Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΛΙΒΕΡΟ :ΜΕΣΩ ΤΟΥ I ,PET GOAT II ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!

Αποκάλυψη ΣΟΚ !!! Από το Σατανικό βιντεο ( I,PET GOAT II) Η ανάλυση μας του (PSALM 23 ) = Η Επίσημη ένωση των τριών μονοθεϊστικων θρησκειών από τον πάπα στις 23-9-2016 με «ΘΕΟ» τον Εωσφόρο, με κατάληξη στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥ !!!
Σημαντικό βιντεο, Κατασκευασμένο το 2012 από το δημιουργό των εφέ της ταινίας '' Ο άρχοντας των δακτυλιδιών '' Ο εκλεκτός τους ( david mayer de rothschild ) = Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!! ΈΡΧΕΤΑΙ...
Υ.Γ. Οι αναλύσεις που μέχρι στίμης έχουν γίνει για αυτό το βιντεο αφήνουν πολλά κενά,με το βιντεο αυτό πρώτα ο θεός θα ασχοληθούμε με σειρά αναρτήσεων από το Ιστολόγιο "Απόστολος Φίλιππος " γιατί περιεχέι πολλά συνειδητά και υποσυνείδητα μηνύματα που οι αναλυτές που είχαν ασχοληθεί είτε σκοπίμως είτε εν αγνοία έχουν προσπεράσει...        I,PET GOAT II

Ήταν το 2006 όταν ο Louis Lefebvre , γνωστός από τα εφέ που έκανε για τις εκπληκτικές ταινίες του Πίτερ Τζάκσον (βασισμένες φυσικά στα μυθιστορήματα του Τόλκιεν) ''Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών'' (η τριλογία και η συνέχεια με τα Χόμπιτ), πήρε όπως ο ίδιος δηλώνει τη πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα «καλλιτεχνικό » βίντεο, το οποίο θα περιείχε τις προσωπικές του ανησυχίες και την οπτική του στα διαδραματιζόμενα. Αυτά λέει , όποιος θέλει τα πιστεύει , καλύτερα να μην τα πιστεύει κανείς βέβαια. Του πήρε περίπου επτά έτη για να το ολοκληρώσει και το συγκεκριμένο βίντεο κρατάει επτά λεπτά.Χρησιμοποήσε motion carture (σύλληψη κίνησης) από επαγγελματίες χορευτές (το βλέπουμε στα πρόσωπα του αντίχριστου ,του Σίβα του καταστροφέα και της Κάλι ). Έμενε μόνο να βρεθεί μία εταιρία που θα το κυκλοφορήσει , που τελικά τη δημιούργησε ο ίδιος και την ονόμασε Heliofant (Ηλιοφάντης). Σαφώς το I, Pet Goat αναγνωρίστηκε διεθνώς , έλαβε πολλά βραβεία , θεωρήθηκε καταπληκτικό , κανείς από τους κριτές δεν το αποδοκίμασε με κανένα τρόπο , ούτε κανείς σκέφτηκε πως κάτι προσπαθεί να δείξει και κρύβει μυστήρια και μυστικά συνομωσίας. Πως θα γινόταν αλλιώς αφού οι μασόνοι επικοινωνούν με κώδικες. Κατά τ'άλλα σχεδόν όλος ο υπόλοιπος πλανήτης ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο βίντεο ,προσπαθώντας να δώσουν κάποια βάσιμη ερμηνεία .

(δηλαδή είμαι και εγώ τράγος.. προσέξτε πως στο τράγο που εμφανιίζεται στη πρώτη κιόλας σκηνή του πιο τρομαχτικού βίντεο που δημιουργήθηκε ποτέ υπάρχουν δυο κενά μεταξύ του I και του PET GOAT .Αυτά είναι το AM (I AM PET GOAT TOO= ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΓΟΣ ΕΠΙΣΗΣ).

Σ'αυτό το άρθρο δεν θ'αναλύσουμε το εν λόγω βίντεο , αλλά μία μόνο σκηνή του , που δεν δώθηκε ούτε η σημασία που πρέπει ούτε η σωστή ερμηνεία. Μετά τη σκηνή του πλανητάρχη Ομπάμα που ιδρώνει και λίγο πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος , υπάρχει μία Από, το Α αχνό ωστέ να θυμίζει τον μασονικό διαβήτη , απο το ''Μ'' (ΜΑΣΟΝΙΑ,ΜΑΓΕΙΑ , ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ''Μ'' ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Β') βγαίνει και αστραπή.

Η σκηνή αυτή είναι λίγο πριν εμφανιστεί ο αντίχριστος λοιπόν και η κύρια σημασία της είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί στην Ιερουσαλήμ στις 23 του Σεπτέμβρη. Στην πιο ιερή πόλη του κόσμου , θα συγκεντρωθούν ηγέτες από τις τρεις μονοθειστικές θρησκείες , θα διακηρύξουν επίσημα την πανθρησκεία και θα προσευχηθούν στον ένα ''νέο '' τους ''θεό'' τον διάβολο.Αυτό θα κάνουν οι αντίχριστοι που μας φέρνουν τον παγκόσμιο ηγέτη , τον αδίστακτο και τελικό Αντίχριστο. PSALM 23 είναι η συμπροσευχή των τριών θρησκείων , στην ιερή πόλη που περπάτησε και σταυρώθηκε Ο Κύριος μας. Εκεί σε λίγες μέρες θα τιμηθεί ο διάβολος και θα φέρει τον υιό της απωλειας και της ανομίας.

''ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ (;) OI ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ''
 Ο πάπας Φραγκίσκος ξεπέρασε τον εαυτό του , πρόλαβε και έκανε ΕΙΔΙΚΑ το τελευταίο έτος όσα δεν πρόλαβαν να κάνουν οι επτά προηγούμενοι. Αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει ποια είναι τα επτά κεφάλια του πρώτου θηρίου της Αποκάλυψης , μάθετε πως είναι οι πάπες. Ως γνωστόν η πλειοψηφία των εβραίων απορρίπτει Τον αληθινό μεσσία Ιησού Χριστό και αναμένει τον ψευδομεσσία , αντίχριστο . Οι μουσουλμάνοι αναγνωρίζουν Τον Ιησού ως ένα προφήτη και αναμένουν τώρα τον προφήτη - παγκόσμιο ηγέτη Μαχντί , ο οποίος θα είναι από τη γραμμή του Δαυίδ (το βασικότερο χαρακτηριστικό του μεσσία για τους εβραίους). Και ενώ έχει υπογραφεί επταετή συνθήκη ειρήνης μεταξύ τουρκίας και ισραήλ και ο πάπας Φραγκίσκος πλένει τα πόδια των μουσουλμάνων , λέει πως είναι ευλογία για την ευρώπη να έρθουν οι μουσουλμάνοι , τονίζει πως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ισλάμ και χριστιανισμού(εξού και το κρισλάμ), προσεύχεται (!) στο τείχος των δακρύων (μην αναρωτιέστε , βρήκε κοινά και με τους εβραίους , προφανώς πιστεύει ακράδαντα ότι και οι εβραίοι ..δηλαδή οτι ο αληθινός μεσσίας είναι αυτός που ΘΑ έρθει ).

-Α Ιω. 2,13 Γράφω εις σας, τους προωδευμένους χριστιανούς, που δια την ηλικίαν και την χριστιανικήν σας ζωήν σας ταιριάζει να λέγεσθε πατέρες, διότι έχετε γνωρίσει καλά τον προ πάσης αρχής αιώνιον λόγον του Θεού. Γράφω εις σας, νέοι, διότι έχετε νικήσει τον πονηρόν στους διαφόρους πειρασμούς, που σας έχει φέρει. Εχω γράψει εις σας παιδιά μου, διότι εγνωρίσατε τον Θεόν Πατέρα, όχι μόνον από την θεωρητικήν διδασκαλίαν, αλλά και από την προσωπικήν σας δια της πίστεως και της αρετής πείραν. Ο πάπας θέλει πολύ να έρθει ο αντίχριστος. Είναι κι αυτός μεγάλος αντίχριστος και φυσικά το ίδιοι όσοι τον αναγνωρίζουν. Αντίχριστοι μοιάζει να είναι το 75% του πληθυσμού. Εξάλλου Ο Χριστός θα επιστρέψει γι'αυτούς που τον τιμούν μέχρι τέλους.Και αυτοί είναι λίγοι. Και το 25% θα μειωθεί κι άλλο ..από τη πλάνη .. όπως είχε προφητευτεί , γιατί ΠΡΩΤΟΙ πλανήθηκαν και οι εκλεκτοί.

4 Χάρηκα πολύ, γιατί έχω βρει μερικά από τα τέκνα σου να περπατούν στην αλήθεια, καθώς λάβαμε εντολή από τον Πατέρα.

5 Και τώρα σε παρακαλώ, κυρία, όχι σαν να σου γράφω εντολή καινούργια, αλλά αυτήν που είχαμε από την αρχή, να αγαπάμε ο ένας τον άλλο.


6 Και αυτή είναι η αγάπη: το να περπατούμε σύμφωνα με τις εντολές του. Αυτή η εντολή, καθώς ακούσατε από την αρχή, είναι για να περπατάτε με αυτήν.

7 Γιατί πολλοί πλάνοι εξήλθαν στον κόσμο, που δεν ομολογούν ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε μέσα σε σάρκα. αυτός είναι ο πλάνος και ο αντίχριστος.

8 Προσέχετε τους εαυτούς σας, για να μη χάσετε αυτά που εργαστήκαμε, αλλά να απολάβετε πλήρη μισθό.

9 Καθένας που προχωρεί και δε μένει στη διδαχή του Χριστού, δεν έχει το Θεό. όποιος μένει στη διδαχή, αυτός έχει και τον Πατέρα και τον Υιό.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ .Α Ιω. 2,19 Αυτοί δε οι αντίχριστοι από ημάς τους Χριστιανούς εβγήκαν και απεμακρύνθησαν από την Εκκλησίαν. Αλλά δεν ήσαν πράγματι από ημάς, δεν υπήρξαν ποτέ γνήσιοι και άδολοι Χριστιανοί, διότι εάν ήσαν από ημάς, αληθινά πιστοί στον Χριστόν, θα είχαν μείνει μαζή μας. Κιβδηλοι όμως καθώς ήσαν, εξέκοψαν και απεμακρύνθησαν από την Εκκλησίαν του Χριστού, δια να φανερωθούν ότι δεν ήσαν όλοι τους από ημάς.


Φωτογραφικό υλικο για το παραπανω θεμα ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ