Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ!!!! Αχμαντινετζάντ: Ο Ούγκο Τσάβες θα αναστηθεί και θα επιστρέψει..Μαζι με τον Ιησού και τον ιμάμη Μαχντί


Την βεβαιότητα ότι ο Τσάβες θα…αναστηθεί μαζί με τον Ιησού και τον ιμάμη εξέφρασε σε επιστολή του, ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι (ο Τσάβες) θα επανέλθει στη γη, με όλους τους ενάρετους ανθρώπους και τον Προφήτη Ιησού και τον μόνο διάδοχο της γενιάς των ενάρετων, τον τέλειο άνθρωπο (τον ιμάμη Μαχντί) για να φέρει ειρήνη, δικαιοσύνη και καλοσύνη (στον κόσμο)» ανέφερε σε επιστολή του προς τον λαό της Βενεζουέλας, ο Ιρανός πρόεδρος, συντασσόμενος με θεωρίες συνωμοσίας που χαρακτηρίζουν «ύποπτο» τον θάνατο του Τσάβες.

Σοβαρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του προέδρου του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ ο οποίος τόνισε ότι ο εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες θα αναστηθεί μαζί με τον Ιησού Χριστό και τον κρυμμένο ιμάμη, που οι σιίτες μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι θα επανεμφανιστεί για να φέρει την παγκόσμια ειρήνη.

Μετά τον θάνατο του ηγέτη της Βενεζουέλας το Ιράν κήρυξε μία ημέρα εθνικού πένθους, ενώ ο Αχμαντινετζάντ, ως στενός σύμμαχός του, είναι ανάμεσα σε πολλούς ηγέτες χωρών που ταξίδεψαν στη χώρα για να παραστούν στην κηδεία.

Η συλλυπητήρια επιστολή που δημοσιεύθηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του Αχμαντινετζάντ, αναφέρει ότι ο Ούγκο Τσάβες θα επιστρέψει μαζί με τον Ιησού Χριστό και τον Ιμάμη Μαχντί, το ιερό πρόσωπο των σιιτών.

Οπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια του προέδρου του Ιράν προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση ορισμένων ιερωμένων που κάνουν λόγο για ασέβεια.

«Οι όροι που χρησιμοποίησε ο κ. Αχμαντινετζάντ για να περιγράψει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας δεν είναι ορθοί για εμάς» φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το ημιεπίσημο πρακτορείο Mehr, ο Γορμπαναλί Ντορί Νατζαφαμπαντί, υψηλόβαθμο μέλος της Συνέλευσης των Ειδικών.

«Φυσικά μπορεί κάποιος να στείλει μια διπλωματική επιστολή χωρίς να εμπλακεί σε θρησκευτικά ζητήματα», είπε από την πλευρά του ο σκληροπυρηνικός ιεροκήρυκας Αχμαντ Χαταμί ενώ ο βουλευτής Μοχαμάντ Τακί Ραχμπάρ είπε ότι τα σχόλια του προέδρου ήταν «ασφαλώς λανθασμένα και υπερβολικά».

Για την ιστορία ο Ιμάμης Μαχντί είναι ιερό πρόσωπο των σιιτών οι οποίοι θεωρούν ότι έχει κρυφτεί από τα εγκόσμια τον 10ο αιώνα και μια μέρα θα επανεμφανιστεί για να φέρει τη δικαιοσύνη στον κόσμο.


ΠΗΓΗ
σχολιο Ιστολογιου "Αποστολος Φιλιππος" για εμας τους ορθοδοξους χριστιανους ο χριστος εχει αναστηθει και τον περιμενουμε οπως μας εχει πει οχι να ξανα εμφανιστει επι της γης,αλλα σαν αστραπη απο τον ουρανο!!!( ματθαιος 
24:27-31 )

Όπως ο Κύριος μας παρέδωσε λέγοντας, ότι «ώσπερ η αστραπή εξέρχεται από ανατολών και φαίνεται εώς δυσμών, ούτος έσται και η Δευτέρα παρουσία του Υιού του Θεού». Από αυτό το εδάφιο μαθαίνουμε, ότι όποιος εμφανισθεί σαν Χριστός, και δεν είναι ορατός την ίδια στιγμή από όλο τον κόσμο, αυτός αναμφίβολα είναι Αντίχριστος. Στην Δευτέρα παρουσία του Χριστού όλη η ανθρωπότητα θα είναι μαζί συγκεντρωμένη και στο μέσο της ο Χριστός θα είναι από όλους ορατός.-
Όπως ειπε ο Αποστολος περι Αντιχριστου ότι όλα τα θαυματα θα τα κανει με την δυναμη της πλανης, φανερο είναι ότι και νεκρο θα μπορει να αναστηση, όχι αληθινά αλλα κατά φαντασια. Διαβαστε παρακατω..
http://clubs.pathfinder.gr/athos_agiooros/454641

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

23' ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟ ΟΛΗ Η ΑΛΉΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ