Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

(1) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ 1982 ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ !!! ( 2) ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ. !!! ( 3) ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ; (4) ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ .


Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΟΜΙΛΕΙ  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1982 ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!
''Προς το τέλος του έτους 1982 ο π.Βησσαρίων ανέφερε στον Λεωνίδα Ζέρβα,ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ'αργήσει ν'αναλάβει δράση.
-Παιδί μου,έρχονται δύσκολες μέρες με τέρατα και σημεία απο τις αντίχριστες δυνάμεις,εσείς όμως να κρατήσετε γερά την πίστη σας,την Ορθοδοξία,μη σας παρασύρουν...

Αργότερα ανέφερε στον Αναστάσιο Λύτρα ότι κατα το διάστημα αυτό ''Η Ελλάδα θα πάθει κάποιο κακό,κάποια ζημιά,όταν έρθουν και συμπέσουν δύο άνοιξες μαζί την ίδια χρονιά''
Το 1989 ο ίδιος (Α.Λύτρας) αγόρασε κάποιο βιβλίο με προφητείες σχετικά με τον Αντίχριστον κι άλλες παρόμοιες.Το έδειξε στο Μόναστήρι του Γέροντα να πει την γνώμη του.
-Μην φοβάσαι,τον καθησυχάζει,δώσε το βιβλίο και σε άλλον να ενημερωθεί,μην ανησυχείς,δεν μας αφήνει η Παναγία.
Την άλλη μέρα το πρωί που ταξίδευαν για την Λαμία του ξανάλέει.
-Παιδί μου,την νύχτα παρουσιάστηκε τρείς φορές η Παναγία στον ύπνο μου και μου είπε και τις τρείς ''Μή φοβάστε''
Κάποτε προέβη σε μια άλλη σημαντική αποκάλυψη.Την πρωτοάκουσα στα μέσα Αυγούστου 1982 ώς εξής:
Επισκέφτηκα τη Μονή Αγάθωνος να τον συναντήσω,αλλά έλειπε έκτακτα εκείνη την ημέρα για κάτι επείγον.Με παίρνει παράμερα ένας γνωστός μου λαικός,που χρόνια διέμενε εκεί και μου λέει μ'έξαψη.
-Ξέρεις,ο Αντίχριστος γεννήθηκε.
-Άντε,γιατί το λες;
-Ναι,γεννήθηκε τώρα στις 9 Αυγούστου,που έγινε μια σύνοδος πλανητών.
-Και πως το ξέρεις αν είναι σωστό;
-Το είπε ο Παππούλης!(Πάντα έτσι τον αποκαλούσε τον π.Βησσαρίωνα).Του το αποκάλυψε ο Θεός.
-Και σε ποιούς το είπε;
-Σε μας εδώ στο Μοναστήρι και να το πούμε σε πολύ κοντινούς του Μοναστηριού όπως εσύ.Παραέξω να μη βγεί,καταλαβαίνεις.εντολή του.
-Είναι σίγουρο αυτό;Αληθεύει;
-Αφού σου λέω το είπε ο Παππούλης,του το αποκάλυψε ο Θεός,ρώτα τον όταν τον δεις.
Το επιβεβαίωσα σύντομα,πως του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου 1982 η Παναγία και τον ενημέρωσε κι απ'όσους το έμαθαν επακριβώς,ίσως μόνον οι δυό μας να ζούμε ακόμη.
Τον Απρίλη του 1990 τον ρωτώ:
-Πάτερ Βησσαρίων,πότε άραγε θα ξεκινήσουν επίσημα αυτά που λένε και γράφουν για τον Αντίχριστο και το 666;
Κι απάντησε χωρίς δισταγμό.
-Σε δεκαπέντε χρόνια!
Κι ενώ πρόσεξε οτι αμφέβαλα,πώς το ξέρει τάχα με τόση σιγουριά,επανέλαβε μ'έμφαση.
-Σε δεκαπέντε χρόνια θ'αρχίσουν αυτά.
Πολλά δυσάρεστα και λυπηρά έρχονται στην ανθρωπότητα.Η γη,η ατμόσφαιρα,η θάλασσα,τα νερά και οι τροφές θα μολυνθούν και θα επιπέσει πείνα,δίψα και πόλεμος που θα επιφέρει θανάτους,αρρώστιες και καταστροφές.
Εκείνος,όμως,που προετοιμάζεται και ζει σύμφωνα με τις επιταγές και τη διδασκαλία της Ορθοδοξίας και δεν δεχθεί το σφράγισμα 666,ο Χριστός κι η Παναγία θα τον προστατεύσουν και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,τόνιζε με βεβαιότητα ο π.Βησσαρίων''
Στο Κεφάλαιον αυτό παραθέσαμε αυτούσιο ένα τμήμα του Βιβλίου ''Ο Γέρων Βησσαρίων και η θαυμαστή πορεία του'' που κυκλοφόρησε το 2008 απο τις ''Εκδόσεις Σταμούλη''




Υ.Γ : ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΑΛΛΟΊΩΤΟ ΚΑΙ ΕΥΩΔΙΑΖΩΝ ΤΟ 2006,ΓΙΑ ΜΕΓΆΛΟ ΘΑΥΜΑ ΟΜΙΛΕΊ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ  ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ youtube  (στις 16 Μάιου 2012 ). Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΗΣΑΡΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1990 ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15' ΧΡΟΝΙΑ,MHΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΌΝ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ "ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΆΝΙΣΗ Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΩΘΟΎΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ  

David Mayer de Rothschild 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ  ΕΡΕΥΝΑ ( ΕΔΩ ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (ΕΔΩ) ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ ΣΑΣ....


1'ΟΣΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΟΝ'ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΟΥ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ

2'ΟΣΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΟΝ'ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΟΥ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ

Γέρων Βησσαρίων -Επαλήθευση για το αντίχριστο Χάραγμα 666 :Real ID Act 2005



REAL ID Act http://en.wikipedia.org/wiki/REAL_ID_Act
Στις ΗΠΑ από το 2005 προσπαθούν να καθιερώσουν την "κάρτα πολίτη" και δεν τάχουν καταφέρει λόγω της αντίδρασης τουλάχιστον 25 πολιτειών!
http://orthodox-watch.blogspot.gr/2010/12/2005-25.html
Σχόλιο στο: Σχέδιο ανασύστασης της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με την εγκαθίδρυση ενός σούπερ-προέδρου της ΕΕ

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ,ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ .

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ , ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΗΤΗΤΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ .

ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ( η" ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΓΑ , ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ
thetrumpet.com , ΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ) , ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ .

ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ , ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ .

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΦΟΡΑ- ΒΙΑ , ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΦΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ 1940 - 45 .

Η ΕΥΡΩΠΗ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ .
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ .
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ .
ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ , ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ .

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ
HOUSING MARKET ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΤΟ 2008 ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ , ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ,( ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ) , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΙΣ ΝΟΤΙΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΩΣΤΑΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Η "ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΛΥΣΕΩΝ .
" ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ" ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΩΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ .
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ , Ο ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Ο ΥΠΕΡΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ .

το ειδαμε εδω
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ;;

Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ , ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 , ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 27 .

< ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ( Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ), ΣΤΕΡΕΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,
ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ,
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ . > .

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΙΕΡΟ !

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 70 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ .

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΡΕΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΨΕΙ , ( ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ), ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑΝ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ" ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ .

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ " ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" . ( ΗΣΑΙΑΣ 28 / 18 ) . < ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ . ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ . .. > .

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ( Ο ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΞ ΕΥΡΩΠΗΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΕΓΚΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .

Η ΔΕ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ , ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧY ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΛΩN TΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ .

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ ΤΟ ΒΔΕΛΥΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ .

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΛΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΛΟΓΟ .

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ" ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ .

ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ .

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΑΙOΤΕΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΛΑΒΑΙΝΕ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ
ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ .
ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ .
Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ .

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24 , ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 21 , ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ 13 .

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ .

1 ) . Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ .
( Και αν δεν συντομεύονταν οι ημέρες εκείνες, δεν θα σωζόταν καμιά σάρκα· εξαιτίας, όμως, των εκλεκτών, θα συντομευτούν εκείνες οι ημέρες. )
( ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24 / 22 ) .
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ .

2 ) . ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΊΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΤΗΘΕΙ , ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ .

( 20 Και όταν δείτε την Ιερουσαλήμ περικυκλωμένη από στρατόπεδα, τότε γνωρίστε ότι πλησίασε η ερήμωσή της.
21 Τότε, αυτοί που είναι στην Ιουδαία, ας φεύγουν στα βουνά· και εκείνοι που είναι μέσα σ’ αυτή, ας αναχωρούν έξω· και εκείνοι που είναι στα χωράφια, ας μη μπαίνουν μέσα σ’ αυτή.
22 Επειδή, αυτές είναι ημέρες εκδίκησης, για να εκπληρωθούν όλα τα γραμμένα.
23 Και αλλοίμονο σ’ εκείνες που εγκυμονούν και σ’ εκείνες που θηλάζουν κατά τις ημέρες εκείνες· επειδή, θα είναι μεγάλη στενοχώρια επάνω στη γη, και οργή ενάντια σε τούτο τον λαό.
24 Και θα πέσουν με στόμα μάχαιρας, και θα φερθούν αιχμάλωτοι, σε όλα τα έθνη· και η Ιερουσαλήμ θα είναι πατούμενη από τα έθνη, μέχρις ότου εκπληρωθούν οι καιροί των εθνών. )
( ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 21 / 20 -24 ) .
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 1948 ΚΑΙ 1967 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ .

3 ) . Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ .
( 40 Και στον έσχατο καιρό, ο βασιλιάς τού νότου θα συγκρουστεί μαζί του· και ο βασιλιάς τού βορρά θάρθει εναντίον του σαν ανεμοστρόβιλος, με άμαξες, και με καβαλάρηδες, και με πολλά πλοία· και θάρθουν στους τόπους, και θα πλημμυρίσουν, και θα διαβούν· ) .
( ΔΑΝΙΗΛ 11 / 40 ) .
ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ , Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ .

4 ) . Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ .
( 12 Και τα δέκα κέρατα, που είδες, είναι δέκα βασιλιάδες, οι οποίοι ακόμα δεν πήραν βασιλεία, αλλά παίρνουν εξουσία, για μία ώρα, σαν βασιλιάδες μαζί με το θηρίο.
13 Αυτοί έχουν μία γνώμη, και θα παραδώσουν στο θηρίο τη δύναμη και τη δική τους εξουσία. ) .
( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 17 / 12-13 ) .
ΚΑΙ ( ΔΑΝΙΗΛ 7 / 23- 24 ) .
( 23 Και εκείνος είπε: Το θηρίο θα είναι η τέταρτη βασιλεία επάνω στη γη, η οποία θα διαφέρει από όλες τις βασιλείες, και θα καταφάει ολόκληρη τη γη, και θα την καταπατήσει, και θα την κατασυντρίψει. ( ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑ ) .
24 Και τα δέκα κέρατα [είναι] δέκα βασιλιάδες, [που] θα σηκωθούν απ’ αυτή τη βασιλεία· και ύστερα απ’ αυτούς θα σηκωθεί ένας άλλος· κι αυτός θα διαφέρει από τους πρώτους, και θα υποτάξει τρεις βασιλιάδες. ) . ( ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ) .

5) . Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ .
( 27 Και θα κάνει στερεή διαθήκη με πολλούς για μια εβδομάδα· και στο μέσον τής εβδομάδας θα σταματήσει η θυσία και η προσφορά, και επάνω στο πτερύγιο [του Ιερού θα είναι] το βδέλυγμα της ερήμωσης, και μέχρι τη συντέλεια του καιρού, θα δοθεί διορία στην ερήμωση. ) .
( ΔΑΝΙΗΛ 9 / 27 ) .
MΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ?
( ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ) .

6 ) . ΤΟ "ΠΕΡΙΦΗΜΟ" ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ "η ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ .
(16 Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του [είναι] 666. ) .
( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 13 / 16-18 ) .
( ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ) .

ΚΑΙ
7 ) . Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ "η ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ !
( 4 Και είδα θρόνους· και επάνω σ’ αυτούς κάθησαν, και τους δόθηκε κρίση· και [είδα] τις ψυχές των αποκεφαλισμένων εξαιτίας τής μαρτυρίας τού Ιησού, και εξαιτίας τού λόγου τού Θεού, και οι οποίοι δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε την εικόνα του·
( ΒΙΝΤΕΟ) 3η ΒΟΜΒΑ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ( 2/11/1982) Π.ΑΘ. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ''ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ( ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΊΠΟΥ ) ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.''ΟΜΙΛΙΑ 57η ΣΤΗΝ Ι.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ KATA THN ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ"








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ