Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

1871'«ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΜΑΣΟΝΟΥ Άλμπερτ Πάικ :'O 3'oς Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή..θα γίνει για να επικρατήσει η «Νέα Τάξη πραγματων»!!!



Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας (αν και πραγματικά δεν ήταν "προφητικά" αλλά ήταν και είναι όλα αυτά στα βρώμικα σχέδια τους) με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα.» Εκατόν σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν "προφητικά"(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας(η αλήθειας;), υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου».
Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλά site και forum. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Α' παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτους να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού.
Ο Β' Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή). Ο Γ' Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα.» Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ' παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.

Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής. Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ,, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μία άλλη μερίδα -κυρίως αποκρυφιστών- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μίας Νέας Εποχής που θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, το περίφημο New Age. Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που όμως οι επικριτές του -κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με τη σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου»,αυτήν ακριβώς που ο Πάικ είχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά τη λήξη ενός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως και να έχει όμως, όλοι συμφωνούν πως μία μεγάλη παγκόσμια κρίση θα φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της απόγνωσης -ένας Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ενδέχεται να καταλήξει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδώνα. Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι, αυτή τη στιγμή, στις ΗΠΑ ακμάζει και μία χριστιανική σέκτα παίζοντας σημαντικότατο ρόλο. Στην Αμερική του σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού -περίπου 40 με 50 εκατομμύρια- δηλώνουν αναγεννημένοι (newborn) χριστιανοί. Αυτοί οι φονταμενταλιστές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, παρουσιάζονται να έχουν μία εμμονή με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν, πριν συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες, να αναληφθούν στα σύννεφα(!) όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι(!). Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι νεοεποχίτες ψηφίζουν δημοκρατικούς (θεωρούν «δικό» τους άνθρωπο τον Αλ Γκορ), ενώ οι newborns, ρεμπουμπλικάνους.
Και πράγματι, ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πιστεύει στη θεωρία της «Αρπαγής των Πιστών». Μία τέτοια αντίληψη, σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν, τους οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες. Είναι φανερό ότι η εμφάνιση των τηλε-ευαγγελιστών και η δημιουργία αυτής της μεγάλης ψύχωσης σε ένα σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, δεν είναι διόλου τυχαία.
Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση ενός μεγάλου μέρους των αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, για κάθε ενέργεια που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο!
Το θέμα του Παγκόσμιου Μονάρχη, ο οποίος θα είναι κατά πολλούς ο Αντίχριστος, απασχολεί πολλά χρόνια τους ερευνητές για το πως θα τον επιβάλλουν. Ιστορικά η επιβολή ολοκληρωτικών καθεστώτων πραγματοποιείται σε εποχές Απόλυτου Χάους.
Δυστυχώς ο Πλανήτης για πρώτη φορά ζει και Περίοδο Απόλυτου Χάους, αλλά και είναι όλα τα μέρη του απολύτως συνδεδεμένα το ένα με το άλλο, πράγμα ποου σημαίνει ότι δεν θα μείνει καμμιά χώρα όρθια για να αντισταθεί στην επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό στο παρελθόν δεν υπήρχε, μια καταστροφή στην Ισπανία, δεν επηρρέαζε τη Νέα Ζηλανδία, τώρα όμως λόγω της "φανταστικής" μη αντιστιχούσας στην πραγματικότητα οικονομίας, όλοι μπορούν να εξαϋλωθούν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Για να αντιδράσουμε σε αυτό πρέπει να αποκτήσουμε κοινωνική συνείδηση, και να νοιαστούμε ο εις για τον άλλο (κάτι που η τηλεόραση παγκόσμια φρόντισε να χαθεί,κάνοντας τους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους βλέποντας απίστευτες γελοιότητες), και όλοι μας να αποκτήσουμε πραγματικές δεξιότητες (καλλιέργεια τροφής, πραγματική μόρφωση, χειρωνακτικές δεξιότητες) χρήσιμες για την επιβίωση, και όχι δεξιότητες γραφείου (κατεξοχήν φανταστική οικονομία, αν κοπεί το ρεύμα δεν θα χρησιμεύουμε ΤΙΠΟΤΑ).
Μόνο έτσι η Νέα Τάξη δεν θα μπορεί να μας εκβιάζει, όπως κάνει γιατί γνωρίζει ότι είμαστε όλοι ΜΟΝΟΙ (κλεισμένοι στα χρυσά κλουβιά μας) και ΑΧΡΗΣΤΟΙ να κάνουμε οτιδήποτε παραγωγικό, γιατί φρόντισαν να μας κάνουν έτσι.


καπως ετσι ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ ) περιμενουν οι προτεστάντες & οι ιεχωβαδες την 
αρπαγη της «εκκλησιας» απο το χριστο,και αυτο θα ειναι το 
τελευταίο σχεδιο εξαπάτησης της ανθρωποτητος απο τον Αντιχριστο  ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ) που θα εμφανιστεί για αυτους σαν χριστος,και για την καθε αλλη «θρησκεια» σαν ο μεσσιας που περιμένουν,που θα πει γιατί πολεμάτε;οι θρησκείες σας φτενέ!!! Να τις καταργήσουμε όλες να φτιάξουμε μια (ΠΑΝ)θρησκεια για το καλο της παγκόσμιας ειρηνης και της σωτηριας του πλανητη ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ )  για να τρώτε με χρυσά κουτάλια ...
'επειτα απ'το μεγαλο μπουμ' 1988
 βασιλης παπακωνσταντινου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ