Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΕΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ( ΤΟ Β' ΘΗΡΙΟ ) Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;; - (ΒΙΝΤΕΟ) Π.ΑΘ. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ( Αγιος Αρέθας και Αγιος Ανδρεας καισαρειας,λενε οτι πιθανώς απο την μεσοποταμια ( ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΑΚΙΣΤΆΝ) να προέλθει ο Αντίχριστος απο Εβραίους που ειχαν μεταφερθεί ως αιχμαλωτοι ..)
O αποκαλούμενος Αντίχριστος ή Χριστός της Νέας Εποχής που θα οδηγήσει τον κόσμο σε «ανώτερα επίπεδα συμπαντικής πνευματικότητας»(sic!) όπως προπαγανδίζουν οι οπαδοί της Νέας Εποχής, και που αναμένουν εναγωνίως, δεν είναι ο Πρίγκιπας Ουίλλιαμ ή οποιοσδήποτε άλλος επώνυμος.

Βιντεο 41'η ΟΜΙΛΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΠΑΤΗΡ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ( Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ )
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 15' λεπτο και μετα....Αγιος Αρέθας και Αγιος Ανδρεας καισαρειας,λενε οτι πιθανώς απο την μεσοποταμια ( ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΑΚΙΣΤΆΝ) να προέλθει ο Αντίχριστος απο Εβραίους
που ειχαν μεταφερθει ως αιχμαλωτοι ..

( ΣΧΟΛΙΟ) Ειναι παλιο το περιστατικό το εχω ακουσει απο το 1990,πρόκειται για τον μετρεγια καποτε το 1992 ειχε ελθει και στην ελλαδα ( στον Αστέρα της βουλιαγμενης),πιθανων αυτος να ειναι ο μεσσιας των εβραιων = ( ο ψευδοπροφητης β' θηριο) γιατι υπαρχει μια εβραίκη παράδοση οτι ο μεσσιας θα προέλθει απο εβραιους του πακισταν.Και μην πει κανεις οτι επειδη ειναι 53'χρονων αποκλείεται να ειναι,γιατι η αγια γραφη δεν αναφερει πουθενά ηλικια ουτε για το πρωτο θηριο ( Το βδελυγμα της ερημώσεως) ουτε για το β' θηριο που θα κανει ολα τα θαύματα ..(Ενω το πρωτο θηριο δεν θα κανει κανενα απολυτος θαυμα...) Θα ειναι ο παγκόσμιος αυτοκράτορας ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ που θα απαιτηθει απο τον ψευδοπροφήτη να τον προσκυνήσουν σαν θεο,και επειτα την εικονα του θηριου (Τον ΔΙΑΒΟΛΟ )οπως αλλοτε τον καθε αυτοκράτορα της ρωμης,που εκτος απο το εκάστοτε προσωπικο ονομα του ειχε και τον τιτλο αυγουστος.Πριν την πρωτη καταστροφη της ιερουσαλημ ( που ειχε προφητευσει ο Κυριος :Μαρκ. 13:14 «Όταν λοιπόν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως, που ειπώθηκε μέσω του Δανιήλ του προφήτη, να έχει σταθεί σε τόπο άγιο – ο αναγνώστης ας εννοήσει ...) επι Τιτου το 70' μ.χ. Μεσα στον ναο του Σολόμωντος ειχαν στηθει δυο αγαλματα, (Α) το αγαλμα του ΔΙΑ και το αγαλμα του Αυτοκράτορα . 

Είναι γνωστός ως LORD MAITREYA (Κύριος Μετρέγια).Παραθέτω με βάση το προσωπικό μου αρχείο, κάποια βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του καθώς και φωτογραφίες από τις εκατοντάδες μέχρι σήμερα δημόσιες εμφανίσεις του στον πλανήτη και άλλα πολύτιμα επεξηγηματικά στοιχεία για την προσωπικότητά του και το έργο του στο μέλλον,πάντα με κάποιες επιφυλάξεις:
1. Ο Μετρέγια ζει στο Λονδίνο από τον Ιούλιο του 1977 και είναι μέλος της τοπικής Ινδοπακιστανικής κοινότητας(Αχμαντί). Ζει ως φυσιολογικός άνθρωπος που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα σύγχρονα παγκόσμια προβλήματα.
2. Το κάλυμμα της κεφαλής του και τα ρούχα του ταιριάζουν με την κάθε περίσταση .Μερικές φορές είναι μουσουλμανικά και άλλες φορές δυτικά(κοστο.Πιο συχνά πάντως φορά μουσουλμανική αμφίεση (κατανοητό γιατί).
3. Μόνο λίγοι στην κοινότητά του γνωρίζουν την πραγματική του ταυτότητα:Αποκρύπτει με προσοχή την πραγματική του ταυτότητα μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί ως απλός και φυσιολογικός άνθρωπος .Αυτοί με τους οποίους ζει γνωρίζουν ποιός είναι και έχουν δώσει όρκο μυστικότητας να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά του σε κανένα.Είναι οι πιο στενοί μαθητές του.
4. Μιλά στη διάλεκτο της Βεγγάλης και τα Ουρντού:τις επίσημες γλώσσες του Ανατολικού και Δυτικού Πακιστάν.
5. Είναι αυτός που περιμένουν όλες οι θρησκείες.Ολές οι μεγάλες θρησκείες θέτουν την ιδέα μιας ακόμη αποκάλυψης που θα δοθεί από ένα μελλοντικό διδάσκαλο.Οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού,οι Βουδιστές περιμένουν την έλευση του Βούδδα ενώ οι Μουσουλμάνοι περιμένουν την εμφάνιση του Ιμάμ Μαγκντί,οι Ινδουϊστές τη μετενσάρκωση του Κρίσνα και οι Εβραίοι το Μεσσία τους.Οι εσωτεριστές και όσοι αποτελούν το παρδαλό γαιτανάκι των Νεοεποχικών οργανώσεων αναμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του στη γη.

Εδώ πρέπει να γίνει μια διευκρίνηση για να μην εξαπατηθεί ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ: η δεύτερη έλευση του Χριστού στη γη όπως αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά η διδασκαλία της εκκλησίας μας θα έλθει «κρίναι ζώντας και νεκρούς» και όχι για να παραδώσει κάποια νέα διδασκαλία.Αυτοί που θα πλανηθούν θα είναι οι χαλαροί στην πίστη που έχουν άγνοια των γραφών,οι αιρετικοί(Καθολικοί, Προτεσταντικά δόγματα και ομολογίες) ενώ όλοι οι άλλοι θα τον δεχθούν αμέσως με προεξάχοντες τους Εβραίους που θα τον ανακυρήξουν αμέσως «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ»(hamelek le Israel).
6. Οι ηγέτες και προπαγανδιστές της Νέας Εποχής αποδέχονται ως ημερομηνία γέννησής του την 5 Φεβρουαρίου 1962 σύμφωνα με τους οραματισμούς της διάσημης πνευματίστριας (μέντιουμ) Τζέιν Ντίκσον που ισχυρίζεται ότι είχε όραμα τη γέννηση του Μεσσία της Νέας Εποχής: Ισχυρίζεται ότι είδε το Φαραώ Ακενατόν και τη βασίλισσα Νεφερτίτη,τους κύριους αγίους του αποκρυφισμού-πνευματισμού με ένα παιδί στα χέρια τους.Στο όραμα η βασίλισσα κρατούσε με τέτοιο τρόπο το παιδί σα να το πρόσφερε στον κόσμο.Η Ντίκσον περιέγραψε τα μάτια του παιδιού σαν «να τα γνώριζαν όλα ...γεμάτα από σοφία και γνώση.Καθώς το παιδί μεγάλωνε,είδα ένα σταυρό ο οποίος μεγάλωνε μέχρι που κάλυψε όλη τη γη προς όλες τις κατευθύνσεις.Ταυτόχρονα όλοι οι λαοί κάθε θρησκείας και χρώματος γονάτιζαν και σήκωναν τα χέρια τους προσκυνώντας τον και λατρεύοντάς τον,συναθροιζόμενοι γύρω του.Ηταν όλοι σαν ένας.Ο Μεσσίας αυτός ένωσε όλη την ανθρωπότητα σε μια πίστη...Ο κόσμος θα αναμορφωθεί και θα εξαφανιστούν οι πόλεμοι και τα βάσανα»

Εγραψε επίσης ξεκάθαρα ότι αυτός θα είναι ο Αντίχριστος:

« Οι περιστάσεις που αφορούν τη γέννηση του παιδιού από την ανατολή και τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα από τότε στη ζωή του μοιάζουν τόσο με του Χριστού αλλά είναι και τόσο διαφορετικά (άρα ομολογεί ευθέως πως ο Μετρέγια είναι διαφορετικό πρόσωπο από τον Κύριο Ιησού Χριστό,ακόμη μια απόδειξη γιατί οι πραγματικοί χριστιανοί δεν πρέπει να πλανηθούν από τις ψευτοδιδασκαλίες του που πλασσάρονται με εξωτερικά όμορφα περιτυλίγματα παγκοσμίως) που θα εξαπατήσει τον κόσμο στο όνομα του Σατανά(κυνική ομολογία!)Τότε θα επεκταθεί η επιρροή του και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα του θα δημιουργήσουν ένα πυρήνα αφοσιωμένων οπαδών όταν θα φτάσει στην ηλικία των 19 (1981) θα εργαστεί σιωπηλά με αυτούς μέχρι να γίνει 29-30 (1991-1992),όταν η δύναμη και η επιρροή της δύναμής του στον κόσμο θα αρχίσει να φέρνει τον απαγορευμένο καρπό.Με τον ίδιο τρόπο που ο Χριστός και οι μαθητές του διέδωσαν το Ευαγγέλιο,έτσι και το παιδί και οι μαθητές του θα διαδώσουν τη θρησκεία του ψευδούς θεού.Η διαφορά είναι πως δε θα είναι μόνοι αλλά θα έχουν τη δύναμι και την προπαγανδιστική ισχύ της μηχανής των ΗΠΑ πίσω τους,που θα προωθούν τους σκοπούς τους.Ολα τα έθνη του δυτικού κόσμου θα αποστατήσουν και θα παρασυρθούν από τον Αντίχριστο...»
7. Το όνομά του είναι Μουμπάρακ Ραχμάντ(το όνομα έχει διάφορα νοήματα,βαθιά αποκρυφυστικά, που θα εξηγήσω αλλού) Αχμάντ(Αχμέντ) αναλόγως με την προφορά του απόγονος του ΓΚΙΟΥΛΑΜ ΑΧΜΑΝΤ.
8. Μερικές φορές πηγαίνει σε κάποιο μουσουλμανικό τέμενος,δε μπορεί όμως να θεωρηθεί ορθόδοξος μουσουλμάνος.
9. Είναι ψηλός,αδύνατος,με μακριά μύτη,μακρύ πρόσωπο και μεγάλα μάτια.
10. Δίνει εβδομαδιαίες διαλέξεις μπροστά σε κοινό στη διάλεκτο της Βεγγάλης και στα Ουρντού.
11. Με το Ινδουιστικό του όνομα αναφέρεται ως «Κάλκι ο Καταστροφέας»(Ινδουιστική θεότητα αρσενικό της Θεάς Κάλι)
12. Οι δισεκατομμύρια οπαδοί του στον πλανήτη προσεύχονται στο όνομά του και τον καλούν να εμφανιστεί το γρηγορότερο στη με την ακόλουθη επίκληση:
«Αφήστε τον καβαλλάρη από το μυστικό του τόπο να έλθει»
13. Κανείς εκτός των μαθητών του δε γνωρίζει που βρίσκεται η κατοικία του
14. Ο Μετρέγια σύμφωνα με τις απανταχού διδασκαλίες των Νεοεποχιτών οπαδών του, κατέχεται ήδη «από το κακό πνεύμα (Σατανάς) της κορυφής της Σαμπάλλα(Κόλαση)»Η ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ – ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ


Όλες οι μεγάλες θρησκείες περιέχουν την ιδέα μιας νέας αποκάλυψης που πρόκειται να φέρει ένας μελλοντικός Δάσκαλος. Οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού, οι βουδιστές αναμένουν ένα νέο Βούδα, τον Κύριο Μαϊτρέγια, ενώ οι μουσουλμάνοι προσδοκούν τον Ιμάμ Μαχντί, οι Ινδουιστές μια επανενσάρκωση του Κρίσνα και οι Εβραίοι το Μεσσία.

Για τους μελετητές της εσωτερικής παράδοσης, όλα αυτά τα διαφορετικά ονόματα αναφέρονται σε ένα και το αυτό άτομο –τον Κύριο Μαϊτρέγια, τον Παγκόσμιο Δάσκαλο, [b]τον επικεφαλής της Πνευματικής Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας, του οποίου την επικείμενη επιστροφή περιμένουν τώρα.[/b]

Τον Ιούλιο του 1977, ο Μαϊτρέγια άφησε το κέντρο Του στα Ιμαλάια και ήρθε ανάμεσά μας, τη στιγμή που λιγότερο Τον περιμέναμε, "ως κλέπτης εν νυκτί". Από τότε ζει στο Λονδίνο σαν ένας συνηθισμένος άνθρωπος που τον απασχολούν τα σύγχρονα προβλήματα – πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Από το Μάρτιο του 1978, άρχισε ν' αναδύεται ως ομιλητής στην ινδοπακιστανική κοινότητα. Δεν είναι ένας θρησκευτικός ηγέτης, αλλά ένας παιδαγωγός με την ευρύτερη δυνατή έννοια του όρου – και υποδεικνύει τον τρόπο για την έξοδό μας από την τωρινή παγκόσμια κρίση. Σύμφωνα με την εσωτερική διδασκαλία, ο Μαϊτρέγια εκδηλώθηκε πριν από 2.000 χρόνια στην Παλαιστίνη, "επισκιάζοντας" τον Ιησού, το μαθητή Του – που τώρα είναι ο Δάσκαλος Ιησούς. Αυτή τη φορά ο Μαϊτρέγια έχει έρθει ο Ίδιος.

Η πνευματική διδασκαλία του Μαϊτρέγια. Ο Μαϊτρέγια ήρθε για να διδάξει στην ανθρωπότητα την τέχνη της Αυτοπραγμάτωσης. Τα πρώτα βήματα είναι "η εντιμότητα του νου, η ειλικρίνεια του πνεύματος και η μη-προσκόλληση".

Η σημασία που δίνει ο Μαϊτρέγια στα κοινωνικά θέματα αντικατοπτρίζεται στις προτεραιότητες που μας προτείνει να θέσουμε: εξασφάλιση επαρκούς και σωστής τροφής για κάθε άνθρωπο, επαρκής στέγη για όλους, περίθαλψη και παιδεία ως δικαίωμα όλων. Το κοινωνικό Του μήνυμα μπορεί να συνοψιστεί σε λίγες λέξεις: "Μοιραστείτε τα αγαθά και σώσετε τον κόσμο". Ο Μαϊτρέγια ξέρει ότι θα δεχτούμε τη συμβουλή Του και ότι είμαστε στο κατώφλι μιας εποχής ειρήνης και καλής θέλησης.

Από τα τέλη του 1991, ο Μαϊτρέγια κάνει μια σειρά από εμφανίσεις. Στις 11 Ιουνίου 1988, εμφανίστηκε με θαυματουργό τρόπο, "σαν από πουθενά", σε μια συνάθροιση για προσευχή και θεραπεία στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Ένας ρεπόρτερ Τον φωτογράφησε καθώς απευθυνόταν σε χιλιάδες ανθρώπους που Τον αναγνώρισαν αμέσως ως το Χριστό.

Παρόμοια γεγονότα έχουν ώς τώρα εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια μεγάλων αριθμών ανθρώπων σε διάφορες χώρες. Μ' αυτό τον τρόπο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν αποδείξεις της παρουσίας Του και η ελπίδα είναι ότι αργά ή γρήγορα θ' απαιτήσουν από τα μέσα ενημέρωσης ν' ανταποκριθούν. Ο Μαϊτρέγια αναμένει ότι αυτή η προσέγγιση θα οδηγήσει στην Ημέρα της Αναγγελίας. Την ημέρα εκείνη, ο Μαϊτρέγια θα "επισκιάσει" νοητικά ολόκληρη την ανθρωπότητα ταυτόχρονα. Ο καθένας μας θ' ακούσει τα λόγια Του ενδόμυχα, τηλεπαθητικά, στη δική μας γλώσσα, και όλοι θα ξέρουμε ότι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος είναι τώρα ανάμεσά μας.

Tις πληροφορίες για την ανάδυση του Mαϊτρέγια παρουσιάζει δημόσια από το 1974 ο Mπέντζαμιν Kρεμ, αρχισυντάκτης του περιοδικού Share International. Η εκπαίδευσή του για το έργο αυτό, από ένα Δάσκαλο της Σοφίας, άρχισε το 1959.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

1982, 14 Μαΐου: Σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες, ο Κρεμ αποκαλύπτει ότι ο Mαϊτρέγια ζει στην ασιατική κοινότητα του Λονδίνου και καλεί τα μέσα ενημέρωσης να προσκαλέσουν τον Mαϊτρέγια να φανερωθεί. Δυστυχώς τα μέσα ενημέρωσης δεν αντιδρούν.

1985, 31 Ιουλίου: Είκοσι δύο δημοσιογράφοι που εκπροσωπούν τα μέσα ενημέρωσης της Ανατολής και της Δύσης συγκεντρώνονται στο East End του Λονδίνου, ελπίζοντας να έρθουν σ΄επαφή με το Mαϊτρέγια ή με αντιπρόσωπό Του.

1987, Αύγουστος: Ο Κρεμ ανακοινώνει: "Μέσα στους επόμενους 3 με 4 μήνες, ο Mαϊτρέγια θα εργάζεται εντατικά για να προκαλέσει ένα σημαντικό επίτευγμα στις διεθνείς σχέσεις". Πριν περάσει ένας μήνας, το επίτευγμα έρχεται στις αμερικανο-σοβιετικές συνομιλίες που οδήγησαν στη συμφωνία του Δεκεμβρίου για τους εξοπλισμούς – μια συμφωνία που κανείς δεν θεωρούσε εφικτή.

1988: Ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται, αυτοπροσώπως και σε όνειρα, σε γνωστούς ηγέτες σε διάφορες χώρες και σε πολλούς απλούς πολίτες. Η χαλάρωση της έντασης στις διεθνείς σχέσεις επιτρέπουν και νέα, πιο ανοιχτά σημάδια της παρουσίας Του. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εμφανίσεις σταυρών από φως που τους βλέπουν πολλές χιλιάδες άνθρωποι. Σταυροί από φως εμφανίζονται μέχρι σήμερα σε σπίτια και εκκλησίες από τον Καναδά ώς την Ιαπωνία κι από τις Φιλιππίνες ώς τη Σλοβενία.

1990, 21 και 22 Απριλίου: O Mαϊτρέγια συγκαλεί στο Λονδίνο ένα ευρύ συνέδριο υψηλά ιστάμενων προσώπων απ' όλο τον κόσμο. Ο Mαϊτρέγια εμφανίστηκε (κι εξαφανίστηκε) πολλές φορές και μίλησε για την αποστολή, τις διδασκαλίες και τα σχέδιά Του.

1991 μέχρι σήμερα: Ο Mαϊτρέγια εμφανίζεται θαυματουργά μπροστά σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων σ' όλο τον κόσμο. Στο Tλακότε του Mεξικού, στο Nορντενάου της Γερμανίας και στη Nαντάνα της Ινδίας, θεραπευτικές πηγές που φορτίστηκαν από τον Mαϊτρέγια προσελκύουν όλο και περισσότερους επισκέπτες.

1995, Σεπτ/Οκτ: Άνθρωποι σε πολλά μέρη του κόσμου βλέπουν να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια τους το γάλα που προσφέρεται σε αγάλματα ινδουιστικών θεοτήτων.

1988 - 1993: Μέσω ενός στενού συνεργάτη του Mαϊτρέγια, το περιοδικό Share International έλαβε μια σειρά από άρθρα που σκιαγραφούν τις διδασκαλίες Tου και επισημαίνουν εξελίξεις που Εκείνος αναμένει ότι θα συμβούν στον κόσμο, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Τα εξωτερικά γεγονότα έχουν καταδείξει τη διορατικότητα του Mαϊτρέγια. Aπό το 1988 ήδη ο Mαϊτρέγια πρόβλεψε την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα και την πορεία προς την ύφεση στη Νότια Αφρική. Πάλι το 1988, όταν η κ. Θάτσερ στεκόταν στο απόγειο της δύναμής της, ο Mαϊτρέγια είπε ότι η κ. Θάτσερ θα παραιτηθεί. Την ίδια χρονιά, δήλωσε ότι οι κυβερνήσεις παντού θ' αναγκαστούν να υποχωρήσουν μπροστά στη "φωνή του λαού", μια δήλωση που βρήκε την πιο εντυπωσιακή της επαλήθευση στην Ανατολική Ευρώπη. Aκόμα, εβδομάδες ή μήνες πριν να συμβούν, ο Mαϊτρέγια πρόβλεψε την ανακωχή μεταξύ Ιράν και Ιράκ· την αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων από την Αγκόλα· την προσέγγιση διεθνώς μεταξύ ανταρτικών δυνάμεων και εθνικών κυβερνήσεων· τον σεισμό στην Aρμενία του 1988, τους σεισμούς στην Καλιφόρνια και στην Κίνα το 1989· τα εσωτερικά προβλήματα της Σοβιετικής Ένωσης· την αποκατάσταση της ειρήνης στο Λίβανο. Το 1988, ο Μαϊτρέγια υποσχέθηκε: "Πολλοί άνθρωποι θα θεραπευτούν από το AIDS με την προσευχή". Το Οκτώβριο του 1995, η ολλανδική τηλεόραση ανακοίνωσε ότι πάνω από 400 άνθρωποι στην Ουγκάντα θεραπεύτηκαν από το AIDS με την προσευχή".

Ο Μαϊτρέγια είχε επίσης προβλέψει την εκλογή ενός Δημοκρατικού ως προέδρου των Hνωμένων Πολιτειών και τις θετικές εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Iσραήλ και Παλαιστινίων: "Ο ισραηλινός στρατός, παρά πάσα προσδοκία, θα αποσυρθεί από τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα και θα επιστρέψει στην πατρίδα του" (Δήλωση που έγινε το 1988).

Ένα μείζον γεγονός που ανακοίνωσε ο Mαϊτρέγια από το 1988 και αναμένει να συμβεί στο κοντινό μέλλον: ένα κραχ της διεθνούς χρηματαγοράς, που θ' αρχίσει από την Ιαπωνία.
Με τον δρόμο Του προετοιμασμένο από τον Προάγγελό Του το ‘άστρο’, ο Μαϊτρέγια ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση των ΗΠΑ. Εκατομμύρια άνθρωποι Τον άκουσαν να μιλάει στην τηλεόραση αλλά και στο διαδίκτυο (internet).
Η δημόσια αποστολή Του έχει ξεκινήσει.
Συστήθηκε στο κοινό όχι σαν ο Μαϊτρέγια, ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος, η Κεφαλή της Πνευματικής μας Ιεραρχίας, αλλά απλά σαν ένας άνθρωπος, ένας από εμάς. Με αυτό τον τρόπο Αυτός «διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι θα Τον ακολουθήσουν και θα Τον υποστηρίξουν κυρίως εξ’ αιτίας της αλήθειας και της σύνεσης των ιδεών Του παρά εξ’ αιτίας του κύρους Του.»
Μίλησε ένθερμα για την επιτακτική ανάγκη γιαειρήνη, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της εφαρμογής της δικαιοσύνης και του μοιράσματος των παγκόσμιων πόρων.
Επρόκειτο για την πρώτη από πολλές τέτοιες συνεντεύξεις, οι οποίες θα δοθούν στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στην Ευρώπη και αλλού, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα Του, μήνυμα ελπίδας, στον κόσμο.
Ο Μπέντζαμιν Κρεμ έκανε αυτήν την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Friends House, Euston Road, στο Λονδίνο, την 14η Ιανουαρίου του 2010.

Παρακαλώ σημειώστε: Το Share International δεν παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την συνέντευξη (ημερομηνία, ώρα, τηλεοπτικός σταθμός, κλπ), για τον εξής λόγο: είναι πολύ σημαντικό όλοι οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να ανταποκριθούν στον Μαϊτρέγια επειδή επιθυμούν για όλο τον κόσμο αυτό που Εκείνος υποστηρίζει - μοίρασμα, δικαιοσύνη και ειρήνη - και όχι διότι θεωρούν ότι πιθανώς είναι ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος.
Το πιό πρόσφατο άρθρο του Δασκάλου:"Ο Μαϊτρέγια θα δείξει ότι τα προβλήματά μας είναι πολλά αλλά μπορούν να επιλυθούν. Ότι η λύση για όλα βρίσκεται ήδη στα χέρια μας. Ότι η απλή πράξη του μοιράσματος, και μόνο, έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει προς το καλύτερο τη ζωή στη Γη. Θα ζητήσει από τους ανθρώπους την εμπιστοσύνη τους, σαν ο Πρεσβύτερος Αδερφός τους, ότι Αυτός δεν θα τους οδηγήσει πουθενά αλλού παρά στο από παλιά προορισμένο μονοπάτι της αρμονίας και της αγάπης, ότι δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν παρά τον φόβο τους, και ότι η πορεία που προδιαγράφεται ήδη περιέχει το προσχέδιο του Θεϊκού."
Ο φανατικότερος και κύριος προπαγανδιστής του είναι ο Εβραίος πνευματιστής-αποκρυφιστής BENJAMIN CREME

http://www.share-international.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ