ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ παγκοσμιοποίησης = «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»

ΨΑΛΜΟΣ 2ος

νατί φραξαν θνη, καλαοὶ ἐμελτησαν κενά; 2 παρστησαν οβασιλες τς γς, καοἱ ἄρχοντες συνχθησαν πτατκαττοΚυρου κακαττοχριστοατοῦ. (διψαλμα). 3 Διαῤῥήξωμεν τος δεσμος ατν καὶ ἀποῤῥίψωμεν φ᾿ ἡμν τν ζυγν ατν. 4κατοικν ν ορανος κγελσεται ατος, καὶ ὁ Κριοςκμυκτηριεατος. 5 ττε λαλσει πρς ατος ν ργατοκαὶ ἐν τθυματοταρξει ατος. 6 ᾿Εγδκατεστθην βασιλες π᾿ ατοῦ ἐπΣιν ρος τὸ ἅγιον ατο7 διαγγλλων τπρσταγμα Κυρου. Κριος επε πρς με· υἱός μου εσύ, ἐγσμερον γεγννηκσε. 8 ατησαι παρ᾿ ἐμοῦ, καδσω σοι θνη τν κληρονομαν σου κατν κατσχεσν σου τπρατα τς γς. 9 ποιμανες ατος ν ῥάβδσιδηρᾷ, ὡς σκεη κεραμως συντρψεις ατος. 10 κανν, βασιλες,σνετε, παιδεθητε, πντες οκρνοντες τν γν. 11 δουλεσατε τΚυρίῳ ἐν φβκαὶ ἀγαλλισθε ατῷ ἐν τρμῳ. 12 δρξασθε παιδεας, μποτε ργισθΚριος καὶ ἀπολεσθε ξ δοδικαας. 13 ταν κκαυθῇ ἐν τχει θυμς ατοῦ, μακριοι πντες οπεποιθτες π᾿ ατῷ.

Τούς σωτηρίους τού Χριστού, καί ζωοποιούς λογους, καί τά θαυμαστά έργα, ακούων τε καί βλέπων, φώς εφωτίσθης δι' αυτών τό τής αληθείας, καί χαίρων αυτώ πεπιστευκώς μακάριε, προθύμως καί τοίς άλλοις εκήρυξας, βοών «Η σωτηρία τών βροτών επεφάνη. Ο Ήλιος ανέτειλε τής δικαιοσύνης». Διό πρός τήν επίγνωσιν αυτού Σοφέ καί θείαν πίστιν, πλείστοις εγένου λύχνος καί πυρσός, καί φέγγος τών εν σκότει, όθεν σε πάντες πιστοί μακαρίζομεν.Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Η διεθνής υποδούλωση στη Monsanto – Αποκαλυπτική συνέντευξη

H Monsanto υπό τα πρόσφατα δεδομένα, δεν αναμένεται να συνεχίσει να επιζητά την έγκριση για νέες γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες στην Ευρώπη, αλλά αντιθέτως σκοπεύει να εστιάσει τις προσπάθειές της στις εισαγωγές των υφιστάμενων καλλιεργειών από τις Η.Π.Α και έτερες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και βραβευμένο συγγραφέα William Εngdahl, η κίνηση αυτή είναι μία κίνηση τακτικής δοθείσης της συγκυρίας. Η μεγαλύτερη εταιρία σπόρων στον κόσμο, η Monsanto, βρίσκεται «κολλημένη» στον τοίχο τόσο στην Ινδία και στις Φιλιππίνες όσο και σε Ευρωπαϊκές Χώρες και αγορές, με τα κοινωνικά κινήματα να επιχειρούν να επιτύχουν νίκες.. Είναι, έτσι ακριβώς τα πράγματα; Ο William Εngdahl σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο Russia Today που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr είναι επιφυλακτικός και πολύ σκεπτικός:

 RT: Η συγκεκριμένη απόφαση σηματοδοτεί μία νίκη για το κίνημα κατά των ΓΤΟ *(Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών) στην Ευρώπη; 
W.E.: Με μία και μόνο λέξη, όχι. Εάν εξετάσετε τις λεπτομέρειες της συνέντευξης που έδωσε στο Reuters ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Monsanto Jose Manuel Madero, αυτό που στην πραγματικότητα λέει είναι ότι η Monsanto αποσύρει τις αιτήσεις της για έγκριση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά ταυτόχρονα αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τις πιέσεις της ώστε να εισαχθούν προϊόντα ΓΤΟ από τις Η.Π.Α και άλλες χώρες στην Ευρώπη. Είναι μία κίνηση τακτικής – δεν αποτελεί μία στρατηγική ήττα ή αναδίπλωση των δυνάμεων της Monsanto κατ’ουδένα τρόπο.

 RT: Ποιοί είναι οι κίνδυνοι για τον άνθρωπο και το περιβάλλον;
  WE: Το ΓΤ καλαμπόκι Mon810 καλλιεργείται αυτή τη στιγμή στην Ισπανία: στη συγκεκριμένη χώρα οι πολυεθνικές εταιρείες έχουν κυριαρχήσει στον αγροτικό τομέα τα τελευταία 25 χρόνια, και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μία σημαντική σφαίρα επιρροής. Στις περισσότερες άλλες χώρες υπάρχει μία ευρεία αντίθεση κατά οποιασδήποτε μορφής καλλιέργειας ΓΤΟ – και για αυτό το λόγο δεν έχει επιτευχθεί η καλλιέργειά τους. Στη Γαλλία, υπάρχουν ανεξάρτητοι επιστήμονες σε Πανεπιστήμια της χώρας που έχουν διεξάγει μελέτες για το Mon810 μέσω των οποίων εμφανίζονται ενδείξεις σοβαρότατων παρενεργειών οι οποίες δεν αναφέρθηκαν από την Monsanto. Έτσι η κοινωνική κατακραυγή κατά της Monsanto σε χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία δεν μπορούν να οδηγήσουν στην «προώθηση» των σχεδίων της.. Αυτό που επιχειρείται πλέον είναι μία κρυφή διάδοση και επέκταση των καλλιεργειών ΓΤΟ στην Ευρώπη μέσω της αύξησης των εισαγωγών από άλλες χώρες, δοθέντος του κενού της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας σχετικά με το περιεχόμενο των ετικετών.. Το καλαμπόκι δεν είναι απαραίτητο βάσει νόμου να αναγράφει ότι περιέχει ΓΤΟ.

  RT: Παρόλα αυτά η Monsanto τόνισε ότι η κίνηση της δεν σηματοδοτεί την απόσυρση της αίτησής της για την έγκριση του ΓΤ αραβόσιτου MON810. Τι μας λέει αυτό για τις πραγματικές προθέσεις της εταιρίας? 
 WE: Στην πραγματικότητα, είναι μία ρεαλιστική και τακτική κίνηση εκ μέρους της Monsanto. Έπειτα από τη διεξαγωγή συνέλευσης κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ του Προέδρου του Ιδρύματος Rockefeller και της Monsanto το 1999, η τελευταία ανακοίνωσε ότι δεν θα διαθέσει στο εμπόριο την τεχνολογία εξολόθρευσης η οποία θα οδηγούσε τους σπόρους να «αυτοκτονούν» έπειτα από μία εσοδεία, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι αγρότες θα είναι δέσμιοι κάθε χρόνο στη Monsanto. Επτά χρόνια αργότερα, απέκτησαν την εταιρία που κατείχε την πατέντα – φυσικά μαζί με την κυβέρνηση των Η.Π.Α – για την τεχνολογία εξολόθρευσης ή τεχνολογία GROTS. Όμως, μέχρι τότε, τα κινήματα αντίστασης είχαν αποδυναμωθεί.. . Όλες οι ΜΚΟ κατά των ΓΤΟ είτε ήταν απασχολημένες με άλλες διεκδικήσεις είτε ήταν ανενεργές, ώστε καμία εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν σημειώθηκε.. Υποπτεύομαι ότι επιχειρούν κάτι παρόμοιο και σε αυτή την περίπτωση. Πρώτον, ας εξετάσουμε την επιχειρηματολογία της Monsanto και των έτερων εταιριών ΓΤΟ. Σύμφωνα με αυτούς, οι καλλιέργειες ΓΤΟ αποτελούν τη λύση στο πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας. Η πραγματικότητα είναι, ότι δεν υπάρχει καμία πατέντα σε καλλιέργειες ΓΤΟ που να αυξάνει την παραγωγή των εσοδειών. Μακροχρόνιες μελέτες στις Η.Π.Α και άλλες χώρες έδειξαν ότι έπειτα από μία ή δυο μικρές αυξήσεις στην παραγωγή – εάν υπάρξουν και αυτές – η πραγματική εσοδεία ανά εκτάριο ξεκινά να μειώνεται. Δεύτερον, υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιούν λιγότερα ζιζανιοκτόνα και φυτοφάρμακα. Στην πραγματικότητα η αντίσταση αυξάνεται έπειτα από τρία ή τέσσερα χρόνια εσοδειών με συνεχιζόμενο ψέκασμα με ζιζανιοκτόνο Roundup, που σημαίνει ότι απαιτούνται περισσότερα χημικά και όχι λιγότερα. Είναι δύο μεγάλα ψέματα. Όλη η υπόθεση είναι μία απάτη marketing. Έχει σχεδιαστεί για να εγκλωβίσει τους αγρότες σε μακροχρόνια συμβόλαια για τους σπόρους τους. Οι αγρότες στη συνέχεια, δεν μπορούν για τουλάχιστον επτά χρόνια να φυτέψουν φυσικούς σπόρους έπειτα από την καλλιέργεια ΓΤΟ και του εντονότατου ψεκασμού με roundup. Το έδαφος αποκτά μεγάλη τοξικότητα..  
Είναι η υποδούλωση, η νέα «υποτέλεια» των αγροτών.
. ΠΗΓΗ:

Ώρα Μετανοίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

διαφορες τυχαίες αναρτήσεις

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου