Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την παραπομπή για έσχατη προδοσία, όσων βουλευτών ψήφισαν το μνημόνιο



Είναι απίστευτο και όμως ο Άρειος Πάγος, το έκανε... Έκρινε ως παραδεκτή την μηνυση- γιά "Εσχάτη Προδοσία", όσων Βουλευτών ψήφισαν το Μνημόνιο- τού ιατρού κ. Αντωνίου. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, κ. Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και Υπουργοί. Δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί "ευθύνης Υπουργών" ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει Υπουργοί.
Περιλαμβάνονται όλοι τού Πασοκ-ΛΑΟΣ και Ντόρας. Η ανακοίνωση στην Βουλή έγινε πρίν από ένα περίπου μήνα (24/9), τελείως παραπλανητικά και μέσα σε 28 δευτερόλεπτα, γιά να μην πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα. Ο Αξιότιμος Αντ/δρος της Βουλής κ. Βάης Αποστολάτος, εντελώς (Αλα-νταν Παπα-νταν) ανακοίνωσε την πρόταση του Αρείου Πάγου στην Βουλή σε στιγμή πού παρευρίσκοντο ελάχιστοι και φρόντισε μάλιστα να ξεφορτωθεί και τούς εναπομείναντες.
Προφανώς γιατί το κατηγορητήριο περιλαμβάνει τον ίδιο και το κόμμα του, τό ΛΑΟΣ... Παραμένει άγνωστον, άν Ν.Δ.-Κ.Κ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν αυτή την εξέλιξη μιά και ο κ. Βάης, έτσι όπως την εκφώνησε δεν κατάλαβε κανένας τίποτα...!!!
Ανεξαρτήτως πάντως αποτελέσματος πού θα έχει η πορεία της υπόθεσης στην Βουλή, δεδομένου ότι Πασοκ-ΛΑΟΣ-Ντόρα θα την καταψηφίσουν, η κατηγορία παραμένει εσαεί, αφού δεν θα εκδικασθεί η αίτηση του Αρείου Πάγου, μιά και η Βουλή δεν θα άρει την ασυλία όσων ψήφισαν Μνημόνιο. Πάντως ούτως ή άλλως ανοίγει ο δρόμος γιά την "Εξεταστική του Μνημονίου" πού έχει προαναγγείλει ο Σαμαράς....




ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΝΤΩΝΙΟΥ" ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ..

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ-ΘΕΑΤΗ.

    ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!

    ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ "ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ..." ΑΝΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ..

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ!

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΜΟΝΙΜΑ ΤΩΡΑ...

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ...

    Tilemaxos10@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ