Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ??? ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ "ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΟΝΤΑΙ" !!!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναφορές στο Εβραικό site του LinkedIn, "The Israeli Connection", καθώς επίσης και του Διεθνούς Κέντρου (Global Center), ο οποίος είναι Εβραικός Οργανισμός, τελευταία παρατηρείται μια μαζική πληθυσμιακή μετανάστευση Εβραίων της Διασποράς προς το Κράτος του Ισραήλ. Στην Γαλλία μόνο 5.000 άτομα έχουν φύγει ή θα φύγουν στο πολύ εγγύς μέλλον. (Μάλιστα κάποιοι το αναγάγουν σε επίπεδο πληθυσμιακής ασφάλειας, επικαλούμενοι τον ρατσισμό κυρίως από φανατικούς Ισλαμιστές που τείνουν να επικρατήσουν ως πληθησμοί σε Ευρωπαικό χώρο), αλλά σύμφωνα με την καθηγήτρια Dr Claudia Quintella,δεν είναι μόνον από την Ευρώπη που φεύγουν μαζικά οι Εβραίοι αλλά και από την Νότια Αμερική.




Το γεγονός αυτό έχει σαφώς πολιτικές, γεωπολιτικές, θρησκευτικές αλλά και πνευματικές προεκτάσεις!
Από θρησκευτικής πλευράς,  η άποψη που έχει επικρατήσει, είναι ότι το γεγονός αυτό είναι μία ακόμα ένδειξη ή ένα προειδοποιητικό σημείο, (ή «σημείο των εσχάτων / τελευταίων ημερών») ότι πλησιάζουμε προς το Τέλος και ότι η Δεύτερη Έλευση του Κυρίου είναι κοντά!
[Ρήτρα συμβολαίου ακινήτων « Τα δυο συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν ότι με την έλευση του Μεσσία θα παραδώσουν άδειο το ακίνητο εντός 15 ημερών. »]



























Η μετανάστευση / επαναπατρισμός των Ιουδαίων της διασποράς πίσω στο Ισραήλ, λέγεται«Aliyah» (עלייה στα εβραϊκά).
Η Aliyah αποτελεί μία σημαντική Εβραϊκή πολιτιστική έννοια και ταυτόχρονα μια θεμελιώδη έννοια του Σιωνισμού που κατοχυρώνεται από το Ισραήλ με τον λεγόμενο «νόμο της επιστροφής» 
Αυτός που κάνει aliyah ονομάζεται «oleh».
Πολλοί θρησκευόμενοι Ιουδαίοι βλέπουν την aliyahως την επιστροφή στην «Γη της Επαγγελίας», και θεωρούν ότι πρόκειται για την εκπλήρωση της υπόσχεσης του Θεού προς τους Πατριάρχες του Ισραήλ Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ.
"Και πες τους: Έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός. Δέστε, εγώ θα πάρω τούς γιους Ισραήλ από το μέσον των εθνών όπου πήγαν, και θα τους συγκεντρώσω από παντού, και θα τους φέρω στη γη τους". (Ιεζεκιήλ 37:21) 
Αξίζει να σημειωθεί πως από το "Νόμο της Επιστροφής" ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ όσοι Εβραίοι έχουν γίνει χριστιανοί!!!δηλ «Μεσσιανικοί» Εβραίοι, σαυτούς 
 
«έχει αποφασιστεί η μη αναγνώριση Ισραηλινής υπηκοότητας».

Σύμφωνα με αυτόν, μόνο άτομα τα οποία ορίζονται επισήμως ως «Εβραίοι» έχουν το αυτονόητο δικαίωμα εισόδου και εγκατάστασης στο Ισραήλ. 
Λαμβάνουν αυτομάτως ένα «πιστοποιητικό μετανάστευσης», το οποίο, με την είσοδό τους στη χώρα, τους παρέχει «την υπηκοότητα λόγω επανόδου στην Εβραϊκή πατρίδα», παράλληλα με πολλές οικονομικές απολαβές, που διαφοροποιούνται εν μέρει ανάλογα με τη χώρα από την οποία μετανάστευσαν.
Οι Ισραηλινοί πολίτες οι οποίοι εγκαταλείπουν τη χώρα για ένα διάστημα αλλά ανήκουν σ’ εκείνους που «μπορούν να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ σύμφωνα με τον Νόμο περί Επιστροφής» έχουν δικαίωμα, όταν επιστρέψουν, σε μεγάλες τελωνειακές απαλλαγές, σε επίδομα για τη γυμνασιακή εκπαίδευση των παιδιών τους, σε επιχορήγηση ή δάνειο με ευνοϊκούς όρους για την αγορά ενός διαμερίσματος, καθώς και άλλα προνόμια. 
Οι πολίτες που δεν ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία, με άλλα λόγια οι μη Εβραίοι πολίτες του Ισραήλ, δεν απολαμβάνουν κανένα από αυτά τα οφέλη.

Η προφανής στόχευση τέτοιων μεροληπτικών μέτρων είναι να μειωθεί ο αριθμός των μη Εβραίων πολιτών του Ισραήλ, ώστε να γίνει το Ισραήλ ένα πιο «Εβραϊκό» κράτος.

Ο πατέρας του Σιωνιστικού κινήματος Theodor Herzl (1860 - 1904 - φώτο) είχε πει: «Πρέπει λίγο-λίγο να πάρουμε τα χωράφια από τους ιδιοκτήτες τους. Θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε διακριτικά τους φτωχούς πληθυσμούς (σ.σ. Άραβες) στην άλλη πλευρά των συνόρων».

Ο Yosef Weitz (1890 – 1972 -φώτο κάτω), διευθυντής του Ιουδαϊκού Εθνικού Ταμείου (J.N.F.) . στην Παλαιστίνη, δεν έδειχνε ενδιαφέρον για «διακριτικότητες». 
Έγραφε στο ημερολόγιο του,στις 21 Ιουνίου 1941 :
«Μετά τον (Δεύτερο Παγκόσμιο) Πόλεμο (σ.σ. γνώριζε την έκβαση του πολέμου;;) το ζήτημα της Παλαιστίνης και το εβραϊκό ζήτημα θα βγουν έξω από το πλαίσιο της “ανάπτυξης”.
Μεταξύ μας, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι : Δεν υπάρχει θέση για δύο λαούς. …. Αν οι Άραβες την εγκαταλείψουν, θα έχουμε στη διάθεση μας μια μεγάλη χώρα, αν, αντίθετα, παραμείνουν, η χώρα θα μείνει μικρή και φτωχή. Όταν τελειώσει ο πόλεμος, με νίκη των Άγγλων και όταν οι λαοί συνεδριάσουν για να αποδώσουν δικαιοσύνη, ο λαός μας θα πρέπει να τους παρουσιάσει τις απαιτήσεις του και διεκδικήσεις του. Η μόνη λύση που θα προτείνουμε είναι η Παλαιστίνη, ή τουλάχιστον η Δυτική Παλαιστίνη, εκκενωμένη από Άραβες. Δεν υπάρχει περιθώριο για συμβιβασμούς!

 (Στους χάρτες η Παλαιστίνη από το 1946 μέχρι το 1999: με πράσινο χρώμα τα εδάφη με παλαιστινιακό πληθυσμό και με λευκό τα εδάφη με εβραικό πληθυσμό...) 
Η Σιωνιστική δραστηριότητα που επικεντρώθηκε στην προετοιμασία και την εγκαθίδρυση των βάσεων του Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη ήταν χρήσιμη για την εποχή της, περιοριζόταν στην «αγορά γης», δεν μπορούσε να δώσει στο Ισραήλ ένα κράτος. Αυτό θα γίνει μιά κι έξω, σαν μια επιφοίτηση. Αυτή είναι η βάση της ιδέας του Μεσσία…. Δεν πρέπει να μείνει κανένα χωριό, καμιά φυλή.
Η μεταφορά πρέπει να γίνει προς το Ιράκ, τη Συρία, ακόμη και την Υπεριορδανία. Για το σχέδιο αυτό θα βρούμε χρήματα, πολλά χρήματα. Μόνο μετά από αυτή τη μεταφορά, θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε εκατομμύρια αδελφών μας, και να βάλουμε τέλος στο Εβραϊκό ζήτημα.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.»
Η εβραϊκή οργάνωση “Shavei Israel”(www.shavei.org) ( που σημαίνει «επίστρεψε Ισραήλ») έχει στόχο την εύρεση και επαναπατρισμό των «χαμένων Εβραίων».
 
(Σύμφωνα με τηνΑγία Γραφή, επί Βασιλείας του Σολομώντα, οι φυλές του Ισραήλ διαιρέθηκαν σε δύο βασίλεια, το βασίλειο του Ισραήλ στον βορρά και το βασίλειο του Ιούδα στον νότο. Το 723 π.Χ. οι Ασσύριοι κατέλαβαν το Βασίλειο του Ισραήλ και οδήγησαν τις 10 από τις 12 φυλές του Ισραήλ σε εξορία, απ’ όπου διασκορπίσθηκαν μεταξύ των άλλων εθνών.)
 Οι απανταχού διασκορπισμένοι Εβραίοι δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν κάτι περισσότερο από το να ονειρεύονται την Aliyah, μέχρι την ίδρυση του Σιωνιστικού Κινήματος στα τέλη του 19ου αιώνα, ενώ οι μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών ξεκίνησαν το 1882.
Σημειώνουμε πως στις περιόδους της Aliyah, οι Εβραίοι μετανάστευσαν στην Παλαιστίνη (προ και μετά της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ το 1947) είτε για κοινωνικούς (διωγμοί) λόγους είτε για οικονομικούς,εντούτοις το ίδιο το εννοιολογικό πλαίσιο της Aliyah εκτείνεται σε μια υπερ-ιδέα, αυτή της πλήρους ανασύστασης του Εβραικού κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Τούτο σημαίνει πως ναι μεν οι κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες ωθούν έως έναν βαθμό τον επαναπατρισμό της Εβραικής Διασποράς, εντούτοις η επιστροφή αυτή καθαυτή δεν είναι ο αυτοσκοπός. Ο αυτοσκοπός ορίζεται  από την πλήρη ανασύσταση του Κράτους του Ισραήλ με την Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα (όχι το Τελ-Αβίβ).
Τούτων λεχθέντων και λαμβάνοντας υπόψην πως το Ισραήλ βρίσκεται ξανά σε ένα υπαρξιακό σταυροδρόμι, δεν αποκλείεται ο μαζικός επαναπατρισμός να συμπίπτει με τις ανάγκες του Ισραήλ σαν 'Εθνος να ολοκληρώσει την πορεία του και να επιβάλλει την ίδια του την ύπαρξη στην Μέση Ανατολή (Να σημειώσουμε αυτό που είχε πει ο ίδιος ο Νετανιάχου πως το Ισραήλ θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως κράτος, αλλά πρέπει και οι Παλαιστίνιοι με τη σειρά τους να κάνουν το ίδιο για το Ισραήλ).
Αν ισχύει αυτό, τότε αυτομάτως το Ισραήλ θα πρέπει να είναι έτοιμο για έναν πόλεμο ίδιο με αυτόν του '47 και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο μεγαλύτερος εχθρός μάλλον θα είναι το Ιράν.
ΠΗΓΕΣ
amina-politiki.blogspot.gr
redskywarning.blogspot.com
το ειδαμε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ