Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ : Έρχεται Στρατιωτική Κυβέρνηση μέσα στο 2011 ! ! ! .ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ



Βίντεο - ντοκουμέντο από την  (Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2011, ώρα 9.45 το πρωΐ) εκπομπή του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου στο κανάλι "Κόντρα": Ο 76χρονος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Οττάβας και τακτικό μέλος της Καναδικής Βασιλικής Ακαδημίας, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ, προβλέπει πως μέχρι το τέλος του 2011 θα έλθει σκληρή Στρατιωτική Χούντα στην Ελλάδα για να σταματήσουν οι Απεργίες, να ξαναμπούν στην τρύπα τους οι κομμουνιστές και να σωθεί το Ελληνικό Έθνος!..
Σημειώνουμε πως ο καθηγητής Δ. Κιτσίκης δεν είναι κανένας τρελαμένος Ακροδεξιός. Αντίθετα, δηλώνει Εθνικομπολσεβίκος, θαυμαστής του Μάο, του Στάλιν και του Λένιν, και είναι γιός του θρυλικού καθηγητή της Στατικής στο ΕΘνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Νίκου Κιτσίκη, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος ΑΘηναίων και βουλευτής της ΕΔΑ την δεκαετία του 1950.
Κρατάμε αυτήν την εντυπωσιακή πρόβλεψη του καθηγητή Δ. Κιτσίκη, για να δούμε αν θα επαληθευθεί...



Θα θέλαμε απλώς να υπενθυμίσουμε μέρος μίας ανάρτησης μας  που συμφωνεί με τον καθηγητή και αφορά ανάλυση από Ρώσο συντάκτη της Πράβδα.


Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΑΡΚΤΟΥ». Η παράγραφος που έκρυψε η pravda (ΠΡΑΒΔΑ). O 3'ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ 2011...


Τι αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου της "Πράβδα" για την Ελλάδα του 2011! 

Ο συντάκτης του άρθρου Stanislav Mishin, στο blog του http://mat-rodina.blogspot.com/ έχει όλο το άρθρο, στο οποίο αναφέρεται και στην Ελλάδα, (ενώ η Pravda το παραλείπει) ως ακολούθως:

Η Ελλάδα θα έχει ένα χρόνο κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχής και αναγέννησης. Πρώτα η οικονομική υπουδούλωση η οποία επεβλήθη απο την Ε.Ε και καθως η Ε.Ε. θα κατακλύζεται απο Ισλαμιστές έποικους ( λαθρομεταναστες; )που θα προκαλεσουν όλο και...μεγαλύτερες ολο και πιο άσχημες αντιπαραθέσεις με την κυβέρνηση και την ελίτ που θα γίνονται όλο και πιο αδύναμες και ανίκανες. Επιπλέον ο Ισραηλινο- Χεζμπολαχ Τουρκικος πολεμος ο οποιος θα επελθει στην Κυπρο θα δωσει την ευκαιρια στην Ελλαδα να δουλεψει τουλαχιστον για λιγο στην ενωση τους.Οι στρατιωτικοι θα εμφανιστουν σαν ενωτικοι και καταλληλοι ηγετες στην θαλασσα της αναρχιας και ματαιοδοξης βλακειας.Το γεγονος οτι οι τουρκοι μουσουλμανοι οπως επισης και οι μη μουσουλμανοι Τουρκοι θα ξεσηκωθουν και θα δρασουν εναντιον της Ελλαδας θα δωσει στην Ελλαδα ολους τους λογους για να απαλειψει αυτες τις εθνικες απειλες.

Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας το Ελληνικο Γενικο Επιτελειο υποστηριζομενο απο την εκκλησια και με τις οικονομικες εγγυσεις απο την Ρωσσια θα καταλαβει την εξουσια. Η ευρωπη φρενιασμενη θα επιχειρήσει γρήγορα να πεταξει εξω το Γενικο επιτελειο μεσω επαναστασης καθοδηγουμενη απο αναρχικους και μουσουλμανους. Οταν θα αποτυχει θεαματικα η Ελλαδα θα βγει εκτος Ευρωζωνης και στην καλυτερη περιπτωση θα εχει τεταμενες σχεσεις με την Ε.Ε. Θα εκδιωξει την πλειονότητα των μουσουλμανων οδηγώντας τους σε μια Τουρκια ερειπιο. Θα διευρυνει περισσοτερο τον στρατο της και θα εργαστει ομοφωνα με τη Ρωσσια δινοντας ετσι μια χερσαια γεφυρα στην Σερβια η οποια θα κινηθει προς την κατευθυνση μιας συμμαχιας με την Ρωσσια.

Η Ελλαδα θα δει το ξεκινημα της αναβιώσης της Ορθοδοξης Πιστης και μια αυξανομενη κινηση μοναρχικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ