Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ενας Αγιος (Ανωνυμος) Γεροντας Για τα Επερχόμενα Γεγονοτα του Πολεμου, με συγκλονιστικες λεπτομέρειές


ΟΔΗΓΙΕΣ  "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ"...
 Από τήν Εγναντία οδό φαίνεται ότι θα περάσουν τά προφητευμένα στρατεύματα τών Ευρωπαίων πηγαίνοντας γιά τήν Κωνσταντινούπολη ! Εκεί, όπου θα γίνει καί ο τάφος τους...

Συζητήσεις από Χριστιανικό forum γιά τά επερχόμενα δεινά...


"...Σ' ευχαριστώ Ειρήνη μου. 'Αραγε υπάρχουν αρκετοί Κρητικοί να μετανοήσουν για να σωθεί το νησί μας... θυμάμαι τους Νινευίτες... αν αυτή η προφητεία βγει αληθινή θα κλάψουμε όλοι... Ο κουμπάρος μου μια φορά μου είχε πεί ότι η μισή Κρήτη "κρέμεται" πάνω στο νερό. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Και μετά είχα ακούσει αυτόν τον Γαλλόφωνο Αγιορείτη μοναχό που είπε ότι γνωρίζει που θα χτυπήσουν οι Τούρκοι αλλά δεν έχει ευλογία να το αποκαλύψει. Να 'σαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου. Με αγάπη, Μαρία


Τόν επόμενο καιρό διαφαίνεται ότι μάλλον θα ξεκινήσει μιά  Παγκόσμια Οικονομική αναταραχή με κατάρρευση του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.  (Μη φοβάστε, Η Ελλάδα μας δεν θα πάθει κακό π.χ. κατοχή εδαφών .) 

Άλλη θα είναι η τραγωδία-τιμωρία της... Όχι όμως καθ΄ αυτού της χώρας, αλλά των ολιγόπιστων κατοίκων της.

Όμως η αγάπη του Θεού πολλές φορές, όταν βρεί σημάδια μετάνοιας, έρχεται και μας παρηγορεί. Έτσι λοιπόν όλα όσα έγραψαν οι Άγιοι της Εκκλησίας μας θα γίνουν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Αυτά που είχε γράψει κάποιος που έλεγε για επτά πολέμους είναι αλήθεια. Ο κάθε πόλεμος θα είναι αγριότερος από τον προηγούμενο. Ο κάθε πόλεμος θα εμπλέκει και περισσότερα κράτη , και θα εξαπλώνεται σε μεγαλύτερη γεωγραφική επιφάνεια. Ενδιάμεσα σε όλους τους πολέμους θα μεσολαβούν μεσοδιαστήματα ¨"ειρήνης". 

Οι άνθρωποι που οι χώρες τους θα βρίσκονται σε πόλεμο θα τρέχουν και θα παρακαλούν το Θεό, όμως δεν θα εισακούονται. 
Οι άλλοι που θα ζουν στις μη εμπόλεμες χώρες, δεν θα παραδειγματίζονται από τις συμφορές των γειτόνων τους, αλλά θα ζητούν τον πόλεμο και την καταστροφή, για να εκδικηθούν τους εχθρούς τους. Ο Πόλεμος θα εξαπλωθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Ερείπια , πείνα , δυστυχία , επαναστάσεις, λεηλασίες, αρρώστιες θα κυριαρχούν.

O Πρώτος Πόλεμος ήταν αυτός που έγινε στη Γεωργία. Η Ελλάδα θα θέσει τον στρατό της στην εξουσία του επερχόμενου εκλεκτού Βασιλέα.

Η Ρωσία θα δεχθεί και άλλη πρόκληση-επίθεση, από την Γεωργία και αυτή τη Φορά θα την καταστρέψει τελειωτικά. Δυστυχώς οι απώλειες του άμαχου πληθυσμού της Γεωργίας θα είναι τρομακτικές.

Όσο οι Ρώσοι θα πολεμούνε στη Γεωργία, Θα υποκινηθούνε και οι Ουκρανοί από τους Αμερικάνους να κάνουν χοντρές προκλήσεις ενάντια στους Ρώσους.

Η Τουρκία θα επιτρέψει σε Αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη να περάσουν από εναέριο χώρο και στενά για να χτυπήσουν τους Ρώσους. Από τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους Τούρκους.
Οι Ρώσοι θα καταβάλλουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς ( για την ακρίβεια πολύ λίγοι Ουκρανοί θα πολεμήσουν τους Ρώσους) και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις. Πάνω από την Ουκρανία και τον Ευξεινο Πόντο Θα πολεμήσουν (αερομαχίες) Αμερικανοί και Ρώσοι για πρώτη φορά και θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ.

Στην Τουρκία θα έχει επιβληθεί Δικτατορία ενώ θα εξεγερθούν καί οι Κούρδοι.


Παγκόσμια Οικονομική Αναταραχή. Οι οικονομίες θά καταρρέουν η μια μετά την άλλη , γίνεται στάση πληρωμών , λαικές εξεγέρσεις με οικονομικά αιτήματα αλλά και άρνηση στράτευσης των Ευρωπαίων.

.......
Αυτό που θα κάμψει τους Ρώσους και θα τους οδηγήσει σε αναδίπλωση των δυνάμεων τους
 θα είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Κινέζων.

Ενώ στην αρχή θα είναι μαζί τους , στη συνέχεια έναντι του μεγαλύτερου ανταλλάγματος που δόθηκε ποτέ στον κόσμο, την κατοχή όλης της ΣΙΒΗΡΙΑΣ, οι Κινέζοι θα αποχωρήσουν , και το χειρότερο, θα επιτρέψουν στα Συμμαχικά στρατεύματα να χτυπήσουν πισώπλατα τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι θα αναδιπλωθούν στην Ανατ. Θράκη και τα απέναντι Ασιατικά Εδάφη.


Οι Δυτικοί θα αποβιβαστούν στην Αλβανία και μέσω της παρα- Εγνατίας οδού, που όμως θα έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό, θα αρχίσουν να κινούνται Ανατολικά πρός την Τουρκία.
Επειδή όμως θα έχουν μεγάλο πρόβλημα να κινηθούν σε ένα κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, (βομβαρδισμένοι δρόμοι, ανατιναγμένες γέφυρες, και κάτω από σφοδρές επιθέσεις των Ρώσων) θα πάρουν μια πονηρή απόφαση.
Θα διοχετεύσουν ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέρος των στρατευμάτων τους στην Εγνατία οδό της Ελλάδας μας.  

Αυτό θα γίνει , αφενός μεν επειδή η Ελλάδα θα είναι ουδέτερη δεν θα έχει πάθει καμία καταστροφή το οδικό της δίκτυο, και αφετέρου αφού η Ελλάδα θα είναι άτυπα σύμμαχος της Ρωσίας, ΟΙ Ρώσοι δεν θα τολμούσαν να χτυπήσουν μια "σύμμαχο" και φιλικά προσκείμενη σε αυτήν χώρα.

Ετσι και θα γίνει. Οι Σύμμαχοι όμως θα μισούνε τρομερά τους Έλληνες γιατί δεν πολεμήσανε τους Ρώσους, άρα δεν έχουν καταστροφές και απώλειες, που θα έχουν οι ίδιοι, με τις χώρες τους κατεστραμμένες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενδεχομένως νεκρά.

Αλλοίμονο τότε στους Ελληνες που θα πέφτουν στα χέρια τους...

Με αστείες δικαιολογίες, που θα καλείται να απαντήσει ο κάθε αγρότης ή βοσκός , σχετικά μα το αν είναι κοντά ή μακριά η πόλη , θα βασανίζονται μέχρι θανάτου. Θα παρεκκλίνουν της πορείας τους και θα ορμάνε μέσα σε μεγάλες και μικρές πόλεις.

Τα αίσχη της Σταυροφορίας θα επαναληφθούν. Σπίτια θα λεηλατούνται , γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα βιάζονται, άνθρωποι θα δολοφονούνται, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ θα πυρπολούνται, Ιερείς θα διαπομπεύονται. και το κακό θα είναι συνεχόμενο γιατί με το που θα φεύγει η μια στρατιωτική μονάδα , θα καταφθάνει η επόμενη...
Μόνη σωτηρία, η φυγή στα βουνά, και το κρύψιμο στα δάση. Αλίμονο στους γέρους, στις εγκύους, στα μικρά παιδιά και τους ανήμπορους.

Όμως ο"μισθός" των νέων Σταυροφόρων θα είναι βαρύς και ολέθριος όταν θα φθάσουνε μπροστά στα τείχη της Κων/πολης.


Οι Νατοϊκοί, επειδή στην Εγνατία θα υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση! ( Ο Γέροντας μου είπε ότι τα στρατεύματα θα είναι περίπου 3 εκ.) θα στείλουν ένα μέρος διαμέσου Θεσσαλίας.

Τρομερή καταστροφή θα περιμένει τους κατοίκους των περιοχών , όπου θα περάσουν.Τα χωριά του κάμπου θα καταστραφούν, μια και δεν θα υπάρχει φυσική κάλυψη.
Αυτοί που θα γλιτώσουν, θα είναι τα χωριά στους πρόποδες του Ολύμπου και του Κισσάβου. Οι δυνάμεις από Θεσσαλία και από πάνω από Εγνατία θα ενώνονται Έξω από Θεσ/νίκη.
Νέα ΆΛΩΣΗ θα περιμένει την πόλη. Ανοσιουργήματα θα περιμένουν τους, ευτυχώς λίγους εναπομείναντες κατοίκους.

Κατά την περιορισμένη, χρονικά, Ελληνοτουρκική Σύρραξη, δεν θα σκοτωθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ , Έλληνας στρατιώτης. Τραυματισμοί όμως θα υπάρξουν.

Οι στρατιώτες θα είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη. θα υπάρχουν πυροβολισμοί, κανονιοβολισμοί (Κυρίως στα νησιά) όμως θα είναι σε αυθόρμητες ενέργειες. (Αυτό το ρώτησα προσωπικά, γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω, τι σόι πόλεμος θα είναι αυτός, όπου δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας νεκρός)
Η Θεία σκέπη θα μας προφυλάξει και μετά η φωτισμένη Στρατιωτική Ηγεσία, που ήδη προετοιμάζει το Αμυντικό Δόγμα της Χώρας, σύμφωνα με τα επερχόμενα γεγονότα.

Οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει, (Από εδώ και πέρα κάποια γεγονότα θα παραλείπονται, άλλα θα περικόπτονται και άλλα θα αποσιωπούνται. Για ευνόητους λόγους) να καταλάβουν πολλά μεγάλα ελληνικά νησιά. 

Παράλληλα θα ξεσηκώσουν , οικονομικούς μετανάστες ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ με αυτούς, με στρατιωτικό εξοπλισμό, που ΗΔΗ βρίσκεται σε προκαθορισμένους χώρους, εντός της χώρας μας...
Πράξεις δολιοφθοράς (ανατινάξεις γεφυρών, δρόμων, εμπρησμοί, ) θα είναι η αποστολή τους. Οι υπηρεσίες Ασφαλείας της χώρας μας τα γνωρίζουν ΟΛΑ.
(Η πιο επικίνδυνη δολιοφθορά θα είναι ..Υδραγωγεία και Πόσιμο νερό...)

Από πληροφορίες που θα έχουν οι Τούρκοι , θα καταλάβουν ότι , επιχείρηση κατάληψης Ελληνικών Νησιών, θα ισοδυναμεί με τραγωδία.

Τότε θα επιχειρήσουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό , χτυπώντας κατά μέτωπο την Ηπειρωτική Ελλάδα. Θα επιβιβάσουν τον στρατό τους στα καράβια, και θα κατευθυνθούν για αποβίβαση από Καβάλα ως Αθήνα! θα πιστέψουν ότι εμείς έχουμε ρίξει το βάρος στα νησιά και έχουμε αφήσει αφύλακτη τη χερσαία περιοχή. Θα φτάσουν μια ανάσα από το στόχο τους. 

Έξι ναυτικά μίλια από τις ακτές. Εκεί θα τους βρει ο Όλεθρος.

Όταν δουν οι Τούρκοι , ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τα νησιά του Αιγαίου, για αντιπερισπασμό , θα επιτεθούν στην Κύπρο. Εκεί θα γίνουν σκληρές μάχες. θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες (και σε στρατό και σε άμαχο πληθυσμό) 

Ευτυχώς η γρήγορη κάθοδος των Ρώσων, θα τους αναγκάσει να αποσύρουν ΟΛΕΣ τις δυνάμεις τους, για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Τότε οι Ελληνοκυπριακές Δυνάμεις θα ανακαταλάβουν τα κατεχόμενα εδάφη. (Δυστυχώς θα συμβούν καί γεγονότα εθνικών εκκαθαρίσεων)

Ρώτησαν κάποια παιδιά τι θα γίνει με την Αμερική? 

Δυστυχώς, Ολοκληρωτική καταστροφή. Από τα 300 εκ. που έχει τώρα , το 90% θα χάσει τη ζωή του, από κάθε αιτία ,παρεπόμενη του πολέμου...

Οταν ρώτησα τον Γέροντα πως επιτρέπει ο Κύριος, ένα έθνος, όπως οι Ρώσοι να ορμάει εδώ, να εισβάλλει εκεί, μου είπε ότι σε όλους τους πολέμους που θα κάνουν οι Ρώσοι , πρώτα θα έχουν δεχτεί επίθεση και μετά θα αντιδρούν. Έτσι και οι Τούρκοι.

Για να μην είναι αναπολόγητοι έναντι του Κυρίου και πουν" τι κακό κάναμε και μας κατέστρεψες, δια μέσου του οργάνου σου, των Ρώσων?"  θα τους πει. Εσείς, αναίτια και απρόκλητα επιτεθήκατε εναντίων των Ελλήνων. Αυτή θα είναι η τιμωρία σας.

Από αυτη την απάντηση του Γέροντα , καταλαβαίνω ότι θα πρέπει , να έρθουν ως εδώ οι Τούρκοι, από δική τους βούληση, για να ισχύσει ο νόμος της δικαιοσύνης του Κυρίου.

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να ετοιμάσουμε τις ψυχές μας. Με εξομολόγηση και θεία κοινωνία.


Κάποιος μεγάλος ΑΓΙΟΣ της εποχής μας και πολύ μεγάλος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , λίγο πριν κοιμηθεί, έγραψε τρεις επιστολές.

Με την "ευλογία " να δοθούν σε τρεις Μεγάλους Αξιωματούχους.
Πράγματι και αφού πέρασαν καμιά δεκαπενταριά χρόνια (Η ευχή του έλεγε ακριβώς την μέρα και το μήνα), οι επιστολές δόθηκαν!

Οι δύο πέρυσι το καλοκαίρι, και η άλλη το φθινόπωρο.

Αν βρω χρόνο το βράδυ, θα σας πω , πως υποδέχθηκαν τις ΑΓΙΕΣ επιστολές, αυτοί οι κύριοι.


O Έλληνας Κυβερνήτης, παρόλο που αρχικά είχε κάποιους ενδοιασμούς, δεν είναι δα και εύκολο πράγμα , να διαβάζεις ότι σε κάμποσους μήνες, θα έρθουν τα πάνω κάτω, τελικά ασπάστηκε τα γραφόμενα και πότε λιγότερο και πότε περισσότερο ενεργεί σύμφωνα με τις υποδείξεις που διάβασε.

Ο Στρατιωτικός Ηγέτης, έκλαψε όταν διάβασε την επιστολή. Θυμήθηκε τα λόγια που του είχε πει αυτός ο Άγιος, πριν πάρα πολλά χρόνια.
Αμέσως προσάρμοσε το στρατιωτικό δόγμα της Χώρας (Μυστικά και Αθόρυβα) για να αντιμετωπίσει την επικείμενη απειλή.
Το εύθυμο της υπόθεσης ήταν όταν ο Στρατιωτικός Ηγέτης, ζήτησε επειγόντως να δει τον Κυβερνήτη, για να τον ενημερώσει, αυτός του έδειξε την δική του επιστολή και του είπε , μήπως ήρθες για αυτό?

Η τρίτη επιστολή στάλθηκε στον κυβερνήτη του μεγαλύτερου Ορθόδοξου Κράτους.
Δυστυχώς δεν έτυχε ανάλογης σοβαρότητας. Ο κυβερνήτης ενημερώθηκε μέσες άκρες για τα γραφόμενα, δεν διάβασε ποτέ ο ίδιος την επιστολή.
Επειδή τότε και τώρα στέλνονται δεκάδες επιστολές στον ηγέτη αυτής της χώρας, οι οποίες σχεδόν όλες είναι προιόν πλάνης, έτσι θεώρησαν και την επιστολή του Αγίου μας, ως περίπου άνευ σημασίας.
Αυτή όμως θα είναι και η τιμωρία τους!


Η Παγκόσμια κρίση έχει ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

Θα έχει αυξομειώσεις. Προσπαθούν να σπείρουν Απόγνωση και πανικό στην ανθρωπότητα.
Πόσοι από τους συμπολίτες μας, θα θελήσουν να ακούσουν πνευματικές παραινέσεις , από πνευματικούς,
 όταν θα χάνουν τις καταθέσεις και τις οικονομίες τους?
Όταν θα απολύονται από τις δουλειές τους?

Όταν οι Δόσεις των δανείων τους, θα δεκαπλασιαστούν, μέσα σε μια νύχτα?
Μετά από μια έξαρση της κρίσης, τις πρώτες ημέρες, στη συνέχεια θα φανεί πως όλα βρίσκονται υπό έλεγχο.
Τότε ακριβώς θα ξανακτυπήσουν, πιο σκληρά και αλύπητα.

Άνθρωποι θα αυτοκτονούν στα σπίτια τους και στις δουλειές τους
Καταστήματα, Τράπεζες θα πυρπολούνται και θα λεηλατούνται.
Η οικονομία θα καταρρεύσει. θα επιβληθούν πρωτοφανέρωτοι φόροι.
Ακόμη και κατοικίδια ζώα να έχεις, (ΚΟΤΕΣ, ΓΑΤΕΣ, ΣΚΥΛΙΑ) θα πληρώσεις ΦΟΡΟ.

Ο επερχόμενος πόλεμος όμως θα τα ανατρέψει όλα... 

Χρήματα , χρυσαφικά, πολύτιμους λίθους, είχε πει ο Γέροντας, να μη νοιαστούμε να προφυλάξουμε. Ας χαθούν όλα. Δεν πρόκειται να μας σώσουν.

Να μην φοβηθείτε, ούτε και να δειλιάσετε, είπε ο Γέροντας όταν θα αρχίσουν τα γεγονότα. Ο Κύριός μας με την Υπεραγία Μητέρα του και όλους τους Αγίους, έχουν πιαστεί από τα χέρια και έχουν κυκλώσει την Ελλάδα μας.
Κάθε εχθρική ενέργεια ενάντιά μας, θα καταπέσει.

Όποιος έχει Πνευματικό, αυτόν και μόνο θα συμβουλευτεί.
Όποιος πάλι δεν έχει πνευματικό, αλλά πιστεύει στον Κύριο , 
εκείνες τις μέρες η Ιεραρχία της Ελλάδα, σε έκτακτες συνεδριάσεις, θα εκδώσει σωτήριες και ψυχοφελείς ανακοινώσεις.

Μόλις περάσει η πρώτη μπόρα, ας οικονομήσει ο καθένας τα αναγκαία.
Κατά τα μέλη της οικογένειας του, ας υπάρξουν τα απαραίτητα. Εσείς που είχατε την ευλογία να μάθετε τα επερχόμενα δεινά, αλλά και την ανάσταση του έθνους μας, (Είπε ο Γέροντας στα πνευματικά παιδιά του) έχετε ιερό καθήκον να βοηθήσετε κάθε Χριστιανό που θα σας χτυπήσει την πόρτα.

Θα δίνετε ακόμη και από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ και όχι από το περίσσευμα.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ να είναι εκείνος που θα αρνηθεί να περιμαζέψει Χριστιανό. Εκείνος που θα σκεφτεί μόνο τα παιδιά του, και θα αφήσει τα ξένα παιδάκια να πεθάνουν.
(Γιατί τέτοια γεγονότα μας περιέγραψε)

Το χέρι που θα σας χτυπήσει την πόρτα δεν θα είναι το χέρι μόνο του πεινασμένου, αλλά και του Αγγέλου , που θα σας δοκιμάσει, κατ΄ εντολή του Κυρίου μας.
Καταραμένος να είναι εκείνος που θα ζητήσει χρήματα, για να φιλοξενήσει κατατρεγμένους, καί που θα ατιμάσει γυναίκες.

Την ευλογία του Κυρίου μας να έχετε εσείς που θα ανοίξετε τα σπίτια σας.
Τα τρόφιμά σας θα κάνουν πως τελειώνουν, και ποτέ δεν θα τελειώνουν.

Άγγελοι Κυρίου θα σας φανερώνουν που θα βρίσκετε τροφή.
Να έχετε μαζί σας πάντα νερό από Αγίασμα.
Μια σταγόνα να ρίχνετε, ακόμη και μέσα σε θολό νερό, και μια προσευχούλα να λέτε και το νερό θα γίνεται πόσιμο.

πηγη
Ομιλία π. Αθανασίου Μυτιληναίου
Πόλεμος και συγκέντρωση τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ