Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΔΙΣΤΩΝ : Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες !!!

Ποια είναι η προέλευση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας; Ποιοι υποκίνησαν τα νήματα για την δημιουργία της; Το pentapostagma gr σας παρουσιάζει μία σύντομη έρευνα που εντοπίζει τις ρίζες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην ίδια τη Μασονία:

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δρα ως μέρος μίας έξυπνης στρατηγικής για την στρατολόγηση εξτρεμιστικών προβοκατόρικων στοιχείων για την υπεράσπιση των σκοπών των Illuminati. Τα χαμηλότερα στελέχη της Οργάνωσης ενδέχεται να πιστεύουν με απόλυτη ειλικρίνεια ότι μάχονται για «την υπεράσπιση του Ισλάμ» και ότι συγκρούονται με το «Δυτικό Ιμπεριαλισμό». Παρόλα αυτά, οι διαφορετικές τρομοκρατικές οργανώσεις που την απαρτίζουν δημιουργούν ένα κοινό δίκτυο που εξυπηρετεί άμεσα τους σκοπούς και τα συμφέροντα της Μασονίας.

Αν εξετάσουμε με προσοχή τις πολιτικές και οικονομικές διασυνδέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών, θα ανακαλύψουμε ότι δεν αποτελούν ακραία-εξτρεμιστικά στοιχεία που δρουν υπό πλήρη απομόνωση, αλλά ότι τα δίκτυα των εξτρεμιστών μουσουλμάνων παρεισφρύουν ακόμη και στα ανώτερα κυβερνητικά επίπεδα της Αμερικανικής και Βρετανικής κυβέρνησης.

Ο William Engdahl για την εξέγερση στην Αίγυπτο :
Οι μουσουλμάνοι οργανώνονται και συγκεντρώνονται διαμέσου ευρέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της νεολαίας που συνδέονται με τον 
Mohammed ElBaradei ενώ για την ίδια τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, υπάρχουν συνεχείς αναφορές για τις διασυνδέσεις της με τις Βρετανικές και Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. 

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες:

Ο Δρ. 
John Coleman, πρώην πράκτορας των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών, αναφέρει σε σημαντική έκθεση του αναφορικά με την Ισλαμική Επανάσταση στο Ιράν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από “τα σημαίνοντα πρόσωπα των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή (σ.σ. pentapostagma.gr –British Middle East intelligence)… και ότι η αποστολή τους ήταν να διατηρήσουν σε χαμηλά επίπεδα ανάπτυξης την Μέση Ανατολή ώστε οι φυσικοί της πόροι και το πετρέλαιο να συνεχίσουν να καταληστεύονται από τις Δυτικές Δυνάμεις.



Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μία δημιουργία του Λονδίνου, που σχηματίστηκε για να εκπροσωπεί μία αρχαία αντι-θρησκευτική αίρεση περιλαμβάνοντας στις τάξεις της τα οργανωμένα στοιχεία του ισλαμικού φονταμενταλισμού. ΗΜουσουλμανική Αδελφότητα (Ikhwan al-Muslimum in Arabic)ιδρύθηκε επίσημα το 1929 στην Αίγυπτοαπό τον Βρετανόπράκτορα Hasan al-Banna. Στις ημέρες μας, η Μουσουλμανική Αδελφότητα αποτελεί μία οργάνωση-ομπρέλα στην οποία δρουν Σουνίτες και Σούφι φονταμενταλιστές, καθώς και ριζοσπαστικές αδελφότητες και κοινότητες Σιιτών.
Σύμφωνα με τον Δρ. ColemanH Μουσουλμανική Αδελφότητα αποτελεί ένα εργαλείο των Βρετανών Παγκοσμιοποιητών, κύριος στόχος των οποίων είναι να ανατραπεί η υφιστάμενη τάξη πραγμάτων και να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης και απόλυτης παγκοσμιοποίησης. Δίχως την παρέμβαση των Βρετανών «το ριζοσπαστικό Ισλάμ θα παρέμενε ένα παράνομο μειονοτικό κίνημα, όπως ήταν πάντα, και η Μέση Ανατολή θα διατηρούσε την σταθερότητα της και την οικονομική της άνθηση».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ