Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 7'ο.Η αίρεση των Ραελιανών και οι »Ελοχείμ». Οι Ραελικοί »κλώνοι» (Πρωτοπρ. Κυριακού Τσουρού)

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 7'ο.

Η αίρεση των Ραελιανών και οι »Ελοχείμ».

Οι Ραελικοί »κλώνοι» (Πρωτοπρ. Κυριακού Τσουρού)

Είναι γνωστό ότι πολλές παραθρησκευτικές ομάδες χρησιμοποιούν ποικίλα προσωπεία για να προωθήσουν τις θέσεις τους. Μερικά απ’ αυτά είναι δραστηριότητες δήθεν κοινωνικής προσφοράς, όπως :
  • «αντιναρκωτικός αγώνας»,
  • «μαραθώνιοι»,
  • «πυροπροστασία»,
  • «φιλανθρωπικές επισκέψεις»,
  • εθελοντισμός ή
  • επιστημονικές δήθεν κατακτήσεις πού δίνουν«λύση» σε όλα τα προβλήματα, από τα ναρκωτικά, την ψυχοπάθεια, τους πόνους, την ανάπτυξη του εγκεφάλου, το AIDS μέχρι και την κλωνοποίηση.
_______
Έτσι τον τελευταίο καιρό είδαμε να προβάλλεται από τα ΜΜΕ η «μεγάλη επιτυχία» της κλωνοποίησης της «Εύας», στην αρχή, κι έπειτα δύο «Αδάμ», από την παραθρησκευτική Οργάνωση των Ραελιανών.

Στόχος τους, λένε, η «κατάκτηση της αθανασίας». Κι όλα αυτά με εντολή των εξωγήινων πού δόθηκε στον αρχηγό της σέκτας Claude Vorilhon, πρώην αθλητικό συντάκτη και «Προφήτη και μεσσία της εποχής της επιστήμης», από το1973.
_______
Ο «μεσσίας» αυτός είναι γνωστός και στην Ελλάδα ήδη από το 1989, όταν επισκέφθηκε την χώρα μας σαν Ραέλ (από το Ρα=φώς και Εl=θεός), σαν αγγελιοφόρος δηλαδή των «Ελοχίμ-Δημιουργών» για να ιδρύσει την «Ελληνική Ραελική Κίνηση».
Ντυμένος στα λευκά με κρεμασμένο στο στήθος το χαρακτηριστικό του μενταγιόν (συνδυασμός εξάλφας και σβάστικας, πού το διαφοροποίησε αργότερα λόγω αντιδράσεων των Εβραίων), διεκήρυξε τότε ότι ήταν ο «Παράκλητος», τον οποίο είχε υποσχεθεί να πέμψει ο Χριστός.
Ήλθε να μάς διαβεβαιώσει ότι οι εξωγήινοι «Ελοχίμ» ήλθαν στη γη το 1975 και δημιούργησαν τους ανθρώπους, ότι μάς παρακολουθούν με τα διαστημόπλοιά τους και ότι αυτοί προκάλεσαν τον κατακλυσμό. Όμως, με τις δικές τους κατευθύνσεις ο Νώε έφτιαξε ένα UFO ώστε να μπορέσει να εποικήσει πάλι τη γη μετά την καταστροφή! Ακόμη ο Claude Vorilhon βεβαιώνει ότι το 1975 ταξίδεψε με UFO στον πλανήτη των«Ελοχίμ» όπου συναντήθηκε με τον Μωϋσή, τον Βούδα, τον Μωάμεθ και τον Χριστό, οι οποίοι με τα μέσα της ανεπτυγμένης τεχνολογίας των «Ελοχίμ» επανήλθαν στη ζωή και ζουν σε ένα μεγάλο πλανήτη μαζί με 8.000 άλλους εκλεκτούς
(βλ. περισσότερα στο βιβλίο του π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, Νεοαποκρυφισμός, σελ. 261).
Η Ανάσταση του Χριστού ήταν, κατά τους Ραελικούς, το αποτέλεσμα μιας ιδιαίτεραεξελιγμένης τεχνικής κλωνοποίησης. Ανάμεσα στους «Ελοχίμ» συγκαταλέγεται βεβαίως και ο Σατανάς και όλοι μαζί επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν «την χρυσή εποχή του διαπλανητικού πολιτισμού» πού συμπίπτει με την «Εποχή του Υδροχόου» και πού θα επιτευχθεί με την δημιουργία ενός «παγκοσμίου ανθρωπιστικού κόμματος», την προώθηση της «διανοιοκρατίας» στην θέση της δημοκρατίας, και την άσκηση του διαλογισμού.
_______
Στα πλαίσια της «εποχής της επιστήμης» ο Ραέλ ιδρύει την Εταιρεία Clonaid μέσω της οποίας διαφημίζει ότι θα «πωλεί ανθρώπινους κλώνους» έναντι 200.000 € έκαστον, για να θεραπεύσει τον πόνο των άτεκνων ζευγαριών και για να οδηγήσει τους ανθρώπους στην αθανασία.
Η διευθύντρια της Clonaid Μπριζίτ Μπουασελιέ διακηρύσσει πώς «δημιουργηθήκαμε από ανώτερα ανθρώπινα όντα, τα οποία δημιούργησαν το DΝΑ μας», χωρίς να εξηγεί πώς βρέθηκαν αυτά τα ανώτερα όντα.  Και συμπληρώνει ότι «Δεν πιστεύω στην ψυχή…για μένα το «animus», αυτό πού μάς δίνει ζωή, πού μάς κάνει ανθρώπους, πού μάς κάνει να σκεπτόμαστε ή να είμαστε δημιουργικοί, είναι το DΝΑ. Πιστεύω, λοιπόν, στον γενετικό κώδικα».
Έτσι στη θέση του Θεού θέτει τα ανώτερα εξωγήινα όντα.
Ο ίδιος ο Ραέλ γράφει : «Τώρα πού ο άνθρωπος έφθασε στο φεγγάρι και είναι ικανός με την κλωνοποίηση να γίνει ο ίδιος δημιουργός μπορούμε κι εμείς να καταλάβουμε τους δημιουργούς μας».
Οι κλωνοποιήσεις πέντε συνολικά παιδιών πού υποστηρίζει η κ. Μπουασελιέ ότι πραγματοποιήθηκαν στην Clonaid δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται σε αναμονή των αποδείξεων. Εν τω μεταξύ ο Μάϊκλ Γκίλεν, ο πρώην επιστημονικός συντάκτης του ΑΒC, πού είχε επιστρατευθεί από την παραθρησκευτική αυτή Οργάνωση για να εξασφαλισθεί η αντικειμενικότητα δήθεν του εγχειρήματος στην διενέργεια των τεστ για την επαλήθευση και εξακρίβωση της υποτιθέμενης κλωνοποίησης της Εύας, παραιτήθηκε δηλώνοντας ότι «η όλη υπόθεση είναι μια καλοστημένη φάρσα» . Εξ άλλου, η ίδια η Clonaid αρνήθηκε να επιτρέψει σε ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες να επαληθεύσουν με γενετικές εξετάσεις τα πειράματα της.
Παρά την θύελλα αντιδράσεων από σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα, αλλά και από Κυβερνήσεις πολλών χωρών, η Μπουασελιέ δείχνει να προχωρεί απτόητη και αδίστακτη στα σχέδια της «για το καλό του ανθρωπίνου γένους».
Η φερόμενη ως αυτουργός αυτής της επικίνδυνης «επιχείρησης» επεδίωξε να «περάσει» την είδηση σαν επιστημονικό επίτευγμα και όχι σαν «θρησκευτικό» πιστεύω της παραθρησκευτικής Οργανώσεως του Ραέλ. Όμως ο ίδιος ο Ραέλ δηλώνει ότι «Δεν είμαι επιστήμονας… είμαι ένας πνευματικός ηγέτης και αυτό πού με ενδιαφέρει είναι οι θρησκευτικές πτυχές της κλωνοποίησης ».
_______
Περί τίνος πρόκειται λοιπόν; Περί επιστημονικού επιτεύγματος ή περί συνηθισμένου προσωπείου παραθρησκευτικής Οργανώσεως, πού στοχεύει στην άγρα θυμάτων;
Πάντως, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του σύγχρονου αυτονομημένου και χωρίς Θεό άνθρωπου, όπως διαμορφώνεται μέσα στις παραθρησκευτικές ομάδες της «Νέας Εποχής».
Το άμεσο μέλλον θα δείξει και σ ‘ αυτήν την περίπτωση πόσο επικίνδυνη είναι η δραστηριότητα μερικών παραθρησκευτικών ομάδων ή θα αποκαλύψει ένα ακόμη προσωπείο και τέχνασμα των «έμπορων κάλπικης ελπίδας», από τα πολλά πού χρησιμοποιούν για να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και ναεκμεταλλεύονται τον πόνο, την ανάγκη και την άγνοια ή την αφέλεια και την δυστυχία ανύποπτων ανθρώπων.
 Πηγή : Περιοδικό Διάλογος Τεύχος 31  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2003

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ