Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑ ΤΟ ΈΣΧΑΤΟ ΑΊΤΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! ( αποσπ.Ομιλιας Π.Αθ. μυτιληναιου 2-2-87)


ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑ ΤΟ ΈΣΧΑΤΟ ΑΊΤΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΤΟ Ε'
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΔΩ ( ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟ ΟΛΗ Η ΑΛΉΘΕΙΑ - λιστα αναπαραγωγης βιντεο )

O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

Όχι η Αθήνα δεν είναι δική σας ούτε κανενός άλλου χριστιανοφοβικού και ελληνοφοβικού φασίστα 
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9640.html


Μπορεί να σας χαϊδεύουν όσο θέλουν  τα δουλικά της  νεοταξικής προπαγάνδας  και να θέλουν να  μας επιβάλλουν την κάθε είδους διαστροφή  και ανωμαλία ως   κάτι το φυσιολογικό που  σώνει και καλά  είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε,όμως δεν θα καταφέρουν ποτέ να αλλάξουν   την ερμηνεία  που δίνει ο λαός στη λέξη "ανδρεία".


Αυτή τη λογική του θρασύδειλου  που όταν έχει  εξασφαλίσει τις "πλάτες"  χυμάει να  καταπιεί τους πάντες και τα πάντα  ο λαός  την φτύνει και την καταδικάζει.Ότι και να κανετε, όσους  ομοφυλόφιλους και αν μας πλασάρετε στους μεσημεριάτικους  τηλε-εμετούς  ή στις   γελοίες παρελάσεις σας ,δεν πρόκειται να καταφέρετε να μας  επιβάλετε τις δικές σας επιλογές.

Το "δημοκρατικό"  σας δικαίωμα  να βγείτε σαν καρνάβαλοι  προκειμένου  να  επιδείξετε το θράσος και τη χυδαιότητα σαν  αξίες  της  σύγχρονης δημοκρατίας ,στις παρούσες κατοχικές συνθήκες αποτελεί  μεγίστη πρόκληση  και προσβολή σε έναν λαό που κατεβαίνει στους δρόμους, τρώει ξύλο και χημικά  όχι για να υπερασπιστεί τη σεξουαλική του επιλογή αλλά  την πατρίδα του ,τη δημοκρατία,το δίκιο του,το μεροκάματό του,την αξιοπρέπειά του, την επιβίωση  της οικογένειάς του.


Η αρχαία Ελλάδα  δεν ήταν όπως   θέλουν να διαδίδουν 
μερικοί  ο τόπος που λατρευόταν και ανθούσε η ομοφυλοφιλία  ούτε οι  σύγχρονοι Έλληνες που αντιδρούν  στον φασισμό  και την  θρασύτητα των  ομοφυλοφιλικών οργανώσεων , είναι ομοφοβικοί.

Η λέξη "ομοφοβία" είναι ένα  κατασκεύασμα   των προπαγανδιστών του  κίβδηλου  ανθρωπισμού και φιλελευθερισμού  της "Νέας Εποχής" που  όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά προσπαθεί   να  ερμηνεύσει  με  προβοκατόρικο τρόπο τα συναισθήματα  της οργής ή της αγανάκτησης που έχει δικαίωμα να νοιώθει  ο 'Ελληνας    όταν  βλέπει την παρακμή και  την διαστροφή να μεταμφιέζεται  και να διαφημίζεται  ως αρετή και αρχέγονη αξία.

Άλλο να  σέβομαι τον συνάνθρωπό μου ως πρόσωπο ακόμα κι αν οι επιλογές του αποτελούν  εκτροπές ,διαστροφές ή και εγκλήματα και άλλο  να με αναγκάζουν  με το ζόρι να σεβαστώ  τις επιλογές του ,υπο την απειλή της χλεύης  ή του χαρακτηρισμού μου ως "ομοφοβικό".

Αν λοιπόν  δεχτούμε ως   θεμελιώδη αξία  τον " σεβασμό στη διαφορετικότητα" δηλαδή  την απόδοση τιμής  όχι στον πεπτωκότα  συνάνθρωπό μας αλλά στο αίτιο της πτώσης του,τότε  θα πρέπει  να  αποδώσουμε την τιμή του σεβασμού και  στις υπόλοιπες επιλογές   που καταδεικνύουν  την διαφορετικότητα ενός προσώπου.
Με αυτή την  ψευτο-ουμανιστική και  δήθεν φιλελεύθερη   κατασκευασμένη αντίληψη ,γιατί να μην σεβαστούμε π.χ την  "διαφορετικότητα"  ενός παιδεραστή, ενός νεκρόφιλου ή  και εγώ δεν ξέρω  ποιού άλλου  ανώμαλου.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις χοντροκομένες και αφελείς απόψεις περί " ομοφοβίας".

Η ομοφυλοφίλία δεν είναι μια  επιλογή που φοβόμαστε αλλά μια  διαστροφή που σιχαινόμαστε  και για αυτό δεν την  υιοθετήσαμε .

Δεν  είναι  ομοφοβικός  όποιος δεν είναι ομοφυλόφιλος και  διαμαρτύρεται  για συμπεριφορές  χυδαίες  και φασιστικές,ούτε είναι  φυσικά "πορνοφοβικός" όποιος καταγγέλει και στιγματίζει  την διαφημιστική καμπάνια  και  προώθηση των  πασίγνωστων  δυστυχώς  πορνο-DVD  που όλως τυχαίως κυκλοφόρησαν   όταν η κυβέρνηση ανακοίνωνε τα  λαοκτόνα  μέτρα και συμφωνίες.
Απόσπασμα απο ανάρτηση μας το  2010
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9640.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ