπέζι. Για τους περισσότερους εξ ημών είναι μια απόλαυση, αλλά για πόσους είναι τέχνη; Όπως έλεγε και ο Anthelme Brillat- Savarin στη «Φυσιολογία του Γούστου», «Τα ζώα βόσκουν, οι άνθρωποι σιτίζονται, μόνο οι πνευματώδεις τύποι γνωρίζουν πώς να τρώνε».

    Στη χώρα μας υπάρχει η ιδεοληψία ότι επειδή είμαστε «χαλαρός» λαός, όλα επιτρέπονται. Βρέθηκα τις προάλλες σε ένα καθώς πρέπει κατά τα άλλα σπίτι, όπου όλα ήταν ετοιμασμένα στην εντέλεια, μόνο που οι οικοδεσπότες θεωρούσαν chic να είναι ανοικτή η τηλεόραση καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου. O tempora, o mores! Η έλλειψη οικειότητας δεν μου επέτρεψε να ζητήσω να την κλείσουν, αλλά πρόσεξα ότι αρκετοί συνδαιτυμόνες ηρέσκοντο να παρακολουθούν δια του κανθού περισσότερο τη μικρή οθόνη παρά τη συζήτηση στο τραπέζι. Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Δεν έχει εφευρεθεί ακόμη –τη εξαιρέσει του κινητού τηλεφώνου– μεγαλύτερος εχθρός του κοινωνικού διαλόγου. Ο άνθρωπος με καλούς τρόπους έχει πάρει αυτόματο διαζύγιο από την τηλεόραση. Ιδίως όταν κάθεται για φαγητό. Ως διάκονος της παραδόσεως θεωρεί το δείπνο μια από τις πλέον εκλεπτυσμένες αφορμές κοινωνικής συνευρέσεως. Τούτο βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν θα καθίσει με τους φίλους του μπροστά στην τηλεόραση να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα τρώγοντας πίτσα. Το αντίθετο! Αλλά γνωρίζει πότε και πώς να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μορφές του πολέμου όπως τις κληρονομήσαμε από το Β΄Παγκόσμιο πόλεμο είναι κατακριτέες και απορριπτέες.Όμως και η ειρήνη μέσα από τη νωχέλεια και την τεμπελιά είναι το ίδιο απορριπτέα.Το σχολείο μέσα από τη γνώση μπορεί να τιθασεύσει τα κατώτερα πάθη και επιδιώξεις των νέων ανθρώπων.Μπορεί να τους εμβολιάσει με τις σωστές ορμές,αξίες,κινήσεις και σκοπούς.Πέρα από τον πόλεμο και την ειρήνη οι νέοι άνθρωποι πρέπει να «πολεμήσουν»να γίνουν αυτό που είναι,γι αυτούς και την κοινωνία(Πίνδαρος).Τότε επέρχεται και η πραγματική κοινωνική και αιώνια ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο internet και το οποίο δείχνει τον πρόεδρο μας να αναθεματίζει με βαριές εκφράσεις τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Οι φράσεις αυτές ειπώθηκαν όντως και υπάρχει τω βίντεο που είναι τω τεκμήριο. Όμως αν κάποιον δει καθ’ όλη την διάρκεια αυτό τω βιντεάκι δηλαδή και τα 45 λεπτά θα διαπιστώσει ότι ο κύριος λεβέντης ενώ κάποιοι θέλουν να τον παρουσιάσουν ως έναν άνθρωπο που χάνει την ψυχραιμία του αντίθετα είναι ένα αυτοελεγχόμενο άτομο διότι ζητάει πολλές φορές συγγνώμη για τις φράσεις του τόσο από τον λαό όσο και από τον Θεό. Δεύτερον καποιοι ενοχλουνται από τις φράσεις του κύριου λεβέντη και όχι από τω γεγονός ότι εν καιρώ δημοκρατίας ο εκ χανιών αποστάτης του 1965 Κωνσταντίνος Μητσοτάκης(που ανέτρεψε την νόμιμη κυβέρνηση του 54% του Γεωργίου Παπανδρέου και έτσι έδωσε γη και ύδωρ στην εγκαθίδρυση της χούντας των συνταγματαρχών που έβαλε για 7,5 χρόνια την χώρα στο γύψο και συνετέλεσε στην κυπριακή τραγωδία, ο ανθρώπους που έστελνε τα παλικάρια της Κρήτης στο εκτελεστικό απόσπασμα επί γερμανικής κατοχής αν δεν είχαν να του πληρώσουν τω ποσό που ζητούσε για να τους υπερασπιστεί)έστειλε MAT στο όρος του Υμηττού για να ρίξουν τις κεραίες του καναλιού 67 που για την εποχή του έκανε επανάσταση ένα κανάλι που φτιάχτηκε με αίμα που λειτούργησε με 5 watt αρχικά που ούτε ραδιόφωνο δεν λειτουργεί και δεν εκπέμπει με τέτοια ισχύ και που σιγά σιγά με την αρωγή του λαού έγινε ένα κανάλι που φαινόταν σε όλη την αττική. Δεν ενοχλεί καποιους το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης προσπάθησε να φιμώσει μια δημοκρατική φωνή ένα δημοκρατικό κόμμα που είναι μέγα έγκλημα όπως εξάλλου και η βία και η νοθεία του 61 όπου ο Καραμανλής έβαλε και τα νεκροταφεία να ψηφίσουν και κέρδισε τις εκλογές με βία και νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος αυτά δεν ενοχλούν καποιους? μόνο ότι ο λεβέντης βλέποντας ότι σβήνει και η τελευταία ελπίδα στον τόπο αυτό για δημοκρατία εκνευρίστηκε και είπε έστω κάποιες βαριές κουβέντες. Όμως καθ’ όλο τω video ο λεβέντης λέει και πάλι αλήθειες αν κάποιος δει την οικονομική κρίση του σήμερα θα δει ότι η ένωση κεντρώων φώναζε για τους διαπλεκόμενους για τις 10 οικογένειες από τω 1992 και ζητούσε τω πόθεν έσχες του Βαρδινογιάννη του κόκκαλη του Κυριακού του τεγόπουλου ήταν τω πρώτο κόμμα που κατονόμασε τους διαπλεκόμενους. Γιατί και άλλοι μίλησαν για διαπλοκή αλλά τώρα έπαψαν γιατί φυσικά θέλουν να προβάλλονται από τα κανάλια των διαπλεκομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νικητής του παιχνιδιού είναι ο πρώτος παίχτης που θα φτάσει ή ξεπεράσει το προκαθορισμένο σκορ (Μονό Τουρνουά), ή ο παίχτης με το υψηλότερο σκορ στο τέλος του παιχνιδιού (Γρήγορα Παιχνίδια). Ένας γύρος τελειώνει όταν κάποιος παίχτης έχει κατεβάσει όλα τα φύλλα από τα χέρια του και έχει δημιουργήσει τουλάχιστον ένα Μπιρίμπα ή όταν η τράπουλα τελειώσει από φύλλα και δεν υπάρχει επιπλέον τράπουλα να την αντικαταστήσει. Το σκορ καθορίζεται από την αξία των ομάδων που έχετε κατεβάσει στο τραπέζι στη διάρκεια των γύρων του παιχνιδιού. Στο Μπιρίμπα, οι παίχτες μπορούν να κατεβάσουν ομάδες ανά πάσα στιγμή (σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια ράμι όπου πρέπει να φτάσετε συγκεκριμένο ποσό πόντων πριν κατεβάσετε ή κολλήσετε για πρώτη φορά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ