Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο Διακεκριμενος Ιατρος και πιστος ορθοδοξος( Με το Νεο )κ.κυπριανος χριστοδουλιδης : Σχετικά με την Ανακοίνωση της αντικανονικής αδελφότητας της Ι. Μ. Εσφιγμένου

Βίντεο από την επέμβαση των αστυνομικών με τη μπουλντόζα στο κονάκι της Μονής Εσφιγμένου



Η Αδελφότητα της κανονικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (αναγνωρισμένη..
από το Οικουμενικό Πατριαρχείο) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση με μολότοφ και εκρηκτικό μηχανισμό στις Καρυές.
Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
Οι Καρυές του Αγίου Όρους σήμερα, 29.7.13, έζησαν επίθεση με εκρηκτικά και μολότωφ.
Εκατό μέτρα από τον πανίερο ναό του Πρωτάτου καί την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους οι καταληψίες των κτηρίων της Μονής μας αρνήθηκαν την παράδοση του κατειλημμένου τμήματος του Αντιπροσωπείου των Καρυών σε δικαστικό επιμελητή που ήλθε να εκτελέσει τελεσίδικη δικαστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και του έριξαν τρείς μολότωφ και έναν εκρηκτικό μηχανισμό.
Η μέρα πέρασε αναμένοντας αστυνομικές ενισχύσεις οι οποίες τελικά ίσως και να μην επαρκούν για την απλή φύλαξή μας.
Απευθύνουμε έκκληση προς όλους και πρό πάντων προς την ευνομούμενη Πολιτεία.
Επιτέλους καταλάβετέ το. Κινδυνεύουμε. Δεν γνωρίζουμε πώς θα ξημερώσει η αυριανή μέρα με φανατικούς κατόχους εκρηκτικών σε επαφή με τον τόπο της κατοικίας μας.
Ο Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης ζήτησε εξ όσων πληροφορούμαστε την σύλληψη των υπαιτίων. Θα ακούσει κανείς, έστω τον Εισαγγελέα; Πρέπει να θρηνήσει το Άγιον Όρος θύματα για να κινητοποιηθεί η Πολιτεία; Οι φωτογραφίες τα λένε όλα.


κυπριανός χριστοδουλιδης

Τα ανωτέρω και η φωτογραφία τα λέει όλα. Δηλαδή,
1) Ότι η επίκληση της αναγνώρισης της νέας αδελφότητας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο σημαίνει τούτο : Καίσαρας και πατριαρχικό ιερατείο έχουν τον ίδιο θεό, αφού οι δεύτεροι, ως μη έχοντες Βασιλέα, αναφωνούν : "Ουκ έχομεν βασιλέα ειμή Καίσαρα". Την θέση του βασιλέως έχουν καταλάβει οι δημοκρατικά εκλεγμένοι, οι οποίοι διορίζουν και τα όργανα της Δικαιοσύνης, αλλά και της Πατριαρχείας (αφού δεν έχουν βασιλέα).
2) Οι τρείς μολότωφ και η φωτογραφία δείχνουν ένα πράγμα : Την εκ της αδικίας, των αντικανονικών και παράνομων νεο-Εσφιγμενιτών, πρόκληση για άμυνα. Τα σκαπτικά που έρχονται να γκρεμίσουν το σπίτι σου πώς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις; Με γαρδένιες μήπως; Δεν γράφουν τα θρησκευτικά μας βιβλία «κρείττων γάρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού»;

3) Τι θέλουν "επιτέλους" να καταλάβουμε οι εισοδιστές νεο-Εσφιγμενίτες και ζητούν από την Πολιτεία να μεριμνήσει για την κινδυνεύουσα ζωή τους; Οι απέξω κινδυνεύουν ή οι από μέσα; Μη γελιόμαστε, οι έξω (το έξω γενικότερα) έχουν γερές πλάτες, οι μέσα αδύνατες, και αν αυτό το δούμε κάτω από τις παρούσες δυσμενείς συγκυρίες, οι μέσα θα είναι τελειωμένοι σε λίγο. Νέα μονή Εσφιγμένου έφτιαξε ο οικουμενικός Βαρθολομαίος, νέα Ελλάδα φτιάχνουν τώρα τα υπερεθνικά πολιτικά μαγειρεία με τις πλάτες των εκλεγμένων αχυρανθρώπων. Οικουμενικός και εκλεγμένοι κυβερνήτες μας προετοιμάζουν για νέα αλληλοσφαγή. "Τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ