Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Έρχονται μεγάλες και συνταρακτικές αλλαγές στην Ελλάδα


 
Βάλθηκαν οι πολιτικο-μοδίστρες της διαφθοράς πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και το κακό σκοτεινό συναπάντημα των μιαρών λεσχών και στοών που τους στηρίζει να αναδειχθούν νέοι σωτήρες σε ένα κράτος, το οποίο θέλουν να μην στηρίζεται σε πόδια!

Στις 29 Μαίου έχουμε την μαύρη επέτειο της άλωσης της Βασιλεύουσας! Η επέτειος αυτή συμβάλει να εξετάσουμε τα τραγικά λάθη που οδήγησαν στην πτώση της Κωνσταντινούπολης μετά 1000 σχεδόν έτη χριστιανικής διακυβέρνησης.


Είναι λοιπόν λογικό στο κατώφλι του νου μας να ανασύρονται ιστορικές μνήμες περί της κερκόπορτας που τότε άνοιξε εξ αιτίας της χαλάρωσης της πίστης στον Ιησού Χριστό! Το τι συνέβη λίγο πολύ όλοι το γνωρίζουμε. Έγιναν τραγικά λάθη που προκάλεσαν τη ρήξη στη σχέση της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών τῆς χριστιανικής αυτοκρατορίας και του Θεού. Οι πολίτες της αυτοκρατορίας είχαν προσηλωθεί στα εφήμερα! Η ζωή τους στρεφόταν μόνο στην απόκτηση αγαθών! Ακόμη και οι αυτοκράτορες επιζητούσαν μανιωδώς μετά την αντίστοιχη οικονομική κρίση τά τελευταία χρόνια την υπογραφή συμφωνιών (αντίστοιχων σημερινών μνημονίων) με την «πολιτισμένη» παπικοκρατούμενη Δύση! Ευελπιστούσαν πως οι συμφωνίες αυτές, (βλ. Σύνοδο Φλωρεντίας κ. ά.) θα συνέβαλαν στη διατήρηση της καλοπέρασης των πολιτών τους, καθώς και στη διατήρηση των κεκτημένων της εποχής...

Η τρυφηλή όμως ζωή των κυβερνώντων αλλά και της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών της χριστιανικής αυτοκρατορίας έδειχνε πως υπολόγιζαν σε μία ανθρώπινη ασφάλεια και μία ζωή μακράν του Θεού! Φλέρταραν ανοικτά με μία ιδιότυπη αθεϊα που θέτει το Θεό σε δεύτερη μοίρα! Μια αθεϊα που Τον τοποθετεί (το Θεό) σε μία ακρούλα, μία γωνίτσα της ζωής μας έτσι ώστε να μην ... μας ενοχλεί η παρουσία Του! Μιά αθεϊα που Τον θέλει να εξέρχεται εξ αυτής της γωνίτσας μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης, δηλαδή σε περιπτώσεις ασθενειών, οικονομικών δυσκολιών κ.ο.κ. γιά να δίδει την λύση και μετά και πάλι να τον λησμονούμε. Μιά ιδιότυπη αθεϊα που μετατρέπει τους γεωργούς του Αμπελώνα, δηλαδή της γης σε ιδιοκτήτες και θέτει τον Κύριο του Αμπελώνα, δηλαδή τον Δημιουργό Θεό σε δεύτερη μοίρα.

Ως εκ τούτου η ζωή των υποτιθέμενων χριστιανών πολιτών της αυτοκρατορίας συνέβαλε στη σταδιακή δημιουργία μίας μόνιμης κερκόπορτας προδοσίας. Μιας κερκόπορτας η οποία τελικά αποτέλεσε και την βασική αιτία της πτώσης της χριστιανικής αυτοκρατορίας... από τους απίστους κρυφο-ειδωλολάτρες της Σελήνης μωαμεθανούς! Τους ονομάζω ειδωλολάτρες γιατί λατρεύουν το θεό της Σελήνης, τον οποίο και ονομάζουν Αλλάχ!

Ο Θεός επέστρεψε τότε τη σκλαβιά προκειμένου να εξασφαλίσει το προζύμι, μέσω του οποίου θα αναδεικνυόταν και πάλι η αλήθεια της πίστης, έτσι ώστε η γη των Ελλήνων, η γη του νέου Ισραήλ να απέδιδε στον Αναστάντα Ιησού Χριστό και πάλι τους αναμενόμενους για τον ουρανό καρπούς... Και αυτό έγινε μετά τέσσερις αιώνες όπου μια χούφτα γενναίοι πολεμιστές κίνησαν τον αγώνα για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία... Βασίστηκαν στις διδασκαλίες και τις θυσίες μαρτύρων της Ορθόδοξης πίστεως όπως των Αγίων Κοσμά του Αιτωλού, Γεδεών Καρακαλινού, Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου, Μανουήλ, Νικολάου Καρπενησιώτου και άλλων πολλών που αποτέλεσαν το προζύμι για να ψηθεί ο άρτος της ελευθερίας.

Δεν πέρασαν όμως από τότε ούτε δύο αιώνες και κάποιοι υψηλά ιστάμενοι, άρχοντες του τόπου έπεσαν και πάλι στην ίδια παγίδα. Βάλθηκαν λοιπόν κι αυτοί να ξεριζώσουν από τον ευλογημένο αυτό τόπο την πίστη. Ταυτίστηκαν με τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας και καλλιέργησαν στο όνομα μιάς νόθου σατανικής ψευτο- Δημοκρατίας νέους κανόνες! Νομιμοποιούν την αμαρτία, ακολουθώντας πολιτικές Σοδόμων και Γομόρων. Θεμελιώνουν τις αποφάσεις τους, έτσι ώστε να εναντιώνονται συνεχώς στον νόμο, τις διδαχές και τις εντολές του Θεού! Καλλιεργούν επίμονα και συστηματικά και με κάθε δυνατό τρόπο, την κλοπή, το ψεύδος, την ασέβεια, την πορνεία, την έκτρωση (φόνος), την μοιχεία, τον εγωισμό, την ανωμαλία!

Βάλθηκαν οι πολιτικο-μοδίστρες της διαφθοράς πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και το κακό σκοτεινό συναπάντημα των μιαρών λεσχών και στοών που τους στηρίζει να αναδειχθούν νέοι σωτήρες σε ένα κράτος, το οποίο θέλουν να μην στηρίζεται σε πόδια! Αυτά λοιπόν τα τιποτένια ανθρωπάκια της φακής ευελπιστούν να λάβουν θέση σωτήρα σε μιά παντελώς διαλυμένη χώρα... Μια χώρα που κυριεύεται από την ανασφάλεια που προκαλεί η απιστία, η αθεϊα, η πορνεία, η μοιχεία, η ανεργία, ο ευτελισμός κάθε ήθους και αξίας...

Αυτοί δυστυχώς οι νεο καλλικάτζαροι της διαφθοράς διαφέρουν από τους αντίστοιχους προδότες της Βυζαντινής περιόδου μόνο στο ότι δεν άνοιξαν απλά μιά νέα κερκόπορτα προδοσίας αλλά άνοιξαν τις κεντρικές πύλες στον μισόκαλο εχθρό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αλωνίζει την Ελλάδα ανεξέλεγκτα... Μάχονται λυσσωδώς σαν τον Ιουλιανό τον Παραβάτη την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία και τη διδασκαλία Της καταργώντας κάθε τι που θυμίζει το βασιλιά των ουρανών και Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό.

Και πως Τον μάχονται θα με ρωτήσετε; Μα με το να προωθούν καλοί μου χριστιανοί και να ψηφίζουν νόμους μέσω των οποίων τρέφουν την πεποίθηση και πιστεύουν πως θα ανατρέψουν τα όσα μέχρι τώρα γνωρίζαμε περί της λειτουργίας μιάς σωστής κοινωνίας. Νόμους που επιβάλλουν την κάθε μορφή ανωμαλία, (βλ. ομοφυλοφιλία, κτηνοβασία, παιδεραστία) στο όνομα μιας νέας μορφής δήθεν δημοκρατίας πίσω από την οποία κρύβονται φασιστικού τύπου νοοτροπίες που καλλιεργούνται στα εργαστήρια του φασιστικού χιτλερικού νεο-σιωνισμού.
Μιλούν για ελευθερία της έκφρασης ή για ρατσισμό σχεδιάζοντας φασιστικούς νόμους που αποβλέπουν όχι μόνο στην ετσιθελική αποδοχή της ανηθικότητας (βλ. Corpus Christi) αλλά και στην επιβολή μιας διαστρεβλωμένης ιστορίας (βλ. σφαγή της Σμύρνης ως συνωστισμός (Ρεπούση) και ολοκαύτωμα Εβραίων)!

Λησμονούν ὀτι ο Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός δεν ανέχεται να διαστρεβλώνεται η αλήθεια. Και αλήθεια είναι ότι ουδέποτε ο Έλληνας πολίτης υπήρξε ρατσιστής, όπως άφησε να εννοηθεί υψηλά ιστάμενος κοσμικά ρασοφόρος... που ορέγεται αρχιεπισκοπικούς θώκους! Ρασοφόρος της ημιμάθειας που πιστεύει πως αναδεικνύεται με τα όσα κάνει και λέει ενώ αντιθέτως διολισθαίνει πνευματικά σε ένα κατήφορο χωρίς επιστροφή. Κι αυτό γιατί δεν είναι απλά θιασώτης του νοσηρού συστήματος του σκότους αλλά επιμένει να καταστεί στυλοβάτης αυτού!

Για να δείτε όμως καλοί μου άνθρωποι που καταντήσαμε, φθάσαμε στο σημείο Δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης να ηγούνται ως όψιμοι σημαιοφόροι της ανέγερσης μουσουλμανικών τεμένων σε κάθε γειτονιά! Ο ένας εξ αυτών της Αθήνας απαγορεύει να λέγεται το «Χριστός Ανέστη» από τη δημοτική ραδιοφωνική συχνότητα μη τυχόν και νιώσουν άσχημα οι λαθρομετανάστες παράνομοι μωαμεθανοί. Ο έτερος της Θεσσαλονίκης, ο γέρων σκουλαρικάκιας προγραμματίζει την αναστήλωση τζαμιών στη συμπρωτεύουσα για δήθεν λόγους προσέλκυσης τουριστών.

Και οι δύο ταυτόχρονα τίθενται για λόγους εντυπωσιασμού επικεφαλής της ανωμαλίας, διοργανώνοντας για τους δυστυχείς αυτούς ψυχασθενείς και αρρώστους συνανθρώπους μας αντί ημερίδων για την θεραπεία τους παρελάσεις και συναυλίες!!! Περιέργως πάντως αυτοί οι δημοτικοί άρχοντες της συμφοράς δεν αρθρώνουν ούτε μία λέξη, όταν υβρίζεται ο Χριστός και το ευαγγελιό του με τον πιο πλέον χείριστο τρόπο. Αντιθέτως εναντιώνονται αν και παρουσιάζονται ως Χριστιανοί όταν θίγεται το Ισλάμ.

Με την ταχύτητα που διολισθαίνουν στον κατήφορο που έχουν πάρει δεν αποκλείεται επικαλούμενοι τον τουρισμό να δώσουν εντολή στους μπόγιες να μαζέψουν τα αδέσποταζώα για να ανεγείρουν οίκους ανοχής για κτηνοβάτες και να εξυπηρετούν πολλαπλώς ...τα λοιπά ζώα μιμούμενοι τους πολιτισμένους Γερμανούς και την κυβέρνηση Μέρκελ, που προωθεί νόμους για τα δικαιώματα των κτηνοβατών!!!

Και ο προβληματισμός μας έγκειται στο ότι τα γεωμετρικώς αυξανόμενα ανιστόρητα τιποτένια φασιστοειδή αυτά ανθρωπάρια καπηλεύονται την δημοκρατία, την ελευθερία και τα χρηστά ήθη του τόπου!

Ειλικρινά καλοί μου χριστιανοί τώρα καταλαβαίνω πόσο απέραντη είναι η αγάπη του τριαδικού και μόνου αληθινού Θεού, ο Οποίος ανέχεται όλη αυτή τη δυσωδία που αναδύεται από την χώρα αυτή. Είναι βέβαιο όμως όπως λέγει σύγχρονος γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους ότι ο Ιησούς Χριστός περιμένει να δει ποιοί και πόσοι θα παραμείνουν πιστοί στη διδασκαλία Του. «Ο γλυκύτατος Ιησούς δεν θα αργήσει να παρέμβει και να δώσει τέλος σ’ αυτήν την πρωτοφανή κατρακύλα. Πρώτα -πρώτα θα διαλύσει το Ισλάμ, δίδοντας τέλος στα απάνθρωπα στυγνά εγκλήματα του. Κατόπιν θα στραφεί κατά της ανωμαλίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ευλογημένη χώρα μας πολύ- πολύ γρήγορα. Τώρα διερχόμαστε μία περίοδο νηνεμίας. Μια περίοδο που προηγείται πάντοτε από μία σφοδρή καταιγίδα... Ο ουρανός δεν θα εγκαταλείψει τα παιδιά του δίδοντας τα, βορά στις ορέψεις του Αντιδίκου! Θαρσείτε Χριστιανοί! Σταθείτε γενναίοι και σταθεροί στις θέσεις σας απέναντι στη λαίλαπα της ανωμαλίας και της ανηθικότητας. Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης Εξόδου. Χριστός Ανέστη!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γέροντας ασκητής.

Επιβεβλημένο για τον Δήμαρχο Καμίνη το Τζαμί!

Η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα είναι απολύτως επιβεβλημένη. Αφενός γιατί συνιστά ζήτημα συνταγματικής νομιμότητας και συμμόρφωσης της χώρας με τις διεθνείς συμβατικές της υποχρεώσεις. ...Άλλωστε με την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα συντάσσεται και η Εκκλησία της Ελλάδας.
Ζητήσαμε εξαρχής από την κυβέρνηση να επισπεύσει τις διαδικασίες για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους καταρχάς στον Ελαιώνα, έργο που θα αναβαθμίσει τον περιβάλλοντα χώρο και θα σέβεται, βεβαίως, την ιστορία της Αθήνας. Επιπλέον, επειδή εκείνο που προέχει για το τον Δήμο είναι η χωρίς υποκρισίες και στείρες προκαταλήψεις αντιμετώπιση του ζητήματος και για να μην δημιουργηθεί μια κατάσταση υδροκεφαλισμού, με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν σε ένα τέμενος, κρίνουμε ότι πιο λειτουργικό θα ήταν να υπάρχουν επιπλέον ένας ή δύο χώροι άσκησης των θρησκευτικών αυτών καθηκόντων στα επτά κοινοτικά διαμερίσματα, που να πληρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές, βάζοντας έτσι οριστικά τέλος στο καθεστώς παράνομης λειτουργίας ανάλογων χώρων.
Για τον Δήμο της Αθήνας, αλλά και για μένα προσωπικά, η υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας αποτελεί αναπόσπαστη και μη διαπραγματεύσιμη παράμετρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όσοι πρεσβεύουν το αντίθετο, είτε εθελοτυφλούν είτε έχουν κίνητρα επικίνδυνα, μισαλλόδοξα και οπωσδήποτε αντιδημοκρατικά.

Γνήσιος θιασώτης της «ανωμαλίας» ο Μπουτάρης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, υποστήριξε ότι "Το gay parade αποτελεί τιμή για μία πόλη"!!!
«Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης!!!
Για το αν θα τελούσε «γάμο» για ένα gay ζευγάρι είπε ο γέρων σκουλαρικιάκας δήμαρχος: «Δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αρκεί να υιοθετηθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω. Σαφώς είμαι θετικός και στο να υιοθετούνται παιδιά από ζευγάρια gay».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ