Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Η Λαθρομετανάστευση είναι το ύπουλο σχέδιο της ''Νεας ταξης πραγματων'' για να τσιπαριστουν παγκοσμίως όλοι οι λαοί του πλανήτη με το χάραγμα του Αντίχριστου !!!

Η Λαθρομετανάστευση είναι το ύπουλο σχέδιο της ''Νέας τάξης πραγμάτων'' για να υπάρξει σαν αίτια και αφορμή την κατάλληλη στιγμή  να τσιπαριστουν παγκοσμίως όλοι οι λαοί του πλανήτη με το χάραγμα του Αντίχριστου 666 !!!

Θα λειτουργήσει ως εξής,τώρα έπειτα από την τρομοκρατία των «ανταρτών» τζιχαδιστων σε μουσουλμανικες χωρες που οι ιδια η μασονία κατασκεύασε  (κλικ εδω για να διαβάσετε ),και το αιματοκυλισμα με τις γενοκτονίες σε χριστιανούς των κρατών της ασίας και μέσης ανατολής. Αναγκάζουν δια του τρομου τις ορδές των μουσουλμάνων να έλθουν στην ευρωπη με δηθεν αφετηρία την Ελλάδα για ενα καλύτερο μέλλον και ασφάλεια...Εχει αναρωτηθεί κανείς τα λεφτά για το καθε κεφάλι ( των απο 2500 εως 6000 ευρω ) που τα βρισκουν ολοι αυτοι που δεν εχουν να φανε για να τα δωσουν στους δουλεμπορους τουρκους να τους βουλιαξουν στα ελληνικα νερα για να τους σωσουμε, και να περάσουν νόμιμα στην Ελλάδα ποιος τα πληρώνει;;; Εχει αναρωτηθεί κανείς ποιος πληρώνει την «κυβερνηση» σύριζα για να φτιάξει από τα λεφτά του χρεωκοπημένου ελληνικού λάου και της οικονομίας του, όλο αυτό το συγκρότημα με τα κοντέινερ ( με όλα τα λουξ) για τους λαθρομεταναστες στον ελαιώνα ποιος πληρώνει;;;Η απλα ποιος έδωσε την εντολη για να επισπεύσουν τις διαδικασίες μέσα στο καλοκαίρι και στο θέρος της βουλής σε ενα σαββατοκυριακο να ειναι ολα ετοιμα για αυτους; Ενώ οι άστεγοι ελληνες αδερφοί μας ανέρχονται αυτή τη στιγμη πάνω απο τους 20000;;; Μυστήρια πράγματα ε;;;καθόλου μυστήρια (κλικ εδω για να διαβάσετε ) ... Όταν λοιπόν θα έλθουν όλοι αυτοί στην Ελλάδα και στην ευρωπη, που μαζι με αυτους θα εχουν περασει και τα «καλά παιδιά» τους οι τζιχαδιστες που θα δεχθουν αυτοματα και θα προσκυνησουν τον αντιχριστο μαζι με ολους τους μουσουλμανους  (κλικ εδω για να διαβάσετε ),θα δημιουργηθεί παγκόσμιο χάος τρομοκρατίας ( πριν απο αυτο,και 3'ος παγκόσμιος πόλεμος)και θα αναγκαστούν απο τον «Ο.Η.Ε» να λάβουν μετρά για να τους συλλάβουν... Τότε θα σκεφτούν και θα πουν χάος...Τότε θα έλθει ο απο μηχανής θεός και θα πείσει αυτούς και ολη τη γη με την πλανη του, οτι ο μοναδικος τροπος για την ασφαλεια και την ειρήνη, την ανάπτυξη της οικονομίας και την μη καταστροφή της οικολογίας απο τους πολεμους στον πλανητη είναι αυτός ,για να τους εντοπίζουμε και να τους καταργούμε...ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ στο σώμα του κάθε ανθρώπου στη γη!!! Όποιος δεν το δεχθεί θα θεωρείτε παγκόσμιος τρομοκράτης και θα συλλαμβανεται και αυτος για την ασφαλεια και την ειρήνη του πλανήτη...
megasfilippos            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ