Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Ναι» Αρχιεπίσκοπου Κύπρου στους γάμους ομοφυλοφίλων!!!


«Ναι» Αρχιεπίσκοπου στους γάμους ομοφυλοφίλων – Τα έσοδα στα κοινωνικά παντοπωλεία!!!

(Σχόλιο Κατάνυξης: Η είδηση κρίνεται ελεγχόμενη, λόγω του απίθανου και απίστευτου του περιεχομένου της. Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την Αρχιεπισκοπή Κύπρου για την επιβεβαίωση ή διάψευση της).

Σε μία ξαφνική κίνηση προχώρησε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, μία κίνηση που θα φέρει αρκετές αντιδράσεις το επόμενο διάστημα. Μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας ανέφερε πως η Εκκλησία της Κύπρου αποφάσισε να εγκρίνει τους γάμους ομοφυλόφιλων στην Κύπρο, με την προϋπόθεση πως τα έσοδα των γάμων θα πηγαίνουν στα κοινωνικά παντοπωλεία. Όπως τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, «Η Εκκλησία αντιλαμβανόμενη τους δύσκολα οικονομικά καιρούς για την πατρίδα μας, αποφάσισε να επιτρέψει τους γάμους ομοφυλόφιλων ώστε με τα έσοδα να έρθουν σημαντικά ποσά στα ταμεία των κοινωνικών παντοπωλείων».
Σε ερώτηση πως θα έρχονται αυτά τα έσοδα από τους γάμους, στα χέρια της Εκκλησίας και κατ΄επέκταση στα κοινωνικά παντοπωλεία, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως τα φακελάκια στους γάμους ομοφυλόφιλων θα δίνονται στις Εκκλησίες την ώρα του γάμου, και όχι στο τραπέζι που ακολουθεί του γάμου, και την επομένη τα ποσά θα παραδίδονται στα κοινωνικά παντοπωλεία.
Η κίνηση αυτή της Εκκλησίας αναμένεται να σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στο εσωτερικό της χώρας, και δεν αποκλείεται να δούμε σκηνές «Γαλλίας» των τελευταίων εβδομάδων, όπου είχαμε επεισόδια και μεγάλες διαδηλώσεις κατά των γάμων ομοφυλόφιλων.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ήδη το πρώτο ζευγάρι Κύπριων ομοφυλόφιλων ετοιμάζει τις προετοιμασίες του γάμου του. Το apokalyptiko.com επικοινώνησε με το ζευγάρι, που έχει καταγωγή από την Πάφο και συνομίλησε μαζί τους. Όπως μας ανέφεραν, δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας τον Αρχιεπίσκοπο στο ραδιόφωνο και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους για το ότι θα μπορέσουν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους. «Εγώ και ο Τάκης ετοιμαζόμασταν να πάμε στο Άμστερνταμ και να τελέσουμε εκεί το γάμο μας, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να παντρευτούμε σε ένα από τα ειδυλλιακά μοναστήρια του Δήμου Πάφου», μας ανέφεραν.
Η εξαγγελία του Αρχιεπισκόπου έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης, με το Βρετανικό BBC να δημοσιεύει άρθρο με τον τίτλο «Cyprus: Gay marriages the antidote for the economic crisis», ενώ πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία αναμένονται στο νησί μας για να καλύψουν τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων.


http://apokalyptiko.com
το ειδαμε εδω

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΤΥΡΑ,ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΟ,ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ..

  • ΨΗΓΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ  19 hours ago
    Ειναι αληθεια ή οχι αυτο που γραφετε;

  •  
  • Reply
  • Share ›
    • Avatar
      Avgi Stavrou  2 days ago
      Έκαμε θραύση η ''είδηση'' σας.. :p

    •  
    • Reply
    • Share ›
      • Avatar
        apokalyptiko Mod  Avgi Stavrou  2 days ago
        "Είδηση" αλλά σε ένα - δύο χρόνια όταν θα τεθεί το θέμα γάμων ομοφυλόφιλων στην Κύπρο, θα έχουμε... αρκετά επεισόδια :) Όπως αναφέρουμε στην περιγραφή του site μας, μέσα από τη σάτυρα βγαίνει και μία αλήθεια...


    • Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου

      Δημοφιλείς αναρτήσεις

      Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

      VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

      4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

      ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

      ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
      Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

      ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

      ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

      Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

      Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
      Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

      Αντίβαρο

      ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

      Το Zωντανό Iστολόγιο

      paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

      Χριστιανική Φοιτητική Δράση

      Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

      επικαιρότητα

      ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

      ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

      ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

      SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

      Madata.GR

      Greek Alert

      BBC News - Home

      Αρχειοθήκη ιστολογίου

      ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

      ΠΑΤΕΡΙΚΑ