Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ"? ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ....

ΕΡΧΕΤΑΙ  ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
to-xaragma-tou-antixristou-einai-edo-
 •  Ποιος θα είναι ο αντίχριστος;
 •  Πότε θα εμφανισθεί για να αναλάβει την παγκόσμια διακυβέρνηση;
 •  Πόσο θα διατηρήσει την επίγεια βασιλεία του;
 •  Πότε θα συντριβεί οριστικά αυτός ο υποκριτής, ο δόλιος, ο πλάνος με το πικρό του μένος, αυτός ο ώριμος καρπός του κακού, που έσπειρε ο σατανάς μέσα στον παράδεισο;
  Η Παγκόσμια κρίση είναι τεχνητή,θα επιδεινωθεί κι άλλο,και όταν χάσουμε εντελώς την καλοπέραση μας,θα μας πούνε να μας την ξαναδώσουνε με αντάλλαγμα να λάβουμε το περιβόητο τσιπάκι στο σώμα μας.
  Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την κρίση,και όλα τα άλλα είναι απλώς για να περνάει η ώρα.Η προφητείες όλες βγαίνουν μία μία,η νέα τάξη πραγμάτων και τα πιόνια τις προχωράνε στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους.
  Ετοιμαστείτε όσοι από εσάς πιστεύευετε πραγματικά στον Θεό,για μεγάλους αγώνες και θυσίες.Ο δρόμος θα είναι δύσβατος,αλλά στο τέλος θα μας περιμένει μια όαση.
  Δυστυχώς εκκλησία δεν υπάρχει για να μπορέσουμε να αντλήσουμε δυνάμεις απο αυτήν.Κατάφεραν και την διάβρωσαν εντελώς οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.Τα κατάφεραν με το χρήμα που εριξαν στην εκκλησία.Την εκκλησία την κατάπιε η χλιδή που τις ρίξανε.Ψάξτε να βρείτε πεφωτισμένους γέροντες που να έχουν μόνο ένα ράσο για περιουσία,και οχι ψευτογέροντες που σου κάνουν τους πνευματικούς και απο πίσω βουλιάζουν μέσα στην χλιδή και στην πολυτέλεια.Είναι πολύ λίγοι οι καλοί άλλα υπάρχουν.Κρατήστε την αλήθεια της ορθοδοξίας μέσα σας γιατί έστω και ένας ορθόδοξος να μείνει,φτάνει για να φθάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα
  .
  Καλό κουράγιο και ευλογημένο αγώνα σας ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας.

  Τον αντίχριστο, μας λέει η Αγία Γραφή στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, ότι θα τον γνωρίσουμε από τον αριθμό ανθρώπου, που θα είναι χξς=666, όπου χ=600, ξ=60 και ς=στ=6
  Και γιατί χξς; Θα πει κάποιος. Μα μεταξύ των γραμμάτων της λέξεως Χριστός παρεμβάλλεται το οφιοειδές γράμμα ξ; (με τη μορφή του φιδιού εμφανίστηκε ο σατανάς στον παράδεισο).
  Κοιτάξτε προσεκτικά: Χριστός: Χ--ξ---ς


  Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ - σύμφωνα με την Ελληνική Αλφάβητο - έχει τον αριθμό 999, όπου: Τ=300, Ρ=100, Ι-10, Α=1, Δ=4, Κ=20, 0=70 και Σ=200. (300+100+10+1+4+10+20+70+200=999)

  Αντίχριστος (666) λοιπόν, είναι αυτός που:

  • Είναι αντίθετος με τον Τριαδικό Θεό (999). 
  • Αρνείται τον Τριαδικό Θεό. 
  • Αντιτάσσεται στο θέλημα και στις εντολές Του. 
  • Αρνείται τη Θεότητα του Χριστού. 
  • Αντιστέκεται στην Αλήθεια Του και συμφωνεί ή υπηρετεί το ψεύδος και την απάτη του διαβόλου. 
  • Καταπατεί τον Νόμο του Θεού και με τα έργα του γίνεται υπηρέτης και συνεργός στα σχέδια και τις παγίδες του σατανά. 
  • Είναι αντίθετος του Χριστού και πολέμιος της διδασκαλίας Του. 
  • Φθονεί την ψυχική ευτυχία του ανθρώπου. 
  • Είναι εχθρός του Ευαγγελίου.
   Στόχος του αντίχριστου με τις κάλπικες αρετές είναι, να χάσουν οι άνθρωποι την πίστη τους, στη Θεότητα του Χριστού.
  (Ο αντίχριστος ίσως έχει και κάποιο ελάττωμα, όπως μας πληροφορεί ο Κοσμάς ο Αιτωλός, που τον λέει «κασιδιάρη»).
  Ο αντίχριστος, θα είναι ένας ευφυής λαοπλάνος, και μεγάλος ψεύτης, που θα παριστάνει τον φιλόπτωχο, τον φιλάνθρωπο κι ελεήμονα και θα έλθει δήθεν:
  • Με πραότητα 
  • Με ευλάβεια 
  • Με καλοσύνη 
  • Με σεβασμό στους Ιερείς 
  • Με αγάπη στις Γραφές 
  • Θα μετακινεί βουνά 
  • Θα περπατάει στη θάλασσα, χωρίς να βρέχεται και άλλα τέτοια παραπλανητικά, διότι θέλει να μοιάσει στον Ιησού Χριστό, το Θεό μας και Θεό του.
  Ο αντίχριστος, που θα έλθει πριν τον Κύριό μας, τον Ιησού Χριστό, είναι ο ίδιος ο σατανάς, ο οποίος θα ενεργεί μέσω του πιο κάκιστου ανθρώπου - μετά τον Ιούδα τον Ισκαριώτη - που γεννήθηκε στη γη. 

  Αυτό βεβαιώνουν: 

  • Η Αποκάλυψη του Ιωάννη. 
  • Οι προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης και 
  • Οι σαφείς λόγοι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

  ΝΑΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ 2014 (ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
  Ο ίδιος ο αντίχριστος, θα κάνει ψευτοθαύματα, σαν το μάγο τον Κόπερφηλντ, που κάνει ότι... πετάει, που εξαφάνισε... αεροπλάνο κι έρχεται - όπως λένε - να εξαφανίσει και την... Ακρόπολη!!! Σιγά τ’ αυγά, που λένε κι οι παλιοί. Κι ένα μικρό παιδί τα κάνει αυτά, αρκεί κάποιος, να του δείξει πώς γίνονται. Και θα σας εξηγήσω πώς, για να καταλάβετε τι σημαίνει πλάνη.
  Αν είστε σε ένα θέατρο, που στη σκηνή, έχει βαριές - ίδιου χρώματος - κουρτίνες σε σχήμα Π και θέλετε να κάνετε το μάγο, που πετάει, δεν έχετε παρά να καλύψετε τα σκοινιά - που σας κρατάνε από την οροφή και σας ανεβοκατεβάζουν - με δύο καθρέπτες σε σχήμα V, που θα δείχνουν τις κουρτίνες. Έτσι τα σκοινιά που σας κρατάνε, δε φαίνονται. Κι ο κόσμος νομίζει, ότι... πετάτε.
  Το ίδιο θα συμβεί και με τη δήθεν εξαφάνιση της Ακρόπολης, από το μάγο Κόπερφηλντ άν έρθει, που δεν θάρθει.
  Θα καλυφθεί όλη η Ακρόπολη, από τεράστια κομμάτια καθρέπτες.
  Δηλαδή, άμα έχεις καμιά... καλή καραμπίνα και... σκάγια νούμερο 8 κι είσαι εκεί κοντά στην Ακρόπολη, που θα την... εξαφανίζει ο Κόπερφηλντ, ρίξε και καμιά τουφεκιά, για να δεις τι πλάκα θα πάθει ο... μάγος, όταν σπάσουν οι καθρέπτες!!!
  Με τέτοιου είδους μαγικά λοιπόν, θα έλθει να μας εξαπατήσει ο εξολοθρευτής και μισάνθρωπος αντίχριστος.
  Οι Σιωνιστές Εβραίοι έχουν έτοιμο σε κομμάτια το Nαό του Σολομώντος
  Όταν καταστραφεί το ΙΡΑΚ και τα άλλα Αραβικά κράτη από τους διεθνείς τρομοκράτες σιωνιστές Αμερικανοεβραίους, θα καταστρέψουν αμέσως το Ιερό Τέμενος του Ομάρ, θα καλύψουν με τεράστια κομμάτια καθρέπτες τους γύρω χώρους και χιλιάδες σιωνιστές Εβραίοι σαν τα μυρμήγκια θα δουλεύουν για να συναρμολογήσουν τον ΕΤΟΙΜΟ ναό. Όπως κάνουν οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, που χτίζουν την… «εκκλησία τους» σε… δύο ημέρες!!!
  η Κυριαρχία του προσδιορίζεται να ξεκινήσει τότε, που:
  Θα ξεσπάσουν βίαιες πολιτικές συγκρούσεις και διενέξεις εξαιτίας της ανυπόφορης φτώχειας και βίας σε διαστάσεις άνευ προηγουμένου.
  Θα οξυνθεί η υποβόσκουσα οικονομικο-νομισματική κρίση των καυσίμων, των τροφίμων και θα γίνει το μεγάλο ΚΡΑΧ, σε όλα τα Χρηματιστήρια της γης ταυτόχρονα!
  Θα έχουμε πάρει από δέκα δάνεια ο καθένας μας, για τις υπερκαταναλωτικές ανάγκες μας, τότε δηλαδή, που θα έχουμε εναποθέσει τις οικονομίες μας στα χρηματιστήρια όλης της γης, λόγω εμπιστοσύνης στις κυβερνητικές συναλλαγές, με την τεχνητές αυξομειώσεις, για να γίνουμε όλοι ξαφνικά... πάμπτωχοι!!!
  Τότε, που οι αόρατοι κυβερνήτες θα καταργήσουν:
  Όλους τους οικονομικούς συνδυασμούς, διότι δε θα ανταποκρίνονται στα συμφέροντά τους και
  Όλα τα χρηματιστήρια της γης, διότι ο διαβολικός εγωισμός τους, δε θα ανέχεται να κλονίζεται το «γόητρο της δύναμής τους», από την αυξομείωση των τιμών των μετοχών (βάζω στοίχημα με οποιονδήποτε, ότι στο μέλλον, θα καταργήσουν ακόμη και το... Yπουργείο Oικονομικών).
  Τότε, που θα χρεοκοπήσουν οι μικρές τράπεζες και θα αντικατασταθούν τα χρηματιστήρια, από τα πολύ μεγάλα κι ειδικά πιστωτικά ιδρύματα (Τράπεζες-κολοσσοί), τα οποία θα καθορίζουν την τιμή των βιομηχανικών αξιών, σύμφωνα με τις προτιμήσεις της υπερκυβέρνησης και κατ’ αυτό τον τρόπο θα είναι σε θέση να ρίχνουν στην αγορά σε μία μόνο μέρα, ένα δισεκατομμύριο βιομηχανικές αξίες (δημιουργήθηκε ήδη η Παγκόσμια Τράπεζα).
  Έτσι, όλες οι βιομηχανικές επιχειρήσεις θα εξαρτώνται πάντα από τους αόρατους κυβερνήτες-δικτάτορες.
  Τότε θα επανιδρύσουν τη μικρή βιομηχανία-βιοτεχνία, η οποία θα μειώσει τα ιδιωτικά κεφάλαια των εργοστασιαρχών και φυσικά έτσι, θα μειώσουν την ισχύ της απεργίας, η οποία είναι η επικινδυνότερη δύναμη του λαού, για την εκάστοτε κυβέρνηση, αφού ο λαός θα είναι προσηλωμένος στην υφιστάμενη τάξη και κατά συνέπεια στην ισχύ της Κυβέρνησής τους.
  Έχουν ήδη αρχίσει, να δίνουν επιδοτήσεις στους νέους επιχειρηματίες, πρώτον για να έχουν έσοδα, από τα ασφαλιστικά τους ταμεία και δεύτερον, για να «σπάσουν» οικονομικά τους «μεγάλους».
  Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τη δύναμη, που θα έχουν στο μέλλον οι υπερκυβερνήτες;
  Τότε λοιπόν, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα γεγονότα, σαν τέλειο πρόσχημα (που περίμενε και προ-ετοίμασε), για να μας επιβάλλει υποχρεωτικά τη Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της γης, ο συκοφάντης του Θεού, για να σώσει τάχα τον κόσμο, βοηθούμενος πάντα, από τους πλανεμένους ανεγκέφαλους συνεργάτες του.
  Τότε, που θα μας καταργήσουν το χρήμα, να μη συναλλασσόμαστε και τότε, που όλα τα χρήματα θα είναι ηλεκτρονικά.
   
  Έτσι τότε, ο παγκόσμιος δικτάτορας σε όλη τη γη, θα μπορεί να το «παίξει» θεός, θα μπορεί και τους πολέμους να σταματήσει και τα ναρκωτικά και το τσιγάρο και τη μέθη, διότι όλα θα ελέγχονται ηλεκτρονικά και θα μπορεί να αναγκάσει ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, να υποκύψει σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, αφού θα μπορεί να του αφαιρέσει όλη του την περιουσία, μέσα σε... λίγα δευτερόλεπτα, αν δεν υπακούει στις προσταγές του. 
  Τότε οι καπνοπαραγωγοί θα πτωχεύσουν σίγουρα και για πάντα, διότι δεν διάβασαν ΠΟΤΕ την Αγία Γραφή, που γράφει, ότι δε θα καταστραφούν ποτέ το σιτάρι, το λάδι και το κρασί, που είναι ευλογημένα από το Θεό.
  Απαγορεύεται το τσιγάρο ΠΑΝΤΟΥ!!! Ξυπνάτε!!!
  Εκτός αν κάποιοι απ’ αυτούς, ήταν σώφρονες και φύτευαν παράλληλα με τον καπνό κι ελιές, σιτάρι και αμπέλι.

  Περιμένουν ν’ αποδυναμώσουν και να εξουδετερώσουν όλους τους Άραβες, για να ρίξουν το Ιερό Τέμενος του Ομάρ, που είναι ο τόπος προσευχής όλων των Αράβων κι είναι χτισμένο, πάνω στα ερείπια του Ναού του Σολομώντος. 

  Εκεί θα ξαναχτίσουν τον Ναό του Σολομώντος, για να ενθρονίσουν τον Ψευτοθεό τους!!!
  Δούλεψε και δουλεύει καλά η Mossad!!! Να γιατί έγιναν και γίνονται οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή. Στο Ιράν, «έβαλαν» το Σάχη να ρημάξει τον Ιρανικό λαό, μετά «έβαλαν» το Χομεϊνί ν’ αποτελειώσει, ότι απέμεινε από το Σάχη και στο τέλος «έβαλαν» το Ιράκ - με ακήρυχτο πόλεμο - να το αποδυναμώσει τελείως.
  Έπειτα ήρθε η «σειρά» του Ιράκ, που του «πρόσφεραν» δήθεν το Κουβέιτ «στο πιάτο», αλλά μετά το πίεζαν να γυρίσει στα εδάφη του κι έτσι φάνηκε ότι την «πάτησε» ο Σαντάμ Χουσεϊν, ο οποίος «παίζει ωραία» χρόνια τώρα τον εχθρό των Αμερικανών!!! Ο πρώτος δυναμικός εχθρός των Εβραίων πλέον, είναι το Ιράκ και γι’ αυτό έχουν βαλθεί με μεγάλη μανία, να το ξεπαστρέψουν - χρόνια τώρα - με οποιονδήποτε τρόπο.
  Φανταστείτε, ότι μέχρι σήμερα, έχουν πλήξει 60.000 στόχους του Ιράκ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε άλλο πόλεμο. (είναι γνωστό σε όλους βέβαια, ότι πίσω από την Αμερική, είναι οι Εβραίοι).
  Φοβούνται λοιπόν, ότι αν οι Εβραίοι ρίξουν το Ιερό Τέμενος του Ομάρ, οι Άραβες - παρά τις διαφορές τους - θα ενωθούν όλοι και θα τους εξαφανίσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο, δημιούργησαν «πολεμική κατάσταση» στο «ξυπόλητο» Αφγανιστάν! Για να ξαναχτυπήσουν με εύκολο πρόσχημα το δυναμικό ΙΡΑΚ και να «στήσουν» τις βάσεις τους!!!
  Σε λίγο έρχεται η σειρά και των άλλων Αραβικών χωρών!!! Άς ξυπνήσουν οι Άραβες πρίν είναι αργά γι’ αυτούς! Άλλά δυστυχώς οι κυβερνήτες τους είναι κρυφοσιωνιστές κι έχουν πουλήσει ήδη τον λαό τους!
  Στόχος των Σιωνιστών Εβραίων λοιπόν είναι μόνον ο Οικουμενισμός!!!
  Γι’ αυτό, θέλουν να ενώσουν όλες τις εκκλησίες, σε μία!!!
  Γι’ αυτό, δεν θέλουν το θρήσκευμα στις ταυτότητες και στα πιστοποιητικά γεννήσεως.
  Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο Οικουμενισμός σαν αφηνιασμένο άλογο της Αποκάλυψης του Ιωάννη και με «αναβάτη» τον αρχιαιρετικό πάπα της Ρώμης, καλπάζει ολοταχώς για τη συνένωση όλων των Θρησκειών, Χριστιανών, Μουσουλμάνων, Βουδιστών, Σιωνιστών, Ινδουιστών κ. λ. π. προετοιμάζοντας την παγκόσμια πολιτική, πάνω στην οποία θα βασιλεύσει ο αντίχριστος.
  Διότι θέλουν να τον ενθρονίσουν εκεί, για να τον παρουσιάσουν στην «ενωμένη» ανθρωπότητα σαν τον υποσχόμενο Μεσσία (θα έχουν καταργήσει ήδη την παπική αυλή της Ρώμης όπως φυσικά και τον πάπα)!!!
  Δε βλέπετε από τα σημεία των καιρών, ότι ο καιρός έφθασε;
  Έχουν τα σχέδιά τους οι «σοφοί» της Σιών. Δεν καταλάβατε, γιατί γινόταν και ξαναγινόταν η καταμέτρηση των ψήφων σε ολόκληρη την Αμερική; Για να δείξουν ότι γίνονται λάθη με τον παραδοσιακό τρόπο καταμέτρησης και να επιβάλλουν τον ηλεκτρονικό τρόπο ψηφίσματος, για να μαρκάρουν - μέσω της ηλεκτρονικής ψήφου - όλον τον κόσμο.

  Δεν καταλάβατε για ποιο λόγο παίζουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ ή συμμετέχουν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού η Τουρκία και το Ισραήλ στην Ευρώπη, αφού ανήκουν στην Ασία;
  Είναι απλό.

  Για να φανεί φυσιολογικό γεγονός η σε λίγο καιρό η ένταξη του Ισραήλ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και κερδίζουν μερικές φορές για να τους θυμούνται όλοι και για να «περάσουν» ευκολότερα σαν Ευρωπαίοι!!!
  Για να ξεγελάσουν όλον τον κόσμο.
  Αφού το Ισραήλ είναι ο ....δημιουργός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι δυνατόν να μην είναι «παρών» η... ΜΑΜΑ ΧΩΡΑ, στην «συγκέντρωση» της Ευρωπαϊκής οικογένειας;
  Η σωστή ονομασία αυτής της ένωσης είναι: Ε.Ε.Ε. (Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση)
  Μην ξεγελιέστε, που «βάζουν» εύκολα, όλες τις χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Το κάνουν, για να μπουν το ίδιο εύκολα και οι Εβραίοι!!!
  Στο τέλος, οι χώρες της Ε. Ε. θα μείνουν μόνο δέκα!!! (Ε.Ε.=Σε λίγο Θάνε όλες οι χώρες της γης)Μετά την Τουρκία, θα μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα τη διοικήσει στο εξάμηνο που της αναλογεί. 

  Τότε θα γίνει το μεγάλο ΚΡΑΧ, διότι:

  Θα χρεοκοπήσει το τραπεζικό σύστημα!!! 
  Οι συντάξεις θα διακοπούν!!! 
  Οι εργοδότες θα ζητούν τη... μείωση μισθού των εργαζομένων!!! 
  Ο πληθωρισμός θα τρέχει ανο-δικά με... 300% την ημέρα (όσο θα θέλει ο αντίχριστος). 
  Η καταναλωτική πίστη θα εξαφανιστεί!!!

  Ακόμη δεν είδατε ΤΙΠΟΤΕ!!!
  Τότε θα κλαινε όλοι!!! Τότε, μέσα σε μια μέρα, θα γίνει το μεγάλο πραξικόπημα, για να μας σώσει δήθεν, ο Μεσσίας-Αντίχριστος!
  Ήρθαν κι έφυγαν πολλοί κοινοτάρχες, δήμαρχοι, πρωθυπουργοί, πλανητάρχες, βασιλιάδες, δικτάτορες, και τα προβλήματα όλες τις εποχές, όχι μόνο δεν έφυγαν, αλλά συσσωρεύτηκαν σ’ αυτή τη γενιά ακόμη περισσότερα.
  Οι πρόδρομοι του αντιχρίστου, οι Σιωνιστές Εβραίοι, προσπαθούν να μας βάλουν το χάραγμα 666 στο δεξί χέρι και στο μέτωπο για να μη μπορούμε να κάνουμε το σταυρό μας και να προσευχόμαστε στον Μοναδικό και Μεγάλο Θεό μας, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Γι’ αυτό μας καταργούν τα χρήματα, που είναι μέσο συναλλαγής.
   

  Γι’ αυτό μαζεύουν και το χρυσό και τα παλιά νομίσματα από όλη τη γη. Για να μην υπάρχει κάτι πολύτιμο για συναλλαγή. Γι αυτό και η τιμή του χρυσού δεν ανεβαίνει, για να μπορούν να τον αγοράζουν μέχρι το τελευταίο γραμμάριο. Διότι, σκέφτονται, αν στην περίοδο της παγκόσμιας δικτατορίας τους υπάρχει ένα πολύτιμο νόμισμα, τότε οι άνθρωποι θα μπορούν να συναλλάσσονται μεταξύ τους, ακόμη κι αν αυτοί καταργήσουν το χρήμα.
  Θέλετε απόδειξη γι αυτό; Πηγαίνετε αύριο το πρωί να αγοράσετε 50 χρυσές λίρες από οποιαδήποτε τράπεζα.
  Μπορείτε; Αμ, δε μπορείτε!!!
  Οι πρώτοι, που έχουν εξαπατηθεί - ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ - από το σατανά και τον έχουν ήδη προσκυνήσει, είναι οι σιωνιστές Εβραίοι, που «παίρνουν στο λαιμό τους» τα παιδιά και τα εγγόνια τους!!! Αυτοί θα πάθουν σαν τους προγόνους τους Γραμματείς και Φαρισαίους, που ενώ έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια τα Θεϊκά θαύματα του Κυρίου μας, έμειναν στο σκοτάδι της απιστίας. Οι σημερινοί Εβραίοι θα πλανηθούν, διότι θα «περάσουν» τον Αντίχριστο για Θεό, θα τον προσκυνήσουν και φυσικά... θα παραδοθούν μαζί του στην κόλαση.
  Εκείνος θα κάνει ψευτοθαύματα, θα μετακινεί βουνά, θα σβήνει τον ήλιο, θα κτίσει σε τρεις ημέρες τον Ναό του Σολομώντα, θα ανασταίνει νεκρούς κατά φαντασία, με τη συνεργασία των δαιμόνων.
  Αυτά, θα δουν πρώτα οι μωροί Εβραιοσιωνιστές, που έχουν σκοπό να τον ανακηρύξουν... Παγκόσμιο Κυβερνήτη και... Μέγα Ειρηνοποιό.
  Να ο αυτοκράτορας της γης.
  Να ο βασιλιάς των ήδη νεκρών.
  Να ο αμετανόητος σατανάς.

  Όταν θα επικρατήσει ο αντίχριστος - πάντα κατά παραχώρηση του Θεού - τότε θα φανερώσει τον πραγματικό του πονηρό, άγριο, αιμοχαρή, τυραννικό, με φονικά ένστικτα και σατανικό του χαρακτήρα, εναντίον όλων των ανθρώπων.
  Τότε θα κυβερνήσει σαν δυνάστης, θα κάνει απανθρωπιές και παρανομίες και θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενη αδικία, αυθαιρεσία και ασέβεια. Η συμπεριφορά αυτή του αντίχριστου, θα γίνει με παραχώρηση του Θεού, αλλιώς ο Θεός θα μπορούσε να το συντρίψει στη στιγμή.
  Θα τον αφήσει στη βλασφημία του, στην πρόκλησή του, στον πόλεμό του κατά των πιστών χριστιανών, για τη σωτηρία των αληθινών στρατιωτών Του, για να αναδειχτούν οι νέοι μάρτυρες, που θα πάρουν το αμαράντινο στεφάνι, διότι χωρίς αγώνα, δεν παίρνει κανείς αθλητής έπαθλο. Θ’ αφήσει ο Θεός τον αντίχριστο να εκδηλώσει το φρικαλέο του έργο, αλλά όχι περισσότερο από 42 μήνες.
  Το γεγονός είναι παρήγορο κι ελπιδοφόρο για τους πιστούς, διότι υπογραμμίζει την ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και την προσωρινότητα της δράσης του αντιχρίστου.
  Ο πόλεμος του αντιχρίστου θα κορυφωθεί και η καταστροφική του μανία θα είναι πολύ μεγάλη, αφού επί των ημερών του ο τρόμος, τα μεγάλα δεινά, η τυραννία, η συμφορά, τα φρικτά μαρτύρια και ο θάνατος, θα κυριαρχούν στο έπακρο. Ο αντίχριστος θα είναι ΜΕ ΟΛΟΥΣ οργισμένος, αυταρχικός, θρασύς, αναιδής, αυστηρός, απότομος, δεινός, ακατάστατος, φοβερός, μισητός, βδελυγκτός, ανήμερος, πονηρός και θα ερημώσει την οικουμένη.
  Ο ουρανός δε θα βρέχει και η γη, δε θα καρποφορεί. Η θάλασσα θα βρωμοκοπάει. Τα ποτάμια θα ξεραθούν. Τα ψάρια της θάλασσας θα ψοφήσουν. Οι άνθρωποι θα πεθαίνουν κατά εκατομμύρια από την πείνα και τη δίψα. Ο θρήνος θα είναι απαρηγόρητος. Κι οι ζωντανοί θα λένε στους πεθαμένους: «Βγείτε εσείς έξω, για να μπούμε εμείς μέσα». Οι άνθρωποι τότε θα ζήσουν εφιαλτικές στιγμές και παντού θα υπάρχει πολύ μεγάλη δυστυχία, ταραχή, σύγχυση, απόγνωση και απελπισία.

  Πάνω σ’ αυτή την απελπισία, ο αντίχριστος θα ζητήσει να τον προσκυνήσουν οι άνθρωποι, να πάρουν το χάραγμά του με αντάλλαγμα το φαγητό και το νερό. Τότε, θα καταλάβουν οι άνθρωποι, ότι έχουν να «κάνουν» με τον ίδιο το σατανά. Αλλά πολλοί απ’ αυτούς, θα είναι αμετανόητοι, θα βρίζουν το Θεό και θα πάνε έτσι με το σατανά, στην αιώνια καταδίκη και απώλεια.
  Ας το καταλάβουν όλοι εκείνοι, που στις μέρες μας ασχολούνται με την ε
  πιφάνεια των πραγμάτων κι όχι με την ουσία.

  η συνεχεια   εδω

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Δημοφιλείς αναρτήσεις

  Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

  VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

  4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

  ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

  ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
  Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

  ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

  ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

  Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

  Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
  Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

  Αντίβαρο

  ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

  Το Zωντανό Iστολόγιο

  paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

  Χριστιανική Φοιτητική Δράση

  Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

  επικαιρότητα

  ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

  ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

  SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

  Madata.GR

  Greek Alert

  BBC News - Home

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

  ΠΑΤΕΡΙΚΑ