Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Έκτακτο ανακοινωθέν έρχεται πόλεμος στην Ελλάδα.






...ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!
Πολιτικοί και Πατέρες το λένε... Σατανάδες και Άγιοι το έχουν σχεδιάσει... Όλα εδώ:


Αλέκα Παπαρήγα στην Βουλή:
"Ο πόλεμος θα έρθει!..." (Φεβρουάριος 2012 μ.Χ.)

Ελληνόραμα βουλευτής Βελλόπουλος:
"Μπορεί να έχουμε πολεμική σύγκρουση!... "(Απρίλιος 2012 μ.Χ.)

Η πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στις 12/3/2005 προς τον ορκιζόμενο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Κάρολο Παπούλια:
"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης...". (12/3/2005 μ.Χ.)

Κίσινγκερ τέως Υπουργός εξωτερικών Αμερικής, νυν σύμβουλος του Ομπάμα:
"Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει την στρατιωτική της δύναμη και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από το Sovietization, να τους δώσουμε μία ψευδή αίσθηση από νταηλίκι. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει και αυτή είμαστε εμείς... Ω πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή!..." (27 Νοεμβρίου 2011 μ.Χ.)

Lyndon Hermyle Larouche Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής δικτύου πολιτικών επιτροπών κομμάτων:
"Τώρα βρισκόμαστε στο χείλος αυτού που πρέπει να αποκαλέσουμε τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Θα είναι θερμοπυρηνικός πόλεμος. Στόχοι είναι η Ρωσία και η Κίνα και ο πόλεμος θα ξεκινήσει από το Ιράν..." (Δεκέμβριος 2011 μ.Χ.)

Dejan Lucic γεωπολιτικός σύμβουλος του Putin:
"Η αρκούδα χόρευε στο κατώφλι μας, στη Σερβία και τώρα έρχεται Έλληνες στο δικό σας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα αποσταθεροποιήθηκε λόγω των χρηματικών δανείων... με σκοπό κάποιος να αρπάξει την ιερή σας Ελληνική χώρα. Οι Τούρκοι και οι Γερμανοί θέλουν τα νησιά σας. Η Κρήτη είναι σε κίνδυνο, η αρχή της αντίστασης κατά την κατοχή της Ελλάδας. Εσείς είστε όλοι σαν τους Σπαρτιάτες, σαν τον Αχιλλέα. Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θα δεχθείτε επίθεση γιατί είστε Ορθόδοξη χώρα, όπως η Σερβία, οι Αρμένιοι. Σκοπός είναι η Ρωσία και είστε μετά την Σερβία, το δεύτερο εμπόδιό τους. Πρέπει να ενωθούμε, αλλιώς θα εξαφανιστούμε. Είναι απαραίτητο να καταστραφεί και να μικρύνει η Ελλάδα. Η προδοσία θα γίνει από την κορυφή της ηγεσίας σας και ο πόλεμος θα είναι σύντομος. Έλληνες ξυπνήστε. Ζήτω οι Έλληνες..." (Μήνυμα προς τον Ελληνικό Λαό, Μάρτιος 2012 μ.Χ.)

Βλαδίμηρος Πούτιν:
"Το ΝΑΤΟ έχει θέσει τις δυνάμεις της πρώτης γραμμής του, στα σύνορά μας. Είναι προφανής η επέκταση του ΝΑΤΟ..." (2012 μ.Χ.)

Κινέζικο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο:
"3.000 πυρηνικές κεφαλές έχει έτοιμες η Κίνα η οποία συνεργάζεται με το Ιράν..." (2012 μ.Χ.)

Όσιος Αγιορείτης Παΐσιος, βαπτηστήρι του Αγίου Αρσενίου του Καπαδόκη:
"Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους. Θα το φροντίσουν οι Ρώσοι. Στα εξαμίλια θα γίνει αυτό που έχει πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Θα γίνει πόλεμος Τουρκίας και Ρωσίας. Θα υπάρχει πείνα για μήνες. Όποιος πάρει μέρος στον Ευρωπαϊκό Πόλεμο, χάθηκε. Θα ήθελα να ζήσω λίγο παραπάνω να δω την Κωνσταντινούπολη Ελληνική..." (1991 έως 12 Ιουλίου 1994 μ.Χ., ετών 70)

Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός:
"Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία και το διεθνές κεφάλαιο θα φύγει. Θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα θα γίνει Τούρκικη επίθεση. Θα εμπλακεί η Ρωσία. Δύο με τρεις μήνες θα κρατήσει η Ρωσία. 800.000.000 νεκροί άνδρες θα είναι σε 3εις ημέρες στην Πόλη. Θα έρθουν Αμερικάνοι μισθοφόροι. Άγγελος εξ ουρανού θα τους επιβάλλει μέθη και θα χαθούν. Θα αναστηθούν άρχοντες του Βυζαντίου. Για 3-4 δεκαετίες θα υπάρχει ανασυγκρότηση και ευημερία των Χριστιανών και μετά η έλευση του Αντίχριστου και το Τέλος..." (Έως 1 Ιουλίου 2009 μ.Χ.)

Άγιος Ανδρέας δια Χριστόν Σαλός, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και τόσοι άλλοι φωτισμένοι Πατέρες μας, λένε τα ίδια.
Ο Ιωάννης Δούκας Βατατζής ο Ελεήμονας θα βγει από τον τάφο του, να κυβερνήσει.

Άγιος Ανδρέας δια Χριστόν Σαλός:
"Θα γίνει ανακατάληψη από τους Ρώσους της Πόλης, που θα την έχουν οι Τούρκοι (1453μ.Χ.)..." (900 π.Χ.)

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:
"Οι Τούρκοι θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια και θα διωχθούν στην Κόκκινη Μηλιά. Το μυστικό θα το μάθουν 3 μέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς (αιφνιδιασμός). Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν. Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα. Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτας. Δεν θα προφθάσουν όμως. Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία. Το ξανθό γένος θα ελευθερώσει την Πόλη..." (1774 μ.Χ.)

Άγιος Ταράσιος, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως:
"Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος (μεταξύ Χριστιανών) και απολεσθήσεται πας λαός άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο Άγιος Βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ (Ιωάννης)..." (806 μ.Χ.)

Άγιος Αγαθάγγελος:
"Ο εχθρός θα προχωρήσει μέχρι τα εξαμίλια. Ανατολικός λαός θα βοηθήσει τους Έλληνες. Οι Τούρκοι θα βρίσκουν καταφύγιο μόνο στη Μέκκα (Κόκκινη Μηλιά)..." (1279 μ.Χ.)

Άγιος Ανώνυμος:
"Ανησυχία κόσμου. Γενική απελπισία επί της Γης. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολιν. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών. Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου Χριστού και παράδοσις Πόλεως τοις Έλλησι. Πτώσις του Πάπα και αναξήρυξις ενός Πατριάρχου δι' όλην την Ευρώπην. Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων..." (1053 μ.Χ.)

Άγιος Μεθόδιος Πατάρων:
"...και εγερθήσεται ο Μέγας Φίλιππος μετά γλωσσών δέκα οκτώ (18 χώρες του ΝΑΤΟ)... και συναχθήσονται εν τη Επταλόφω και συγκροτήσουσι πόλεμον, οίος ου γέγονε πώποτε." (310 μ.Χ.)

Προφητεία επάνω στο σκέπασμα του τάφου του Μεγάλου Κωνταντίνου:
"Τη πρώτη της Ινδίκτου η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ μέλλει δια να τροπώσει γένος Παλαιολόγων την Επτάλοφον κρατήσει έσωθεν βασιλεύσει έθνη πάμπολλα κατάρξει και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Εύξεινου Πόντου... (προφητεία 1100 χρόνια πριν την άλωση)... Το δε απόγονον αυτού (σημερινή τούρκικη ηγεσία) βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε Ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλων, Ισμήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον (μεταξύ Χριστιανών) ηγριωμένον... μέχριν της πεμπταίας ώρας... άνδρα εύρετε γενναίον, θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε δεσπότην (Άγιος Ιωάννης Βατατζής)..." (339 μ.Χ.)

Μωάμεθ και Πατριάρχης Γεννάδιος. Σε ερώτηση του Μωάμεθ, μετά την άλωση της Πόλης, να του εξηγήσουν, γιατί κάθε βράδυ στον ύπνο του έβλεπε, μία παλάμη με 5 δάκτυλα, πάνω από την Αγία Σοφία και πόσο καιρό θα είναι στην Πόλη, ο Πατριάρχης Γεννάδιος είπε:
"Και 5 καλοί Χριστιανοί να ήτανε στην Πόλη, την Πόλη δεν θα την έπαιρνες. Εν 5 - 5 - πεντήκοντα (θα είναι Τούρκικη, δηλ 555 χρόνια συν 1457 περίπου ίσον με 2012 μ.Χ.!!!)." (1457 μ.Χ.)

Χρησμοί του Λέοντα του Σοφού Αυτοκράτορος Βυζαντίου:
"...Ο αληθινός βασιλεύς... ον έδιωξαν της οικίας αύτου οι άνθρωποι... εις το τέλος των Ισμαηλιτών αποκαλυφθήσεται... εν ημέρα Παρασκευή, ώρα τρίτη... διά τόξων και σημείων φανήσεται. " (886 μ.Χ.)

Μόλις ακούσετε να κάνουν λόγο για ναυτικά μίλια, να κλείνει η τούρκικη πρεσβεία στην Ελλάδα, να χαλούνε δορυφορικές επικοινωνίες και τηλεοπτικά-ραδιοφωνικά σήματα, να αποσύρονται τραπεζικά κεφάλαια, να σταματούν εισαγωγές και εξαγωγές στην Τουρκία, να υπάρχει Τούρκος Διοικητής στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Λάρισα, να διεξάγεται Νατοϊκή δήθεν άσκηση στην Θεσσαλία, να γίνεται πέρας ασκήσεων Ελληνικών δυνάμεων στο Αιγαίο, να γίνεται συρρίκνωση σημαντικών Ελληνικών στρατιωτικών μονάδων, να γίνονται έργα στον ποταμό του Έβρου και στην Εγνατία οδό, να αυξάνονται οι ξένες δυνάμεις στο Αιγαίο ή/και στις Ελληνικές Νατοϊκές βάσεις, να υπάρχει ανάγκη για εκτόνωση πολιτικής κρίσης εντός της Τουρκίας, να ξεκινούν πυρκαγιές και εξεγέρσεις λαθρομεταναστών, να γίνεται οικουμενική Ελληνική κυβέρνηση, τα κινητά σας να έχουν παρεμβολές, πολιτικοί μας να απουσιάζουν στο εξωτερικό και τα κανάλια μας, να παίζουν μόνο διαφημίσεις… να ξέρετε ότι είχαμε αρκετούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ μέσα στην Ελλάδα μας και ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ!

Συμβουλή: Φύγετε από τις μεγαλουπόλεις, μακριά από εθνικούς δρόμους και έχετε σταυρό μεγάλο στην εξώπορτά σας. Οι ταυτότητές σας δεν έχουν πλέον το θρήσκευμα, πρέπει να έχετε μία εικόνα μαζί σας και τον βαπτιστικό σταυρό σας. Θα υπάρχει αιφνιδιασμός και θάνατος, από την Βόρεια Ελλάδα έως την διώρυγα της Κορίνθου και κλείσιμο των Τεμπών. Πρέπει να αντέξετε μέχρι το ξανθό γένος να καθαρίσει από τους μουλσουμάνους την χώρα μας…Θα υπάρχει τέτοιος αιφνιδιασμός και από την ίδια την Λάρισα... που δεν θα γίνει καν επιστράτευση...
Αυτές είναι οι πληροφορίες μας και αλίμονο σε αυτόν και στην οικογένειά του, που πει ότι δεν τις είχε δει όπως εμείς στο διαδίκτυο, ο τελευταίος σχεδόν ελεύθερος, δημοκρατικός χώρος πληροφοριών…

Εγκυκλοπαιδικά...
Από: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ - 09/06/2011 και http://www.enet.gr - 8/6/2011, διαβάσαμε...

"Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ Πολυεθνικής Ευρωπαϊκής Ειρηνευτικής Δύναμης (SΕΕΒRΙG) θα εγκατασταθεί μεταξύ 2011-2015 στην Ελλάδα, με σκοπό τη συνέχιση της περιφερειακής ασφάλειας και σταθερότητας στα Βαλκάνια. Η Τουρκία θα διοικήσει την Ταξιαρχία αυτή στα ελληνικά εδάφη. Η εν λόγω Ταξιαρχία θα εγκατασταθεί στη Λάρισα.
Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είχε αντιταχθεί παλαιότερα στο διορισμό Τούρκου Διοικητή στην Αεροπορική Βάση του ΝΑΤΟ στη Λάρισα. Επίσης, η κυβέρνηση της Αθήνας μετά τις συζητήσεις που έγιναν δέχθηκε να κλείσει η βάση του ΝΑΤΟ στη Λάρισα. Τώρα Τούρκος Διοικητής θα αναλάβει τη θέση αυτή στα εδάφη της Ελλάδας, εκτός της ομπρέλας του ΝΑΤΟ."

Φυσικά η συμφωνία και η αποδοχή του Τούρκου διοικητή στο CAΟC-4 έγινε σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο: τα ελληνικά υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, Ντόρα Μπακογιάννη και Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν ενήμεροι και συμφώνησαν το 2008, να αναλαμβάνει εκ περιτροπής την διοίκηση του CAOC-4 στην Λάρισα Τούρκος διοικητής!
Τί σημαίνει όμως η τοποθέτηση, έστω και εκ περιτροπής, Τούρκου διοικητή;
Σε ότι αφορά την αμυντική ικανότητα της χώρας ουδόλως επηρεάζεται ούτε υπάρχει κίνδυνος διαρροής διαβαθμισμένων εθνικών πληροφοριών.
(http://www.defencenet.gr/defence/o/7747)

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Κανείς δεν ξέρει τον ακριβή χρόνο των όσων προφητεύονται... όμως ΣΙΓΟΥΡΑ πόλεμος θα γίνει και ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

Δείτε και σε βίντεο τα όσα προαναφέραμε: "Γεγονότα και Προφητείες 2012"



Μην μας κυνηγήσετε, δεν τα είπαμε εμείς… Ούτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ είμαστε, ούτε ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ…

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνές μας:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Μόλις δείτε έναν φτωχό να ψάχνει τα σκουπίδια, δώστε του 5-10 ευρώ και μην το πείτε πουθενά... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ... Όλοι έχουμε από αυτήν... απλά μερικοί την έχουμε πλακώσει... και είναι το μόνο που αξίζει σε αυτήν την εποχή, ο απόηχος μίας καλής πράξης και η έμπρακτη προετοιμασία της ψυχής μας. Πολλοί Άγιοι θα ήθελαν να αντισταθούν με τον Σταυρό Τους στην εποχή μας, να πλησιάσουν πιο κοντά στον Κύριο και στην εκτίμησή Του…

Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, προβάλετε τον ιστοχώρο μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!!

...Το βράδυ έχω βρει έναν ωραίο τρόπο να κοιμάμαι. Τους συγχωρώ έναν-έναν όλους.
Καληνύχτα και Καλημέρα.

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.

http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

πηγη

Υ.Γ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΜΗ ΜΑΣ ΠΛΑΝΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΊΡΕΣΗ 

'Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ....''Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ' ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΨΕΥΔΟΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑ "ΣΗΜΕΙΑ" ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ