Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ 

Τελικά φαίνεται ότι η χώρα δεν χρειάστηκε καν να πολεμήσει για να ηττηθεί από την Τουρκία. Οι πολιτικές ηγεσίες φρόντισαν να δώσουν "γη και ύδωρ" ξεπουλώντας από λιμάνια στα ακριτικά νησιά (Λέσβος, Μυτιλήνη) μέχρι τα νησιά-σύμβολα (Ϋδρα) και τώρα, παρά την σφοδρή αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, κατασκευάζουν και ισλαμικό χώρο λατρείας στην Αθήνα: Σήμερα δημοπρατείται η κατασκευή του τεμένους της Αθήνας και ενώ εκκρεμεί η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας πολλών πολιτών που αντιτίθενται στην κατασκευή του. Το υπουργείο Παιδείας διαβεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τα εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για τη ανέγερση του και το υπουργείο Υποδομών σπεύδει να το κατασκευάσει, ενώ είναι κοινό μυστικό το ενδιαφέρον του εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι για την κατασκευή του. Φυσικά σημειώνουμε και το έντονο και πιεστικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν στον Α.Σαμαρά για την ανέγερση του τεμένους, πίεση που όπως φαίνεται αποδείχθηκε καθοριστική. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύει και το ΠΑΣΟΚ για την κατασκευή του τεμένους. Αύριο, λοιπόν, η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) προχωρά εν κρυπτώ στον επίμαχο διαγωνισμό για την μετασκευή του ναυτικού οχυρού του Πολεμικού Ναυτικού σε ισλαμικό τέμενος, στην περιοχή του Βοτανικού και σίγουρα οι μπουρλοτιέρηδες του '21 και ο Π.Κουντουριώτης εκεί που είναι θα δακρύζουν από την εθνική παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρον ότι υπάρχουν και σχέδια επέκτασης του τεμένους και δημιουργίας κανονικού τζαμιού. Αν δεν μπορέσει να επεκταθεί το νυν τέμενος, θα κτιστεί αλλού το τζαμί και αυτό φαίνεται να είναι μόνο η αρχή: Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει ζητήσει δύο τζαμιά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα! Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη και παραδοχή της εθνικής ήττας από την εισβολή των λαθρομεταναστών από το γεγονός ότι τελικά επιβάλουν την κατασκευή ιερού χώρου λατρείας της θρησκείας τους σε μία χώρα που πολύ πρόσφατα απελευθερώθηκε από τον ισλαμικό ζυγό; Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να δημοπρατηθεί Σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου το έργο η «Δράση Ανεξάρτητων Πολιτών» διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΕΚ, όπου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός (Βατάτζη 37, Αθήνα) με σύνθημα "Η νομιμοποίηση των παράνομων λαθρομεταναστών μέσω της κατασκευής τζαμιού είναι εθνικό ζήτημα".

 efenpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ