Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 4ο : Η λευκή πυραμίδα της Κίνας.

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 4'ο : Η λευκή πυραμίδα της Κίνας.

Η λευκή πυραμίδα

Ο κ. Λιακόπουλος στη σελίδα 35 του βιβλίου του : Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας – Νεφελίμ (Κεφάλαιο 36, Μαχ Τανέ), εμφανίζει την εικόνα μιας πυραμίδας στην Κίνα, γνωστής με το όνομα »λευκή πυραμίδα». Κάτω απο την φωτογραφία της γράφει : » Η Λευκή Πυραμίδα. Ξιν Γιάνγκ, Βόρεια Κίνα …», και παραδίπλα γράφει : » …Λευκή Αδελφότητα. Η έδρα της ορίστηκε σε μια υπόγεια πόλη που επέζησε της καταστροφής, στην Τάκλα Μακάν της Βόρειας Κίνας, κάτω απο μια πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων, στην κορυφή της οποίας υπήρχε ο κατεστραμμένος πιά ναός του Βαάλ… ».
Για μια ακόμη φορά ο κ.Λιακόπουλος παραπληροφορεί και παρουσιάζει ψευδή στοιχεία :
 
1ον) Η λεγόμενη »λευκή πυραμίδα» της Κίνας δέν βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν, στην επαρχία της Βόρειoδυτικής Κίνας Ξιν Γιάνγκ (Xin Jiang).
Η »λευκή πυραμίδα» βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 2.000 χιλομέτρων από τήν επαρχία Xin Jang και την έρημο Τάκλα Μακάν, στην επαρχία Shaanxiτης Κεντρικής Κίνας, 64 χιλιόμετρα μακρυά από την πόλη Xian Yang.
O κ. Λιακόπουλος για να πετύχει τον στόχο του, μετονόμασε την πόλη Xian Yang στο παραπλήσιο όνομα της επαρχίας  Xin Jiang και έτσι την μετέφερε εύκολα πάνω από 2.000 χιλόμετρα βορειδυτικά, ώστε να δώσει αληθοφάνεια στις μυθολογίες του.
Η πυραμίδα βρίσκεται στις συντεταγμένες 34.28785°N 108.02289°E ή 34.28785, 108.02289 ή 34° 17′ 16.26″ N, 108° 1′ 22.4″ E. Μπορείτε να την βρείτε στο google earth ή εδώ :
Δείτε επίσης : http://en.wikipedia.org/wiki/Shaanxi
(Η λευκή πυραμίδα βρίσκεται στην επαρχία Shaanxi της κεντρικής Κίνας και όχι στην επαρχία Xinjang στα βορειοδυτικα! )
2ον) Ο κ. Λιακόπουλος ισχυρίζεται ότι η πυραμίδα δήθεν κατασκευάστηκε πολλές χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, και καταστράφηκε (άκουσον -άκουσον), τό 3.000 π.Χ. από τον Διόνυσο και το 326 π.Χ από τον Μέγα Αλέξανδρο. !!! (σελίδες 35-36 του βιβλίου).
Η αλήθεια είναι ότι η πυραμίδα είναι ο τάφος του Αυτοκράτορα Wen της δυναστείας των Sui, που έζησε στα 541-604 μ.Χ.
Είναι πραγματικά αστεία και ανιστόρητη η άποψη του κ. Λιακόπουλου ότι ο Μέγας ‘Αλέξανδρος, εισέβαλε μέχρι την κεντρική Κίνα !!! Στην πραγματικότητα όλοι γνωρίζουμε ότι έφτασε μέχρι τα όρια των Ινδιών.
3ον) Η κατα κ. Λιακόπουλο πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων, μόνο τέτοια δεν είναι. Μεγάλη είναι, τεράστια όχι. Οι διαστάσεις της είναι 165 χ 155 μέτρα περίπου. Είναι κατα πολύ μικρότερη απο τίς Αιγυπτιακές πυραμίδες του Χέωπος (231 χ 231 μέτρα) και του Χεφρήνου (216 χ 216 μέτρα ).
(Η λευκή πυραμίδα σε δορυφορική φωτογραφία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ