Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Καρκίνος προκαλείται από μυστικό όπλο ο Τσάβες, το τελευταίο θύμα καταγγελία του αναπληρωτή προέδρου της Βενεζουέλας

Η καταγγελία του αναπληρωτή προέδρου της Βενεζουέλας, Nicolas Maduro για τον προκατόχου του,ο Ούγκο Τσάβες, σκοτώθηκε από εμβολιασμό του καρκίνου έφερε στο φως ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της ελίτ:

Καρκίνος το μυστικό όπλο;

εδώ να πω ότι το είχα πει τότε που έγινε,
Η βρετανική εφημερίδα The Guardian επανέλαβε αυτή τη θεωρία . Κατά τη διάρκεια της έρευνας της η Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών Εξεταστικής Επιτροπής δολοφονία της CIA σε ξένους ηγέτες το 1975, αποκαλύφθηκε ότι ο οργανισμός είχε αναπτύξει ένα όπλο με δηλητήριο που προκαλεί καρδιακή προσβολή και καρκίνο. " Και εντόπισε άλλους θανάτους εξίσου ύποπτους θανάτους , οπως ο ξαφνικός καρκίνος του Bob Marley.
μια υπόθεση που προορίζονται για τα X-Files και συνωμοσιολόγους, για τον πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες εικάζουν ότι οι ΗΠΑ μπορεί να έχουν αναπτύξει έναν τρόπο για να προκαλέσουν τον καρκίνο, μετά από αρκετούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής που είχαν διαγνωστεί με την ίδια ασθένεια. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πρόεδρος της Αργεντινής, Νέστορ Κίρσνερ (καρκίνο του παχέος εντέρου), πρόεδρος της Βραζιλίας Dilma Rousseff (καρκίνο του λεμφώματος), ο προκάτοχός , Luiz Inacio Lula da Silva (καρκίνο του φάρυγγα), Τσάβες (άγνωστο), ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Φιντέλ Κάστρο (καρκίνος του στομάχου) τον πρόεδρο της Βολιβίας , Έβο Μοράλες (καρκίνο της ρινικής κοιλότητας) και πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγκο (καρκίνος λέμφωμα). Τι κοινό έχουν εκτός από τον καρκίνο;Όλοι τους είναι αριστεροί ηγέτες. Σύμπτωση; ο Τσάβες άφησε να εννοηθεί ότι οι ΗΠΑ ενδέχεται να έχουν βρει τρόπο για να προκαλούν σε ηγέτες της Λατινικής Αμερικής καρκίνο.
"Θα ήταν τόσο παράξενο ότι έχουν εφεύρει την τεχνολογία για να εξαπλωθεί ο καρκίνος και δεν θα γνωρίζουν για 50 χρόνια;" ρώτησε ο Τσάβες.
Είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσω, ακόμη και με το νόμο των πιθανοτήτων, τι έχει συμβεί σε ορισμένους ηγέτες στη Λατινική Αμερική. Είναι τουλάχιστον περίεργο, είπε. Ο Τσάβες είπε ότιέλαβε προειδοποίηση από τον πρώην ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος έχει επιβιώσει από εκατοντάδες ανεπιτυχείς απόπειρες δολοφονίας. "Ο Φιντέλ μου είπε , Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει την τεχνολογία. Είστε πολύ απρόσεκτοι. Προσέξτε τι τρώτε, τι θα σας δώσουν να φάτε ... μια μικρή βελόνα και να κάνετε την ένεση η δεν ξέρω τι », είπε.
Ακούγεται τραβηγμένο; WikiLeaks αναφερθεί ότι το 2008 η αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), ζήτησε από την πρεσβεία της στην Παραγουάη για να συλλέξει όλα τα βιομετρικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του DNA των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία. 
οι δολοφονίες της CIA σε ξένους ηγέτες το 1975, αποκαλύφθηκε ότι ο οργανισμός έχει αναπτύξει ένα όπλο βέλος δηλητηρίου που προκαλεί καρδιακή προσβολή και καρκίνο.
Το όπλο ένα παγωμένο υγρό δηλητήριο σε μύτες βελών, στο πλάτος μιας ανθρώπινης τρίχας και ένα τέταρτο της ίντσας μακρύ, που θα μπορεί να διεισδύσει τα ρούχα, είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμο και δεν αφήνει κανένα ίχνος στο σώμα του θύματος.
αυτό θα ήταν κάλο για τα παχύδερμα στο μυαλό και στο σώμα εδώ πάντως,άλλα ναι εδώ κάνουν ότι τους πουν ξέχασα! ας μην λέτε για κράτος κάποιοι, γιατί κοροϊδεύετε τον εαυτό σας!
Stokely Carmichael ηγέτη ο οποίος εγκαινίασε το κίνημα των μαύρων της δεκαετίας του 1960 πριν το θάνατό του, ισχυρίστηκε ότι η CIA είχε δηλητηριάσει με τον καρκίνο. πέθανε από καρκίνο του προστάτη στην ηλικία των 57 το 1998. Ο φίλος του, καλλιτέχνης και ακτιβιστής Wayne "Rafiki" Morris, είπε χωρίς περιστροφές ότι η CIA του έδωσε τον καρκίνο. ήξερα ότι ποτέ δεν έπινε ή κάπνιζε τσιγάρα, δήλωσε ο Μόρις. "Ήταν ένας πολύ καλός κολυμβητής, δεν είχε καμία ιατρική πάθηση και ήταν πολύ καλά στην υγεία του.
Bob Marley πέθανε από καρκίνο του μελανώματος το 1981.
Ήταν 36 χρονών. Η επίσημη έκθεση είναι ότι νόσησε από καρκίνο μετά τον τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού του που ποτέ δεν θεραπεύτηκε, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο το 1977. Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι του έδωσαν ένα ζευγάρι μπότες με ένα κομμάτι σύρμα χαλκού μέσα στο οποίο είχε επικαλυφθεί με μια καρκινογόνο ουσία που τσιμπήθηκε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του,
Moshood Abiola,στη Νιγηρία, φέρεται να πέθανε από καρδιακή προσβολή, αφού είχαν δοσεί ένα κοκτέιλ που επέκτεινε την καρδιά του σε δύο φορές το μέγεθός της το 1998.
Τζακ Ρούμπι,ο υποτιθέμενος δολοφόνος του πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Κένεντι Lee Harvey Oswald, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα το 1967.
Ποιο ήταν παράξενο; ήταν ότι τα καρκινικά κύτταρα δεν ήταν ο τύπος που προέρχονται από το αναπνευστικό σύστημα. η οικογένειά του είπε ότι είχε εμβολιαστεί με καρκινικά κύτταρα στη φυλακή. Πέθανε λίγο πριν καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου.!
Lockerbie βομβιστής, Abdelbaset αλ-Μεγκράχι, ανέπτυξε καρκίνο τελικού σταδίου. Ο ηγέτης των αριστερών του κόμματος της αντιπολίτευσης του Καναδά, το Νέο Δημοκρατικό Κόμμα (NDP), Jack Layton πέθανε από άγνωστη μορφή καρκίνου το 2011. όσοι έχουν αριστερές τάσεις είναι επικίνδυνο για την υγεία. το 1953 οι Ρώσοι χρησιμοποιούν μικροκύματα για να επιτεθούν στην αμερικανική πρεσβεία προσωπικού στη Μόσχα, Το ένα τρίτο του προσωπικού τελικά πέθανε από καρκίνο από αυτή την ακτινοβολία μικροκυμάτων. Φανταστείτε πόσο προηγμένη και εξελιγμένη τεχνολογία δολοφονίας υπάρχει σήμερα.
συνωμοσιολόγοι!!!αυτή η είδηση είναι παλιά τα παπαγαλάκια του συστήματος δεν σας την είπαν, μπες σε όλες της γνώστες σελίδες και βρες ένα πραγματικά σοβαρό θεμα αφύπνισης!!!! ο κόσμος είναι αγγελικά φτιαγμένος! ο και καλά Βομβιστής της Βοστώνης τι έγινε άραγε? δέστε τι έλεγα τότε, δεν είναι θέμα ότι ξέρεις κάτι άπλα καταλαβαίνεις τα αυτονόητα που ο κόσμος με την αποβλάκωση που έχει δεν βλέπει την πραγματικότητα πάρα ότι του πασάρουν !ΜΜΕ ίντερνετ
άρχισε πάλι το θέατρο με τους τρομοκράτες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης
το ειδαμε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ