Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

( ΒΙΝΤΕΟ )ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ…Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΕΦΑΝΏΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΈΤΗ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;


ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ…Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΕΦΑΝΏΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΈΤΗ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;



ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ… Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ερευνητής, David Vose «Αυτό το tweet είναι από τον Λευκό Οίκο, όπου ο Μπαράκ ο Ομπάμα έχει τον Αντίχριστο, ή την Ισλαμική Μαχντί, το στέμμα, και το τόξο. Αυτός είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης και όλοι γνωρίζουν πως στον παρόντα κόσμο, ο άνθρωπος που φοράει αυτό το στέμμα, είναι ο Αντίχριστος Ισλάμ Μαχντί!

Αν αυτή η εικόνα ήταν ένα λάθος, ο Ομπάμα θα πρέπει να βγει τώρα και να ζητήσει και συγγνώμη για αυτό. Αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραμένει σιωπηλός, δηλώνει ότι ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ο Αντίχριστος. Ο David αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το τόξο και το στέμμα είναι τα σημάδια του Αντιχρίστου στην Αποκάλυψη».
ΟΜΠΑΜΑ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ (;) Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ… 
Είστε έτοιμοι να δείτε μια αληθινή ιστορία, που καταγράφηκε πρόσφατα, τεκμηριώνοντας το γεγονός πως ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος.

το ειδαμε εδω 
Σχολιο ιστολογιου ''ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ '': Εμεις συμφωνα με την ερευνα που εχουμε εδω και 4 χρονια κάνει εχουμε καταλήξει οτι αλλον ετοιμάζουν να του απονέμουν το στεμμα ,ασφαλως και δεν ειναι ο ομπαμα ο αντιχριστος αλλα ενας προδρομος του, οπως μεγαλύτερος προδρομος απο αυτον υπηρξε ο αλγκορ ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ