Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ, Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

"...Αλλά η εκκλησία δεν είναι όλοι αυτοί οι «δημοσιοσυσχετιστές» ρασοφόροι που δεν νοιάζονται παρά μόνο για το προφίλ τους και πως θα τα έχουν καλά με όλο αυτό τον προδοτικό συρφετό που σέρνει την χώρα στον γκρεμό και κάνουν ότι μπορούν για να σιωπά ο κόσμος και να μην βγάζει άχνα μπροστά στην εθνική καταστροφή..."

Σε άλλη εποχή θα ήταν μεγάλο έργο για ένα αρχιεπίσκοπο να διατηρεί καλές σχέσεις με ένα άθεο πολιτικό που μάλιστα φιλοδόξει να γίνει και πρωθυπουργός της Ελλάδας με την πρόθεση φυσικά να τον φέρει στους κόλπους της εκκλησίας. Στη σημερινή όμως συγκυρία, δεν μας εκπλήσσει που ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ανοιχτά και φανερά πως είναι άθεος, πως δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο, πως δεν έχει βαφτίσει το παιδί του αλλά το ότι ο αρχιεπίσκοπος της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας δεν έχει καμία ένσταση για όλα αυτά, έχει άριστες σχέσεις μαζί του και έχει φωτογραφηθεί επαλειμμένα μαζί του με χαρακτηριστικά χαμόγελα. Μάλιστα έχει αποσπάσει και τα εύσημα από τον εν λόγο κύριο και από τους άλλους συντρόφους της ανθεα καλύτερο μέρος του ελληνικού λαού στην απόγνωση και έχει στείλει χιλιάδες στην αυτοκτονία, πολλοί ελπίζουν στον εν λόγω κύριο ότι θα τους ανακουφίσει από όλα αυτά τα μαρτύρια. Αλλά ο εν λόγω κύριος έχει αποδείξει πως… τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια. Στην πραγματικότητα με την στάση του έχει γίνει το ανάχωμα στην λαϊκή οργή μην τυχόν και ξεσηκωθεί ο κόσμος και καταρρεύσει η μνημονιακή κυβέρνηση. Ο καλύτερος σύμμαχος του κ Σαμαρά δεν είναι ο ευτραφής αρχηγός του ανυπάρκτου ΠΑΣΟΚ, αλλά ο άθεος αρχηγός της λεγόμενης αριστερής παράταξης του.

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2013 έχουμε μια προδοτική κλίκα που μας κυβερνά, έχουμε ένα άθεο αρχηγό της αντιπολίτευσης που δεν διστάζει να στείλει την νεολαία του κόμματος του σε γειτονική χώρα για να διαδηλώσει κατά της χώρας μας και το πιο πρωτοφανές, έχουμε μια εκκλησιαστική ηγεσία που όχι μόνο δεν «χολοσκά» για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά χαμογελά σαρδόνια και διατηρεί καλές σχέσεις με όλο αυτό τον συρφετό αφήνοντας τον ποίμνιο να σέρνετε χωρίς καμία βοήθεια. Ή μήπως νομίζουμε πως οι μερίδες που κάθε μέρα μοιράζονται από τις ενορίες αντισταθμίζουν την στήριξη σε όλο αυτό το όργιο κατά των πατροπαράδοτων πιστεύω του ελληνικού λαού και κατά της πλήρης απαξίωσης κάθε παραδοσιακής άξιας που ενέπνευσε επί αιώνες αυτόν τον τόπο ;

Αλήθεια, κάπου οι κύριοι αυτοί των «προοδευτικών» πεποιθήσεων και της «εκσυγχρονιστικής» αριστεράς έχουν μπερδέψει κάποια βασικά πράγματα. Έχουν μπερδέψει τον άλλοτε διεθνισμό της εργατικής τάξης, που πήγε στον «παράδεισο», με την εγκληματική παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έχουν μπερδέψει την δημοκρατία με τις δικές τους ολοκληρωτικές μεθόδους κατά όλων όσων αντιτίθενται στις απόψεις τους. Επιβάλουν τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, φανατικούς μουσουλμάνους, πάνω στις πλάτες του ελληνικού λαού στηρίζοντας την διεθνή και τουρκική μαφία που έχει θησαυρίσει με τα κυκλώματα λαθρομετανάστευσης. Ο σκοπός τους είναι να αλλοιώσουν την σύνθεση του ελληνικού λαού. Δηλαδή να γίνουμε κιμάς, όπως έλεγε και ο μακαριστός και να μας πλάσουν… σουτζουκάκια κατά τις ορέξεις τους. Και τέλος προωθούν νεωτεριστικές απόψεις για αποχριστιανισμένο και άθεο κράτος που θα τις ζήλευαν και οι πιο φανατικοί Αμερικανοί προπαγανδιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτοί και η επιδίωξη του άθεου που θέλει να… γίνει πρωθυπουργός της Ορθόδοξης Ελλάδας. Το ζήτημα είναι πως ένας ηγέτης της ελληνορθόδοξου εκκλησίας σαν να μην συμβαίνει τίποτα συνδιαλέγετε με τον εν λόγω κύριο χωρίς να τολμά να ψελλίσει λέξη για τις δημόσιες τοποθετήσεις του κατά της θρησκείας και κατά της εκκλησίας. Χαμόγελα και χειραψίες που επιβραβεύουν την άθεη και αντεθνική στάση του εν λόγω κυρίου. Παράλληλα παραινέσεις στο ποίμνιο για νηφαλιότητα και αποδοχή με… σύνεση της σταδιακής αποχριστιανοποίησης της κοινωνίας και της πολτοποίησης της σε μια πολυπολιτιστική «κρεατομηχανή» όπου ο άνθρωπος θα είναι μια απρόσωπη μονάδα για κατανάλωση. Από κοντά και οι περισσότεροι δεσπότες που έχουν πιει το «αμίλητο νερό» και κρύβονται έντεχνα πίσω από ένα εξωπραγματικό για την εποχή ευσεβισμό.


Αλλά η εκκλησία δεν είναι όλοι αυτοί οι «δημοσιοσυσχετιστές» ρασοφόροι που δεν νοιάζονται παρά μόνο για το προφίλ τους και πως θα τα έχουν καλά με όλο αυτό τον προδοτικό συρφετό που σέρνει την χώρα στον γκρεμό και κάνουν ότι μπορούν για να σιωπά ο κόσμος και να μην βγάζει άχνα μπροστά στην εθνική καταστροφή. Κηρύγματα πάνω στο πτώμα της χώρας είναι το λιγότερο αδιανόητα. Η εκκλησία δεν είναι οι γραμματείς και οι φαρισαίοι. Είμαστε όλοι εμείς, αγωνιστές, ρασοφόροι και λαϊκοί. Όλοι όσοι αγωνίζονται κατά της αντεθνικής, αντιχριστιανικής και άθεης λαίλαπας. Ο αγώνας συνεχίζεται!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ