Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΗ, ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΝΑ, ΛΙΩΣΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ, ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κίνηση των μεταναστών στην Αθήνα, να δημιουργήσουν παζάρι, στο οποίο πωλούνται νεκρά σκυλιά. Αδιάφορο το κράτος.. Βέβαια οι μετανάστες δεν έχουν μείνει μόνο στο να κάνουν τη «δουλειά» στο γκέτο τους στο κέντρο της Αθήνας. Συχνά θα τους δείτε με ένα φορτηγό γεμάτο κότες... που ζουν σε άθλιες συνθήκες, κάτω από τις καυτές λαμαρίνες, που θα σταθούν στη γειτονιά σου (όχι σε αυτήν στην Εκάλη) και θα σου πουλήσουν τα ζωντανά λες και είχες ανάγκη στο κέντρο της Αθήνας, να σφάξεις τη κότα για να είναι φρέσκια.
Δυστυχώς μετά από καταγγελία που έγινε στο Μακελειό από φιλόζωους, οι λαθρομετανάστες δεν περιορίζονται μόνο στις κότες... Μέσα στα φορτηγάκια τους έχουν σκύλους και γάτες για τους πεινασμένους ομοεθνής τους...

 
Θα τους βρείτε κυρίως τις μέρες που υπάρχουν λαϊκές στο κέντρο (απόκεντρο) της Αθήνας. Στη μία ή την άλλη άκρη της λαϊκής, θα βρίσκεται το φορτηγό τους, γεμάτο ψυχές έτοιμες για θάνατο! Τον θάνατο βέβαια τον ζουν καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς τους, οπότε ο πραγματικός θάνατος θα είναι απλά μια λύτρωση για αυτά... Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται στην οδό Αγησιλάου. Απλά τα πράγματα: Πωλούνται σκύλοι για ...σούβλα και γάτες για στιφάδο!!! Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες. Όσο για το ποια είναι η αντίδραση της αστυνομίας; «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Από τη στιγμή που η θρησκεία και ο «πολιτισμός» τους, τους το επιτρέπει, δεν μπορούμε να τους απαγορεύσουμε να σκοτώνουν να μαγειρεύουν και να πουλάνε σκυλιά και γατιά»‼!  
Το γεγονός ότι εδώ είναι Ελλάδα, χώρα που δεν έχει στη κουλτούρα της βρώσης τέτοιων ζώων και αυτοί οι άνθρωποι είναι «φιλοξενούμενοι» για να μην πούμε ότι έχουν έρθει με το έτσι θέλω, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να σέβονται τις παραδόσεις μας; Δεν θα έπρεπε η αστυνομία να έβαζε μια τάξη σε όλο αυτό αντί να τους επιτρέπει να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και να πουλάνε μπροστά στα μάτια τους τα άμοιρα ζώα; Αφού η καταγγελία για το παζάρι ζώων στην οδό Αγησιλάου με μια πρόχειρη ματιά μπορεί κάποιος να τη δει από το 2011 στο ίντερνετ, γιατί υπάρχει ακόμα αυτό το μαγαζί; Εάν κάποιος σφάξει μια αγελάδα στην Ινδία θα αντιμετωπιστεί με την ίδια αδιαφορία από την πολιτεία; Θα μου πείτε εκεί, η αγελάδα είναι ιερή ενώ εδώ ο σκύλος και η γάτα όχι... Δυστυχώς η Ελλάδα... δε.νυπάρχει πια.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ