Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΡΟΣ Β' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε..)

ΜΕΡΟΣ Β' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε..)

ΜΕΡΟΣ Β' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα μιας πρόσφατης ταινίας (2011) με τίτλο: "I am number FOUR" (Είμαι ο αριθμός ..Τέσσερα!!!)
Ο καλός "εξωγήινος", ο οποίος με τις υπερφυσικές του δυνάμεις, προστατεύει τον πλανήτη Γη, από τους κακούς "εξωγήινους"!!!
Ποιας είναι όμως (στην πραγματικότητα) ο .."ΑΡΙΘΜΟΣ 4";;;
Ενδιαφέρον έχει, ότι ο ..ήρωας της ταινίας χρησιμοποιεί ..ψεύτικες ταυτότητες (ψεύτικα ονόματα) για να μην τον ανακαλύψουν οι "εξωγήινοι" εχθροί του (τουλάχιστον, μέχρι την στιγμή που θα φτάσει στο Ζενίθ της δύναμής του)!!!
Η πρώτη επαφή που έχει ο θεατής με τον ..ήρωα είναι, όταν αυτός βγαίνει μέσα από την ..θάλασσα!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "THROAD" ("Ο ΔΡΟΜΟΣ")
Ο ήρωας της ταινίας (Βίγκο Μόρτενσεν), προσπαθεί (μαζί με τον γιό του) να επιβιώσει σε έναν (μελλοντικό) μολυσμένο πλανήτη (καμένη ..φύση, χωρίς βλάστηση)!!!
Στην παραπάνω αφίσα της ταινίας, ο πρωταγωνιστής έχει περασμένο γύρω του, ένα ..ΚΟΚΚΙΝΟ σχοινί!!!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το ..ΚΟΚΚΙΝΟ σχοινί του ..David (Mayer) de Rothschild!!!
Στην εποχή του, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προφητέψει, ότι "Θα 'ρθει καιρός που θα ζωσθεί ο τόπος με μια ..κλωστή", εννοώντας προφανώς, τα καλώδια (και κυρίως αυτά, της οπτικής ίνας) μέσω των οποίων περνούν, οι περισσότερες πληροφορίες παγκοσμίως, με αποκορύφωση το ..ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!
Ο ηθοποιός Βίγκο Μόρτεσεν (ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον ..David) έπαιξε και στην τριλογία ταινιών "ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών" (γυρισμένα όλα, στη ..ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ) όπου στο τέλος της 3ης ταινίας στέφετε ..Βασιλιάς!!!

The Two Towers - Official Trailer

THE LORD OF THE RINGS THE TWO TOWERS - OFFICIAL... από fabiankolman

Lord of the Rings: Return of the King trailer

'May It Be' - Enya (cover)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Παρακάτω βλέπετε ένα απόσπασμα από την ταινία "The Gospel of John" ("Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη"), η οποία προβλήθηκε το 2003

Στην παραπάνω ταινία, τον Ιησού Χριστού, υποδύθηκε ο ηθοποιός Henry Ian Cusick, ο οποίος αργότερα (το 2005) έπαιξε και στην πασίγνωστη ξένη σειρά "Lost" ("οι Αγνοούμενοι")!!!
Η σειρά "Lost", αναφέρετε στην ζωή μιας ομάδας ανθρώπων, οι οποίοι είναι οι επιζώντες ενός περίεργου αεροπορικού δυστυχήματος (της πτήσης ..Σίδνεϊ -Λος Άντζελες) και οι οποίοι καταλήγουν ναυαγοί σε ένα μυστηριώδες και άγνωστο ..Νησί, κάπου στην μέση του Ειρηνικού ωκεανού!!!
Στο ..Νησί, οι ναυαγοί βιώνουν πολλά μεταφυσικά φαινόμενα!!!
(τα περισσότερα γυρίσματα της σειράς, έχουν γίνει σε εξωτικές τοποθεσίες της ..Χαβάης!!!)
Ο ηθοποιός Henry Ian Cusick υποδύεται τον Desmond David Hume (εμφανίζετε για πρώτη φορά, στον 3ο κύκλο επεισοδίων της σειράς), ο οποίος ενώ ταξίδευε με το σκάφος του (ένα ..ιστιοφόρο) ναυάγησε και αυτός στο ..Νησί!!!
Ο Desmond David Hume ξεχώρισε από τους υπόλοιπους ναυαγούς, διότι :
1.ήρθε από την ..θάλασσα (σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, οι οποίοι "έπεσαν" από τον ουρανό)
2.για τα τρία περίπου (πρώτα) χρόνια στο ..Νησί, ήταν αποκομμένος από τα υπόλοιπα μέλη
3.είχε ηγετικές ικανότητες
4.(από ένα σημείο και μετά) απόκτησε την ικανότητα να παρεμβαίνει στον χρόνο αλλά και να λείπει (μερικές φορές) από το ..Νησί!!!


Είναι άραγε τυχαία η επιλογή του ηθοποιού Henry Ian Cusick ή μήπως έπαιξε ρόλο ότι μοιάζει αρκετά, με τον ..David de Rothschild;;;
--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπουμε την αφίσα της ταινίας "Limitless" ("Απόλυτη Ευφυΐα")
Η υπόθεση της ταινίας, αναφέρετε σε έναν "αποτυχημένο" ..συγγραφέα (Έντι Μόρα), ο οποίος καταφέρνει (υποτίθεται, με την βοήθεια ενός ειδικού χαπιού) να εκμεταλλευτεί το 100% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου του, με αποτέλεσμα (σταδιακά) να εκπληρώνει κάθε όνειρο και επιθυμία του!!!
Στο τέλος της ταινίας, φαίνεται ο "ήρωας" της ταινίας, ο οποίος εμπλέκεται με την πολιτική, με τελικό στόχο, να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον "Πλανητάρχης"!!!
Τον ..συγγραφέα ντι Μόρα" υποδύεται o ηθοποιός Bradley Cooper και τον "μέντορα" του (..μεγάλο-χρηματιστή), τον υποδύεται ο πασίγνωστος ηθοποιός ..Robert de Niro!!! (..Ser Evelyn Robert de Rothschild)
O ..David de Rothschild έχει γράψει (ή έχει χρηματοδοτήσει την συγγραφή) τουλάχιστον τριών βιβλίων (με οικολογικά θέματα)!!!

Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας "Limitless" ("Απόλυτη Ευφυΐα")

Στο σημείο 00:52-00:53 του τρέιλερ, βλέπετε τον ..ήρωα της ταινίας και πίσω του, να υπάρχει σαν φόντο, μια ..Γέφυρα!!!
Στα σημεία 01:34-01:36 και 01:46-01:47 βλέπετε την βουτιά του ..ήρωα από έναν ψηλό βράχο και την ανάδυσή του, στην επιφάνεια της ..θάλασσας!!!

(μέσα στην ταινία) την στιγμή που ο "Πρωταγωνιστής" αναδύεται μέσα από την ..θάλασσα αναφέρει: "..Τότε άρχισε να διαμορφώνεται μια ιδέα μέσα μου. Ξαφνικά, ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Δεν ήταν το γράψιμο. Δεν ήταν τα βιβλία. Ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό από αυτό..."
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει και παραπάνω, η μεγάλη φιλοδοξία του "Πρωταγωνιστή" είναι η Παγκόσμια Εξουσία ("Πλανητάρχης")!!!


Παρακάτω βλέπετε (με τον ..κόκκινο σκούφο) τον ..ονειροπόλο David (Mayer) de Rothschild!!! Στο βάθος φαίνεται και η γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη)!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας Χ-men Last Stand (2006)

Η παραπάνω ταινία, μας περιγράφει την τελική μάχη των κακών μεταλλαγμένων (μεταλλαγμένοι = άνθρωποι με υπερφυσικές ικανότητες), εναντίων των ανθρώπων και των συμμάχων τους (καλοί μεταλλαγμένοι)!!!
Το πεδίο της μάχης γίνετε το ..Νησί του Αλκατράζ, στο οποίο εδρεύει η βάση των "Καλών" (σε αυτήν την βάση προστατεύετε ένα μεταλλαγμένο ..Παιδί, το οποίο έχει την ιδιότητα να θεραπεύει τους μεταλλαγμένους και να τους μετατρέπει σε φυσιολογικούς ανθρώπους-πράγμα που δεν αρέσει στους κακούς μεταλλαγμένους, και οι οποίοι, επειδή δεν θέλουν να χάσουν τις υπερδυνάμεις τους, προσπαθούν να εξοντώσουν αυτό το ..παιδί)!!!
Στην ταινία φαίνεται το νησί του Αλκατράζ, όπως επίσης φαίνεται και η γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη) πάνω από την οποία πέρασε και ο στρατός των κακών μεταλλαγμένων (αφού πρώτα νωρίτερα, όλη η γέφυρα μετατοπίστηκε από την θέση της, με υπερφυσικό τρόπο και ενώθηκε με το νησί του Αλκατράζ!!!)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "Zodiac". Μέσα στην ομίχλη διακρίνετε την γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο (Golden Gate-Χρυσή Πύλη)!!!
Η ταινία "Zodiac" δίνει την δική της εκδοχή, για τους (ανεξιχνίαστους έως σήμερα) φόνους που συντάραξαν την Αμερικάνικη κοινή γνώμη και που πραγματοποιήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο, στα τέλη της δεκαετίας του '60-με αρχές '70!!!

Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας "Zodiac"

Στο σημείο 01:31-01:32 βλέπετε (από ψηλά) την γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη)!!! Στο συγκεκριμένο πλάνο ..συμπτωματικά, φαίνεται και ένα ..ιστιοφόρο!!! Έναν, από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παραπάνω ταινία, είχε ο ηθοποιός Robert Downey Jr, ο οποίος "ενσάρκωσε" (το 2010) τον "Ironman" στην ομότιτλη ταινία!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "Arctic Blast"
Η υπόθεση της παραπάνω ταινίας αναφέρετε σε έναν ξαφνικό παγετώνα, που ξεκινάει ξαφνικά(λόγο της τρύπας του όζοντος), από την θαλάσσια περιοχή νότια της ..Αυστραλίας, στη συνέχεια επεκτείνετε σε όλη την Αυστραλία (όπου πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από το κρύο) και τέλος καταλήγει στην Αμερική, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ο ..Αντίχριστος δεν προβάλλετε μόνο μέσα από τις ταινίες (ειδικά στις μέρες μας) αλλά και με πολλούς ακόμα τρόπους (μουσική, διαφημίσεις, αφίσες, κ.λπ.)!!!

Ποιος πιστεύετε ότι (στην πραγματικότητα) προβάλλετε στην παρακάτω αφίσα;;;(προσέξτε το τατουάζ-κύμα, στο μέτωπό του!!! το "κύμα" συμβολίζει, για τους Παγκοσμιοποιητές , τη "Νέα Εποχή", στην οποία θα ηγηθεί ο ψευτομεσσίας τους!!!)
Στην παραπάνω αφίσα συναντάμε και το πρόσωπο μιας ..μαύρης γυναίκας!!!
Στην πραγματικότητα, και τα δύο πρόσωπα, είναι πτυχές της προσωπικότητας ενός και μόνο ατόμου!!! (άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, αρσενικό-θηλυκό)

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε ένα ισόπλευρο τρίγωνο (που κοιτάει προς τα κάτω) και στο εσωτερικό του φαίνεται το μυθικό Άλογο ..μονόκερως!!!
Αυτήν η εικόνα (καρέ) φαίνεται στην αρχή του βίντεο κλιπ ("Born This Way") της πιο δημοφιλούς (και πιο διεστραμμένης) τραγουδίστριας της Ποπ μουσικής Lady Gaga!!! Στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ, περιγράφετε η γέννηση του ..κακού!!!


το παραπάνω βίντεο κλιπ, τελειώνει με την Lady Gaga πάνω στον μονόκερο!!!

Αν ενώσετε τα δυο παραπάνω τρίγωνα (αρχή και τέλος του βίντεο-κλιπ) σχηματίζετε το Αστέρι του Δαυίδ (Star of David)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία (ένα καρέ, από το βίντεο-κλιπ " Bad Romance") βλέπετε την Lady Gaga να φοράει ένα γούνινο παλτό, το οποίο καταλήγει στο κεφάλι μιας πολικής ..Αρκούδας!!!
Γενικότερα, σε όλα τα βίντεο-κλιπ της συγκεκριμένης τραγουδίστριας (αλλά και άλλων τραγουδιστών), μπορεί κάποιος να συναντήσει αρκετούς συμβολισμούς!!!

Δείτε και τις παρακάνω ..διαφημίσεις και βγάλτε τα ..συμπεράσματά σας, αφού πρώτα θέσετε στον εαυτό σας, το εξής ερώτημα: η πλειοψηφία (και) των διαφημιστικών εταιριών βρίσκονται ή όχι (άμεσα ή έμμεσα), κάτω από τον έλεγχο των Διεθνών Τραπεζιτών;;;
(να διευκρινίσουμε ότι σαφώς και οι διαφημίσεις προβάλλουν το εκάστοτε προϊόν, μήπως όμως στην πραγματικότητα κρύβουν ακόμα βαθύτερα ..νοήματα;;;)


Heineken reklám 2011

Ποιός να είναι άραγε ο ..ψηλός πολυτάλαντος κύριος, ο οποίος "μαγνητίζει" τα βλέμματα όλων των ανθρώπων;;;
Σε ένα σημείο της διαφήμισης, αυτός ο ..κύριος μετατρέπει (με ένα ταχυδακτυλουργικό τρόπο) τον ..Χρυσό -σε ένα κίτρινο πουλί!!! Στο τέλος της συγκεκριμένης διαφήμισης, το ..κόκκινο Αστέρι εστιάζετε πάνω στον ..πρωταγωνιστή, ο οποίος "παρασέρνει", με το ..φλάουτό του, τον κόσμο, σε διασκέδαση!!!


Δείτε το παρακάτω βίντεο του ..David με τίτλο: " EARTH DAY MESSAGE FROM THE" PLASTIKI, (το οποίο είχε "τραβηχτεί " κατά την Θαλάσσια Αποστολή του!!!)

Στην αρχή του βίντεο, ο ..David αναφέρει ότι η συγκεκριμένη Αποστολή του, του πήρε περίπου 3.5 χρόνια προετοιμασίας!!! Στο σημείο 02:07, αναφέρει ότι η ΜΟΣΑΝΤ (η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ) του παρείχε δορυφορική υποστήριξη!!!
Στο τέλος του βίντεο, βλέπουμε τον ..David να ..εξαφανίζει ένα μαντήλι!!!

Johnnie Walker - boat in bottle

Η παραπάνω διαφήμιση, μήπως άραγε μας "παραπέμπει" στην θαλάσσια Αποστολή του ..David με την ονομασία "Message in the bottle";;;

Johnnie Walker - Fish

Johnnie Walker - Fish from THE APA on Vimeo.
Ποιος να είναι άραγε ..Αυτός, ο οποίος (στο τέλος της παραπάνω διαφήμισης) βγαίνει μέσα από την ..Θάλασσα;;;

Allianz Ασφαλιστική - Παλιά Διαφήμιση

Και σε αυτήν την διαφήμιση βλέπουμε (για μια ακόμα φορά) έναν ..Άνθρωπο, να βγαίνει μέσα από την ..θάλασσα!!!

Johnnie Walker Commercial 5

Τι να βλέπουν άραγε οι άνθρωποι στον ουρανό;;;
Ψάξτε στο διαδίκτυο για το Σχέδιο ¨Μπλε Ακτίνα¨ ("BLUE BEAM")


Μερικές επιπλέον πληροφορίες (πιθανότατα) θα προστεθούν στα σχόλια της ιστοσελίδας μας....
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ