Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Εν κρυπτώ μετρήσεις για εγκατάσταση ανεμογεννητριών

Η Πρωτοβουλία κατά των Α/Γ Ικαρίας εκτύπωσε και ήδη διακινεί στην Ικαρία ένα ενημερωτικό δισέλιδο για το επιχειρούμενο σχέδιο εγκατάστασης 110 Α/Γ στην Ικαρία, στην οροσειρά της Ικαρίας. Σας στέλνουμε το δισέλιδο προκειμένου να ενημερωθείτε, να το αναρτήσετε και να το διακινήσετε σε τρίτους. Η ανάγκη αυτή προέκυψε ως απάντηση γιατί έχει διασπαρεί σε όλη την Ικαρία η φήμη ότι το σχέδιο των ανεμογεννητριών έχει παγώσει. Έτσι, έχουν αδρανήσει στις αντιδράσεις τους οι Ικαριακοί φορείς και σύλλογοι. Το σχέδιο όμως δεν έχει καθόλου παγώσει. Η εταιρεία ΙΚΑΡΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ, συμφερόντων του Ομίλου Μυτιληναίου έστειλε τοπογραφικά συνεργεία τον Μάϊο-Ιούνιο 2013 στην Ικαρία για μετρήσεις των θέσεων και των εκσκαφών για τους δρόμους και τις θέσεις των Ανεμογεννητριών, και μάλιστα χωρίς να έχει ενημερώσει το Δήμο. Έχει επίσης εγκαταστήσει ανεμόμετρα σε διάφορες θέσεις στο βουνό. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανατεθεί η σύνταξη της Περιβαλλοντικής Μελέτης σε ειδικό γραφείο μελετών. Κάποια στιγμή θα υποβληθεί η περιβαλλοντική μελέτη και τότε η Ικαρία θα έχει μόνο τις 40 μέρες της διαβούλευσης για να ενημερωθεί και να εκφράσει γνώμη. Δυο χρόνια τώρα δεν έχει γίνει καμιά επίσημη ενημέρωση. Υποτιμούν τους Ικαριώτες και τις Ικαριωτίνες. Θέλουν να επιβάλουν τα σχέδιά τους αιφνιδιαστικά και με το ζόρι.  
Ηλίας Γιαννίρης Μέλος της πρωτοβουλίας κατά των α/γ Ικαρίας 
 Πηγή: http://www.ikariamag.gr 
ΥΓ. Δεν είμαστε γενικά κατά των Α/Γ. Οι Α/Γ που χρειάζονται για το πρωτοποριακό υβριδικό έργο ΑΠΕ της Προεσπέρας στη θέση Στραβοκουντούρα προχωρούν κανονικά. Η άδεια της ΡΑΕ για 110 Α/Γ στην οροσειρά του Αθέρα μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους. Η ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για τις ανεμογεννήτριες της Ικαρίας συνεχίζεται εδώ
.http://www.gopetition.com/petitions/%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ