Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Οι νεοταξικοί εμπρησμοί μας έγιναν πια …συνήθεια!!!

Kαι φέτος η Ελλάδα καίγεται από τα εμπρηστικά φλογοβόλα της πλανητικής Βαρβαρότητας: Τις διεθνείς μαφίες του χρήματος (Νέα Τάξη) και τους μακάβριους μηχανισμούς της (διεθνείς μυστικές υπηρεσίες)… 
  Δεν υπάρχει περιοχή της Ελλάδας που να μην έγινε και εφέτος στόχος των σχεδιασμένων εμπρησμών. Στο ίδιο έργο θεατές επί 39 χρόνια, περίπου, από τη μεταπολίτευση και μετά. 

 Η χώρα μας, κάθε καλοκαίρι, γίνεται στάχτη και αποκαΐδια ΚΑΙ τα πολιτικά κόμματα και αποκόμματα θορυβούν με τις ίδιες πάντα φαιδρές ανοησίες περί «καταπατητών», «ανικανότητας του κράτους» και άλλων παρόμοιων αστειοτήτων… Εφέτος τα κόμματα της ελληνικής αποικίας έχουν εντελώς υποβαθμίσει το όλο ζήτημα. Αντιμετωπίζουν τους εμπρησμούς σαν κάτι το φυσικό. Αυτό επιδιώκουν: Να μας συνηθίσουν στα φλογοβόλα των μαφιόζων του χρήματος, όπως μας συνηθίζει ο Χειμώνας στο κρύο… Γι αυτό επί 39 χρόνια, κυβερνήσεις, κόμματα, αποκόμματα και ΜΜΕ κοροϊδεύουν και παραπλανούν τον ελληνικό λαό ασύστολα, αραδιάζοντας πλήθος φαιδρών ανοησιών με ένα και μοναδικό στόχο: Τη συγκάλυψη των εμπρηστών της Νέας Τάξης (πολυεθνικού κεφαλαίου), των χορηγών και σπονσόρων του πύρινου εφιάλτη, καθώς και των εκτελεστικών τους οργάνων (μυστικές υπηρεσίες)… Γι αυτό, ενώ η Ελλάδα καίγεται επί 39 χρόνια, δεν έχει συλληφτεί ούτε ένας εμπρηστής, παρά μόνο κάποιες γιαγιούλες…
 ΚΑΙ ΟΜΩΣ, οι εμπρηστές έχουν πολιτική ταυτότητα και το πύρινο ολοκαύτωμα της Ελλάδας είναι σχεδιασμένο και έχει συγκεκριμένους στόχους: Οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς. 
  Οι εμπρηστές-εκτελεστές βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, υλοποιώντας τους στόχους των μεγάλων αφεντικών. Επί 39 χρόνια μας καίνε ανενόχλητες οι μυστικές υπηρεσίες, και οι μηχανισμοί του καθεστώτος (κόμματα, ΜΜΕ και τα ποικίλα προπαγανδιστικά ιερατεία), αποκρύβουν ΕΠΙΜΕΛΩΣ την αλήθεια, την ταυτότητα των εμπρηστών, τα Μεγάλα Αφεντικά (τους σύγχρονους Νέρωνες) και τις επιδιώξεις τους. Μας αραδιάζουν ποικίλα παραμύθια και δεν ρωτάνε ούτε το απλό: ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ επί 39 χρόνια και ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ…  
Και ΓΙΑΤΙ δεν έχει συλληφθεί κανείς…  
Τα δωσίλογα κόμματα ΟΥΤΕ μια συζήτηση στη Βουλή δεν έχουν κάνει γι’ αυτή την οργανωμένη εμπρηστική φρίκη. Και η «αριστερά», όπως σε κάθε σοβαρό ζήτημα, αναπαράγει τις αηδίες της καθεστωτικής ύπνωσης και παραπλάνησης και ούτε έθεσε ΠΟΤΕ το ζήτημα, ούτε σε κινηματική βάση (όνειρο θερινής νυκτός), αλλά ούτε καν ΑΠΑΙΤΗΣΕ ποτέ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για το πύρινο έγκλημα που ζούμε κάθε καλοκαίρι, εδώ και 39 χρόνια… Φυσικά, αυτή η «αριστερά», σαν τον «αριστερό ψάλτη» της Νέας Τάξης, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την αλήθεια του εμπρηστικού ολοκαυτώματος: Τους διεθνείς Νέρωνες των πολυεθνικών και τα εκτελεστικά τους όργανα…  
Το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει αναλύσει αυτό το θέμα εξαντλητικά εδώ και πολλά χρόνια. 
Εδώ απλώς θα επαναδιατυπώσουμε κάποια ζητήματα. 
Οι εμπρησμοί είναι η πιο μακάβρια μορφή της κατευθυνόμενης νεοταξικής τρομοκρατίας. Αυτά περί οικοπεδοφάγων και «δυσμενών καιρικών συνθηκών» ή «ανικανότητας του κράτους» είναι αστειότητες και λέγονται για την επικάλυψη της αλήθειας: Να μην αποκαλυφτούν δηλαδή οι σχεδιασμοί του πολυεθνικού κεφαλαίου, οι πραγματικοί λόγοι των εμπρησμών και οι μυστικές υπηρεσίες που υλοποιούν τα σχέδια της πλανητικής εξουσίας.
 Η φύση και τα δάση έζησαν εκατομμύρια χρόνια χωρίς προστασία και δεν έπαθαν τίποτα.  
Άρχισε να βιάζεται και να καίγεται η φύση από τότε που υπήρξαν οι «προστάτες». Ήταν οι «προστάτες» αυτοί καθώς και ο πολιτικός τους μηχανισμός (το κράτος αποτελεί την κεντρική πολιτική δομή των «προστατών») που «βίαζαν» τη Φύση (περιβάλλον και ανθρώπινη φύση) και έκαιγαν τα δάση για την προώθηση των ποικίλων και πολύμορφων συμφερόντων τους. Σήμερα οι υπερεθνικοί «προστάτες» («νταβάδες») και τα τοπικά τους παραρτήματα είναι αυτοί που εξοντώνουν τη Φύση, καίνε τις κοινωνίες, τους λαούς και τη Γη τους. Χωρίς τη βαθιά γνώση αυτής της πραγματικότητας οι κοινωνίες, οι λαοί και η γη τους, δεν μπορούν να σωθούν.  
Μόνο οι λαοί με τη γνώση και την αγωνιστική τους ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη και οργάνωση μπορούν να σώσουν την ανθρωπότητα και τη Φύση.
  Αν ανατρέξουμε στην ιστορία των τελευταίων 39 χρόνων (από τη μεταπολίτευση και μετά) θα διαπιστώσουμε το εξής τραγικό: 39 χρόνια τώρα ακούμε για τις φωτιές (ακριβέστερα για τους εμπρησμούς) τα ίδια λόγια από τους πολιτικούς και τα ίδια θρηνώδη αναθέματα απελπισίας. Ακατάπαυστα επί 39 χρόνια καιγόμαστε κάθε χρόνο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν το ήθελαν οι «νταβάδες»!!! Όπως: α).Το 1997: καλοκαίρι των παγκόσμιων αγώνων στίβου στην Αθήνα, «πρόβα» για την ανάθεση των Ολυμπιακών (ελέω Αμερικάνων) στην Ελλάδα του Σημίτη! β). Το 2002: όταν ξένοι πράκτορες, από κοινού με τους εγχώριους σκηνοθετούσαν την «εξάρθρωση» της «τρομοκρατίας»! γ). Το 2004: καλοκαίρι της πλανητικής φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων! Σημείωση: Σε αυτές τις τρεις χρονιές δεν υπήρχαν «καιρικές συνθήκες» ή «οικοπεδοφάγοι» και άλλα φαιδρά που ακούμε επί 38 χρόνια; Επί 39 χρόνια ακούμε από τους πολιτικούς τα ίδια, σαν καρμπόν, λόγια. Κάθε κυβέρνηση μίλαγε για έντονες καιρικές συνθήκες, για αέρηδες, για κουκουνάρες που «πετούσαν», για το «συντονισμό» και «ηρωισμό» των κρατικών λειτουργών και τα παρόμοια. Και κάθε αντιπολίτευση επαναλάμβανε το ίδιο τραγούδι: Για τις ελλείψεις της δασικής «πρόληψης» και «προστασίας», τις παραλείψεις του κρατικού μηχανισμού, για το «ανίκανο κράτος», την «ανίκανη κυβέρνηση» και τα παρόμοια. Οι εναλλαγές των κυβερνήσεων απλώς άλλαζαν τους ρόλους. Τα λόγια τα ίδια, αλλά αντίστροφα.
  Αρκετά πια με αυτή τη μακάβρια φαρσοκωμωδία…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ