Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

AΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ "ΚΑΙΕΙ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. "ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"


Μια αποκάλυψη-βόμβα, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης. Υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι». Θυμίζεται πώς ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και η Ν.Δ. είχε στρέψει τα βέλη εναντίον του λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Ο κ. Ρουπακιώτης λέει επί της ουσίας πώς όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν' όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Ο κ. Σαμαράς προφανώς είχε δώσει υποσχέσεις τις οποίες αν δεν τηρούσε θα έτρωγε «πόρτα» με ότι αυτό συνεπάγεται.
Και προκειμένου να την αποφύγει βρήκε αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να στήσει ένα διάτρητο κατηγορητήριο δήθεν ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά «εγκληματική οργάνωση». Κάτι που δεν τεκμηριώθηκε στο Δικαστήριο παρά την προφυλάκιση της ηγετικής ομάδας του κόμματος.
«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρίατης Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε τις αποκαλύψεις ο κ. Ρουπακιώτης.
Αναφέρθηκε και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης λέγοντας πώς «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε».
Είναι το νομοσχέδιο που «τρέχει» τώρα να καταθέσει η κυβέρνηση προφανώς και αυτό με εντολή απ' έξω.
Ο κ. Ρουπακιώτης όμως λέει πώς πάγωσε γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή. «Πίστευε η κυβέρνηση πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω».
Τι συνέβη λοιπόν και άλλαξε η τακτική της κυβέρνησης; Τα ολοένα και αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και οι έξωθεν παρεμβάσεις, όπως ομολόγησε και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνοντας τη Χρυσή Αυγή που από την πρώτη στιγμή επεσήμανε πώς «οι συλλήψεις ήταν υπαγορευμένες από ξένα κέντρα και αντισυνταγματικές».
Τα λεγόμενα του κ. Ρουπακιώτη όχι μόνο εκθέτουν την κυβέρνηση, αλλά αποδεικνύουν πώς όλες τις οι πολιτικές είναι δοτές από ξένα κέντρα. Είτε αυτές αφορούν στην οικονομία (βλέπε τρόικα), είτε στην πολιτική.
Κατά τα άλλα θέλουνε να πιστέψουμε πώς είμαστε ένα ανεξάρτητο και ευνομούμενο κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ