Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Τουρκική εταιρεία-"δούρειος ίππος" απέκτησε την μαρίνα στη Σάμο

Το ιδιωτικό λιμάνι (μαρινα) Πυθαγορείου Σάμου, ενός νησιού το οποίο νιώθει όσο κανένα άλλο την "καυρή ανάσα" της Τουρκιας, πουλήθηκε σε εταιρεία-"δούρειο ίππο" τουρκικών συμφερόντων με ένα κόλπο το οποίο απ'ότι φαίνεται δεν το έχει γίνει αντιληπτό καν από τις επίσημες αρχές. 

Στις 29 Απριλίου του 2013 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος Ανωνύμων Εταιριών Αριθμ. Φύλλου 2531/29-4-2013 η εγγραφή στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η Σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας ''ΣΑΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ Μ.Α.Ε.''. Η εταιρεία αυτή ήταν μονοπρόσωπη που σημαίνει ότι είχε έναν μέτοχο και δημοσίευσε τη σύσταση 3μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα τους: 1. Νικόλαο Μαργαρόπουλο 2. Φώτη Αναστασόπουλο 3. Αικατερίνη Λιγνού Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας καθορίστηκε στα 24.000? με 2.400 μετοχές που σημαίνει η ονομαστική τους αξία ήταν στα 10? και στην κατοχή της περιήλθε η μαρίνα του Πυθαγόρειου, στον σχετικό διαγωνισμό στο πλαίσιο της εκποίησης της κρατικής περιουσίας προς αποπληρωμή των δανείων του Μνημονίου. 
Στις 14 Ιουνίου του 2013 έρχεται τροποποίηση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος Ανωνύμων Εταιρειών Αριθμ Φύλλου 3472/14-6-2013 όπου αλλάζουν τα άρθρα 17 & 18 του καταστατικού της εταιρείας. Στο στο άρθρο 17 η κάλυψη και η καταβολή του αρχικού κεφαλαίου γίνεται εξ'ολοκλήρου με μετρητά (24.000?) από την τουρκική εταιρεία ''SETUR SERVIS TOURISTIK ANONIM SIRKETI''. Και στο άρθρο 18 όλοι οι Έλληνες του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου αντικαθίστανται από τρεις Τούρκους εκροσώπους της SETOUR: Συγκεκριμένα τους: 1. Ibrahim Tamer Hasimoglou (Πρόεδρος) 2. Ustun Ozbey (Αντιπρόεδρος) 3. Saim Emre Dorouk (Δ/νων Σύμβουλος).... όλοι τους κάτοικοι Κωνσταντινούπολης. 
Έρευνα που επιβεβαιώνει τα πραπάνω γεγονόταν έγινε από τον δημοσιογράφο και πολιτευτή των ΑΝEΡΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό Σάμου, Γιώργου Γαρυφάλλου. Είναι η δεύτερη μαρίνα σε νησί του Α.Αιγαίου, μετά από αυτή τη Μυτιλήνης που περιέρχεται στην ιδιοκτησία Τούρκων. Να σημειώσουμε ότι ο ιδιοκτήτης των μαρινών ελέγχει για λόγους ασφαλείας με ραντάρ την ναυσοπλοΐα περιμετρικά της μαρίνας σε ακτίνα δεκάδων μιλίων...
 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

διαφορες τυχαίες αναρτήσεις

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ