ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ παγκοσμιοποίησης = «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»

ΨΑΛΜΟΣ 2ος

νατί φραξαν θνη, καλαοὶ ἐμελτησαν κενά; 2 παρστησαν οβασιλες τς γς, καοἱ ἄρχοντες συνχθησαν πτατκαττοΚυρου κακαττοχριστοατοῦ. (διψαλμα). 3 Διαῤῥήξωμεν τος δεσμος ατν καὶ ἀποῤῥίψωμεν φ᾿ ἡμν τν ζυγν ατν. 4κατοικν ν ορανος κγελσεται ατος, καὶ ὁ Κριοςκμυκτηριεατος. 5 ττε λαλσει πρς ατος ν ργατοκαὶ ἐν τθυματοταρξει ατος. 6 ᾿Εγδκατεστθην βασιλες π᾿ ατοῦ ἐπΣιν ρος τὸ ἅγιον ατο7 διαγγλλων τπρσταγμα Κυρου. Κριος επε πρς με· υἱός μου εσύ, ἐγσμερον γεγννηκσε. 8 ατησαι παρ᾿ ἐμοῦ, καδσω σοι θνη τν κληρονομαν σου κατν κατσχεσν σου τπρατα τς γς. 9 ποιμανες ατος ν ῥάβδσιδηρᾷ, ὡς σκεη κεραμως συντρψεις ατος. 10 κανν, βασιλες,σνετε, παιδεθητε, πντες οκρνοντες τν γν. 11 δουλεσατε τΚυρίῳ ἐν φβκαὶ ἀγαλλισθε ατῷ ἐν τρμῳ. 12 δρξασθε παιδεας, μποτε ργισθΚριος καὶ ἀπολεσθε ξ δοδικαας. 13 ταν κκαυθῇ ἐν τχει θυμς ατοῦ, μακριοι πντες οπεποιθτες π᾿ ατῷ.

Τούς σωτηρίους τού Χριστού, καί ζωοποιούς λογους, καί τά θαυμαστά έργα, ακούων τε καί βλέπων, φώς εφωτίσθης δι' αυτών τό τής αληθείας, καί χαίρων αυτώ πεπιστευκώς μακάριε, προθύμως καί τοίς άλλοις εκήρυξας, βοών «Η σωτηρία τών βροτών επεφάνη. Ο Ήλιος ανέτειλε τής δικαιοσύνης». Διό πρός τήν επίγνωσιν αυτού Σοφέ καί θείαν πίστιν, πλείστοις εγένου λύχνος καί πυρσός, καί φέγγος τών εν σκότει, όθεν σε πάντες πιστοί μακαρίζομεν.Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ "ΠΟΡΤΡΕΤΟ" ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!
“Θα τελειοποιηθεί ένας άνθρωπος, ο Αντίχριστος, που θα προβάλλει στο προσκήνιο. Και πάλι, σας ξαναϋπενθυμίζω ποιο θα είναι το σύνθημα του – «Η Νέα ΠαγκόσμιαΤάξη». 
(Charles Stanley)


Το παρακάτω κείμενο αποτελεί απόσπασμα από το δέκατο κεφάλαιο του βιβλίου "Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας" του Dwight Kinman.
Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο - σταθμός στην ζωή μου που με συγκλόνισε όταν το διάβασα και το θεωρώ πάντοτε επίκαιρο!
"Ο Τελευταίος Δικτάτορας του Κόσμου" 
«Και… είδα ένα θηρίο να ανεβαίνει από τη θάλασσα (των έθνών), το οποίο είχε επτά κεφάλια, και δέκα κέρατα….Και του δόθηκε εξουσία επάνω σε κάθε φυλή και γλώσσα και έθνος». (Αποκάλυψη 13: 1, 7)
Ο πλανήτης γη και οι κάτοικοι του έχουν ένα ιστορικό ραντεβού με ένα παγκόσμιο υπερδικτάτορα.
Θα είναι ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας της ιστορίας
. 

Θα είναι ένας άνδρας απίστευτης ευφυίας και ικανοτήτων, ένας αληθινά χαρισματικός ηγέτης - έτη φωτός μπροστά από οποιονδήποτε προηγούμενο μεγάλο ηγέτη της ιστορίας.

Ο Θεός μας έχει δώσει, στο προφητικό βιβλίο του Δανιήλ, μια αρκετά ευκρινή σκιαγράφηση της φυσιογνωμίας αυτού του επερχόμενου Παγκόσμιου Ηγέτη που προορίζεται να εμφανιστεί στο Παγκόσμιο προσκήνιο λίγο μόλις πριν από την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού.

Μέσω των βιβλικών προφητειών- που χαρακτηρίζονται το «μόνιμο θαύμα» του Θεού - είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον πανίσχυρο συνασπισμό κρατών από τον οποίο θα προέλθει.
Γνωρίζουμε τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει στην ταχυτάτη αναρρίχηση του στην εξουσία. Το ακριβές χρονικό πλαίσιο που θα του επιτραπεί να κυβερνήσει. Το μοιραίο λάθος του. Και την τελική αναπόφευκτη και άδοξη πτώση του.

Αυτή ακριβώς την χρονική περίοδο, σε αυτό στο κομβικό σημείο της Ιστορίας, στην αυγή του 21ου αιώνα, η Παγκόσμια Ελίτ - Βασιλείς, πρόεδροι, πρωθυπουργοί και επιστήμονες βραβευμένοι με Νόμπελ αναζητούν απεγνωσμένα ένα στιβαρό Ηγέτη.
Ο Walter Cronkite (βετεράνος Αμερικάνος δημοσιογράφος  είπε: "Ζούμε σε Κόσμο χωρίς Ηγέτη".
Ο Malachi Martin, (φωτο) ο Ρωμαιοκαθολικός ιερέας, παραθέτει τα λόγια του Paul Mazur στο βιβλίο του «Τα Κλειδιά Αυτού του Αίματος»:
«Προκειμένου να ελέγξουμε τις ποικίλες γραφειοκρατίες (του πλανήτη μας) θα πρέπει να αναπτυχθεί ένα πολιτικό γραφείο και πάνω από αυτή την ομάδα, είναι πιθανό να προΐσταται ένας και μόνον άρχοντας, ο κυρίαρχος της Τάξης, ο ολοκληρωτικός δικτάτορας».
Ο πρόεδρος των Παγκόσμιων Φεντεραλιστών (World Federalist Movement), μιας πανίσχυρης Νεοεποχίτικης οργάνωσης, Thomas E. Erenzeller, έκανε έκκληση να αναλάβει την προεδρία της γης κάποιο υπέρτατο ον.

Ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, που αποκαλύφθηκε στον προφήτη Δανιήλ και στο βιβλίο της Ιεράς Αποκαλύψεως μας λέει ότι πράγματι ένας Παγκόσμιος πρόεδρος, ένας ολοκληρωτικός δικτάτορας, ένα πραγματικά υπερφυσικό ον, θα αναλάβει την προεδρία του ΟΗΕ. 
Θα είναι ο ισχυρότερος δικτάτορας όλων των εποχών. 
Θα είναι το «θηρίο», ο Αντίχριστος, ο άνθρωπος με τον Σατανικό αριθμό 666.
Το πορτρέτο του “Φύρερ” ή Αβατάρ.
Η Αγία Γραφή μας δίνει ένα ακόμη πορτρέτο των χαρακτηριστικών αυτού του “Φύρερ”, του Αβατάρ - όπως τον αποκαλούν οι Νεοεποχίτες. 
Κατά τον προφήτη Δανιήλ (7:8) θα έχει “οφθαλμούς σαν ανθρώπου’. Τα μάτια πάντα προδίδουν την ευφυΐα.
Θα είναι προικισμένος με υπερφυσική ευφυΐα.
Θα είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος που έζησε ποτέ. Σύμφωνα με το χωρίο 8,“Θα έχει στόμα που θα λέει μεγάλα πράγματα”.
Θα είναι σαγηνευτικός ρήτορας, πραγματικός λαοπλάνος, Θα έχει μεγάλες ικανότητες επικοινωνίας.
Θα χρησιμοποιεί την τηλεόραση για να υπνωτίσει κυριολεκτικά το παγκόσμιο ακροατήριό του, χρησιμοποιώντας την Σατανική υπνωτιστική επιρροή.
Θα είναι άνθρωπος μεγάλης ευφυΐας και χαρισματικός. Θα προηγείται έτη φωτός από κάθε άνθρωπο που έζησε ποτέ πριν. 
Θα είναι ικανότατος διαπραγματευτής, αλλά θα επιτυγχάνει με την πανουργία και την εξαπάτηση (8:25). 
Θα λέει ψέματα και θα υπόσχεται πολλά θα είναι ικανότατος στη στρατηγική.

Στο χωρίο Δανιήλ 11:21. διαβάζουμε ότι θα αναρριχηθεί στην εξουσία με κολακείες ή με λαθροχειρίες, και στο Δανιήλ 8:25 διαβάζουμε. “Με την ειρήνη Θα αφανίσει πολλούς”.
Επίσης, στο Δανιήλ 8:25, βλέπουμε ότι με την πανουργία του θα προοδεύει η απάτη.
Επί της εποχής του η τεχνολογία και η επιστημονική γνώση θα αναπτυχθούν καταπληκτικά. “Η γνώσις θα πληθυνθή”(12:4).
Οι τέχνες θα ευμερήσουν στα χέρια του
.
Θα είναι οικονομική ιδιοφυία. 
Θα εγκαινιάσει μια “Νέα Διεθνή Οικονομική Τάξη”, θα εξαπολύσει μια περεστρόϊκα, μια αναδόμηση όλων των τραπεζικών συστημάτων του κόσμου. 
Θα οδηγήσει όλα τα Έθνη σε ένα Παγκόσμιο Οικονομικό σύστημα που θα είναι πολύ πέρα από τα τολμηρότερα όνειρα της ανθρωπότητας. 

Η ευμάρεια που θα προκαλέσει (Δανιήλ 11:36), με το εμπορικό και Διεθνές τραπεζικό του σύστημα, περιγράφεται στο 18ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης, ως η Παγκόσμια Οικονομική αυτοκρατορία της Βαβυλώνας.
Θα είναι “σκληροπρόσωπος και συνετός στην πανουργία”(8:23) και την δημαγωγία.
“Κα
ι Θα αφανίσει τους ισχυρούς και τον λαόν τον Άγιον.”
Θα εξοντώσει όχι μόνο τους Χριστιανούς, όχι μόνο αυτούς που έχουν κάποια πίστη ή ιδανικά, αλλά και τους Ηγέτες, “τους ισχυρούς” που τον διευκόλυναν πιθανώς να ανέλθει στην εξουσία.

Το Θηρίο - ο νέος Καίσαρ της αναβιωμένης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας  ο ερχόμενος «ηγούμενος» κατά τον Δανιήλ 9:26 
θα αναλάβει το πηδάλιο του πλανήτη γη.
 Τα κομμάτια ταιριάζουν στο παζλ της σύγχρονης πολιτικής σκηνής με απόλυτη ακρίβεια.
οπτικοακουστικο υλικό Turbolina1
πηγη
Αυτές τις δυο ομιλίες να τις ακούσετε ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ!!!


Ώρα Μετανοίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

διαφορες τυχαίες αναρτήσεις

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου