Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Η ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

"Στην Χαλκιδική εδώ και καιρό είμαστε αυτόπτες μάρτυρες μιας αισχρής προσπάθειας - συμπαιγνίας μεταξύ κυβέρνησης και πολυεθνικής εταιρίας και των ντόπιων υποτακτικών της να επιβάλλουν την εξόρυξη χρυσού χωρίς να έχουν την απαραίτητη σε κάθε δημοκρατική κοινωνία συναίνεση των κατοίκων. Στα πλαίσια αυτά ο διάλογος έχει αντικατασταθεί με την βία της ''επενδυτικής εμπροσθοφυλακής'' των ΜΑΤ-ΕΚΑΜ-ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ και Σία του κ. Δ(Ένδεια) σε συνδυασμό με τους οχετούς λάσπης , προπαγάνδας και παραπληροφόρησης που εκτοξεύονται από τα πρόθυμα παπαγαλάκια της εταιρείας Οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι της Χαλκιδικής αντιμετωπιζόμαστε περίπου ως εγκληματίες, την ίδια ώρα που πολιτικοί κακούργοι και οι συνεργοί τους κυκλοφορούν ελεύθεροι ή επιχειρείται αναίσχυντα η κάλυψη των ανομημάτων τους ... Τα καθεστωτικά και ταυτόχρονα βουτηγμένα στα χρέη ΜΜΕ δεν αναφέρουν σχεδόν τίποτα ή όταν αναφέρουν κάτι παρουσιάζουν κυρίως την άποψη της πολυεθνικής εταιρείας που συνήθως τα έχει ''μπουκώσει'' με διαφημίσεις... Όλοι οι λογικοί άνθρωποι συμφωνούν πως το θέμα με τα μεταλλεία χρυσού είναι κοινωνικό και πολικό ζήτημα που λύνεται με τους ανάλογους όρους, και φυσικά σε καμία περίπτωση με (προ)φυλακίσεις ποινικοποίηση και καταστολή που όχι μόνο δεν οδηγούν σε κάποια λύση, αλλά αντίθετα έχουν ως συνέπεια την κλιμάκωση της έντασης και την περαιτέρω πόλωση της κοινωνίας. Φυσικά στους χαλεπούς μνημονιακούς καιρούς μας, αυτά ίσως είναι ψιλά γράμματα για μερίδα του κράτους και των σκοτεινών αντιδημοκρατικών μηχανισμών που βρίσκονται πίσω από αυτό και επιχειρούν να το χειραγωγήσουν ρίχνοντας ταυτόχρονα τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.
" Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ