Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΑ ΚΑΡΤ! ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…… Ο ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ……Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Για την άδικη εντολή φυλάκισης του Ηγουμένου Εφραίμ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ……


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…….



ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ…….



ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ……


Φ. ΓΙΟΥΝΓΚ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SIEMEΝS ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΔΙΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.


ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ SIEMENS ΕΛΛΑΔΟΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΔΙΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΜΗΝ ΠΑΓΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….



ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ. ΜΕΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ…….

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ:


῾Για να προφυλακισθεί κάποιος πρέπει να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχει κάνει κακούργημα ή κάποιο πλημμέλημα για το οποίο προβλέπεται φυλάκιση πάνω από 3 μήνες και μόνο όταν είναι ύποπτος φυγής ή κρίνεται σαν ιδιαίτερα επικίνδυνος.῾
Αντί για προφυλάκιση (και eφόσον υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής μπορεί να διαταχθεί η καταβολή εγγύησης (η οποία είναι ανάλογη του αδικήματος και της οικονομικής κατάστασης του κατηγορούμενου) ή εμφάνιση στον ανακριτή (ή σε αστ. τμήμα) σε τακτά χρονικά διαστήματα, περιορισμοί στη διαμονή ή στη μετακίνηση, απαγόρευση εξόδου από τη χωρά κλπ.῾
ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Ο θεσμός της προφυλάκισης υπάρχει για υπόπτους που είναι ιδαίτερα επικίνδυνοι ή είναι ύποπτοι φυγής. Δεν είναι τιμωρητικός ή εκδικητικός θεσμός ούτε προκαταβολή ποινής….


Βλέπουμε όμως πως... συχνά καταστρατηγείται ο ρόλος της είτε από ευθυνοφοβία είτε υπέρμετρο ζήλο ή……άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τους δικαστές και οι οποίοι καταδικάζουν στην ουσία τους υπόπτους ….

Η ανακρίτρια Ειρήνη Καλού αφού έβαλε εγγύηση
200.000 ΕΥΡΩ σε Μοναχό!!!!!! (Αρσένιο), χωρίς καμία δικαιολογία ή θεμελίωση για το αν έχει τα ανάλογα εισοδήματά κλπ,προτείνει την προφυλάκιση!!!!!!!!! του Ηγουμένου Εφραίμ, παρά την αντίθετη γνώμη του Εισαγγελέα!!!!!. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!
Γιατί άραγε;
Μήπως επειδή είναι ύποπτος φυγής; 

Για ένα μήνα όργωσε όλη την Ρωσία συναντούμενος με Πούτιν, Μεντβέντεφ, τον Πατριάρχη και όλους τους αξιωματούχους της χώρας. Μήπως ζήτησε πολιτικό άσυλο; Μήπως ῾χάθηκε῾ στην Σιβηρία; Όχι.
Αντίθετα γύρισε για να απολογηθεί στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Ελληνική δικαιοσύνη…….

Ομοίως, από τότε που άρχισε αυτή η ιστορία έχει μεταβεί τουλάχιστον 10 φορές στο εξωτερικό αλλά πάντοτε δήλωσε ΠΑΡΩΝ στα ραντεβού του με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δικαιοσύνη.

Μένει στο ίδιο μέρος εδώ και 22 χρόνια, είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα πανελληνίως και έχει λευκό ποινικό μητρώο.

Μήπως είναι επικίνδυνος ή μπορεί να σβήσει τα ίχνη των “εγκλημάτων” του;
Εδώ και δύο χρόνια, αν ήθελε είχε χρόνο να κάνει όσα επικίνδυνα πράγματα μπορεί να φανταστεί μια εφέτης ανακρίτρια ή ένα συμβούλιο εφετών, φυλακίζοντάς τον τώρα θα σώσει την υπόθεση;

Μπορούμε να φανταστούμε ότι θέλουμε για τα ελατήρια αυτής της απόφασης – πρότασης…….(Η φαντασία ακόμα είναι ελεύθερη έτσι δεν είναι;). Όπως, μπορούμε να φανταστούμε και ότι θέλουμε για την διαδικασία προαγωγών, αξιολόγησης και ανέλιξης των Ελλήνων δικαστών……

Ας δεχτούμε όμως πως η κρίση της κας Καλού και του Συμβουλίου, είναι καθαρά δικανική και δεν επηρεάστηκε από άλλους παράγοντες. Την θεωρούμε
 
ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ.
Θα έχουν κάποιες συνέπειες αν αποδειχτεί αυτό; Ο Έλλην δικαστής που σφάλλει έχει επιπτώσεις; Οι δικαστές που εκδίδουν τις εκατοντάδες λάθος αποφάσεις για τις οποίες καταδικάζεται η χώρα στα Ευρωπαικά δικαστήρια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, έχουν κάποια επίπτωση; Υπάρχει ουσιαστική αξιολόγηση, επιθεώρηση ή στατιστική των αποφάσεών τους;………
ΟΧΙ…..
Ο Έλλην δικαστής μπορεί να βγάζει ότι αποφάσεις θέλει, αυτές να κρίνονται εσφαλμένες στα ανώτερα δικαστήρια και αυτός να μην έχει καμία συνέπεια. Και αν χαίρει εκτιμήσεως (και λόγω κάποιων ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ αποφάσεών του) στα κατάλληλα πολιτικά γραφεία και το θέλει ο ίδιος, τότε μπορεί να ανεβαίνει τις βαθμίδες παρά τα λάθη……

Αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ……
ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ……

το είδαμε εδω

Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Για την άδικη εντολή φυλάκισης του Ηγουμένου Εφραίμ
Ντροπή και αίσχος σε όλους τους πολιτικούς και σε όσους δικαστικούς αποφάσισαν την φυλάκιση του Ηγουμένου και Γέροντος Εφραίμ. Ο πιστός λαός που γνωρίζει τι παιχνίδια παίζονται….λόγω εκλογών που έρχονται θα ξεσηκωθεί αν φυλακισθεί και οι πιστοί θα κάνουν Χριστούγεννα μαζί του έξω από τον Κορυδαλλό.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ.
Η μεγάλη αυτή αδικία κατά του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας μας και του Ορθοδόξου ράσου, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
Αδέλφια κληρικοί, μοναχοί και πιστέ λαέ, να είστε έτοιμοι να βρεθούμε έξω από τις φυλακές για συμπαράσταση στον Γέροντα για τον άδικο διωγμό του.


Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης.

το είδαμε εδω

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ - ΦΑΞ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ.

ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 136 ΤΟΥ ΟΤΕ (υπηρεσία ΟΤΕ).

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΑΞ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 210 8214999 ή 210 8233024 ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ
(Επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο ΜΟΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ).

2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ
(ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ)
Οι διευθύνσεις τους είναι γνωστές στην υπηρεσία των τηλεγραφημάτων.

3. ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ



Για την άδικη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου.
Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας προς ανάκληση της αποφάσεως, σε διαφορετική περίπτωση κλήρος και λαός θα κάνουν Χριστούγεννα και γιορτές έξω από την φυλακή Κορυδαλλού.

Ζητούμε και πάλι την παρέμβασή σας.

(ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ).

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΖΙ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ