Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

15-10-2011 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ???? ...Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 10'ου ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ ΤΩΝ «ΣΟΦΏΝ» ΤΗΣ ΣΙΩΝ ????



Το κυρίως πιάτο που σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες στο άρθρο εδώ έρχεται και θα είναι καταστροφικό!
Εδω και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει ένα «παγκόσμιο κίνημα» ,βασισμένο στο Ισπανικό realdemocracy ya που έχει σαν σημαία του το
 Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε για τις 15 Οκτωβρίου.Ήδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους 308 πόλεις απο 40 χώρες παγκοσμίως.
Το βιντεάκι απο το κίνημα είναι αυτό:
Όπως δηλώνουν οι ίδιοι,προτρέπουν τον κόσμο να βγει παγκοσμίως στις πλατείες και να ξεσηκωθεί εναντίον του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και της οικονομικής ελιτ που εκμεταλεύεται τους λαούς.Δεν αμφισβητούμε τα κίνητρα,αλλα τον τρόπο επίτευξής τους.Κάθε τέτοιου είδους δράση είναι βούτυρο στο ψωμί κάποιων για να προωθήσουν τα σχέδια τους και ποτε δεν έλυσε το πρόβλημα,αντίθετα έβαλε στο παρασκήνιο τις δράσεις που πραγματικά δίνουν λύσεις και όταν ξεφουσκώσει,αφήνει πίσω του το αίσθημα της απογοήτευσης.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που μετά απο την παγκόσμια καταστροφή μας ζητάνε και την παγκόσμια αντιδρασή μας;
Ποιοι θέλουν να ενώσουν όλη την ανθρωπότητα ενάντια στα πολιτικά συστήματα για την επαναφορά της δήθεν δημοκρατίας;
Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και για ποιόν λόγο;
Τα έχουμε πεί πολλές φορές όμως οι περισσότεροι ακόμα δεν λένε να εννοήσουν το τί παίζεται πίσω απο τις πλάτες μας.

Μας χρησιμοποιούν!!!
Εμείς θα δώσουμε την αφορμή για όλα τα μέτρα που θέλουν να εφαρμόσουν!
Εμείς θα τους δώσουμε πάτημα ώστε να υλοποιησουν τα σατανικά τους σχέδια!
Εμείς θα βάλουμε την σφραγίδα στο να φέρουν την νέα τάξη με τον παγκόσμιο ηγέτη που θα μας βγάλει απ όλα τα αδιέξοδα!
Θέλετε Επανάσταση Έλληνες;
Θέλετε να διώξουμε την τρόικα και τους πολιτικούς που έχουν καταστρέψει την χώρα μας;
Θέλετε να εναντιωθούμε στην νέα εποχή που θέλουν να μας φέρουν;
Τότε δεν θα πρέπει να ταυτιστούμε με κάνενα παγκόσμιο κίνημα και να οργανωθούμε επιτέλους μόνοι μας ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Δεν πρέπει να οδηγηθούμε για ακόμη μια φορά σαν πρόβατα στα δικά τους κινήματα και τερτίπια.
Ο καιρός πλησιάζει και θα πρέπει να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις και γρήγορα,διαφορετικά θα τις πάρουν άλλοι για εμάς.
Γιατί λοιπόν να περιμένουμε τις 15 Οκτωβρίου για να «ξυπνήσουμε»;
Γιατί πάντα βγαίνουμε στους δρόμους μόνο, όταν μας το ζητούν τα παγκόσμια κινήματα;
Γιατί όταν Ελληνικά κινήματα κάνουν προσπάθειες δεν τους δίνει σημασία κανείς;

ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ;
Δεν είμαστε άξιοι πλέον να κάνουμε τίποτα ως Έλληνες;
Σε ολόκληρη την ιστορία μας ΠΑΝΤΑ μόνοι μας αντιμετωπίζαμε όλες τις μάχες και ΠΑΝΤΑ βγαίναμε νικητές!
Τωρα λοιπόν γιατί να μην δώσουμε ακόμη μια μάχη μόνοι μας και ενωμένοι όπου μπορούμε να βγούμε νικητές και περιμένουμε κινήματα απο το εξωτερικό, όπου θα είναι και οι καθοδηγητές μας;
Αλήθεια, τυχαίο είναι ότι και αυτό το κίνημα δημιουργήθηκε στην Ισπανία όπως και το κίνημα των αγανακτισμένων;
Δεν νομίζω!!!

«ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ! ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»,ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ»!
Τωρα το λένε ποιο κομψά:

Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε… θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε!
Τους διαβεβαιώνουμε λοιπόν απο τώρα ότι σίγουρα θα την φέρουν την παγκόσμια αλλαγή που επιζητούν, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση έτσι όπως την φαντάζονται!
Αντιθέτως θα έρθουν πόλεμοι,σεισμοί-καταποντισμοί,πείνα,φτώχεια και εννοείται ο «Μεσσίας» της ανθρώπητας!!!
Έλληνες γρηγορείτε,ενωθείτε και αφυπνιστείτε ,διότι έρχονται πολύ δύσκολοι καιροί και θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη για να βγούμε νικητές.

Δεν ταυτιζόμαστε με κανένα παγκόσμιο κίνημα και ΑΠΕΧΟΥΜΕ στις 15 Οκτωβρίου απο όλες τις πλατείες ως ενδειξη ανεξαρτησίας απο το παγκόσμιο αυτό κίνημα!
Έστω και τώρα να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις όπου θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!!
Υ.Γ.: Τυχαίο ότι η ΕΛ.ΑΣ. μπήκε σε ύψιστη επιφυλακή περιμένοντας προβοκάτσια τις επόμενες ημέρες;
Τυχαίο ότι οι anonymous έστειλαν μήνυμα στους Άγγλους για επανάσταση στις 15/10/2011;
Τυχαίο επίσης είναι ότι οι anonymous στις 5/11/2011 θα ρίξουν το facebook;
Tυχαίο και ότι οι ημερομηνίες μας βγάζουν 11;
Εσείς αποφασίζετε!!!

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το κανάλι όπου ανεξάρτητοι δημοσιογραφοι σε όλον τον κόσμο θα καλύπτουν την παγκόσμια εξέγερση!!!
http://www.livestream.com/globalrevolution
Mιλάμε για καλά οργανωμένα πράγματα…
filoumenos

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....


ΟΙ ΛΑΟΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΗ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666;









ΟΙ ΛΑΟΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΗ.... 
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;
Μ
ΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ; ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ;
ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ "ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ; 
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;… ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ Ο (ΕΛΛΗΝΑΣ;) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ"








Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



Υπέρ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Εβραίος Stéphane Frédéric Hessel εμπνευστής των Αγανακτισμένων.
  Σ.Α: Κάποιοι θα πουν ότι δεν μπορεί να είναι και αυτό το "κίνημα" χειραγωγημένο από τους Σιωνιστές Εβραίους Παγκοσμιοποιητές...  Ότι είναι υπερβολικό.  Όμως τα στοιχεία δεν αφήνουν περιθώριο. αμφισβήτησης.
 

Ο 93χρονος Εβραίος εκ ΓερμανίαςStéphane Hessel είναι ο εκδότης του βιβλίου «Ιndignez-vous!»(=Αγανακτήστε) το οποίο πουλάει εκατοντάδες χιλιάδεςαντίτυπα και αποτέλεσε τη "σπίθα" για τα κινήματα των απανταχού "Αγανακτισμένων".





Ο στόχος
Που στοχεύει όμως ο 93χρονος «επαναστάτης»; Προς ποια κατεύθυνση επιδιώκει να σπρώξει τη Νέα Γενιά και ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί;
Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» Σιλβί Κροσμάν, πρώην δημοσιογράφος του «Μonde», είπε τα εξής, αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία που είχε η έκδοση: «Δεν το περιμέναμε με τίποτε. Έχουμε συνηθίσει σε ένα τιράζ λίγων εκατοντάδων και τώρα ξαφνικά πουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Μόλις βάλαμε μπροστά τη δεύτερη έκδοση, άλλες 200.000 βιβλία». Και εξηγεί: «Βλέπω το βιβλίο ως μια νέα, επικαιροποιημένη, εκδοχή της έκκλησης για αντίσταση που απηύθυνε ο Ντε Γκωλ στην ιστορική ομιλία του από το Λονδίνο, τον Ιούνιο του1940».
Το βιβλίο του διαβάζεται σαν διάλογος μεταξύ του ιδίου και του δημοσιογράφου Ζιλ Βαντερπόοτεν. Ο τίτλος του “Αγανακτήστε” είναι και το κεντρικό μήνυμα του 93χρονου: ο Στεφάν Εσέλ καλεί τους νέους να δραστηριοποιηθούν, να βγουν από την απάθεια, να ενωθούν και να διαμαρτυρηθούν για τα κακώς κείμενα που βλέπουν γύρω τους και, όπου μπορούν, στον άμεσο περίγυρό τους, να δημιουργήσουν και κάτι καινούριο. “Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“, γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας. Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριοποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“.

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του ΟΗΕ 
Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον τα ΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος: τη βία, την περιβαλλοντική καταστροφή, την κατάπτωση των ηθών, το οικονομείν που δεν σέβεται τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό θεωρεί αναγκαία την ίδρυση μίας περιβαλλοντικής οργάνωσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ, στην οποία θα πρέπει να υπαχθούν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το ΔΝΤ και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. “Η υπερεκμετάλλευση του πλανήτη μπορεί να σταματήσει εάν το θέλουν πραγματικά όλοι“:
Όλα εξαρτώνται από το εάν οι ισχυρότερες χώρες θέλουν πράγματι να αξιοποιήσουν το όπλο που λέγεται ΟΗΕ. Το άρθρο 71 αναφέρεται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες έχουν γνωρίσει πρωτοφανή ανάπτυξη τα τελευταία 30 χρόνια. Ή τα κράτη θα γίνουν πιο έξυπνα από ότι είναι σήμερα, θα συνεργαστούν επιτέλους και θα αξιοποιήσουν τον ΟΗΕ όπως πρέπει ή εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσαν να ενταθούν οι πιέσεις από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να αναγκαστούν οι χώρες – μέλη να αντιδράσουν“.
Σ.Α: Συνδυάστε τώρα τα παραπάνω με τα στοιχεία απο το "Money Masters" στο οποίο ντοκιμαντέρ αναφέρετε ότι ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε από τους Διεθνείς Εβραίους Τραπεζίτες με σκοπό να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Ο Εβραίος Hessel καλεί τους ηγέτες να αφήσουν τα εθνικά σύνορα. Και αυτοί γιατί να μην το κάνουν όταν οι περισσότεροι από αυτούς είναι Εβραίοι στην καταγωγή;
Εδώ μιλάμε για στημένο σχέδιο που θα οδηγήσει σε μια Δίκαιη Παγκόσμια Κυβέρνηση που οι διοικούντες θα είναι στην πλειοψηφία τους Εβραίοι ή κρυπτό-Εβραίοι....

ΛΕΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!  ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΗΠΩΣ;  ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;  ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "ΕΙΡΗΝΙΚΗ" ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; (ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;;)





ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;


ΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ- ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ;
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ,  ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΛΕΥΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ...
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ', ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΣΕΛ, ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΙΡΑΚ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ "ΣΚΑΣΕΙ" ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ 666 ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...
ΣΕΝΑΡΙΟ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΥΝΤΟΜΑ;;
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...
http://www.freevolition.gr/666.htm .

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΕΚΑΤΟ 


ΑΠΟΣΠ ...10'ο ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ ..... Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: "Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".
πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ «ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ»"ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ