Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο Global Research 29η Απριλίου 2013.
Το ακόλουθο έγγραφο σχετικά με το σχηματισμό του «Μεγάλου Ισραήλ» αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των ισχυρών Σιωνιστών  στην κυβέρνηση Νετανιάχου, του κόμματος Λικούντ, καθώς και στο πλαίσιο του Ισραηλινού στρατού και των μυστικών υπηρεσιών.


Σύμφωνα με τον Ιδρυτή του Σιωνισμού 
 Theodore Herzl, "η περιοχή του Εβραϊκού Κράτους εκτείνεται:". Από την Brook της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη "Σύμφωνα με το Ραβίνο Fischmann,« Η Γη της Επαγγελίας εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη, περιλαμβάνει τμήματα της Συρίας και του Λιβάνου. "





Ο πόλεμος στο Ιράκ, ο πόλεμος του 2006 στο Λίβανο, ο πόλεμος 2011 στη Λιβύη, ο συνεχιζόμενος πόλεμος στη Συρία, για να μην αναφέρουμε τη διαδικασία της αλλαγής του καθεστώτος στην Αίγυπτο, πρέπει να γίνει κατανοητό σε σχέση με το Σιωνιστικό σχέδιο για τη Μέση Ανατολή στην αποδυνάμωση και τελικά τον κατακερματισμό των γειτονικών Αραβικών κρατών, ως μέρος μιας Ισραηλινής  επεκτατικής τακτικής.
Το «Μεγάλο Ισραήλ» αποτελείται απο μια περιοχή που εκτείνεται από την κοιλάδα του Νείλου μέχρι τον Ευφράτη.
Το Σιωνιστικό σχέδιο Γενικότερα, αφορά μια πολιτική που Εξαιρεί τους Παλαιστίνιους από την Παλαιστίνη και τους οδηγεί στη τελική  προσάρτησή τους  στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα προς το κράτος του Ισραήλ.
Το Μεγάλο Ισραήλ  θα περιλαμβάνει τμήματα του Λιβάνου, της Ιορδανίας, της Συρίας, του Σινά, καθώς και τμήματα του Ιράκ και της Σαουδικής Αραβίας. (Δείτε το χάρτη).


Σύμφωνα με τον Mahdi Darius Nazemroaya  2011 Global Research άρθρο, το σχέδιο Yinon ήταν η συνέχιση του  αποικιακού σχεδιασμού της Βρετανίας στη Μέση Ανατολή:
"[Το σχέδιο Yinon] είναι ένα Ισραηλινό Στρατηγικό σχέδιο για την εξασφάλιση Ισραηλινής περιφερειακής υπεροχής. Επιμένει και ορίζει ότι το Ισραήλ πρέπει να αναμορφώσει το  γεω-πολιτικό περιβάλλον του μέσω της Βαλκανοποίησης από τα γύρω Αραβικά κράτη σε μικρότερα και πιο αδύναμα κράτη.

Ισραηλινοί Στρατηγοί είδαν το Ιράκ ως την μεγαλύτερη στρατηγική πρόκληση. Αυτός είναι ο λόγος που το Ιράκ περιγραφόταν ως τον ακρογωνιαίο λίθο για τη Βαλκανοποίηση της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού Κόσμου. Στο Ιράκ, με βάση τις έννοιες του σχεδίου Yinon, οι Ισραηλινοί στρατηγοί έχουν ζητήσει τη διαίρεση του Ιράκ σε ένα Κουρδικό Κράτος και δύο Αραβικά κράτη, το ένα για Σιίτες μουσουλμάνους και το άλλο για Σουνίτες μουσουλμάνοι. Το πρώτο βήμα προς την καθιέρωση αυτή ήταν ένας πόλεμος μεταξύ του Ιράκ και του Ιράν, η οποία συζητά το σχέδιο Yinon.

Κυκλοφόρησαν ευρέως χάρτες που παρακολουθούν στενά το περίγραμμα του σχεδίου Yinon. Εκτός από τη διαίρεση του  Ιράκ, που το σχέδιο Μπάιντεν ζητά επίσης, το Σχέδιο Yinon απαιτεί  διαίρεση του Λιβάνου,  Αίγυπτο και  Συρία.Το Ιράν, η Τουρκία, η Σομαλία και το Πακιστάν θα ακολουθήσουν αυτές τις απόψεις. Το σχέδιο Yinon καλεί επίσης στη διάλυση της Βόρειας Αφρικής  ξεκινώντας από την Αίγυπτο και στη συνέχεια  στο Σουδάν, τη Λιβύη, και την υπόλοιπη περιοχή.



Το Μεγάλο  Ισραήλ "απαιτεί τον κερματισμό των Αραβικών κρατών σε  μικρότερα.

"Το Σχέδιο λειτουργεί σε δύο κύριες βάσεις. Για να επιβιώσει το Ισραήλ πρέπει 1) να γίνει μια αυτοκρατορική περιφερειακή δύναμη , και 2) πρέπει η γύρω του περιοχή να χωριστεί σε μικρά κράτη που θα προέλθουν  από τη διάλυση όλων των υπαρχόντων Αραβικών κρατών.

 Το μέγεθος εξαρτάται απο την Εθνική ή θρησκευτική σύνθεση του κάθε κράτους.  Η Σιωνιστική ελπίδα είναι ότι θα είναι το επίκεντρο της θρησκευτικής τους ταυτότητας. Πράγματι, τον τεμαχισμό όλων των Αραβικών κρατών σε μικρότερες μονάδες υπήρξε επαναλαμβανόμενο θέμα. "(Σχέδιο Yinon, βλ. παρακάτω)
Ο πόλεμος κατά της Συρίας είναι μέρος της διαδικασίας της Ισραηλινής εδαφικής επέκτασης. Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες εργάζονται μαζί  με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και το ΝΑΤΟ είναι άμεσα υποστηρικτές των τρομοκρατικών μισθοφόρων της Αλ Κάιντα στο εσωτερικό της Συρίας.
Το Σιωνιστικό έργο απαιτεί επίσης την αποσταθεροποίηση της Αιγύπτου, την δημιουργία φατριών διαίρεσης μέσα στην Αίγυπτο.


Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά taxidixoristaftotita.blogspot.gr
ΠΗΓΗ
www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east

το ειδαμε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ