Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ – ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;


author

Η ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ – ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

 

ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ιστ.Διώξαμε τον Θεό από την ζωή μας και μας πήρε η κατηφόρα.
Βγάλαμε πολιτικούς μασόνους για να μας κυβερνήσουν και ως ήτο επόμενο οι προδότες και οι ανθέλληνες συμμάχισαν με τους εχθρούς και παρέδωσαν την πατρίδα μας στα μεγάλα τους αφεντικά!!! Στα σκοτεινά κυκλώματα και στους μεγάλους τοκογλύφους!
Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται υπό κατοχή και βοήθεια δεν βλέπει να έρχεται από πουθενά. Θ’ αφήσει ο Θεός την Ελλάδα στα χέρια των καθαρμάτων;  Μιά χώρα που γέννησε ήρωες και μάρτυρες θα σβήσει έτσι άδοξα;
Όχι όχι. Απ’ αυτήν την χαώδη και απελπιστική κατάσταση μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει.
Ο Θεός πολλές φορές έσωσε την Ελλάδα δια θαυμάτα και θα την σώσει για μια ακόμη φορά αν μετανοήσουμε και ζητήσουμε το έλεός του.
Όλοι αυτοί οι διεθνείς εγκληματίες που θα τους προλάβει ο θάνατους και θα τ’ αφήσουν όλα τα κλοπιμαία τους στη γη, θα πληρώσουν με τόκο και επιτόκιο τα εγκλήματά τους. Ας μη ξεχνούμε το· «Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν οι δε εκζητούντες τον Κύριο ουκ ελαττωθήσονται παντώς αγαθού».
-9960961

Η ΕΛΛΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!

idiotikopoihs.-Μπλοκ.-Σοφοκλεους-10Έντονο ενδιαφέρον για την αγορά ελληνικών νησίδων έχει επιδείξει ο ζάπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας, Φικρέτ Ινάν, πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες τουρκικές εταιρείες κατασκευών, της FIYAPI A.S.
Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται για τις νησίδες Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιότισσα, Ναυσικά και Βουβαλώ η έκταση των οποίων είναι από 10.000 τ.μ. ως 2 εκατ. τ.μ. Κατά τις εκτιμήσεις του, το κόστος τους κυμαίνεται μεταξύ 3 εκατ. και 20 εκατ. ευρώ. Δήλωσε επίσης ότι έχει ήδη εξασφαλίσει κεφαλαίο 20 εκατ. ευρώ και έχει την πρόθεση να επενδύσει περί τα 80 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Ινάν δεν αποκλείει να υπάρξουν «κάποιες αντιδράσεις στην Ελλάδα» όπως έγινε πέρυσι με άλλους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Δήλωσε όμως ότι τον «διαβεβαιώνουν ότι είναι αδύνατον να αντιδράσουν αρνητικά οι ελληνικές Αρχές» στην πρόταση του

Μετά τους Τούρκους, που θέλουν να αγοράσουν νησιά… πλάκωσαν και οι Σκοπιανοί για την Χαλκιδική!

από ΗΠΕΙΡΟΣ – ΕΛΛΑΣ
Μετά τους Τούρκους που θέλουν να αγοράσουν ελληνικές νησίδες σε Ιόνιο και Αιγαίο, το ενδιαφέρον τους για την Χαλκιδική εκδήλωσαν οι … Σκοπιανοί.
Με προκλητικό τίτλο :
«Οι «Μακεδόνες» θα γίνουν ιδιοκτήτες της Χαλκιδικής» πρωτοσέλιδο της σκοπιανής εφημερίδας «Ντβένικ» αναφέρεται στην πρόθεση κατοίκων της χώρας να αγοράσουν ακίνητα στο δημοφιλές θέρετρο της βόρειας Ελλάδας, όχι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά λόγω της πρόσφατης αλλαγής του νόμου που έθετε εμπόδια σε αγορά γης από πολίτες χωρών που δεν ανήκουν στην Ε.Ε. «Στην Ελλάδα έχει αλλάξει ο νόμος που απαγόρευε την αγορά ακινήτων, από ….πολίτες χωρών μη μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Αυτό σημαίνει πως οι «Μακεδόνες» πολίτες μπορούν πλέον ελεύθερα να αποκτήσουν για λογαριασμό τους, περιουσία στο τμήμα της Μακεδονίας του Αιγαίου και κυρίως στη Χαλκιδική, αλλά και στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα, που αποκαλεί προκλητικά την ελληνική Μακεδονία, «Μακεδονία του Αιγαίου».
Μέχρι πρότινος, για λόγους εθνικής ασφαλείας υπήρχαν περιορισμοί στην αγορά γης σε παραμεθόριες περιοχές στην βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου. Ο περιορισμός αυτός πλέον ισχύει σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και όχι στο νομό Χαλκιδικής και στην Θεσσαλονίκη.
Στο πρώην προξενείο της πρώην Γιουγκοσλαβίας!
Ιδιόκτητο ακίνητο που θα στεγάσει το Γραφείο Συνδέσμου στην Αθήνα, ουσιαστικά την πρεσβεία τους, απέκτησαν τα Σκόπια. Πρόκειται για το οίκημα που στέγαζε παλαιότερα το Προξενικό Γραφείο της πρώην Γιουγκοσλαβίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, δίπλα ακριβώς από την σημερινή πρεσβεία της Σερβίας. Το κτίριο δόθηκε στα Σκόπια, μετά από συμφωνία μεταξύ των χωρών που προέκυψαν από τη διάλυση της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, για τη διανομή των περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό.
protothema.gr
-9960961

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

http://orthodox-watch.blogspot.com/

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ :Είναι αλήθεια ότι οι Κάρτες Του Πολίτη είναι έτοιμες;

Η πληροφορία  που  μας ήλθε είναι ότι οι  Κάρτες του Πολίτη είναι έτοιμες , τα  microchips έχουν ενσωματωθεί και το μόνο που  απομένει είναι να τυπωθούν  πάνω τους  οι φωτογραφίεςκαι όλα  τα  φανερά στοιχεία   του κατόχου.
Αν  αυτή η πληροφορία  που έφτασε  προ όλίγου  σε μας, είναι  ακριβής τότε μάλλον  μέσα στο καλοκαίρι εκτός απο  το πογκρόμ  με τις απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα  και την   λαοκτόνα  φοροκαταιγίδα , θα επιβληθεί  και η Κάρτα του Πολίτη.
«Στρατηγικά» είναι  η καταλληλότερη  στιγμή  για να ρίξουν και αυτήν  την  «βόμβα» εναντίον του Ελληνικού λαού.

Καλούμε λοιπόν  την διοικούσα Εκκλησία και τον πιστό λαό σε  εγρήγορση μιας και όπως όλα δείχνουν  η τελική  «έφοδος»  των  επιτελείων  της Νέας Εποχής  θα γίνει  σύντομα.

Αναρτήθηκε από ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ στις 3:39 μ.μ. 0 σχόλια
Ετικέτες ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

Και με την άδεια της κυβέρνησης ιδιώτες θα αλωνίζουν στα προσωπικά μας δεδομένα!

Χθές  ο υπερυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος μετά απο την πολυπληθή  και πολύωρη σύσκεψη που είχε  με στελέχη  του Υπουργείου Οικονομικών, αποφάσισε ότι  στα πλαίσια της εφαρμογής ενός προγράμματος  «εξυγείανσης» του φοροεισπρακτικού μηχανισμού  του κράτους, θα ανατεθεί   η διαχείριση  αυτού  σε  ιδιώτες  «συμβούλους»  οι οποίοι θα αναλάβουν  την «βρώμικη  δουλειά» του  εκτελεστή – φοροεισπράκτορα.
Το πως ενεργούν αυτές  οι  «ιδιωτικές εταιρείες είσπραξης»   το ξέρουν ακόμα και οι «πέτρες».
Δεν  έχει περάσει  καιρός  απο τότε που  τα ΜΜΕ  δημοσίευαν τις απεγνωσμένες φωνές  συμπολιτών  μας  οι οποίοι   για λίγα ευρώ χρέη προς τις τράπεζες,  δέχονταν την βίαιη  επίθεση  αυτών  των ιδιωτικών εταιρειών  είσπραξης, με την μορφή χυδαίων απειλών  και εκβιασμών   (και για να μην παρεξηγηθούμε , ως «βίαιη» συμπεριφορά  δεν  χαρακτηρίζεται μόνο  αυτή που στρέφεται απ΄ευθείας στο σώμα του  υποκειμένου,  αλλά και οι απειλές , οι εκβιασμοί , οι ύβρεις, το  δημόσιο ξεφτίλισμα , οι  συνεχείς  καθημερινές ενοχλήσεις κλπ που  έχουν ως στόχο  την προσβολή της ψυχικής του ισορροπίας και υγείας).
Οι ιδιωτικές  εταιρείες  που για χάρη των τραπεζών  λειτούργησαν  ως «εκτελεστές συμβολαίων», είναι εκείνες  που  έχοντας  πρόσβαση σε απόρρητα  προσωπικά δεδομένα  τα οποία διέθεταν οι τράπεζες , έπαιρναν  δεκάδες φορές την ημέρα  τηλέφωνο τους  «κακοπληρωτές»  και ασχέτως αν είχαν  να κάνουν  με ανθρώπους που  βρίσκονταν  σε απελπιστική κατάσταση  όχι απο τις επιλογές τους αλλά απο τραγικές  συγκυρίες (θάνατοι, ασθένειες, απολύσεις κλπ), χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο ,ακόμα και  τα  προσωπικά τους δεδομένα,  για να τους εκβιάσουν , να τους απειλήσουν , να τους  προσβάλλουν και τελικά να τους φέρουν  βίαια, είτε στην αποπληρωμή , είτε στην απόγνωση και στον θάνατο.
«Λαμπρό το παράδειγμα των τραπεζών»   και γι΄αυτό ο κ. Βενιζέλος  θα  το ακολουθήσει εφαρμόζοντας  προφανώς τίς ίδιες τακτικές εξόντωσης.
Η διαφορά είναι πως  για να χρυσώσει το χάπι και να ανατροφοδοτήσει  το γνωστό απο παλιά  βρώμικο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού, μίλησε για  κάποιες χιλιάδες  μεγαλοοφειλετών .
Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός  ακούει να του  πετούν κατάμουτρα τα χειρότερα ψέματα  πασαλειμένα με  ένα λεπτό βερνίκι αλήθειας.
Για να διαφημίσουν λοιπόν  την  απ΄ευθείας ανάθεση  αυτής της φοροεισπρακτικής  εργολαβίας, προέβαλλαν  μια αλήθεια, ότι  δηλαδή ελάχιστοι  χρωστούν τα περισσότερα στην εφορία και αμέσως μετά ένα τεράστιο ψέμα ,ότι δήθεν αυτοί θα είναι που θα μπουν πρώτοι στο «στόχαστρο».Προσδοκώντας ίσως,  πως ο κακομοίρης έλληνας πολίτης που χρωστά  200- 300 ευρώ στην εφορία, ή  ο απολυμένος  που δεν έχει να πληρώσει τα 10 – 20 χιλιάρικα  του φόρου κληρονομιάς  απο το σπιτάκι που του άφησε πεθαίνοντας ο γονιός του , θα πεί «δόξα τω Θεώ επιτέλους θα κυνηγήσουν αυτούς που πρέπει και όχι  τους φουκαράδες».

Δυστυχώς η πραγματικότητα κρύβει  δύο  φρικτές αλήθειες:

1) Οι μεγαλοκαρχαρίες   για τους οποίους δήθεν  γίνεται όλος αυτός ο «ντόρος»,  έχουν απο νωρίς  σχεδιάσει την  «έξοδο κινδύνου» και έχουν  καλύψει επαρκώς τα νώτα τους , είτε με εικονικές πτωχεύσεις , είτε  βγάζοντας τον πλούτο τους στο εξωτερικό, είτε  με χίλιους άλλους  δόλιους και σκοτεινούς τρόπους  τους οποίους  γνωρίζουν  πολυ καλά οι  οικονομικοί τους σύμβουλοί  που  αύριο  θα γίνουν δήθεν οι διώκτες τους.Συνεπώς  αύριο  ο στόχος δεν θα είναι αυτοί  που χρωστούν  το 90%  αλλά εμείς  που  διαμορφώνουμε  μόλις  το 10%  των 41 δις  απλήρωτων χρεων  προς την εφορία. Και για  να μην μας πουν ότι  όλα αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις θα αναφέρουμε ένα μόνο παράδειγμα μεγαλοοφειλέτη  που όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα  στο ελληνικό κράτος αλλά που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια  ακόμα  και δικαστικές αποφάσεις  εναντίον του.Μιλάμε για την γερμανική Χόχτιφ  αυτήν δηλαδή που  «νοίκιασε»  με τις γνωστές διαδικασίες  την διαχείριση του  αεροδρομίου  Ελ. Βενιζέλος  και η οποία  χρωστά  κατι  δισεκατομμυριάκια  στο Ελληνικό κράτος.Αυτήν την  εταιρεία ποιός λογιστάκος   ιδιωτικής εταιρείας  θα τολμήσει να την ενοχλήσει;
2)Το σημαντικώτερο και αυτό που δυστυχώς έχει «ξεφύγει» απο τους περισσότερους   πολιτικούς σχολιαστές , είναι η παράδοση  της διαχείρισης  χιλιάδων προσωπικών μας δεδομένων, τα οποία  «φυλάσσονται»  στα αρχεία   αφ΄ενός του συστήματος  TAXIS  και αφ΄ετέρου  στις βάσεις δεδομένων των τραπεζών , στα χερια  κάποιων ιδιωτών  (ντόπιων ή ξένων ) οι οποίοι θα τα διαχειριστούν  όπως θέλουν  αρκεί να φέρουν  λεφτά στα ταμεία  του κράτους και φυσικά στα δικά τους  πορτοφόλια.
Όταν με το κακό, διεκπεραιώσουν αυτήν την βρώμικη δουλειά,  θα τους έχει μείνει ασφαλώς μια πολύτιμη προίκα  γεμάτη με στοιχεία  για τον κάθε Έλληνα πολίτη  την οποία  ασφαλώς θα χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν ακόμα περισσότερα λεφτά.

Όμως , όσο και αν  σας φαίνεται περίεργο, αυτό είναι το λιγότερο.

Το χειρότερο είναι ότι με την απόφαση  αυτη του κ. Βενιζέλου  «ξεκλειδώθηκε» επι της ουσίας η «πίσω πόρτα» της ασφάλειας  των προσωπικών μας δεδομένων ,από την  οποία θα μπαινοβγαίνουν όποτε  θέλουν  περίεργοι  ιδιώτες  και κάθε είδους  μυστικές ή φανερές εταιρείες.

Αν λοιπόν τώρα  με υπουργική απόφαση  εκχωρούνται  κάποια προσωπικά μας δεδομένα  σε  ιδιωτικές  εταιρείες, με ότι κι αν σημαίνει αυτό, φαντασθείτε τι  νεοταξικό «πανηγύρι»  θα γίνει μεθαύριο,  που θα υλοποιηθεί  πλήρως και με  ολοκληρωτικό τρόπο ,μέσω της Κάρτας του Πολίτη , η  «ηλεκτρονική διακυβέρνηση».

Τότε δηλαδή  που  δεν θα  υπάρχει τίποτα κρυφό απο το μάτι του «Μεγάλου Αδελφού».
Τότε  που για τον κάθε ένα μας  θα υπάρχει ένας γιγάντιος  ηλεκτρονικός φάκελος στον οποίο  θα είναι  καταχωρημένα τα πάντα και στον οποίο   θα κυριαρχεί το πλήρες προφίλ μας , που   θα διαμορφώνεται διαρκώς απο την επεξεργασία  της  συνεχούς ροής εκατοντάδων χιλιάδων προσωπικών  δεδομένων .

Δεν είναι  τυχαίο λοιπόν  ότι  λίγες ημέρες πρίν το Συμβούλιο Της Επικρατείας  αποφάνθηκε ότι   τυχόν   αντιρρήσεις θρησκευτικής συνείδησης  δεν δικαιολογούν την μη συμμόρφωση  με τους  νόμους κράτους  και δεν στοιχειοθετούν  νομική  βάση σε  προσφυγή  παρά μόνο σε νόμους ή διατάξεις  που αναφέρονται αυστηρά στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων.

Η αράχνη της  Νέας Εποχής είναι  φανερό  ότι  πλέκει  τα δίχτυα της  και τυλίγει με  κάθε τρόπο και μέσο  την Ελάδα και τους Έλληνες.
Ωστόσο  έχουν λογαριάσει χωρίς τον  «Ξενοδόχο»  που για μάς τους  Έλληνες δεν είναι ούτε  ο Παπανδρέου , ούτε η Τρόϊκα , ούτε  το ΔΝΤ , αλλά ο  Ιησούς Χριστός.

Και όπως  λέει  ο  λαός : «Βιάστηκαν   να πουλήσουν  το τομάρι  πρίν ακόμα πεθάνει το ζώο».
Μόνο  που  εμείς δεν είμαστε ζώα , αλλά ανθρώπινα  πρόσωπα  πλασμένα κατ΄εικόνα του Θεού  και με «προίκα» το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας  που καμία ιδωτική  ή δημόσια «εταιρεία» δεν μπορεί να μας το πάρει με το ζόρι και θα αγωνιζόμαστε   για αυτήν  ώστε να μην πεθάνουμε  πνευματικά.
Παραθέτουμε την είδηση  πιο κάτω όπως την διαβάσαμε στον «Αγγελιαφόρο»

Ιδιώτες για εισπράξεις και ελέγχους!

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ
Ιδιώτες προσλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να κυνηγήσουν τους μεγάλους χρεοφειλέτες του Δημοσίου, ενώ παράλληλα από ιδιωτικά ελεγκτικά και λογιστικά γραφεία θα πραγματοποιείται ο φορολογικός έλεγχος επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.
Στις τολμηρές αυτές αποφάσεις κατέληξε χτες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και …
Διαβάστε περισσότερα »
Αναρτήθηκε από ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ στις 3:11 μ.μ. 0 σχόλια
Ετικέτες ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗ – ΙΔΙΩΤΕΣ – ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Περι Δικαιωματων και Συνταγματων

«Ο οπαδός ορισμένου θρησκεύματος δεν έχει τη δυνατότητα «επικαλούμενος της θρησκευτικές του πεποιθήσεις να αρνηθεί την εκπλήρωση των φορολογικών του υποχρεώσεων προς το κράτος» ούτε και να αρνηθεί «την συμμόρφωσή του προς τους νόμους γενικής εφαρμογής, ειδικά δε με εκείνους που δεν αφορούν θέματα σχετικά με την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων».
Αυτό αναφέρει σε απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την οποία απορρίπτει προσφυγή που είχε καταθέσει αντιρρησίας συνείδησης ζητώντας να εξαιρεθεί από το σύστημα ΤΑΧΙS και να μην φορολογείται μέσω του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).
Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή κρίνοντας ότι…Διαβάστε περισσότερα »
Αναρτήθηκε από ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ στις 12:42 π.μ. 0 σχόλια
Ετικέτες Σ.Τ.Ε – ΑΠΟΦΑΣΗ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ – ΝΟΜΟΙ – ΑΦΜ
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Μια απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας (Σ.Τ.Ε) που υπονομεύει τις μελλοντικές νομικές κινήσεις των Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης

Το  Συμβούλιο Της Επικρατείας  εξέτασε την προσφυγή   κάποιου  συμπολίτη μας,  ο οποίος  για λόγους  Ορθόδοξης συνείδησης  κατήγγειλε την αριθμοποίηση  του ανθρωπίνου προσώπου  ως πράξη ασυμβίβαστη  με την  Ορθοδοξία  και  για αυτό  ζητούσε μέσω αυτής,  να  φορολογείται με βάση την  προσωπική του  ταυτοποίηση  και όχι μέσω του  ΑΦΜ (Αριθμού  Φορολογικού Μητρώου) και της διαχείρισης  των  φορολογικών του δεδομένων απο  το  γνωστό ηλεκτρονικό σύστημα  TAXIS.
Δεν γνωριζουμε   το ακριβές περιεχόμενο  της προσφυγής  του συμπολίτη μας (τον όποιο δεν γνωρίζουμε)  ως εκ τούτου  δεν είμαστε  σε θέση  να την  σχολιάσουμε.
Ωστόσο  έχουμε κάθε δικαίωμα  να σχολιάσουμε  την σχετική  απόφαση  του  Σ.Τ.Ε  όπως την διαβάσαμε στον τύπο  και η οποία μεταξύ των  άλλων  τονίζει ότι:

«….Ο οπαδός ορισμένου θρησκεύματος δεν έχει τη δυνατότητα «επικαλούμενος της θρησκευτικές του πεποιθήσεις να αρνηθεί την εκπλήρωση των φορολογικών του υποχρεώσεων προς το κράτος» ούτε και να αρνηθεί «την συμμόρφωσή του προς τους νόμους γενικής εφαρμογής, ειδικά δε με εκείνους που δεν αφορούν θέματα σχετικά με την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων»…»

Είναι  λοιπόν προφανές ότι  όποιος  στο μέλλον   δηλώσει  «Αντιρρησίας Ορθόδοξης συνείδησης»  και εξ  αυτού αρνηθεί να  υπακούσει σε νόμο, που  κατά την  Ορθόδοξη επιχειρηματολογία του  θίγει την  «θρησκευτική  του συνείδηση», θα  βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιον  δικαστή που  θα του  επιδεικνύει  την  παραπάνω απόφαση  λίγο πρίν τον καταδικάσει.
Αυτή λοιπόν η  απόφαση του  ΣΤΕ , δεν περιορίζεται  μόνο στο  θέμα του ΑΦΜ  ,όπως  προεβλήθη απο τα δημοσιογραφικά portals , αλλά  παράγει  ένα σοβαρώτατο  «δικαστικό προηγούμενο» , περιορίζοντας δραστικά  το πεδίο  των  μελλοντικών  προσφυγών   απο όποιον  Ορθόδοξο κρίνει  πως θίγεται η θρησκευτική του  συνείδηση  απο κάποιον νόμο του κράτους.
Με απλά λόγια, αύριο  που  η κυβέρνηση  θα επιβάλλει  την Κάρτα του Πολίτη , δεν θα αναγνωρίζεται   ως  νομικά βάσιμη  η  όποια  προσφυγή μας σε δικαστήρια  αφού  στον   σχετικό νόμο  δεν  θα  υπάρχει κάποιο άρθρο  που θα αναφέρεται π.χ στην άσκηση   των θρησκευτικών  μας  δικαιωμάτων.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό  και  ίσως  θα πρέπει να  εγείρουμε  τις ενστάσεις μας ως προς την διατύπωση  συγκεκριμένων σημείων  της προαναφερθείσης  απόφασης,  μιας και  δεν αφορούν μόνο στην αποκοπή   των  αντιρρήσεων θρησκευτικής  συνείδησης απο  το  ισχύον φορολογικό σύστημα , αλλά και απο  «…νόμους γενικής εφαρμογής, ειδικά δε με εκείνους που δεν αφορούν θέματα σχετικά με την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων  …».
Είναι πάντως λυπηρή αυτή η «ειδική δικαστική μεταχείριση» των  Ορθοδόξων αντιρρησιών  σε σχέση με άλλους  «αντιρρησίες»  των οποίων  οι  αιτιάσεις   όσο και να  φαίνονταν παράλογες  έτυχαν  τελικά της  «κατανόησης» των δικαστηρίων.

Εμείς  ως  ΠΡ.Α.Ο.Σ δεν πρόκειται   να  «καταθέσουμε τα όπλα» και  θα πολεμήσουμε (όσο  ακόμα μας το επιτρέπουν)  εναντίον όλων αυτών  των νόμων και των διατάξεων  που  προσβάλλουν   παντοιοτρόπως  την  θρησκευτική μας συνείδηση  και  την ελευθερία .

Παραθετουμε πιο κάτω την είδηση  όπως την διαβάσαμε  στο  «Πρώτο Θέμα»
και το
«Ρομφαία»
Απόφαση ΣτΕ
«Δεν προσβάλλει την θρησκευτική ελευθερία ο ΑΦΜ»

Ο οπαδός ορισμένου θρησκεύματος δεν έχει τη δυνατότητα «επικαλούμενος της …
-9960961

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

ISKRA: ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Οι μάσκες έχουν πέσει, σχεδόν, και στους πλέον δύσπιστους, πλην Λακεδαιμονίων …!
Οι μύθοι, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες γύρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν καταρρεύσει!
Η Ε.Ε. επιβεβαιώνεται πλέον ως οδοστρωτήρας εθνών και λαών, πρώτα απ’ όλα των εργατικών τάξεων και της ευρωπεριφέρειας και όχι μόνο!
Ειδικότερα, η Ευρωζώνη αναδεικνύεται έμπρακτα ως μια Γερμανική νομισματική φυλακή εξουθένωσης των περιφερειακών οικονομιών, που φτάνει τα όρια της παραγωγικής ερήμωσής τους και της εργασιακής εξαθλίωσης!
Το γεγονός, για παράδειγμα, ότι μια χώρα σαν την Ελλάδα, σε μακροχρόνια και βαθιά ύφεση, υφίσταται ερήμην της, για να εξυπηρετηθούν Γερμανικές «αντιπληθωριστικές» προτεραιότητες, αύξηση των επιτοκίων, όπως έκανε αυτές τις μέρες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, συνιστά πράξη οικονομικής εκτέλεσής της!
Το ενιαίο νόμισμα, αποτελεί δολοφονικό όπλο στα χέρια, πρώτα και κύρια, του Γερμανικού ιμπεριαλισμού για την δορυφοροποίηση και ερήμωση των υπολοίπων xωρών και ιδιαίτερα των ασθενέστερων!
Ακόμα χειρότερα, η Ε.Ε. αποδεικνύεται ως ο κατάλληλος υπερεθνικός οργανισμός των πιο ισχυρών μερίδων του πολυεθνικού και των εθνικών κεφαλαίων για την παράκαμψη και διάλυση ακόμα και αυτής της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την επιβολή ενός νέου τύπου πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου και των κεφαλαιακών ελίτ!
Ουδέποτε η δημοκρατία είχε καταστεί κουρελόχαρτο και κενό γράμμα όσο στις σημερινές περιστάσεις και μάλιστα με τόσο «κομψό» και χωρίς αντιστάσεις τρόπο, στο όνομα ενός ευρωπαϊκού οράματος το οποίο για τις εργαζόμενες τάξεις έχει μετατραπεί σε εφιάλτη!
Επιπροσθέτως, σήμερα προβάλλει εναργέστερα ότι αυτό το υπερεθνικό μόρφωμα, που αποκαλείται Ε.Ε., υπακούει μόνο σε ένα «σύνταγμα», τη στυγνή δικτατορία των κεφαλαιαγορών και η υπερεθνική ευρωπαϊκή πολιτική ελίτ δεν είναι τίποτα άλλον παρά μια υποταγμένη υπαλληλία αυτής της «δικατορίας»! Ένα πολιτικό προσωπικό υποταγμένο στην απληστία και την κερδοσκοπία των αγορών!………
Διαβάστε περισσότερα http://news.kozaninet.gr/?p=21199#ixzz1RrDiuUsC
-9960961
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

Στην Ελβετια «εκοψαν» τα τζαμια, στην Ελλαδα δινουν 15 εκατ. για τζαμι!

http://ellinonea.blogspot.com/2011/07/15-16.html
greeknation.blogspot.
defencenet
Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Παπανδρέου σε καιρούς που οι χριστιανοί κάτοικοι κυριολεκτικά «δεν έχουν μαντίλι για να κλάψουν», δίνει 15 εκατ. ευρώ και 16 στρέμματα του Πολεμικού Ναυτικού που αγωνίστηκε για να ελευθερώσει τη χώρα από τον μουσουλμανικό ζυγό προκειμένου να ανεγερθεί άμεσα μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας. Την ώρα, η Ελβετία, η οποία ουδόλως απειλείται από πληθυσμιακή αλλοίωση λόγω της μαζικής λαθρομετανάστευσης, έκλεισε οριστικά τη πόρτα ακόμα και στις πιέσεις πανίσχυρων οικονομικά χωρών όπως η Σαουδική Αραβία και απέρριψε οριστικά την ανέγερση τζαμιών.
Έτσι με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκου Σηφουνάκη, οροθετήθηκε και χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «χώρος συνάθροισης κοινού» ή έκταση όπου πρόκειται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του πρώτου μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα.
Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού με ημερομηνία 5/5/2011, καθορίζεται η έκταση 16 στρεμμάτων στην βάση του Πολεμικού Ναυτικού στον Βοτανικό, όπου πρόκειται να ανεγερθούν το μουσουλμανικό τέμενος, η βιβλιοθήκη, οι χώροι υγιεινής τα γραφεία κ.ά.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου τεμένους, υφιστάμενα υπόστεγα του πρώην ναυτικού οχυρού θα διαμορφωθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν για τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η προσωρινή χρήση των πρώην εγκαταστάσεων ήταν πρόταση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος έχει και τον συντονισμό για την υλοποίηση του έργου.
Η συγκεκριμένη έκταση μέχρι πρότινος ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό και με απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παραχωρήθηκε ήδη στην κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), περιουσιακά στοιχεία της οποίας θα είναι το τέμενος και οι λοιπές βοηθητικές εγκαταστάσεις. Θα ανεγερθούν με αποκλειστικές δαπάνες του Ελληνικού Δημοσίου και σύμφωνα με τον αρχικό υπολογισμό θα δαπανηθούν 15 εκατ. ευρώ!
Την ίδια στιγμή στην Ελβετία ως «απαράδεκτες» χαρακτήρισε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τις προσφυγές μουσουλμανικών οργανώσεων, που υποστήριζαν ότι, η απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων στην Ελβετία, είναι αντίθετη με την Σύμβαση προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το Δικαστήριο απέρριψε και κήρυξε απαράδεκτες τις προσφυγές των μουσουλμανικών οργανώσεων, με το αιτιολογικό ότι τα μέλη τους δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υπήρξαν, άμεσα ή έμμεσα «θύματα» της σχετικής απόφασης των Ελβετικών αρχών καθώς και ότι, η απαγόρευση για ανέγερση μιναρέδων, δεν συνιστά παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας και των διακρίσεων εξαιτίας της θρησκείας. Παρέλαβαν Ελλάδα με πλήρη εθνική κυριαρχία και θα παραδώσουν ένα πολυεθνικό μόρφωμα, τουλάχιστον στην Αθήνα…

-9960961
17:55 11/4/2011 – Πηγή: Ksipnistere
1-1Σημαντική λεπτομέρεια: Όταν το ΔΝΤ πήγε στην Αργεντινή, ψηφίστηκε αμέσως ο ίδιος νόμος!
Με το γνωστό αναμάσημα περί της »ψήφου εμπιστοσύνης» από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους, όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και….
την κατοχή της από το ΔΝΤ!!!.
Αν διαφωνούμε, θα πρέπει…
να σπεύσουμε από τώρα να το δηλώσουμε. Οι δικτάτορες που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού λαού, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο δήμευσης της ελευθερίας μας που αποφάσισαν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό το υπέρτατο και θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας! Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η δήλωση άρνησης είναι μια »αστεία» διαδικασία η οποία ελάχιστη ισχύ θα έχει σε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, όπου κανείς δεν θα την υπολογίζει.
Το ερώτημα είναι ποιός νομιμοποίησε αυτούς τους Εφιάλτες της ζωής και της πολιτικής να μας αναγκάσουν να συναινέσουμε σε «αυτόματη» θετική χρήση του σωματός μας ,δίχως την έγκρισή μας?
Το σώμα μας το ορίζουμε και το διαθέτουμε μόνοι μας .Ειναι η ύψιστη ιδιοκτησία μας, η οποία προστατεύεται και από τους νόμους του κράτους. Συνεπώς,η δωρεά οργανων – που ειναι θέμα σωματικής αυτοδιάθεσης, δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική.
Οι διάφορες ηθικοπλαστικές αηδίες που θα αρχίσουν να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μας δημιουργήσουν ενοχές του τύπου »μαζί τα φάγαμε και τώρα κοπρίτες δεν δίνετε τα όργανά σας στο κοινωνικό σύνολο» οι οποίες θα προέρχονται από τα ίδια κερδοσκοπικά κέντρα που φρόντισαν να μας διαλύσουν ως κράτος και ως κοινωνία, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν στο παραμικρό γιατί ο μοναδικός τους στόχος είναι η κάμψη της αντίστασής μας και η ολοκληρωτική παράδοση άνευ όρων.
H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), εκπροσωπώντας 20 και πλέον συλλόγους δωρητών οργάνων σε όλη τη χώρα και ως εκ τούτου χιλιάδες δωρητές οργάνων, δημοσιοποίησε άμεσα την εντονότατη αντίθεσή της για το επικείμενο νομοσχέδιο της υποχρεωτικής δωρεάς οργάνων που πρόσφατα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εκτιμώντας ότι »ο πρωτοφανής και αδιανόητος καταναγκασμός, προσκρούει στις αρχές της δεοντολογίας, αφαιρώντας κάθε κατοχυρωμένη έκφραση της ελευθερίας της βούλησης και του αυτεξούσιου του σώματος». Όταν λοιπόν, οι ίδιοι οι εθελοντές ιστών και οργάνων, αυτοί οι τόσο ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι εκλιπαρούν την πολιτεία να σταματήσει αυτό το απάνθρωπο νομοσχέδιο που θα χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για ανταλλακτικά και θα θέτει σε ενδεχόμενο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πολλών συνανθρώπων μας, ο μέσος Έλληνας τι περισσότερο μπορεί να προσθέσει?
Ζούμε εφιαλτικές στιγμές και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν κάθε μέρα που ξημερώνει.
-9960961

Η Παγιδα της Δωρεας οργανων

Κάνουν ολική νάρκωση πριν τεμαχίσουν τον δότη γιατί φοβούνται μήπως ξυπνήση!!!

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Κανείς δέν μπορεί να ειπεί μετά βεβαιότητος πότε είναι νεκρός κλινικά ο άνθρωπος, καί πότε ο δότης είναι αληθινό καί άψυχο πτώμα…
» Για τους ανθρώπους μεγάλη δόξα στη ζωή είναι η γνώση, αλλά και κακό για όσους την χρησιμοποιούν άσχημα (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος) «
Ήταν καλοκαίρι του 1998 (πριν από οκτώ χρόνια δηλαδή), όταν αποφάσισα να γίνω δωρητής ιστών και οργάνων, με σκοπό να βοηθήσω ορισμένους συνανθρώπους μου μετά το θάνατό μου, από τη στιγμή που θα είχαν ανάγκη κάποιο από τα (άχρηστα πλέον για εμένα) όργανά μου.
Έτσι και έγινε και για αρκετό καιρό, παρέμενα ήσυχος (όσο όμως και αδιάφορος για να ερευνήσω πιο προσεκτικά το θέμα), πως έκανα το καθήκον μου σαν άνθρωπος όπως θα το ήθελε ο Θεός .
Εκείνος όμως που ορίζει αλλά και διαχωρίζει ποιο πραγματικά είναι το καλό, δεν με άφησε για πολύ καιρό στην ηρεμία της πλάνης μου, παρέχοντάς μου τα ερεθίσματα εκείνα έτσι ώστε να αρχίζω να προβληματίζομαι .
Στην αρχή, εντύπωση μου προκάλεσαν κάποιες συζητήσεις που είχα με δύο φιλικά μου πρόσωπα (γιατροί και οι δύο αλλά με διαφορετική ειδικότητα ο καθένας), σχετικά με ορισμένα «ύποπτα περιστατικά» που συνέβησαν στην Ελλάδα και σε άτομα που ήταν δωρητές ιστών και οργάνων, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους σε διάφορα νοσοκομεία! Μου ανέφεραν ενδεικτικά κάποιες «λανθασμένες» κινήσεις ορισμένων (οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται γιατροί αλλά στην ουσία μόνο το συμφέρον της υγείας των δωρητών ιστών και οργάνων δεν υπηρετούν), που στάθηκαν αρκετές για να μετατρέψουν κάποιους ανύποπτους ασθενείς-δωρητές (των οποίων η κατάσταση της υγείας εξελισσόταν απόλυτα ομαλά) σε «αποθήκες ανταλλακτικών»!
Αφού τα κράτησα όλα αυτά σε κάποια άκρη του μυαλού μου, ύστερα από ένα μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να διαφαίνεται ο δρόμος, που έμελλε να με οδηγήσει στην πηγή της αλήθειας .
Πιο συγκεκριμένα , καθώς ξεφύλλιζα μία εφημερίδα συνάντησα ένα άρθρο κάποιου Μητροπολίτη, το οποίο είχε ως θέμα τη δωρεά ιστών και οργάνων. Εκεί ο Σεβασμιότατος ανέφερε χαρακτηριστικά , πως «η πολυδιαφημισμένη αυτή πράξη είναι στην ουσία ένας φόνος, αφού για να είναι χρήσιμα τα όργανα που θα αφαιρεθούν πρέπει ο δότης να είναι ζωντανός!!! Ο άνθρωπος όμως σαν δισυπόστατο ον που είναι, αποτελείται από σώμα και ψυχή και κατά συνέπεια δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ποιες μυστικές ενέργειες μπορεί να πραγματοποιεί με την αθάνατη ψυχή του (αν και κλινικά ή εγκεφαλικά «νεκρός»), εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν δηλαδή έχει στραφεί προς τον Θεό για να ζητήσει συγχώρηση για τις αμαρτίες του, κατανοώντας τη ματαιότητα αυτού του κόσμου (πράγμα πολύ πιθανό αν αναλογιστούμε την τραγική σωματική του κατάσταση, την οποία ψυχικά αντιλαμβάνεται και βιώνει), αν εμείς διακόπτουμε βίαια κάτι τέτοιο, κάτι που για εκείνον αποτελεί την τελευταία προσπάθεια αποκατάστασης της Σχέσης του με τον Θεό, όπως επίσης και αν αιτείται μία ακόμα ευκαιρία Σωτηρίας, για να αξιωθεί να μετανοήσει πραγματικά όπως ο Κύριος ορίζει και προτρέπει, για να συγχωρήσει, να εξομολογηθεί, να μεταλάβει, να κάνει δηλαδή τις Πράξεις εκείνες οι οποίες είναι ικανές να τον οδηγήσουν στη Βασιλεία του Δημιουργού του. Ας σκεφτούμε πως αυτά τα αιτήματα δικαιούται να τα ζητήσει, αφού είναι ακόμα ζωντανός!».
Έπειτα από όλα αυτά, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο πιθανό είναι να εισακούσει ο Θεός τα αιτήματα ενός τέτοιου ανθρώπου και να του επιτρέψει να επανακτήσει την υγεία του, έτσι ώστε να μπορέσει αυτοθελήτως να προετοιμαστεί κατάλληλα για το «Μεγάλο Ταξίδι».
Αξίζει επίσης να τονιστεί πως αυτή είναι μία μόνο από τις αιτίες, που ο Θεός μπορεί να καταστήσει υγιή και πάλι κάποιον που θεωρείται κλινικά ή εγκεφαλικά «νεκρός», αφού δεν είναι δυνατό να εξερευνήσουμε την Πνευματικότητα του Κυρίου, η Οποία παραμένει ακατανόητη αλλά και ασύλληπτη.
Έχοντας λάβει υπόψη μου όλα εκείνα που διάβασα στο συγκεκριμένο άρθρο, έκρινα πως θα ήταν αναγκαίο να ακούσω και την άποψη της ιατρικής και για το λόγο αυτό επισκέφθηκα ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας , το νοσοκομείο στο οποίο είχα γίνει δωρητής ιστών και οργάνων.
Εισερχόμενος εκεί κατευθύνθηκα προς την αρμόδια Υπηρεσία (Εξωνεφρικής Κάθαρσης και Μεταμοσχεύσεων), ζητώντας κάποιον υπεύθυνο για να συζητήσω λίγο μαζί του. Χωρίς να το επιδιώξω με παρέπεμψαν στον Διευθυντή της Υπηρεσίας, ο οποίος έδειξε πρόθυμος να με ακούσει.
Ξεκινώντας τη συζήτηση τον ρώτησα εάν ο δότης είναι ζωντανός κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης των οργάνων του, καθώς και με ποιο τρόπο γίνεται η όλη διαδικασία .
Η απάντησή του ήταν απόλυτα διαφωτιστική: «Για να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα όργανα ενός δότη, πρέπει οπωσδήποτε να του τα αφαιρέσουμε ενώ αυτός είναι ακόμα ζωντανός!!! Και για να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως δεν πρόκειται να ξυπνήσει, ο αναισθησιολόγος τον υποβάλλει σε ολική νάρκωση(!), με σκοπό να διασφαλιστεί έτσι η ομαλή εξέλιξη της επέμβασης»!!!
Προσπαθώντας να συγκρατήσω τον εαυτό μου και εκτιμώντας παράλληλα την ειλικρίνειά του, τον ρώτησα όσο πιο ήπια μπορούσα αν κατά την άποψη της επιστήμης, υπάρχουν πραγματικά πιθανότητες να ξυπνήσει ένας τέτοιος ασθενής, αφού με τη μεγάλη πρόοδο που παρουσιάζει η ιατρική, ανθρώπους που σήμερα τους θεωρεί κλινικά ή εγκεφαλικά «νεκρούς», σε λίγα χρόνια μπορεί να τους δίνει ελπίδες επαναφοράς.
Και αυτή του η απάντηση όμως ήταν το ίδιο ειλικρινής αλλά και το ίδιο εξοργιστική με την προηγούμενη: «Για να τον υποβάλλουμε σε ολική νάρκωση ασφαλώς και υπάρχουν πιθανότητες να ξυπνήσει!!! Και όπως σωστά παρατήρησες, η ιατρική καθώς και γενικότερα η επιστήμη, λόγω της εξέλιξης είναι συχνά υποχρεωμένη να αναθεωρεί τις απόψεις της».
«Άρα πρόκειται για φόνο!» συμπέρανα και χωρίς να συνεχίσω άλλο τη συζήτηση, ζήτησα τη διαγραφή μου από τους καταλόγους των δωρητών ιστών και οργάνων του νοσοκομείου, για να πάρω τη διαβεβαίωση πως ύστερα από κάποιες ημέρες, θα λάμβανα το χαρτί της διαγραφής στο σπίτι μου (όπως και έγινε).
Το μέγεθος της αμαρτίας αυτής όμως, είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν περιορίζεται μόνο στο φόνο της ιατρικής, αλλά προεκτείνεται και στον ίδιο το δότη με τη μορφή της αυτοκτονίας, αφού ο καθένας που αποφασίζει να δώσει τη συγκατάθεσή του για κάτι τέτοιο, στην πραγματικότητα εξουσιοδοτεί με τον πιο επίσημο τρόπο κάποιους που θέλουν να λέγονται γιατροί, κάποιους που γνωρίζουν ότι έχει πιθανότητες να ξυπνήσει και για το λόγο αυτό λαμβάνουν τα μέτρα τους για να μην ξυπνήσει, όχι να τον γιατρέψουν, αλλά να τον τεμαχίσουν ζωντανό! Και όπως μας προειδοποιούν οι Άγιοι με τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος, εκείνον που αυτοκτονεί δεν επιτρέπεται να τον κηδεύει η Εκκλησία, διότι ο Θεός τον κατατάσσει χωρίς Κρίση στους κολασμένους, σε εκείνους δηλαδή που θα οδηγηθούν οριστικά στην κόλαση κατά την Ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου μας.
Ας σταματήσουν λοιπόν τα παιχνίδια με τις ανθρώπινες ζωές κάποιοι «επιστήμονες», διότι είτε βρίσκονται στον κλάδο της Γενετικής (όπου και εκεί τα ίδια κάνουν με τα έμβρυα , τα οποία δεν τα θεωρούν ανθρώπους!), είτε βρίσκονται στις Μεταμοσχεύσεις, το ψέμα που χρησιμοποιούν ως άλλοθι είναι το ίδιο:
«Όλα γίνονται για το καλό των ανθρώπων»!
Και ας φροντίσουμε να ενημερωνόμαστε περισσότερο και εμείς, προτού λάβουμε κάποια τόσο επικίνδυνη απόφαση, αλλά και να ενημερώνουμε παράλληλα και όσους δεν γνωρίζουν, διότι η αδιαφορία για ορθή και αντικειμενική ενημέρωση σε τόσο σοβαρά θέματα (θέματα κυριολεκτικά ζωής και θανάτου), μπορεί να αποδειχθεί η αιώνια Καταδίκη μας .
Τέλος, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ ως κατηχητής, σε μία ακόμη λανθασμένη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία αποφάσισε να γίνουν τα μέλη της (τα οποία σέβομαι και τιμώ απόλυτα ως Ιερείς) δωρητές οργάνων!
Από το 1998, χρονιά κατά την οποία ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Ιεράς Συνόδου, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κύριος Χριστόδουλος , η Ιερά Σύνοδος έχει λάβει (εκτός από την συγκεκριμένη) και άλλες τραγικές αποφάσεις, παντελώς αντίθετες με τους Αγίους και Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας, όπως για παράδειγμα: α) Να υποδεχθεί τον Πάπα ως αρχηγό Εκκλησίας (!), από τη στιγμή που όλοι οι Άγιοι της Πίστεώς μας αποκαλούν τον Πάπα αρχιαιρεσιάρχη (αφού από αυτόν προήλθε το Σχίσμα της Εκκλησίας, αλλά και οι μεγαλύτερες αιρέσεις που υπάρχουν σήμερα στον πλανήτη) και μας προτρέπουν να τον αποφεύγουμε (για το ρόλο που διαδραματίζει με το αξίωμά του τόσους αιώνες μέσα στο Χριστιανισμό, αλλά και για τα δεινά που του προκάλεσε και συνεχίζει να του προκαλεί, παραμένοντας αμετακίνητος στις αιρετικές απόψεις του και διατηρώντας έτσι διασπασμένο το Ποίμνιο του Χριστού), όπως κάποιος αποφεύγει το φίδι. β) Να καταργήσει τους Ιερούς Εξορκισμούς(!), που οι ίδιοι οι Άγιοι έχουν γράψει και παραδώσει στην Εκκλησία, με σκοπό την καταπολέμηση των δαιμονικών πνευμάτων, τα οποία κατακυριεύουν ορισμένους συνανθρώπους μας. γ) Να αποφεύγει τόσον καιρό να καταδικάσει τις πράξεις ορισμένων Ιερέων, όπως επίσης και να επιβάλλει σε εκείνους τις ποινές που προβλέπουν οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας (ενώ είχε τα στοιχεία για κάτι τέτοιο), με αποτέλεσμα να σκανδαλιστούν εκατομμύρια πιστών, από τη στιγμή που οι εχθροί (και μη) του Χριστού, έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα σκάνδαλα .
Βέβαια, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο μεγαλύτερος Προφήτης της Ορθοδοξίας, είχε επισημάνει στα Κηρύγματά του πως θα υπάρξουν σοβαρά παραπτώματα από Ιερείς στο μέλλον. Για τον λόγο αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την Προτροπή της Αγίας Γραφής, που μας διδάσκει «να πειθαρχούμε στον Θεό, περισσότερο από ό,τι πειθαρχούμε στους ανθρώπους».
Δόξα τω Θεώ που υπάρχουν ακόμη αρκετοί άξιοι Ιερείς στην πατρίδα μας, τους οποίους μπορεί να εμπιστευτεί ο πιστός λαός του Θεού, αφού ακολουθώντας την Αγία Γραφή και γενικότερα τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας, είναι σε θέση να καθοδηγήσουν με υπευθυνότητα και ασφάλεια το πλήρωμά Της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ