Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με την Goldman Sachs και τους Rotchild ξεπουλούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και κουκουλώνουν τα θαλασσοδάνεια!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ – Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΑΝ ΣΕ OFF- SHORE ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ CDS ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ.
REUTERS Προσλαμβάνουν την Goldman Sachs και την Rothschild ως συμβούλους για το ξεπούλημα Proton & Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Προς πώληση τα κόκκινα δάνεια. Η Ελλάδα προσλαμβάνει Rothschild και Goldman για το ξεπούλημα της Proton και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. * To tαμείο διάσωσης έθεσε ως στόχο να πουλήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την Proton στα μέσα Ιουλίου

* Η πώληση συμφωνήθηκε με την τρόικα, προκειμένου να τηρηθούν οι όροι της διάσωσης
* Η Ελλάδα προσλαμβάνει την Goldman και την Rothschild  ως συμβούλους σχετικά με την πώληση
* Οι ελληνικές τράπεζες Alpha, Eurobank, Εθνική θεωρούνται ως υποψήφιες για την εξαγορά. ΑΘΗΝΑ 28 Ιουνίου (Reuters) – Το Ελληνικό ταμείο για την διάσωση των τραπεζών έχει προσλάβει την Rothschild και την Goldman Sachs ως συμβούλους για την πώληση της Proton και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), που είναι πιθανό να εξαγοραστούν από μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, δήλωσαν στο Reuters αξιωματούχοι, την Παρασκευή . Το TT και η Proton, θύματα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, χωρίστηκαν σε “καλές” και “κακές” και ανήκουν εξ ολοκλήρου στο Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ), το οποίο διαχειρίζεται κεφαλαία 50 δισ. ευρώ, από τα χρήματα της διάσωσης. Η Ελλάδα συμφώνησε με τους διεθνείς δανειστές της – την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – να πωλήσει τις δύο τράπεζες μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα διάσωσης. “Η Goldman εσύμβουλος πώλησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η Rothschild της Proton», είπε ένας από τους αξιωματούχους. Οι δύο τράπεζες είναι πιο πιθανό να εξαγοραστούν από μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες – όπως η Alpha, η Εθνική ή η Eurobank, είπε. Ένα στέλεχος της Alpha Bank δήλωσε στο Reuters την Παρασκευή ότι η Alpha θα εξετάσει την εξαγορά τουTT. «Ναι, μας ενδιαφέρει το Postbank», είπε.
Η Τράπεζα Πειραιώς έχει δηλώσει ότι δεν θα κάνει πια εξαγορές στο άμεσο μέλλον, μετά την εξαγορά της Societe Generale, της Millenium BCP και των τοπικών υποκαταστημάτων  τριών κυπριακών τραπεζών. «Η Eurobank είναι μια από τους πιθανούς αγοραστές, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι κάνουν οι άλλες τράπεζες. Οι σύμβουλοι θα τους προσεγγίσουν όλους», δήλωσε ένας  δεύτερος τραπεζίτης.
Οι Αρχές θα αφαιρέσουν  τα επισφαλή δάνεια από το χαρτοφυλάκιο του ΤΤ και θα μεταφέρουν τα λιγότερο επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία και τις καταθέσεις σε μια νέα οντότητα που θα ονομάζεται New Hellenic Postbank. Τα επισφαλή δάνεια πωλούνται. Το ΕΤΧΣ έδωσε  € 4 δις στην τράπεζα για να καλύψει το κενό χρηματοδότησης της – τη διαφορά μεταξύ ενεργητικού και παθητικού – και επιπλέον 500 εκατ. ευρώ για ανακεφαλαιοποίηση.
Όπως και οι άλλες ελληνικές τράπεζες, το TT χτυπήθηκε από τις απομειώσεις των ελληνικών ομολόγων και δανείων, καθώς η χώρα υπομένει τον έκτο χρόνο βαθιάς ύφεσης.
Η Eurobank, η Alpha και η Εθνική είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για το παλιό ΤΤ αλλά αποσύρθηκαντον Ιανουάριο. Το υγιές ΤΤ διαθέτει ενεργητικό 13,7 δισ. ευρώ, καταθέσεις των 10,7 δισ. ευρώ και ένα δίκτυο περίπου 200 καταστημάτων. Η Proton είναι μια πολύ μικρότερη τράπεζα με καταθέσεις ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ και 1,3 δισ. ευρώ σε περιουσιακά στοιχεία.
Greece hires Rothschild, Goldman for Proton, TT bank sell-off * Rescue fund aims to sell Postbank, Proton by mid-July * Sale agreed with troika in order meet bailout conditions * Hires Goldman and Rothschild to advise on sale * Greek banks Alpha, Eurobank, National seen as bidders By George Georgiopoulos ATHENS, June 28 (Reuters) – Greece’s bank rescue fund has hired Rothschild and Goldman Sachs as advisers on the sale of lenders Proton and Hellenic Postbank (TT), which are most likely to be bought by bigger Greek banks, officials told Reuters on Friday. Μετάφραση: LEFTeria-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ