Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) Το Απόλυτο Ξεβράκωμα του Σατανιστικού «Τάγματος» Της «Χρύσης Αύγης»...



ΜΕΡΟΣ Α' 




ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής ήταν ένας οργανισμός κατά τα τέλη του 19ου και αρχές του 20ου αιώνα, αφιερωμένος στη μελέτη και την πρακτική των απόκρυφων, μεταφυσικών και παραφυσικών δραστηριοτήτων. Γνωστό ως μαγικό τάγμα (μασονία), το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής δραστηριοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και εστίασε τις πρακτικές του στη θεουργία και τη "πνευματική ανάπτυξη"………  
Οι τρεις ιδρυτές του, William Robert Woodman, William Wynn Westcott και Samuel Liddell MacGregor Mathers, ήταν Ελευθεροτέκτονες και μέλη της Societas Rosicruciana (Εταιρία Ροδόσταυρων) στην Αγγλία. Εν ολίγοις πρόκειται, για μια άλλη απόκρυφη ομάδα που εξελίχθηκε από τις Τεκτονικές και Ροδοσταυρικές  παραδόσεις, αλλά με πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην τελετουργική μαγεία. 
Το Τάγμα ασκούσε τελετουργική μαγεία που περιείχε επικλήσεις στους θεούς των εξαφανισμένων πανθέων, επέτρεψαν να εισέλθουν και γυναίκες στο τάγμα, είχαν γνώση του εβραϊκού αλφαβήτου και του Καμπαλιστικού Δένδρου της Ζωής, της τράπουλας ΤΑΡΩ, της αστρολογίας και της γεωμετρίας. Σε αντίθεση με τη Θεοσοφία που είχε στενή σχέση με την Ανατολική σκέψη στο τάγμα της Χρυσής Αυγής "η γνώση ήταν αναζήτηση της κληρονομιάς των Αιγυπτίων, των Ελλήνων, των Ρωμαίων, της Ερμητικής, των Γνωστικών και των Καβαλιστών".

ο Samuel Liddell MacGregor Mathers, με στήσιμο αιγυπτιακό εκτελεί ένα τελετουργικό στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής
Ο ηγέτης τους, ο Mathers (1854-1918) ξεκίνησε ως ελευθεροτέκτονας,  και ροδόσταυρος, ισχυρίστηκε ότι είχε επαφή με όντα διαφορετικού είδους που αργότερα θεωρήθηκαν οι μυστικοί αρχηγοί του τρίτου τάγματος ή σούπερμαν (1891). Για το λόγο αυτό το τάγμα θεωρήθηκε Ερμητικό και Κοινωνία τρελών που εξασκούν τη Μαύρη  Μαγεία. Με την από 1898 άφιξη  του Aleister Crowley (1875- 1947) στην υψηλότερη κλίμακα του τάγματος οι παραπάνω φήμες επιβεβαιώθηκαν. 

Aleister Crowley

Σύμφωνα με το Crowley, απογοητεύτηκε από την οργάνωση όταν συνειδητοποίησε ότι οι μυημένοι δεν ήξεραν με τι ακριβώς είχαν να κάνουν, σε σχέση με το μυστικισμό, τις τελετές και τελετουργίες, επίσης δήλωσε ότι ενώ ο ιδρυτής τους MacGregor Mathers, είχε κάποιες μυστικιστικές δυνάμεις, δάγκωνε περισσότερο από ότι μπορούσε να μασήσει και είχε συναναστροφή με δαιμονικά πνεύματα πάνω στα οποία δεν είχε κανέναν έλεγχο. Οι πράξεις του αυτές είχαν καταστρέψει το Τάγμα και γι’ αυτό ο Crowley έφυγε. Το τάγμα λέει μια πολύ διαφορετική ιστορία, δηλαδή ότι, η υπερβολικότητα της προσωπικότητας και ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Crowley προκάλεσαν τα προβλήματα, ενώ υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ δύο αντίθετων ρευμάτων εντός της οργάνωσης. Τελικά, ο Crowley δεν εγκατέλειψε το Τάγμα, όχι τουλάχιστον όπως περιγράφει, αλλά αφού ολοκλήρωσε την αλλοτρίωση της ομάδας, δημοσίευσε μερικά από τα μυστικά τους έγγραφα. Για να προσθέσει κακό στο κακό, δεν αποκάλυψε απλά τα μυστικά, αλλά πίστωσε στον εαυτό του τα έργα που είχε γράψει ο Mathers.
Ο Crowley ισχυρίστηκε ότι το έκανε επειδή ο Mathers βρισκόταν στην πραγματικότητα υπό την επιρροή του κακού που δεν μπορούσε όμως να ελέγξει. Ακολούθησαν δικαστικές αγωγές, αλλά επειδή ο Mathers δεν είχε προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα των έργων του εκτός του οργανισμού, κέρδισε ο Crowley. Αν και η παραμονή του Crowley μέσα στη Χρυσή Αυγή ήταν μόνο για μια σύντομη περίοδο, το πεπρωμένο  του Τάγματος και του πιο διάσημου μάγου της Αγγλίας εξακολουθούν να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν με την κληρονομιά της υπερβολής, της τρέλας και της διαμάχης που συνόδευσαν τη διαχείριση των αλλαγών  στο τάγμα της Χρυσής Αυγής.
Ο Francis Israel Regardie (1907-1985) ήταν αποκρυφιστής, συγγραφέας και γραμματέας του θρυλικού Aleister Crowley (1928). Ως ειδήμονας του απόκρυφου μυστικού τάγματος  της Χρυσής Αυγής, έγινε γνωστός ανάμεσα στους αποκρυφιστές της εποχής του όταν το 1937 έσπασε τον όρκο της μυστικότητας στην «Stella Matutina» και  δημοσίευσε τα τελετουργικά του τάγματος στο βιβλίο του "Η Χρυσή Αυγή".
Το βιβλίο του "Δέντρο της Ζωής" βασιζόταν στις διδασκαλίες της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε παύσει να υπάρχει από το 1903. Όταν δημοσιεύθηκε προκάλεσε πολύ ενθουσιασμό ανάμεσα στην ελίτ των αποκρυφιστών και θεωρήθηκε ένα από τα πιο πλήρη και κατανοητά κείμενα για την πρακτική μαγεία που γράφτηκε ποτέ. Το ίδιο έτος 1932 έγινε γραμματέας του βρετανού συγγραφέα / ποιητή Thomas Burke. Παρόλο που η αρχική Χρυσή Αυγή είχε πάψει να υπάρχει, συνέχισε να ζει μέσα από τάγματα όπως «Stella Matutina» και «Α και Ω». Ο Regardie εντάχτηκε στην Stella Matutina το 1933 και αφού έφθασε στο βαθμό του Theoricus Adeptus Minor, έφυγε από το τάγμα τον Δεκέμβριο του 1934. Ο Regardie το 1981 μετακόμισε στην Sedona της Αριζόνα όπου συνέχισε να γράφει  τα πιο πρόσφατα βιβλία του περιελάμβαναν την τελετουργική μαγεία και το πλήρες σύστημα της μαγείας στη  χρυσή αυγή. Ένας από τους βασικούς στόχους του Regardie καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του ήταν η διατήρηση της διδασκαλίας της Χρυσής Αυγής, αλλά και να φέρει έναν έγκυρο κλάδο της αρχικής γραμμής του τάγματος στην Αμερική. Περίμενε υπομονετικά για τέσσερις δεκαετίες προτού μπορέσει να επιτύχει το στόχο του. Ένα ζευγάρι από τη Georgia έχτισε μια ροδοσταυρική κρύπτη, έναν ισχυρό τελετουργικό θάλαμο για να γίνει η μύηση και να  περάσουν τα «μυστήρια τους» σε αμερικανικά χέρια.

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Charles"Chic" Cicero γεννήθηκε στο Buffalo της Νέας Υόρκης. Το ενδιαφέρον του Chic για τον Τεκτονισμό και τη Δυτική Εσωτερική Παράδοση τον οδήγησε σε ερευνητικά άρθρα σχετικά με τους Ροδοσταυρίτες, τους Ναϊτες των Ιπποτών. Είναι μέλος πολλών μασονικών, ροδοσταυρικών, πανθειστικών οργανώσεων.  Είναι πρώην Μεγάλος Διοικητής της Μεγάλης Διοίκησης των Ιπποτών στη Φλόριντα (2010-2011). Ήταν επίσης στενός προσωπικός φίλος και έμπιστος του Regardie. Αφού ίδρυσε  το 1977 ναό του τάγματος  της Χρυσής Αυγής,  ο Chic έγινε ένας από τα βασικά πρόσωπα που βοήθησαν τον Regardie στην επανίδρυση του ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Ο Chic Cicero, μαζί με τους R.A. Gilbert και Michael Buckley, ίδρυσαν το 2007  το Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο τα πρόσωπα αυτά μοιράζονται τη φυλετική φιλοσοφία της χριστιανικής ταυτότητας της λευκής υπεροχής και δέχονται στο τάγμα αυτό μόνο τους χριστιανούς,  ενώ διδάσκουν ότι η φυλή των Αρίων περιλαμβάνει τα αληθινά «παιδιά του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, οι Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, «παιδιά του Σατανά».
Στην ιστοσελίδα του David Griffin, διοικητή του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής, μυστικιστικό σχολείο ΑΩ των Ροδόσταυρων,  διαβάζουμε ότι: «Master στις Αρχαίες τελετές Υψηλής Μαγείας για να ξυπνήσει αβίαστα το αθάνατο φωτεινό σώμα σας, ζήστε την άπειρη ευδαιμονία του φωτισμού που θα ενεργοποιήσει το θεό σας ως δύναμη και εκδήλωση μεγαλύτερου πλούτου, καλύτερης υγείας και έκρηξη αγάπης!». Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα  «ο Ναζί David Griffin κατέχει το σήμα Golden Dawn στην Ευρωπαϊκή Ένωση καιτο έχει χρησιμοποιήσει για να παραδώσει τον έλεγχο πολλών ευρωπαϊκών ταγμάτων στοερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής με φύρερ τον Chic Cicero».
Ο λευκός Εθνικιστής Nick Farrell είναι ο σύνδεσμος του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο με βρετανικές ομάδες Λευκών Ομάδων, όπως το Εθνικό Μέτωπο και το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα, του ανήκει το Μαγικό Τάγμα της Aurora Aurea (ΜΟΑΑ),  το οποίο είναι μια σύγχρονη έκφραση της παράδοσης της Χρυσής Αυγής που ιδρύθηκε από τον ίδιο και τη σύζυγό του Πάολα.


Πρόκειται για ένα διεθνές Τάγμα με έδρα τη Ρώμη και Ναούς στην Ιρλανδία, την Αγγλία και τη Σλοβενία. Σύμφωνα με το ιστολόγιο του, αυτή τη στιγμή είναι σκόπιμα μικρό, μη δημόσιο και σε απόσυρση. Δεν στρατολογούν και δεν απαιτούν από τα μέλη να έρχονται στη Ρώμη για μύηση-κατήχηση, ούτε επιθυμούν να επεκταθούν εκτός της Ευρώπης.

Ο Pat Zalewksi, είναι μάγος και γνωστός μελετητής της παράδοσης της Χρυσής Αυγής. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για το τάγμα, ξεκίνησε ως μέλος του ναού της Stella Matutina και ελέγχει τη λειτουργία της Χρυσής Αυγής του Chic Cicero στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία,  ενώ στο Καναδά είναι ο Martin Thibeault.
Σύμφωνα με τον David Griffin, διοικητή του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής του μυστικιστικού σχολείου ΑΩ των Ροδόσταυρων και σε αντίθεση με τους Pat Zalewksi και Martin Thibeault, πιστεύει ότι «η μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής κοινότητας Golden Dawn είναι η ποικιλομορφία τους», που σημαίνει ότι η ποικιλομορφία από το ένα τάγμα στο άλλο δίνει επιλογή στους υποψήφιους, υπάρχουν τάγματα που δέχονται μόνο χριστιανούς, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία των παγανιστών στα τάγματα της χρυσής αυγής, διότι όπως ισχυρίζεται «παρόλο που η χριστιανική θεολογία προσθέτει τη δική της διαστροφή στα πράγματα, ο ηλιακός μύθος παραμένει η αρχέγονη μορφή της αναστάσιμης ιστορίας που αναφέρει η  Καινή Διαθήκη!!!»
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής, κατά το Griffin λοιπόν, ελέγχει επιπρόσθετα πολλά απόκρυφα τάγματα ως μέσα νεοσυλλέκτων, αλλά είναι και βιτρίνα για μια μεγάλη ποικιλία λευκών ρατσιστικών και ναζιστικών οργανώσεων.
Το τάγμα ανοιχτού κώδικα της Χρυσής Αυγής (OSOGD), με επικεφαλής τους Sam Webster και Joseph Max στρατολογεί νεοπαγανιστές και οπαδούς του «θελήματος - νεοσατανισμός»  για το κίνημα της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής.


Ο επίσημος στόχος του τάγματος είναι να «ομαλοποιηθεί η μαθητεία». Το τάγμα επίσημα δεν απαιτεί ή δεν προωθεί καμία μορφή ηθικού δόγματος, θρησκευτικού κανόνα, αποκαλυπτικής διδασκαλίας ή πολιτικής φιλοσοφίας. Σύμφωνα με την καθιερωμένη και εξαιρετικά σοφή παράδοση του αρχικού Τάγματος, οι πολιτικές, ηθικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις και πρακτικές των μεμονωμένων μελών δεν αποτελούν μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Τάγματος, αν και οι διδασκαλίες και πρακτικές του Τάγματος μπορεί να εμβαθύνουν στη συνειδητοποίηση του ατόμου .
το σύμβολο του τάγματος Stella Matutina
Ο Aaron Leitch ηγείται του τάγματος Stella Matutina που στρατολογεί νεοσύλλεκτους για το Κίνημα της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής από τα παγανιστικά φόρουμ του Yahoo.  Το τάγμα αυτό, κατά την επίσημη εκδοχή του έχει ιδρυθεί σύμφωνα με το ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής και τη Ροδοσταυρική Παράδοση. Οι διδασκαλίες, οι ασκήσεις κατάρτισης και οι τελετουργικές μέθοδοι είναι αυθεντικές και σύμφωνες με τους ιδρυτές της, Dr. William W. Westcott, Dr. Woodman και S.L. Mathers, και αργότερα μέσω του Dr. R. W. Felkin, W.B. Yeats, Florence Farr, J.W. Brodie-Innes και Regardie.
Ο Σουηδός Tommy Westlund, ηγείται του τάγματος Sodalitas Rosae Crucis et Solis Alati και στρατολογεί από τα σουηδικά λευκά εθνικιστικά κόμματα. Ως επίσημος σκοπός του τάγματος είναι «η διαιώνιση και η υλοποίηση της δυτικής ερμητικής παράδοσης στη νέα εποχή. Το έργο τους είναι να φέρουν το Φως των προγόνων τους, των Μητέρων τους  και των Πατέρων τους στη Γνώση, που διαιωνίζει  την Αλήθεια μέσω των παραδόσεων των Ροδοσταυρικών Ταγμάτων, των Πρωτόγονων τελετών των Αιγυπτίων, της Βασιλικής Τέχνης των Αλχημιστών, των κρυμμένων Μυστηρίων των Καμπαλιστών  και τη Γνώση της αγαπημένης τους θεάς Σοφίας».
Από την παραπάνω έρευνα διαπίστωσα ότι, οι ιδρυτές των ταγμάτων της Χρυσής Αυγής και των Ροδόσταυρων, σε όλες τις εκδοχές τους,  συνδέονται μεταξύ τους, επιχειρούν να αποποιηθούν τους ισχυρούς δεσμούς τους με φασιστικά και νεοναζιστικά λευκά πολιτικά κόμματα και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό κάνουν όλοι, αυτό κάνει και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, οι οποίοι μας λένε ότι είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και δεν έχουν σχέση με αυτά τα τάγματα, όπως και τα τάγματα αυτά μας λένε ότι δεν έχουν σχέση με το ρατσισμό και το φασισμό και ότι δήθεν είναι απλή σύμπτωση η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (HOGD) με όλα τα διαφορετικά μέσα στρατολόγησης τους είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Εκτός του νεοσατανισμού και της μαγείας στα οποία μυούν τους νεοσύλλεκτους, αποτελούν πύλες για τις ρατσιστικές, ομάδες της δήθεν υπεροχής των λευκών, είναι αποκρυφιστικές οργανώσεις που ελέγχονται από μια κοινή «εσωτερική τάξη», λευκών υπέρμαχων μιας διαστροφικής «χριστιανικής ταυτότητας» μέσω των διαφόρων Ταγμάτων του Σταυρού και του Ρόδου,  τα οποία με τη σειρά τους υπήρξαν όργανα της μαύρης μαγικής εταιρίας της Θούλης που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ στην εξουσία της ναζιστικής Γερμανίας.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

Χαρά Νικοπούλου και η σχέση της με τη Χρυσή Αυγή (το Τάγμα)


ΠΗΓΗ
ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!! ( ΜΕΡΟΣ Β' )ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (το Τάγμα), ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΟΑ, ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ...ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ- & CIA...
Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ιδρυτής και γενικός
γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
σε νεαρή ηλικία 
ΜΕΡΟΣ Β΄

Στην ιστορία του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής έχει επικρατήσει η ιδέα ότι οι Ροδόσταυροι, το Τάγμα Άλφα και Ωμέγα και το Ερμητικό Τάγμα της Stella Matutina, συνέχισαν ξεχωριστά μετά την αρχική διάσπαση τους από το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής το έτος 1900 και ότι συνέχισαν σε αυτή την εχθρότητα μέχρι την παρακμή τους τη δεκαετία του 1940, παρά ταύτα οι ιστορικοί του τάγματος σήμερα έχουν προβεί σε ενδιαφέρουσες αναφορές για μια φιλική και υποστατική συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο ταγμάτων κατά τη δεκαετία του 1950, ενώ τα τέλη της δεκαετίας του 1990 αναγνωρίστηκαν μεταξύ τους ως γνήσιοι απόγονοι του αρχικού τάγματος της Χρυσής Αυγής.
Είχε όμως πράγματι καταγωγή το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής από την Αγγλία;; 


Υπάρχει η άποψη ότι το τάγμα της Χρυσής Αυγής ήταν παρακλάδι στοάς που υπήρχε στη Γερμανία και το καταστατικό του δόθηκε στους Άγγλους από κάποια Anna Sprengel από τη Νυρεμβέργη, άρα στη πραγματικότητα επρόκειτο για μια Γερμανικής καταγωγής μυστική κοινωνία που διακλαδώθηκε στην Αγγλία. Αν και η γερμανική προέλευση της Χρυσής Αυγής έχει αμφισβητηθεί, όμως η δομή των μυήσεων της Χρυσής Αυγής βασίστηκε στο διάσημο σύμβολο του καμπαλιστικού δέντρου της ζωής.



Το ίδιο Δέντρο της Ζωής χρησιμοποιήθηκε από τον Guido von List (Γκουίντο φον Λιστ), Αυστριακό αποκρυφιστή συγγραφέα και ιδρυτή της αριοσοφίας, κύριο εισηγητή μιας μορφής αναβίωσης της παγανιστικής γερμανικής θρησκείας του Wotan (τo φάντασμα του Ναζισμού, Βαγγέλης Τζούκας, Εστία, σελ. 44-45). 



Ο Γκουίντο φον Λιστ ήταν επηρεασμένος από τα γραπτά του Αρθούρου ντε Γκομπινώ και της Έλενα Μπλαβάτσκυ. Πίστευε στην ύπαρξη της «διεθνούς συνωμοσίας» των Εβραίων, η οποία αποτελούσε κίνδυνο για αυτό που πίστευε ότι είναι η άρια φυλή. Εκτός αυτού, πίστευε στη μαγική δύναμη των ρουνών [Von List Guido, Το μυστικό των Ρούνων, Εκδόσεις Θούλη] . Και οι δύο αυτές «απόψεις» ήταν δημοφιλείς στη Δυτική Ευρώπη του 19ου αιώνα. Αναλόγως, οι αντιλήψεις του ήταν αποδεκτές από πολυάριθμες προσωπικότητες της εποχής του, όπως από τον «φυλετικό φιλόσοφο» Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν. Ένας από τους ιδεολογικούς του υποστηρικτές και διαδόχους του ήταν ο Γιέργκ Λαντζ φον Λίμπενφελς. To 1909 ίδρυσε την Εταιρία Λίστ διαδίδοντας τις ακραίες θεωρίες του Παγγερμανισμού και της Άριας φυλής. Ο Γκουίντο φον Λιστ το 1911 που διδάσκει τις ιδέες αυτές, είναι απολύτως πιθανό να είχε υιοθετήσει το μυητικό σύστημα του καμπαλιστικού δέντρου της ζωής από την Χρυσή Αυγή, που το χρησιμοποιούσε ήδη από το 1888 με βάση τις οδηγίες της γερμανίδας "Άννα Σπρένγκελ".

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε ο Γκουίντο φον Λιστ να ανακαλύψει αυτό το μυητικό σύστημα ήταν να ανήκει στη Χρυσή Αυγή ή κάποιος άλλος μυημένος, ο οποίος καταργώντας τον όρκο της μυστικότητας να του το περιέγραφε. Έτσι λοιπόν διαπιστώνουμε μια σχέση – ταύτιση στη αποκρυφιστική μύηση του Γκουίντο φον Λιστ και «νονού του απροκρυφιστικού Ράιχ» με το τάγμα της Χρυσής Αυγής. 

Γενικότερα την εποχή εκείνη, υπήρξε μεγάλη επικοινωνία μεταξύ αποκρυφιστών της Αγγλίας και της Γερμανίας, ένας εκ των οποίων που είχε αυτή την επικοινωνία ήταν και ο Dr. Robert William Felkin (1853-1926), ιατρικός ιεραπόστολος, εξερευνητής, τελετουργικός μάγος και μέλος της Χρυσής Αυγής.
Ο εν λόγω είναι γνωστός ως ο ιδρυτής του Ερμητικού Τάγματος της Stella Matutina, η σχισματική εκδοχή της Χρυσής Αυγής, όπως ήδη έχουμε πει και στο Α΄ ΜΕΡΟΣ της έρευνας. Το 1912 ίδρυσε το Ναό «Whare Ra» στο Havelock North της Νέας Ζηλανδίας. 

Ο Aleister Crowley επίσης, υψηλόβαθμο μέλος του τάγματος από το 1898, έθεσε ως ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας του τη σεξουαλικότητα και στιγμάτισε με τη παρουσία του, μεταξύ άλλων και το τάγμα της Χρυσής Αυγής. Ο Crowley μέσα από τα γραπτά του μας δίνει σαφή εικόνα του γερμανικού αποκρυφιστικού κινήματος τις δεκαετίες του 1920 -1930, δίνει πληροφορίες για τη Λειψία, το Μόναχο και την επαρχία της Θουριγγίας, όπου το 1925 πραγματοποιήθηκε το ταραχώδες Συνέδριο των μεγάλων αποκρυφιστών διδασκάλων για να καθοριστεί η μελλοντική ηγεσία του Τάγματος «Templi Orientis», μιας γερμανικής στοάς που εξασκούσε τη σεξουαλική μαγεία και η οποία τελικά κυνηγήθηκε από τους Ναζί και τα μέλη της μπήκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, έτσι η δράση τους περιορίστηκε ή γίνονταν μυστικά.

ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ



Υποστηρίζεται ότι ολόκληρη η βάση του περίφημου αποκρυφιστικού τάγματος της Χρυσής Αυγής ίσως είχε τις καταβολές του στην κατασκοπεία, αφού χρησιμοποιούσε την κωδικοποιημένη γλώσσα του Ελισαβετιανού κατασκόπου και μυστικιστή John Dee και τα «κρυπτογραφημένα χειρόγραφα» του. Όταν ο Crowley έγραφε τη γερμανική προπαγάνδα στη Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια του Α΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, μερικοί από τους συναδέλφους του αποκρυφιστές στα γερμανικά και βρετανικά καταλύματα του Τάγματος «Templi Orientis» και της Χρυσής Αυγής έκαναν επίσης στρατιωτική δουλειά. Ο Gerald Kelly, πρώην γαμπρός του και επίσης μυημένος στο τάγμα της Χρυσής Αυγής, εργάστηκε ως βρετανός μυστικός πράκτορας στην Ισπανία. Ο Karl Germer ο οποίος ήταν διάδοχος του Crowley στο Τάγμα «Templi Orientis»  (τον οποίο συναντούμε κατά τη μεγάλη σύγκληση των αποκρυφιστών ηγετών στη Θουριγγία το 1925) λέγεται ότι ήταν γερμανός κατάσκοπος κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου και του απονεμήθηκε ο Σιδηρός Σταυρός.Πιθανολογείτε ότι υπήρχε μια «συμφωνία» μεταξύ των δύο μάγων που τους επέτρεπε να ενεργούν ως «διπλοί πράκτορες».

Ο Mathers, συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής, την περίοδο που είχε μετακομίσει στο Παρίσι με τη σύζυγό του Moina Bergson, αδελφή του διάσημου φιλόσοφου και πρόεδρου της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών, Henry Bergson (1859-1941) και μέχρι το θάνατο του το 1918, ακολούθησε κοινή στρατηγική με τις γερμανικές και σκανδιναβικές αποκρυφιστικές ομάδες, όπως η «Edelweiss Society», μια αντισημιτική ομάδα από τη Σουηδία, αλλά και την «Luminous Lodge» μια αποκρυφιστική ομάδα που οργανώθηκε γύρω από τον Karl Haushofer, του οποίου οι ιδέες επηρέασαν την ανάπτυξη των επεκτατικών στρατηγικών του Adolf Hitler. Η ομάδα ιδρύθηκε από έναν οπαδό του Liebenfels που προωθούσε τη θουλιστική ιδεολογία στην προ-προσαρτημένη Αυστρία στη Ναζιστική Γερμανία.
Ο Γιέργκ Λαντζ φον Λίμπενφελς (γερμ. Jörg Lanz von Liebenfels) ήταν Αυστριακός φυλετικός ιδεολόγος, αποκρυφιστής συγγραφέας και πρωτεργάτης της ναζιστικής ιδεολογίας στις αρχές του 20ού αιώνα. Από το 1893 μέχρι το 1899 ο Λίμπενφελς είναι μέλος του ρωμαιοκαθολικού μοναχικού τάγματος των κιστερκιανών. Αφού τον αποκλείουν οι κιστερκιανοί, δημοσιεύει το 1904 ένα βιβλίο με τίτλο Θεοζωολογία - Η επιστήμη των σοδομικών πιθηκοειδών και του θεϊκού ηλεκτρονίου (Die Theozoologie oder die Kunde von den Sodoms-Äfflingen und dem Götter-Elektron). Σε αυτό το βιβλίο υποστηρίζει τη ριζοσπαστική φυλετική πολιτική, δηλαδή, μεταξύ άλλων, την αποστείρωση των "κατωτέρων φυλών", την αυστηρή υποταγή της γυναίκας στον άριο άνδρα, όπως και την ευγονική τελειοποίηση της άριας φυλής μέσω γυναικών και «γαλανόματων ξανθών βοηθών» σε «μοναστήρια καλλιέργειας».
Ως μαθητής του αριοσοφιστή Γκουίντο φον Λιστ, ο Λίμπενφελς ιδρύει το 1907 το Τάγμα του Νέου Ναού (Ordo Novi Templi), επηρεασμένο από την αποκρυφιστική παραφιλολογία σχετικά με τους Ιππότες του Ναού. Το Τάγμα πρώτο χρησιμοποίησε τη σβάστικα με την έννοια " Αρίων", στη σημαία τους, με διάταξη κόκκινη σβάστικα προς τα δεξιά, σε ένα κίτρινο-πορτοκαλί πεδίο. 

Το 1905, ο Liebenfels ίδρυσε το περιοδικό Ostara όπου διακήρυττε ότι «η σωτηρία θα έρθει από την αναβίωση της αρχαίας Άριας σοφίας, η οποία είχε εξαπλωθεί στους αρχαίους πολιτισμούς όπως η Υπερβορέα και η Ατλαντίδα». 
Όλα αυτά τα αποκρυφιστικά τάγματα, όπως καταλαβαίνουμε δρούσαν την ίδια χρονική περίοδο και αλληλοεπηρεάζονταν μέσα από ένα συνονθύλευμα υστερικών δοξασιών και μαγικών τελετών, οι Ναζί λοιπόν δεν χρησιμοποίησαν τυχαία τη σβάστικα, στη πραγματικότητα ανδρώθηκαν μέσα από τον αποκρυφισμό όπως θα δούμε παρακάτω. 
Η σβάστικα είναι ένα αρχαίο σύμβολο που στον αποκρυφισμό υποδηλώνει το κόσμο, συμβολίζει τις περιστροφές του χρόνου και της συνείδησης επιτρέποντας στις ψυχές να βιώσουν ταυτόχρονα πολλά επίπεδα πραγματικότητας, μια χωρική τάξη εξουσίας με στοιχεία ισότιμα από ένα κέντρο, τον αιώνιο κύκλο των εποχών, κ.ο.κ. 
Στην αλχημεία, η σβάστικα συμβολίζει τις τέσσερις κύριες γωνιές του κόσμου και την κηδεμονία τους. 
Στην πυθαγόρεια παράδοση, η σβάστικα είναι η «τετρακτύς», το διπλό σύμβολο (μας θυμίζει έντονα την τριλογία της Χαράς Νικοπούλου). Είναι ο δεσμός μεταξύ ουρανού και γης, με το δεξί του χέρι να δείχνει στον ουρανό, με το αριστερό του χέρι να δείχνει προς τη γη.
Η Εταιρεία «Θούλη» χρησιμοποίησε ως σύμβολο τη σβάστικα - με καμπύλους βραχίονες – ως δύναμη της ίδιας της δημιουργίας. Η «Εταιρεία Vril ή η Φωτεινή Στοά- Luminous Lodge», που αναφέρουμε πιο πάνω ότι είχε σχέσεις ο Mathers συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής, συνένωσε τα πολιτικά ιδανικά του Τάγματος των Illuminati με το Ινδουιστικό μυστικισμό, τη Θεοσοφία και την Cabbala. Ήταν οι πρώτες γερμανικές εθνικιστικές ομάδες που χρησιμοποίησαν το σύμβολο της σβάστικας ως έμβλημα που συνδέει τον ανατολικό και δυτικό αποκρυφισμό
Η Εταιρεία Vril παρουσίασε την ιδέα μιας υπόγειας μητριαρχικής, σοσιαλιστικής ουτοπίας που κυβερνούσε ανώτερα όντα που είχαν κυριαρχήσει τη μυστηριώδη ενέργεια που ονομάζεται Vril Force (δύναμη). Ακόμα κυκλοφορούν ιστορίες για την Εταιρεία Vril και ενός μυστικού ναζιστικού προγράμματος UFO. 
Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Στοά ή η Εταιρεία Vril ήταν μια μυστική κοινότητα αποκρυφιστών στο προ-Τρίτου Ράιχ Βερολίνο, ήταν στην πραγματικότητα ένα είδος εσωτερικού κύκλου της «Εταιρίας Θούλη». Ενώ η «Thule Society» κατέληξε να επικεντρώνεται κυρίως στις υλιστικές και πολιτικές ατζέντες, η Εταιρεία Vril επικεντρώθηκε στην «άλλη πλευρά» της «αιθερικής τεχνολογίας». Ένα σημαντικό μέλος ήταν ο Karl Haushofer, μέλη ήταν ο Alfred Rosenberg, ο Theodor Morrel, αργότερα ο γιατρός του φύρερ Heinrich Himmler, ο Hermann Goering και ο ίδιος Hitler. Θεωρήθηκε επίσης ότι βρίσκονταν σε στενή επαφή με την αγγλική ομάδα γνωστή ως Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής. Η Εταιρεία Vril πίστευε ότι η φυλή των Αρίων ήταν μια δημιουργία του «Αιώνα», μέσω ενός ενδιάμεσου «Μαύρου Ήλιου» που παρουσιάζεται ως σβάστικα και προέρχεται από ένα σύμπλεγμα αστέρων τις Πλειάδες, αυτό το φωτεινό αστέρι ακολουθεί το σύμπλεγμα των Πλειάδων ή "Επτά αδελφές" στον νυχτερινό ουρανό. Το αποτέλεσμα αυτής της πίστης ήταν ότι οι Άριοι αρχικά ήταν εξωγήινοι θεϊκής προέλευσης.
Η Εταιρεία Vril δεν δίδασκε μόνο ασκήσεις συγκέντρωσης που είχαν σχεδιαστεί για να ξυπνήσουν τις δυνάμεις του «Vril», κύριος στόχος τους ήταν να επιτύχουν το «Raumflug» (Spaceflight – διαστημικό ταξίδι) για να φτάσουν στο Aldebaran. 
Το Αλντεμπαράν (Aldebaran, εξελληνισμένα Αλδεβαράν) είναι η ιδιαίτερη ονομασία, προερχόμενη από τους Άραβες, του αστέρα α του αστερισμού Ταύρου, ενώ η αρχαία ονομασία αυτού από τους Έλληνες ήταν «νότιος οφθαλμός του Ταύρου». Στην Ελλάδα ονομάζεται σήμερα και Λαμπαδίας. Το αραβικό όνομα Αλντεμπαράν που είναι και σήμερα σε χρήση σημαίνει «αυτός που ακολουθεί». Προφανώς οι Άραβες τον ονόμασαν έτσι επειδή ακολουθεί τις Πλειάδες (κοινώς Πούλια) που αποτελεί ομάδα αστέρων του ίδιου αστερισμού. 
Για να το πετύχει αυτό, η εταιρία «Vril» προσχώρησε στην «Εταιρία Θρούλη» για να χρηματοδοτήσει η τελευταία το φιλόδοξο πρόγραμμα που περιελάμβανε μια διαδιάστατη πτητική μηχανή, βασισμένη στις ψυχικές αποκαλύψεις τους περί εξωγήινων Αλδεμπάνων!!!
Εντούτοις, από τη στιγμή που οι Εθνικοσοσιαλιστές άρχισαν να αυστηροποιούν τα πλαίσια των περισσοτέρων αποκρυφιστικών ομάδων που λειτουργούσαν στη Γερμανία και στα κατεχόμενα εδάφη, το Τρίτο Ράιχ άφησε ελεύθερο πεδίο στους αποκρυφιστές της επιστημονικής φαντασίας και συνεργάστηκε στενά μαζί τους. 
Η δυνατότητα της εξωγήινης τεχνολογίας που έχει πέσει στα χέρια μιας επιλεγμένης ομάδας, ήταν ήδη το θέμα μιας ταινίας στη Γερμανία το 1920, μόλις δύο χρόνια μετά την ήττα της Γερμανίας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Η ταινία είχε τίτλο «Algol» και διηγείται την ιστορία ενός ανώτερου εξωγήινου από το Σείριο, ο οποίος δωρίζει απίστευτη τεχνολογία και δίνει τη δυνατότητα σε έναν πλούσιο βιομήχανο να υποδουλώσει τον κόσμο μέσω αυτής της ελεύθερης συσκευής ενέργειας. Η ταινία ξεχασμένη για δεκαετίες εμφανίστηκε ξανά τα τελευταία χρόνια. 
Η πρώτη εικόνα είναι η εξωγήινη ύπαρξη, τοποθετημένη πολύ μακριά στην αιώνια μαύρη σκηνή του σύμπαντος. Η δεύτερη εικόνα είναι του βιομήχανου που ισορροπεί πάνω σε μια παράξενη εξωγήινη τεχνολογία. Η ταινία περί εξωγήινων από το Σείριο που ενέπνευσε τους Ναζί, μας θυμίζει ΕΝΤΟΝΑ τις τριλογίες της «ηρωίδας δασκάλας Χαράς Νικόπουλου» αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε αργότερα. 
Ο Johannes Kepler, του οποίου τις ιδέες ακολούθησε ο Schauberger, γνώριζε τις μυστικές διδασκαλίες του Πυθαγόρα που είχαν υιοθετηθεί και φυλάσσονταν μυστικά στο ναό των Ιπποτών. Ήταν η γνώση της ενδόρρηξης, η αξιοποίηση του δυναμικού των εσωτερικών κόσμων στον εξωτερικό κόσμο. Ο Χίτλερ πίστευε, όπως και οι άνθρωποι της Θούλης και της Βρίλ ότι η θεϊκή αρχή ήταν πάντα εποικοδομητική. Ωστόσο, μια τεχνολογία που βασίζεται στην καταστροφή είναι ενάντια στη θεία αρχή έτσι ήθελαν να δημιουργήσουν μια τεχνολογία βασιζόμενη στην ενδόρρηξη. Μέσα από τις ενεργειακές διαδρομές του μονόχορδου και την ενδόρρηξη της τεχνολογίας ήθελαν να φτάσουν στην σφαίρα της αντιύλης και ως εκ τούτου στην ακύρωση της βαρύτητας. Έτσι λοιπόν όχι μόνο «η Εταιρία Vril» ήταν η νέα μορφή ενέργειας των Ναζί, αλλά ήταν η δύναμη του εσωτερικού αποκρυφιστικού κύκλου της Εταιρίας Θούλη που συνεργάζονταν με τον Adolf Hitler για να επιτευχθεί ο σκοπός τους
Η ιδέα της «μετάλλαξης και μετασχηματισμού» σε μια ανώτερη μορφή ενός «θεού-ανθρώπου» προήλθε μέσα από την «Εταιρία Vril» και το μυθιστόρημα του Έντουαρντ Μπούλβερ-Λύττον «η επερχόμενη φυλή». Ο Lytton, μυημένος στους Ροδόσταυρους (μέρος α΄ η χρυσή αυγή ταυτίζεται με τους Ροδόσταυρους) ήταν πεπεισμένος ότι υπάρχουν όντα προικισμένα με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Αυτά τα όντα θέλουν να μας υποκαταστήσουν και να επιφέρουν μια τεράστια μετάλλαξη στους εκλεκτούς της ανθρώπινης φυλής. 
Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στο παράξενο μυθιστόρημα του Bulwer-Lytton και στο Τρίτο Ράιχ; 
Υπήρχε πραγματικά μια μεγάλη αποικία θιβετιανών μοναχών στο Βερολίνο τη δεκαετία του '40 και τι έκαναν εκεί; 
Ο Haushofer, μαζί με τον Dietrich Eckart (1868-1923) επηρέασαν τον Χίτλερ και τον εισήγαγαν στις απόκρυφες επιστήμες. Ο Haushofer της Εταιρείας Vril (που είχε σχέση με το τάγμα της Χρυσής Αυγής και η Εταιρεία Vril σχηματίστηκε από μια ομάδα Ροδόσταυρων) πίστευε ότι η ινδογερμανική φυλή προέρχεται από την Κεντρική Ασία, η οποία εγγυάται τη μονιμότητα, την ευγένεια και το μεγαλείο του κόσμου. Επίσης πίστευε στο θρύλο της Θούλης περί της χαμένης άριας πατρίδας στο βορειότερο βορρά, που ήταν κάποτε το κέντρο ενός προηγμένου πολιτισμού που διέθετε μαγικές δυνάμεις. Συνδέοντας αυτόν τον θρύλο μπορούμε να πούμε ότι τα ενδιάμεσα όντα, μεταξύ του ανθρώπου και άλλων ευφυών όντων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να επιτρέψουν στη Γερμανία να κυριαρχήσει ξανά στον κόσμο, και να είναι το λίκνο της φυλής των Σούπερμαν, που θα προέκυπτε από τις μεταλλάξεις του ανθρώπινου είδους!!! 
Ο Haushofer επισκέπτονταν καθημερινά τον Χίτλερ στο Landsberg, όπου του εξηγούσε τις γεωπολιτικές του θεωρίες, περιέγραφε τα ταξίδια του στην Ινδία και διακήρυττε την αναγκαιότητα της «επιστροφής στις πηγές» της ανθρώπινης φυλής - με άλλα λόγια, ήταν απαραίτητο να κατακτήσει ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη, το Τουρκεστάν, το Παμίρ, το Γκόμπι και το Θιβέτ. Αυτές οι χώρες αποτελούσαν, κατά την άποψή του, τον κεντρικό πυρήνα, και όποιος είχε τον έλεγχο τους, έλεγχε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ των πολλών βιβλίων που διάβασε ο Χίτλερ στο Landsberg, ήταν το 'The Coming Race' του Bulwer-Lytton (βλέπε παραπάνω) και ο Haushofer τον πληροφόρησε, ότι ήταν μια ουσιαστικά σωστή περιγραφή της φυλής των υπερανθρώπων που ζούσαν πολύ κάτω από την επιφάνεια της Γης και επιβεβαιώθηκαν πολλά από αυτά που ο ίδιος έμαθε ενώ ταξιδεύε στην Ασία. Πιστεύεται ότι ο Haushofer σύστησε τον Χίτλερ στον Δαλάι Λάμα του Θιβέτ που ζούσε στο Βερολίνο, ένας άνθρωπος γνωστός ως «ο άνθρωπος με τα πράσινα γάντια» και ότι αυτός γνώριζε τις θέσεις των κρυμμένων εισόδων στις υπόγειες σφαίρες του Αγάρτσα και της Σαμπάλα. Αυτές οι φήμες έγιναν αφορμή για τους διάσημους θρύλους ως προς την εμμονή του Χίτλερ για τις εισόδους στον εσωτερικό κόσμο. Ο Χίτλερ πίστευε κατηγορηματικά ότι «ορισμένοι εκπρόσωποι της υπόγειας σούπερ-φυλής ήταν ήδη στο εξωτερικό στον κόσμο», επίσης το Θιβέτ σύμφωνα με τη μυθολογία της Θούλης, είναι το κέντρο της Άριας φυλής, όταν από την Αρκτική εκτοπίστηκε στο Θιβέτ με την πτώση της Ατλαντίδας γύρω στο 10,800 π.Χ.  Από τότε, το πνευματικό κέντρο, παραμένει κρυμμένο από τη συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας που είναι ανάξια των μυστικών του, ωστόσο έχει τη κύρια δύναμη που ελέγχει το πεπρωμένο του πλανήτη. Όλα αυτά σχετίζονται και με τη Θεοσοφία και τη Madame Blavatsky που είχε ταξιδέψει στην Ινδία 
Όπως ήδη έχει ειπωθεί στο Α΄ ΜΕΡΟΣ της έρευνας ο Mathers, συνιδρυτής του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής ισχυρίζονταν ότι είχε επαφή με όντα διαφορετικού είδους που αργότερα θεωρήθηκαν οι μυστικοί αρχηγοί του τρίτου τάγματος ή σούπερμαν. Για το λόγο αυτό το τάγμα θεωρήθηκε Ερμητικό και Κοινωνία τρελών που εξασκούν τη Μαύρη Μαγεία. 
Διαπιστώνουμε ουσιαστική σύνδεση σε πρόσωπα και διδασκαλίες των Ναζί. 
Διαπιστώνουμε επίσης ότι πολλές από αυτές τις γελοίες θεωρίες με παραλλαγές ή και αυτούσιες, κυκλοφορούν ευρέως σήμερα στη χώρα μας, από τύπους σαν το Λιακόπουλο, τη Χαρά Νικοπούλου, το Σώρρα και φυσικά τη Χρυσή Αυγή που ταυτίζεται και θαυμάζει τους Ναζί, την ομάδα Έψιλον, Τουλάτο κλπ. 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……


ΠΗΓΗ
ΣΟΚ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!!-ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!! ( ΜΕΡΟΣ Γ' )

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ,  ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΙΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΔΙΑΒΟΛΟΣ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!

Γερμανοι και Ελληνες νεοναζί παρεούλα...

ΜΕΡΟΣ Γ΄




Το Ναζιστικό Κόμμα και τα Ες Ες ειδικότερα αποτελούσαν ένα δόγμα, όπως ακριβώς το είχαν σχεδιάσει ο Χίτλερ και ο Χίμλερ. Επιπλέον, ήταν ένα από τα πιο καλά οργανωμένα και αποτελεσματικά δόγματα στην παγκόσμια ιστορία. Ο κόσμος εξακολουθεί να είναι αιχμάλωτος του μίσους του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται μια ρητορική μίσους μεταξύ και των «ελλήνων εθνικιστών» περί ανωτερότητας μιας υποτιθέμενης «αρχαίας ελληνικής άριας» φυλής (ακόμη και με εξωγήινη καταγωγή) και οι παλιοί Ναζί επανέρχονται διακηρύσσοντας μια εβραιομασονική συνωμοσία που ως σκοπό της έχει να κυριαρχήσει στον κόσμο, όπως τότε στη ναζιστική Γερμανία. 




Το Ναζιστικό Κόμμα πάντα θεωρούνταν ανατρεπτικό κίνημα, το πρώην μέλος του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής και ιδρυτής του σύγχρονου σατανισμού, ο Βρετανός Άλιστερ Κρόουλι, με την κήρυξη του πολέμου το 1914 έμενε στη Νέα Υόρκη, όπου τον προσέλαβε ο Γερμανός κατάσκοπος Τζορτζ Βίρεκ και έγραφε για τη φιλογερμανική εφημερίδα “The Fatherland”που αποτελούσε


 φυσική πηγή για μεγάλο μέρος αυτής της προπαγάνδας. Άλλωστε και η κορυφαία βρετανική μυστική εταιρεία της Χρυσής Αυγής λέγεται ότι είχε δημιουργηθεί στην ίδια τη Γερμανία, με το πλαστό «κρυπτογραφημένοχειρόγραφο» κάποιας ανύπαρκτης ή υπαρκτής φροϊλάιν Α. Σπρένγκελ (A. Sprengel)(ΜΕΡΟΣ Α΄). Ήταν σημαντικό για τους αρχηγούς της Χρυσής Αυγής - τον Γουίλιαμ Γουίν Γουέστκοτ, τον Μακγκρέγκορ Μάδερς και τον Γουίλιαμ Ρ. Γούντμαν — να δείξουν ότι η Εταιρεία τους είχε γερμανική καταγωγή, επειδή η αναβίωση του αποκρυφισμού στα τέλη του 19ου αιώνα δεν λάμβανε χώρα στην Αγγλία, στη Γαλλία ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ευρώπης, αλλά στην ίδια τη Γερμανία, στη χώρα που  ιδρύθηκε η Ιερά Εξέταση το 1231, η γενέτειρα του κινήματος των Ροδόσταυρων, των Τευτόνων Ιπποτών, των lluminaten Orden, (Ιλλουμινάτι) του Άνταμ Βαϊσχάουπτ (Adam Weishaupt) στη Βαυαρία το 1776, η Ανθρωποσοφική Εταιρεία του Ρούντολφ Στάινερ, κ.ο.κ.. Από τη Γερμανία επίσης προήλθε και το διάσημο τάγμα που συνδέεται επίσης με τον Κρόουλι και το οποίο επιβιώνει ακόμα και σήμερα: το τάγμα  της “σεξουαλικής μαγείας” OrdoTempli Orientis ή αλλιώς ΟΤΟ.
OrdoTempli Orientis ή αλλιώς ΟΤΟ.

Το μεγαλύτερο μέρος της ηγεσίας των ναζί, συμπεριλαμβανομένου του Adolf Hitler, ανήκαν είτε σε ένα μίγμα επιστημονικών θεωριών, ιδιαίτερα του κοινωνικού δαρβινισμού, είτε στο μυστικισμό και τον αποκρυφισμό, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ισχυρός στα SS. Και οι δύο αυτές ομάδες ως κεντρική πίστη είχαν τη γερμανική (λευκή σκανδιναβική) φυλετική υπεροχή. Θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι η προέλευση του εθνικιστικού σοσιαλισμού βρίσκεται στην παγανιστική, απόκρυφη και αντιχριστιανική σκέψη. Η αποκρυφιστική εταιρία Θούλη στήριξε το γερμανικό Εργατικό Κόμμα, το οποίο τελικά μετατράπηκε σε NSDAP το 1920.
 Ο Ντίτριχ Έκαρτ (23 Μαρτίου 1868 - 26 Δεκεμβρίου 1923)

Γερμανός δημοσιογράφος, φίλος και σημαντικός σύντροφος του Αδόλφου Χίτλερ (το σύνθημα των Ναζί "Ξύπνα Γερμανία!" -Deutschland erwache!- είναι δική του επινόηση).
Είναι αυτός που πήρε τον Χίτλερ υπό την προστασία του και τον σύστησε στην ελίτ της κοινωνίας του Μονάχου. Ο Ντίτριχ 'Εκαρτ ήταν ένας ναρκομανής αποκρυφιστής, ρατσιστής, αντισημίτης και οριακά ψυχοπαθής, πλασιέ του Χένρι Φορντ και μέντορας του Χίτλερ, που είχε δική του εφημερίδα. Ο εν λόγω  ήταν μέλος της "Εταιρείας της Θούλης", για την οποία έγραφε και δημοσίευε άρθρα με ακροδεξιό και αντισημιτικό περιεχόμενο. Ο Έκαρτ πίστευε στην ιδέα της κοσμικής συνείδησης (άτμαν), καθώς επίσης και στην ιδέα ότι ο ορατός, απτός κόσμος είναι μια αυταπάτη (μάγια). Ο όρος «άτμαν» παραποιήθηκε από κάποιους αποκρυφιστές που του απέδωσαν την έννοια ενός ανώτερου Εαυτού που αναφέρεται στο επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης, κάτι που, φυσικά, στην ουσία αποτελούσε στρατηγικό στόχο των Ναζί καθώς και την ουσία των πιο βασικών τους πιστεύω. Λέγεται επίσης ότι ο 'Εκαρτ και ο Χίτλερ λάμβαναν μέρος σε πνευματιστικές συγκεντρώσεις, στις οποίες εμφανίζονταν απόκοσμες εκτοπλασματικές μορφές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο 'Εκαρτ προετοίμασε τον Χίτλερ για το ρόλο που επρόκειτο να παίξει αργότερα, και μεθόδευσε την άνοδό του στην εξουσία. Ο 'Εκαρτ ήταν εκείνος που έκανε τους απαραίτητους διακανονισμούς για τη χρηματοδότηση του νεογέννητου Ναζιστικού Κόμματος από Ευρωπαίους και Αμερικανούς βιομηχάνους, μεταξύ των οποίων και ο Χένρι Φορντ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Χένρι Φορντ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ
Ήδη από το 1920-1921, αντιπρόσωποι του Αμερικανού αυτοκινητοβιομήχανου είχαν προσεγγίσει τον 'Εκαρτ. Ο Φορντ ήταν γνωστός αντισημίτης και είχε γράψει μάλιστα και ένα βιβλίο «το Ο Διεθνής Εβραίος» που ήταν πολύ δημοφιλές στη Γερμανία. Η υποστήριξη του Χένρι Φορντ ήταν σημαντική για την επιβίωση του Ναζιστικού Κόμματος τον πρώτο καιρό.
Ο ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ 
(Σύγχρονοι Οπαδοί της Θούλης)
Λίγα χρόνια μετά την στρατιωτική ήττα του ναζισμού, τη δεκαετία του 1950 γεννήθηκε στην Αμερική το νεοναζιστικό κίνημα (κυρίως ως αποτέλεσμα του λυσσαλέου αντικομμουνισμού) με καθαρά πολιτικό χαρακτήρα, όμως πολλές από αυτές τις οργανώσεις είτε σχημάτισαν έναν δικό τους εσωτερικό, αποκρυφιστικό κύκλο, είτε ανέπτυξαν δεσμούς με μυστικά δόγματα και παράξενες θρησκείες και υιοθέτησαν καθαρά ναζιστικά χαρακτηριστικά.
Το ναζιστικό-αποκρυφιστικό Κόμμα Εθνικής Αναγέννησης του Τζέιμς Μάντοουλ (James H. Madole) που ιδρύθηκε στην Αμερική - στήριξε ολόκληρη την ιδεολογία του όχι μόνο στα γραπτά του Λιστ, του Λίμπενφελς και του Σεμπότεντορφ, αλλά και στην Μπλαβάτσκι και, σε κάποιο βαθμό, ακόμα και στον Αλέιστερ Κρόουλι και τον Άντον Λαβέι (ιδρυτή της Εκκλησίας του Σατανά). Ο Τζέιμς Μάντοουλ, μέχρι το θάνατό του, έζησε σε ένα διαμέρισμα που αποτελούσε συνδυασμό σατανιστικού ναού, ινδικής Ασράμας και αρχηγείου Ναζιστικού Κόμματος. Το όραμά του για την ιδανική κοινωνία ήταν ένας συνδυασμός απόψεων του Πλάτωνα και της Μπλαβάτσκι. Οραματιζόταν μια κοινωνία δομημένη σύμφωνα με το ινδικό σύστημα των καστών, σε μια «πυραμίδα εξουσίας» όπως την αποκαλούσε, με τους κοινούς εργάτες στη βάση να στηρίζουν τα διάφορα επίπεδα που θα απαρτίζονται από εμπόρους, πολεμιστές και Βραχμάνους, και στην κορυφή τοποθετούσε το Μάτι που Βλέπει τα Πάντα, το οποίο απαντά σε μασονικά σχέδια και στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου. Το νεο-ναζιστικό Εθνικό Κόμμα Αναγέννησης θεωρούσε ότι, πίσω από την αμερικανική κυβέρνηση, κρύβεται μια «σιωνιστική» εξουσία και με το εκτενές φιλοσοφικό του πλαίσιο ασκούσε επιρροή σε άλλες ρατσιστικές οργανώσεις που δεν διέθεταν τα ψευδοπνευματικά θεμέλια εκείνου. Μετά το θάνατο του Madole το 1979, το κόμμα εξαφανίστηκε τελείως.
Ανεπτύχθησαν ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στην Κου Κλουξ Κλαν (Ku Klux Klan, KKK) και στο Κόμμα Εθνικής Αναγέννησης, αφού και η ίδια η Κου Κλουξ Κλαν ήταν οργανωμένή πάνω σε αποκρυφιστικές αρχές. Ο Αλμπερτ Πάικ (Albert Pike), πρώην στρατηγός στον Ομοσπονδιακό Στρατό του Ρόμπερτ Ε. Λι και αρχηγός αντικατασκοπίας, ανέλαβε τη σύνταξη του καταστατικού της νέας οργάνωσης σε μια συνάντηση των αρχηγών της Κλαν που πραγματοποιήθηκε στο Νάσβιλ το 1867. Εκείνη την περίοδο, ο Πάικ ήταν μασόνος του Σκοτικού Δόγματος και επικεφαλής της Νότιας Δικαιοδοσίας. Ήταν επίσης μαθητής του Γάλλου αποκρυφιστή Ελιφάς Λεβί, ο οποίος ασκούσε μεγάλη επιρροή στη Μαρί Γκέμπχαρτ τη Γερμανίδα προστάτιδα της Μπλαβάτσκι.
Οι Κου Κλουξ Κλαν  δημιούργησαν δεσμούς με σατανιστικές ομάδες της Αμερικής και του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων λέσχες μοτοσικλετιστών αποκρυφιστικού προσανατολισμού και, φυσικά, λέσχες σκίνχεντ. Επίσης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στην Αμερική η οργάνωση  Κου Κλουξ Κλαν αναφέρεται δράση της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα για τα εγκαίνια των γραφείων τους στη Νέα Υόρκη, αλλά και για το παρακλάδι της παράταξης που λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. (Φωτογραφικά ντοκουμέντα με χρυσαυγίτες να χαιρετούν ναζιστικά ποζάροντας μπροστά από το έμβλημα της Χρυσής Αυγής με την περιβολή της Κου Κλουξ Κλαν)




Ένας άλλος σύγχρονος οπαδός της Θούλης είναι ο διαβόητος αρχηγός του κινήματος Αντίσταση Λευκών Αρίων (White Aryan Resistance WAR), ο Τομ Μέτζερ (Tom Metzger) απέρριψε τον Χριστιανισμό ως μορφή Ιουδαϊσμού,  η οργάνωση αυτή έχει συνδεθεί με επικίνδυνα άτομα καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής της.


Το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα ιδρύθηκε το 1974 ως το Εθνικό Σοσιαλιστικό Αμερικανικό Κίνημα Εργατικής Ελευθερίας (America's National Socialist Party ) του Robert Brannen και Cliff Herrington, πρώην μέλη του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος που ιδρύθηκε το 1959 από τον George Lincoln Rockwell. Είναι το μεγαλύτερο και πιο ενεργό Εθνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα στην Αμερική σήμερα και παρουσιάζεται ως πατριωτικό.


Το Αμερικανικό Ναζιστικό Κόμμα (The American Nazi Party -ANP) βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα πιστεύω και τις πολιτικές του ναζιστικού κόμματος του Adolf Hitler στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εποχής. 

Η ΣΧΕΣΗ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ
Ο ναζιστικός σατανισμός είναι ασφαλώς το πιο ακραίο παράδειγμα της λατρευτικής αναβίωσης του φασισμού. Εμπνεόμενες από τους Λαβέι και Ακουίνο, οι συγκεκριμένες νεοναζιστικές ομάδες συνδυάζουν τις σατανικές τελετουργίες και τις μαγικές επικλήσεις με τη λατρεία του Χίτλερ και τη ναζιστική ιδεολογία. Οι επιθέσεις των σατανιστών Ναζί κατά του Χριστιανισμού, που γίνονται ακόμη πιο βίαιες από τον αντισημιτισμό τους, πηγάζουν από τις νιτσεϊκές ιδέες περί Υπερανθρώπου και από τις αντιλήψεις του κοινωνικού δαρβινισμούγια τη δύναμη, την κατάκτηση και την επιβίωση του ισχυρότερου, οι οποίες χαρακτηρίζουν τον παλαιό Εθνικοσοσιαλισμό. Από κοινωνική άποψη πάντως, οι πρακτικές αυτές αντιπροσωπεύουν την παραβατική συμπεριφορά των εξτρεμιστικών σεκτών, οι οποίες κάνουν σημαία τους την ίδια τους την περιθωριοποίηση. Πράγματι, αυτή η συνειδητή σύνδεση του Ναζισμού με την ιεροσυλία εκφράζει τη συνειδητή πρόθεση των οπαδών του να τονίσουν ακριβώς το βλάσφημο χαρακτήρα του.
Όταν οι Ναζί σατανιστές επιδίδονται στις δαιμονικές τελετουργίες τους, με τις αναφορές τους στον Χίτλερ, ενστερνίζονται μια σκοτεινή παρόρμηση για εξουσία και θεατρικοποιούν τις δολοφονικές τους προθέσεις απέναντι στους εχθρούς τους. Σε αυτό το λατρευτικό περιβάλλον, οι απεικονίσεις του Χίτλερ και του Σατανά αντιπροσωπεύουν φορτισμένα σύμβολα ελιτισμού, συνδυασμένου με θυμό και επιθετικότητα ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη», τον καπιταλισμό, το Χριστιανισμό, τη δημοκρατία, τις άλλες φυλές και την ανθρωπότητα γενικά («την αγέλη»). Ο αγκυλωτός σταυρός και τα σύμβολα του Τρίτου Ράιχ συνυπάρχουν με τα μαύρα κεριά, τις νεκροκεφαλές και τις μαγικές πεντάλφες, σε έναν πίνακα τελετουργικής παραβατικότητας και αποκλεισμού από την υπόλοιπη κοινωνία
Η Εκκλησία του Σατανά ιδρύθηκε το 1966 (την ημέρα της Walpurgisnacht -όταν μάγισσες συναντιούνται στο βουνό Brocken και γλεντούν με το διάβολο) και δημοσίευσε τελετουργικά που λέγεται ότι ήταν γνήσιες ναζιστικές τελετές. Ο αρχηγός του Ναού του Σηθ, που ήταν παρακλάδι της Εκκλησίας του Σατανά, έκανε ένα ειδικό προσκύνημα στο αποκρυφιστικό κέντρο του Χίμλερ, το Βέβελσμπουργκ, για να λάβει μερικές αστρικές ακτίνες.
Η Εκκλησία της Τελικής Κρίσης - η οποία επιδείκνυε ένα έμβλημα σε στιλ σβάστικας  και, σε τεύχη του επίσημου περιοδικού της, απέδιδε ενθουσιώδη φόρο τιμής στο ναζισμό - υπερηφανευόταν για τον αρχηγό της, ο οποίος ισχυριζόταν ότι αποτελούσε την ενσάρκωση του αρχηγού της ναζιστικής προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς. 
Ο Robert de Grimston (επίσης γνωστός ως "ο δάσκαλος" Robert Moor)
Η εκκλησία ιδρύθηκε από τους MacLean και Moor στο Λονδίνο το 1966. Το ζευγάρι είχε συναντηθεί αρκετά χρόνια πριν, όταν ήταν και οι δύο ήταν  μέλη της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας. Το δίδυμο εκδιώχτηκε από την Εκκλησία το 1962 και παντρεύτηκε τον επόμενο χρόνο. Άρχισαν μια σχισματική ομάδα  της Σαηεντολογίας που ονομάζεται Αναγκαστική Ανάλυση, η οποία απέκτησε νέα θρησκευτικά στοιχεία και εξελίχθηκε σε Εκκλησία του σατανά.
Στη δεκαετία του 1970, όχι μόνο εντείνεται η σχέση του ναζισμού με τον σατανισμό (μεταξύ άλλων, υπό την επίδραση του Τσαρλς Μάνσον, του διάσημου εγκληματία γκουρού), αλλά προσπαθεί να συνδεθεί με όλες τις μέχρι τότε γνωστές αναταράξεις της αμερικανικής κοινωνίας, συντηρητικές ή επαναστατικές. Έτσι έχουμε την διείσδυση της σατανιστικής αντι-κουλτούρας και εκείνης που συνδυάζει το ναζιστικό υπόστρωμα με τον αποκρυφισμό. Νεοναζισμός, Black Metal και σατανισμός: πρόκειται για ένα σαφέστατο σημάδι της ανερχόμενης επιρροής της αμερικανικής άκρας δεξιάς κατά τη δεκαετία του 90.  
Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα metalinjection.net «Ο μπασίστας του Black Metal συγκροτήματος είναι τώρα Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μπορεί να είναι ένας νεοναζί; Βλέπετε αυτό το μάγκα στα αριστερά; Το όνομά του είναι ο Γιώργος Γερμενής. Όχι μόνο είναι ο μπασίστας της ελληνικής black metal μπάντας, Naer Mataron, αλλά θα εκπροσωπήσει το κόμμα της Χρυσής Αυγής από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εδώ είναι το καλύτερο μέρος! Το Κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ακραία πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, με ατελείωτες ομοιότητες με τους νεοναζί.

Ο ακούραστος χρονικογράφος των κατά συρροή δολοφόνων δρ Τζόελ Νόρις (Joel Norris) αποκάλυψε κάποτε σε ένα άρθρο που έγραψε μαζί με τον Τζέρι Αλεν Πόρτερ (Jerry Allen Potter) και δημοσιεύθηκε στο Penthouse με τον τίτλο The Devil Made Me Do It's ότι ο καταδικασμένος δολοφόνος, κανίβαλος και δεδηλωμένος σατανιστής Στάνλι Ντιν Μπέικερ (Stanley Dean Baker) είχε τατουάζ μια σβάστικα στο αριστερό του μπράτσο και ότι η φιλενάδα του είχε τατουάζ μια σβάστικα ανάμεσα στα στήθη της, ενώ ο ίδιος ο Μπέικερ έκανε τατουάζ τη σβάστικα στα σώματα των θυμάτων του στις τελετές.
Στάνλι Ντιν Μπέικερ (Stanley Dean Baker)
Μίλησε στους αξιωματικούς κατά την ανάκριση σχετικά με τη συμμετοχή του σε ένα δόγμα που δρούσε στα βουνά της Σάντα Κρουζ κοντά στο Λος Αντζελες και συνδύαζε στοιχεία σατανισμού με ναζιστική εικονογραφία. Αυτό συνέβη την περίοδο της δίκης του Μάνσον και άτομα από την ανακριτική ομάδα του Μπέικερ πίστευαν ότι το δόγμα της Σάντα Κρουζ ήταν θυγατρική οργάνωση του δόγματος του Μάνσον, και ότι και οι δυο τους αποτελούσαν φράξιες κάποιας μεγαλύτερης, παλαιότερης εταιρείας, βασικό χαρακτηριστικό της οποίας αποτελεί ο τελετουργικός φόνος με ναζιστικές πινελιές. Αυτή η άποψη - ότι υπάρχει στη χώρα ένα σατανιστικό δόγμα με ναζιστικό προσανατολισμό - απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη ισχύ όταν ο Τσαρλς Μάνσον χάραξε και αυτός τη σβάστικα στο μέτωπό του.

Το Παγκόσμιο Τάγμα του Τζέιμς Μέισον — που προβάλλεται στο σατανιστικό ενημερωτικό δελτίο The Black Flame: International Forum of the Church of Satan - επιδεικνύει το σύμβολο μιας «ανάστροφης» σβάστικας πάνω σε μια ζυγαριά. Το Παγκόσμιο Τάγμα  ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 με διαταγή του Charles Manson, αρχηγού της λατρείας "The Family". Ο Manson όχι μόνο πρότεινε το όνομα, αλλά σχεδίασε και το λογότυπο που χρησιμοποιούσε ο όμιλος, μια σβάστικα πάνω από τη ζυγαριά της δικαιοσύνης.
Το διεθνές δίκτυο ρατσιστών χρησιμοποιεί ομάδες σκίνχεντ ως πλατφόρμες στρατολόγησης σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική



Τοφαινόμενο σκίνχεντ ξεκίνησε από τα αγγλικά εργατικά προάστια, στα τέλη τηςδεκαετίας του 1960 (στις οικονομικά καταπιεσμένες, χαμηλόμισθες και ελλιπώς μορφωμένες κοινωνικές τάξεις της Μεγάλης Βρετανίας) και στη συνέχεια ως μια παραλλαγή του πανκ, την «Oi!», με την αναδιαμόρφωση του  προώθησε το Εθνικό Μέτωπο και δημιούργησε το κίνημα Αίμα και Τιμή, το οποίο χρησιμοποιεί σαν έμβλημά του ένα ναζιστικό σύμβολο. 



Η κίνηση αυτή κάνει έκκληση για ενότητα των σκίνχεντ και βρίσκεται κοντά στη «Διεθνή» των σκίνχεντ, την Combat 18. Η τελευταία αντιπροσωπεύει ευρέως τον κόσμο των σκίνχεντ. Λογότυπο της είναι το Totenkopf S.S., η διάσημη νεκροκεφαλή των Ες Ες, που είχαν αναλάβει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ ο αριθμός «18» αναφέρεται στον πρώτο και το όγδοο γράμμα της αλφαβήτου, «A.H.», δηλαδή «Adolph Hitler”.  Εν συνεχεία το φαινόμενο εμφανίστηκε στη Γαλλία, το 1984 ιδρύεται η ομάδα Oi Légion 88 (δηλαδή «H.H.» ή «Heil Hitler») που θέτει ρητά εκπεφρασμένο στόχο να πολιτικοποιήσει τους σκίνχεντ, στρατολογώντας τους στην άκρα δεξιά. Το 1985, δημιουργείται το πρώτο πολιτικό έντυπο των σκίνχεντ. Το χέρι υψώνεται σε χιτλερικό χαιρετισμό. Οι κεντρικές ιδεολογικές θεματικές που εμφανίστηκαν στον χώρο των σκίνχεντ είναι η διεξαγωγή του εθνικού πολέμου και η καταγγελία μιας παγκόσμιας εβραϊκής συνωμοσίας με σκοπό την ανάμειξη των φυλών, ενώ προτιμούν την αταξία από την τάξη. Στην ανατολική Ευρώπη, το φαινόμενο σκίνχεντ αναδύθηκε με την πλήρη αποσταθεροποίηση της εργατικής τάξης, που προέκυψε από τη μετάβαση στον καπιταλισμό.  
το λογότυπο της Αριας Αδελφότητας
Ομάδες όπως η Σιωπηλή Αδελφότητα, η Αρια Αδελφότητα,  το Αριο Έθνος, το Αντιστασιακό Κίνημα Αρίων, ο Λευκός Αμερικανικός Επαναστατικός Στρατός, η Λευκή Αντίσταση Αρίων, η Εκκλησία του Όρους του Ιησού Χριστού του Ρόμπερτ Μάιλς, καθώς και μια ομάδα που αποκαλείται Εκκλησία του Χριστιανού Ιησού Χριστού, έχουν όλες τους εμπλακεί σε διάφορα κακουργήματα στον Νότο και στη Δύση, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ληστείες τεθωρακισμένων αυτοκινήτων, πλαστογραφήσεις και δολοφονίες.
"Δεν θα είναι πλέον οι αδύναμοι να κυβερνούν τον Λευκό, ο άνθρωπος με ψέματα και εξαπάτηση, αλλά ο πολεμιστής θα κάνει την επιστροφή του και θα κυριαρχεί με δύναμη, ειλικρίνεια και αγάπη για τη φυλή του." IAN STUART (ηγέτης του συγκροτήματος Skrewdriver και μύθος για τους Ευρωπαίους σκίνχεντ).
Οι τάξεις αυτών των νεοϊδρυθεισών ναζιστικών οργανώσεων είναι γεμάτες με νέους ανθρώπους που αναζητούν κάποιο υποκατάστατο οικογένειας σε ένα κοινωνικό σχήμα που θυμίζει πολύ το σχήμα που συναντά κανείς μεταξύ όσων γίνονται μέλη δογμάτων και μυστικών οργανώσεων. Όλοι αυτοί λειτουργούν με βάση αυτό που ήταν γνωστό στο Τρίτο Ράιχ ως Fuhrerprinzip ή «Αρχή του Φύρερ». Στον αρχηγό οφείλουν όλοι τυφλή υπακοή στα πάντα. Παρ’ όλο που έχουμε συνηθίσει να ακούμε τον όρο «Φύρερ» σε συνδυασμό με τον Αδόλφο Χίτλερ, η λέξη αυτή ουσιαστικά χρησιμοποιούνταν για διάφορους τίτλους και αξιώματα κοινωνικής και στρατιωτικής ευθύνης μέσα στο Ράιχ. Για παράδειγμα, οι βαθμοί των Ες Ες περιείχαν όλοι τους τη λέξη «Φύρερ».
Ο ναζισμός ή νεοναζισμός δεν είναι μόνο ρατσισμός, αντισημιτισμός, αντικομμουνισμός, κοινωνικός δαρβινισμός και ξενοφοβία, υπάρχει και η πνευματική βάση του ναζισμού - νεοναζισμού με τις αποκρυφιστικές πλευρές του. Ο Χίτλερ ήταν γοητευμένος από τον αποκρυφισμό. Η μικρή συλλογή από βιβλία που είχε ως φοιτητής περιλάμβανε έργα μυθολογίας, καθώς και μια συλλογή από τεύχη του ρατσιστικού-αποκρυφιστικού περιοδικού Ostara που εξέδιδε ο Λίμπενφελς. Ο Χίτλερ ήταν παρανοϊκός και ο αποκρυφισμός ασκεί ιδιαίτερη έλξη στους παρανοϊκούς και υπάρχουν πολλές αποδείξεις πως τα αποκρυφιστικά θέματα ασκούσαν μεγάλη γοητεία πάνω του και πως ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος του Τρίτου Ράιχ σχετικά με τις φυλές, τους Εβραίους, τους μασόνους, τη γενετική μηχανική κ.λπ. ήταν ουσιαστικά το πρόγραμμα:
·     των volkisch (βόλκις), ο όρος völkisch δεν έχει άμεσο αγγλικό ή ελληνικό ισοδύναμο, αλλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "εθνικιστικό", "φυλετικό-εθνικιστικό" ή "εθνο-ρατσιστικό".
·   των παγγερμανικών αποκρυφιστικών στοών, ένα πρόγραμμα που είχε μπει σε εφαρμογή και  που ο Χίτλερ κληρονόμησε από τον Λίμπενφελς, τον Ρόζενμπεργκ και τον Έκαρτ κατά τα πρώτα χρόνια του στη Βιέννη και στο Μόναχο.
 Ο Χίτλερ έγινε εργαλείο στα χέρια αποκρυφιστών ή καλύτερα, ήταν το δημιούργημά τους. Μπορεί να μη τον γοήτευαν οι τίτλοι  και οι γενεαλογικές πιστοποιήσεις και μυήσεις των αποκρυφιστικών ομάδων- στοιχεία συνηθισμένα για τους αποκρυφιστές του τέλους του αιώνα – ήταν όμως το κατάλληλο πρόσωπο να εφαρμόσει ο ίδιος τις αποκρυφιστικές ιδέες τους στην παγκόσμια σκηνή. Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε ως ρωμαιοκαθολικός διακήρυξε ότι:
«Θα συντρίψω τον Χριστιανισμό με τη μπότα μου σαν ένα δηλητηριώδη βάτραχο. Ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και ο μπολσεβικισμός συνδέονται μεταξύ τους. Σύντροφοι ταραχοποιοί, εργαλεία που δημιουργούν σήψη, έχουν το ίδιο ταλέντο να καταστρέφουν τη φυσική δομή της κοινωνίας. Ο μπολσεβικισμός είναι η ιστορική και λογική συνέχεια του Χριστιανισμού. Δημιουργεί σε τεχνικό επίπεδο ότι έχει κάνει ο χριστιανισμός σε μεταφυσικό επίπεδο» Adolf Hitler 

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ


Με τον όρο «νεοναζισμός» αποκαλείται το σύνολο των κινημάτων που σκοπό έχουν την επανεμφάνιση του ναζισμού και τα οποία αναπτύχθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου πόλεμου. Ο ρατσισμός, ο αντισημιτισμός, ο αντικομμουνισμός, ο κοινωνικός δαρβινισμός και η ξενοφοβία αποτελούν ιδεολογικές βάσεις του νεοναζισμού. Οι σχέσεις Ελλήνων και Γερμανών νεοναζί έχουν βάθος δεκαετιών. Από τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή και μάλιστα με τόσο υψηλό ποσοστό ο νεοναζισμός «νομιμοποιήθηκε», οι Γερμανοί Ναζί άρχισαν να χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή ως «πρότυπο» οργάνωσης. Επί χρόνια είχαμε την ρητορική του ΛΑΟΣ, ενώ οι διάφορες φασιστικές ομάδες είτε ήταν ενσωματωμένες στα κόμματα εξουσίας είτε δρούσαν παρακρατικά και μυστικά, περιμένοντας την σωστή στιγμή για να αναδυθούν και η οικονομική κρίση βοήθησε πολύ σε αυτό. Τα πράγματα χειροτερεύουν παγκοσμίως διότι οι κυβερνήσεις εμπλέκονται και οι ίδιες σε αποκρύψεις και συνωμοσίες, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτόν τα επιχειρήματα των ναζιστικών δογμάτων που ισχυρίζονται ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι αποτέλεσμα μιας πνευματικής/πολιτικής συνωμοσίας, που ως σκοπό της έχει να καταστρέψει την ανθρωπότητα, ως μέρος κάποιας σατανικής αποστολής για την κυριαρχία του πλανήτη και τον εποικισμό του με δαίμονες.

ΜΕΡΟΣ Α΄

ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ


ΠΗΓΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα metalinjection.net «Ο μπασίστας του Black Metal συγκροτήματος είναι τώρα Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μπορεί να είναι ένας νεοναζί; Βλέπετε αυτό το μάγκα στα αριστερά; Το όνομά του είναι ο Γιώργος Γερμενής. Όχι μόνο είναι ο μπασίστας της ελληνικής black metal μπάντας, Naer Mataron, αλλά θα εκπροσωπήσει το κόμμα της Χρυσής Αυγής από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εδώ είναι το καλύτερο μέρος! Το Κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ακραία πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, με ατελείωτες ομοιότητες με τους νεοναζί. 



Το επονομαζόμενο «GROTHIA.GR KILLUMINATI» «ναζιστάκι» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Το επονομαζόμενο «ναζιστάκι»  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «GROTHIA.GR KILLUMINATI», ο ψευτοεπαναστάτης με τις ροζ κορδελίτσες, φαίνεται πως μαζί με την σατανοκρατούμενη παρέα του ενοχλήθηκαν πολύ από το πρόσφατο βίντεο που ανέβασα και που αποδείκνυε την αδιαμφισβήτητη σχέση ναζισμού – σατανισμού – ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 


και μου έγραψε το παρακάτω μήνυμα στο κανάλι μου στο you tube, όπου είχα ανεβάσει πριν 2 μέρες το βίντεο :

«ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΑΙ! Χίτλερ : Δεν πρέπει να μιλήσουν για τον σπουδαίο Χριστιανισμό ξανά!»


Το ποιος ξεφτυλίζεται KILLUMINATI της κακιάς ώρας δεν θα το κρίνεις εσύ «φασιστάκι» και οι όμοιοί σου, αλλά ο κόσμος που θα παρακολουθούσε και θα παρακολουθήσει το βίντεο που ανέβασα.

ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ  ΚΑΙ  ΕΚΑΝΑΝ  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ



Εσύ με τη παρέα σου κάνατε ψευδείς αναφορές στο YOU TUBE για να περιορίσετε τις προβολές του. Ένα σου λέω χρυσαυγιτάκι με λάθος άνθρωπο τα έβαλες, αλλού αυτά σε μένα δε περνάνε, από εδώ και πέρα θα παρακολουθήσω τις ενέργειές σου και θα σε καταγγείλω αρμοδίως. 

ανέβασα το βίντεο στο vimeo και μπήκε και εκεί για να σχολιάσει και ούτε λίγο ούτε πολύ να μας αγιοποιήσει τον ΧΙΤΛΕΡ, επίσης προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι άλλο ο εθνικοσοσιαλισμός και άλλο ο ναζισμός. Ο όρος ναζισμός είναι η συντόμευση της γερμανικής λέξης Nationalsozialismus (εθνικοσοσιαλισμός).Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι η ιδεολογία που αναπτύχθηκε και εξέφραζε το ναζιστικό κόμμα και τη ναζιστική Γερμανία. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ούτε ναζιστές αλλά εθνικοσοσιαλιστές που λατρεύουν τον Χίτλερ!!!! τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου!!!
Προς ενημέρωσή σας έχω ζητήσει από το YOU TUBE επανεξέταση της ψευδούς αναφοράς, τα βίντεο μπορεί κάποιος να τα δει έχουν όμως περιορισμένες λειτουργίες, επίσης το βίντεο έχει ανέβει και στo vimeoΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ : Χίτλερ ο Μεσσίας των Μάγων καιΣαταντιστών
Ο Σατανιστής – Χρυσαυγίτης βουλευτής Γερμενής και οι υπόλοιποι θεομπαίχτες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Χριστιανοί – Πατριώτες μακριά από αυτούς!!
Θα ξεκινήσω με μια ερώτηση: "είναι δυνατόν στην Ελληνική Βουλή να εκπροσωπούνται δια του Σατανιστή – Χρυσαυγίτη βουλευτή Γερμενή, όλοι οι σατανιστές - ναζιστές της Ελλάδας και ταυτόχρονα να εκπροσωπείται και μια μερίδα Χριστιανών Ορθόδοξων από το ίδιο κόμμα;; Είναι δυνατόν στο ίδιο κόμμα να συνυπάρχουν σατανιστές, ναζιστές, δωδεκαθειστές – νεοπαγανιστές, ουφολόγοι, αντιχριστιανοί και να τους ψηφίζει μια μερίδα Χριστιανών Ορθόδοξων, η οποία στη πραγματικότητα είναι αυτή που τους έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ελληνική Βουλή;;"
Παρακάτω θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ….
Τι είναι το Εθνικοσοσιαλιστικό Black Metal - «Satanic Metal»
Το Εθνικοσοσιαλιστικό Black Metal - «Satanic Metal» National Socialist black metal  (NSBM), είναι ένα υποείδος του Black Metal που εκπροσωπεί το ναζιστικό μηδενισμό και μια συγκεχυμένη παγανιστική κουλτούρα, μια λατρεία προς τον αρχαίο κόσμο και την θεϊκή φύση, ενώ προωθεί ιδέες όπως ο λευκός εθνικισμός και ο εθνοπαγανισμός.

Οι NSBM μπάντες έχουν ακραία εμφάνιση, βάφονται για να θυμίζουν τους πολεμιστές του Odin, τα ρούχα τους είναι εξεζητημένα, γρατζουνάνε κιθάρες δημιουργώντας μια χαοτική και αποκρουστική ηχορύπανση. Υιοθετούν τον σατανισμό με ένα άκρως αντιχριστιανικό προφίλ και «μισανθρωπικές» απόψεις.
Ο Χριστός, ο Δίας και ο Πάνας συναντάνε τον Όντιν και τον Εωσφόρο σε μια νοητική σύγχυση όμοια με την ηχορύπανση που παράγουν, την αποκλίνουσα κοινωνική και ψυχικά διαταραγμένη συμπεριφορά,  τα βλάσφημα μηνύματα μίσους που εκπέμπουν.
Παρουσιάζονται ως δήθεν ενάντιοι στην παγκοσμιοποίηση, τονίζουν τα συναισθηματικά κενά που δημιουργεί ο σύγχρονος πολιτισμός, ενώ αποτελούν ένα είδος παραθρησκείας, ένός επικίνδυνου συνδυασμού παγανισμού-σατανισμού που εκφράζουν τις ιδεολογικές και  ψυχολογικές διαταραχές των νεοναζί.

Όλα αυτά είναι ξενόφερτα φρούτα εσωτερισμού και παγανισμού, με την Σκανδιναβία ως γενέτειρα του είδους και χώρες όπως η Γερμανία, η Ελλάδα,  χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ να ακολουθούν πιστά.
Η Εθνικοσοσιαλιστική Black - Satanic Metal μουσική είναι διαδεδομένη στον χώρο της Χρυσής Αυγής.

Αυτό αποδεικνύεται με την παρουσία του Γιώργου Γερμενή, ο οποίος είναι βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και ο γνωστός μπασίστας – τραγουδιστής στο συγκρότημα Naer Mataron με το ψευδώνυμο «Καιάδας».
Στο συγκρότημα αυτό σύμφωνα με την ιστοσελίδα «metal-archives.com», η θεματολογία των τραγουδιών τους είναι γύρω από τον Σατανισμό, Αντιχριστιανισμό, Βλασφημία, Αποκρυφισμό, Παγανισμό.Το όνομα  Naer Mataron είναι ο Άδης των Σουμέριων.

Οι χαρακτηριστικοί τίτλοι τραγουδιών του σατανιστικού-ναζιστικού συγκροτήματος του βουλευτή Γερμενή όπως : «ο μεγάλος θεός Παν»,  «η ευλογημένη αμαρτία», «Είμαι ο Εωσφόρος, αγγελιοφόρος του θανάτου σας»,  «η λατρεία του Μπαφομέτ – Πάνα», «ο Κύριος του δαίμονα» από μόνοι τους περιγράφουν το περιεχόμενο.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ "Up From The Ashes - από την τέφρα " (1998) προσεύχονται στους θεούς..


Το ομώνυμο τραγούδι εξυμνεί την γέννηση του Αντιχρίστου:
«από τα σκοτεινότερα βάθη του Άδη, καθώς η μαύρη φλόγα καίει τη ψυχή μου…. θα γεννηθεί, ο εκλεκτός … θα γεννηθεί ξανά …  Όλα είναι έτοιμα για την τελική κλήση …. Οι κηδεμόνες του Ολύμπου ανοίγουν τις πύλες» 
"Faethon"  (1998)
 «Σύντομα όλα τα βασίλεια θα πέσουν και ο Δίας θα είναι ο ηγεμόνας αυτού του κόσμου»
"Zeus (Wrath Of The Gods)"  (1998)
ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ "River At Dash Scalding" (2003)  μας λένε ..
 «ο Θεός πέθανε.. στο τάφο του σαπίζει και ο ανώτερος άνθρωπος γίνεται κύριος»
" The Great Meridian Tide "
«ΣΚΟΤΟΣ ΑΕΝΑΟΝ, τώρα γεννιέται ο Θεός, Κοσμογονία, μια ανάσα στον κενό χώρο, 666, Ιαπετός, πατέρας της πέμπτης οργής, βάλτε το σπέρμα σας στη μήτρα μιας γυναίκας πολεμίστριας, εωσφόρε πες μας τα εορταστικά νέα!  Σήμερα γεννιέται ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ, ο αρχιτέκτονας θα τρέμει τον δημιουργό (TAAOROA),η γνώση είναι στα χέρια του Προμηθέα».

"The Life And Death Of Europa: Part I. Cosmogonia (Life)"
«κάποτε είδα μια χριστιανική εκκλησία την κοίταξα εκδικητικά, μυρίζει τη σαπίλα του Ιεχωβά, τη φτήνια  των υπανθρώπων του σταυρού, είδα τις φλόγες να καίνε τον Υιό Του Θεού και τους Αγίους Του, κάθε μέρα, κάθε χρόνο, σβήνεις, χάνεσαι, στη νέα χιλιετία οι αξίες σου χάθηκαν, ονειρεύομαι τον κόσμο χωρίς τον υπάνθρωπο του Ιεχωβά (εννοεί τον Χριστό), διακηρύσσω τον ερχομό του υπερανθρώπου…»
"A Holocaust In Front Of God's Eyes".


ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ  
"Discipline Manifesto (Μάθημα πειθαρχίας )" (2005)
«Διανοητικά καθυστερημένοι, μουντοί καθώς είναι λένε: "Ευλογημένοι είναι οι φτωχοί στο πνεύμα ... Δεν θα ήταν ωραίο, να πήγαιναν για πάντα στον παράδεισό τους,  αυτόν που διακηρύχθηκε από τη γαμημένη χριστιανική εκκλησία,  στον παράδεισό τους θα βρούμε άσχημες και διανοητικά καθυστερημένες γυναίκες. Για πάνω από μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθόταν και έβλεπε τους ανθρώπους να βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου. Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό. Μα τώρα ο Διάβολος υπερισχύει. Θα αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει σαν το χέρι που έχει γάγγραινα. Και πάνω στους βωμούς θα σφάξουμε τους ηλίθιους και τους κουτσομπόληδες. Το πιο υγιές κομμάτι της νεολαίας θα είναι μαζί μας.»

" Extreme Unction (το έσχατο Ευχέλαιο )"
«Η επιστροφή του Θεού ενσαρκώθηκε στον νέο άνθρωπο, με όψη που ξέρει να περιφρονεί και να αγαπάει, με φλεγόμενο σπαθί που καταστρέφει και δημιουργεί, μια μορφή γαλήνια και αυστηρή ….  Ο παγανισμός σημαίνει επιστροφή στην αθωότηταΟ θρίαμβος της βούλησης μιας πρώτης μανιώδους βίας με πράξεις που θα  προκαλέσουν τρομοκρατία»
" Blessing Of Sin (η ευλογία της αμαρτίας) "
«Πρόθυμοι να προβούμε σε πράξεις ολοκληρωτικής καταστροφής, ακόμη και σεμαζική δολοφονία,"δημιουργική καταστροφή",  για να βελτιώσουμε την αληθινή ουσία του φυσικού και του ανθρώπινου όντος»
" For The New Man (για το νέο άνθρωπο)"
«Καθώς ο Καίσαρας φτάνει,  το κύρος της εξουσίας, του καθήκοντος, της τιμής καιτο τέλος της σαπίλας (εννοεί τον χριστιανισμό) επιστρέφει… οι δυνατότεροι νικούν και ότι έχει απομείνει είναι η λεία τους, παίρνουν στο χέρι τους τον έλεγχο του κόσμου»
 " Arrival Of The Caesar ( ο ερχομός του Καίσαρα – αντίχριστου)."
«Η λατρεία των προγόνων είναι ανώτερη από οποιαδήποτε θρησκεία, παρέχει το βασικό συναίσθημα της ψυχής και του νου, μέσα από τις υπάρξεις του παρελθόντος για δράση και δημιουργία»
"Blast Furnance (Υψικάμινος) "

Τα στελέχη της Χ.Α. μπορεί τώρα να μας παρουσιάζονται υπέρμαχοι της χριστιανικής πίστης και ευλαβείς χριστιανοί, να διοργανώνουν ευχέλαια και αγιασμούς, προσκυνηματικές επισκέψεις στον Άγιον Όρος και γενικότερα να δίνουν το παρόν στους Ορθόδοξους Ναούς, όμως δεν είναι τίποτε άλλο από θεομπαίχτες. Όπως είπα και στην αρχή σατανισμός και Ορθοδοξία δεν συνυπάρχουν στο ίδιο κόμμα και δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή από το ίδιο κόμμα.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ