Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ......ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡHΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CORPUS CRISTI ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ! - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ......ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡHΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CORPUS CRISTI ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ! - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ....ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑ ΕΞΗΣ........


ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....Θυμάστε την παράσταση Corpus Cristi στο Χυτήριο πριν από ενάμιση χρόνο που είχε ξεσηκώσει θύελλα για το χυδαίο και υβριστικό της, σε βάρος της Ορθοδοξίας και του Χριστού, περιεχόμενο,; Τότε υπήρξαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από χριστιανούς, χριστιανικές οργανώσεις και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Ε, λοιπόν, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνέταξε κατηγορητήρια και ήδη έχουν κληθεί κι έχουν καταθέσει στην ΓΑΔΑ κατηγορούμενοι με βαρύτατες κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Απίστευτο και όμως αληθινό. 

Αντί να διωχθούν οι εμπνευστές της παράστασης, αντί να προστατευτεί η χριστιανική μας πίστη, διώκονται οι χριστιανοί που διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!

Είναι πρωτοφανές ο Χριστιανισμός να ταυτίζεται με εγκληματική οργάνωση και να διώκονται οι χριστιανοί Ορθόδοξοι μέσα στον τόπο τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Προσπαθούμε να συλλέξουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την απίστευτη αυτή υπόθεση, για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί με τις παραπάνω βαρύτατες κατηγορίες δύο χριστιανοί

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα αναμένεται η απολογία άλλων δύο κατηγορουμένων οι οποίοι ενδεχομένως και αυτοί να προφυλακιστούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!
ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ.......ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ , Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.


ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ 
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ CORPUS CHRISTI - ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ..........

Πριν λίγες μέρες άρχισαν να καλούν τους Χριστιανούς να δώσουν εξηγήσεις για την διαμαρτυρία τους κατά της βλάσφημης παράστασης προς τα θεία , που ανέβηκε στο θέατροΧΥΤΗΡΙΟ με τον τίτλο CORPUS CHRISTI προς στα τέλη του 2012. 

Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι Χριστιανοί ;

Λίγα σχετικά με την θεατρική παράσταση Corpus Christi από την σελίδα Σαν σήμερα.gr.....Το Corpus Christi είναι ένα θεατρικό έργο του πολυβραβευμένου αμερικανού συγγραφέα Τέρενς ΜακΝάλι(γεν. 1938), που γράφτηκε το 1997 και παρουσιάζει σκηνές από τη ζωή του Ιησού και των 12 μαθητών του από ομοφυλόφιλη σκοπιά. Χαρακτηρίστηκε βλάσφημο και ανίερο από την Καθολική Εκκλησία, την Αγγλικανική Εκκλησία και την Εκκλησία της Ελλάδος.


Ο τίτλος του έργου σημαίνει στα λατινικά «Σώμα Κυρίου», αλλά είναι και η ονομασία πόλης του Τέξας, όπου μεγάλωσε ο συγγραφέας και εκτυλίσσεται το θεατρικό έργο. Εκεί ζει ο Ιησούς και οι 12 μαθητές του, που είναι όλοι τους ομοφυλόφιλοιΟ Ιούδας προδίδει τον Ιησού λόγω ερωτικής αντιζηλίας, ενώ ο Ιησούς ευλογεί ένα ομοφυλόφιλο γάμο μεταξύ δύο Αποστόλων του. ( Σχόλιο από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ )


Ο συγγραφέας του έργου, ομοφυλόφιλος και ο ίδιος, θέλησε να εξερευνήσει τα ομοφυλοφιλικά θέματα στον Χριστιανισμό. Δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και μετά από αρκετές αναβολές το έργο ανέβηκε στη Νέα Υόρκη στις 13 Οκτωβρίου 1998 από τον θίασο Manhattan Theatre Club, σε σκηνοθεσία Τζο Μαντέλο. Το θέατρο εκείνη την ημέρα πολιορκήθηκε από 2.000 εξαγριωμένους διαδηλωτές, που ζήτησαν να κατέβει ως βλάσφημο.....ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ........ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ....ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ  ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ  ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ. 


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ….. 

Κλήση για παροχή εξηγήσεων στο όνομα του νόμου

Κλητεύθηκαν οι χριστιανοί σε υπαστυνόμο Α και σε αστυνόμο Β , ανακριτικοί υπάλληλοι αμφότεροι υπηρετούντες στην διεύθυνση ασφάλειας Αττικής. 

Διατάχτηκε από τον εισαγγελέα πρωτοδικών προκαταρκτική εξέταση για την παράβαση των άρθρων του ποινικού κώδικα : 

189 Π.Κ “ Διατάραξη της κοινής ειρήνης. “ 

330 Π.Κ “ Παράνομη βία “ 

333 Π.Κ “ Απειλή “ 

361 Π.Κ “ Εξύβριση “ 

383 Π.K “ φθορά ξένης ιδιοκτησίας “ 

Προκειμένου να εξεταστούν οι χριστιανοί , μια ομάδα περίπου 100 συγκεντρωμένων ανθρώπων , τα οποία προκάλεσαν φθορές στο θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ , εξύβρισαν και απείλησαν τους , Λαέρτη Βασίλειο , και Παναγοπούλου Βασιλική. Πράξεις που έλαβαν χώρα την 1/11/2012 επί της ιεράς οδού αριθμός 44 στην Αθήνα. 


 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ 
ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

Υπερασπιστείτε τα όσια και τα ιερά , τις παραδόσεις του γένους μας , γιατί από τώρα και στο εξής ξεκινάει ο απηνής διωγμός τωνΟρθοδόξων Χριστιανών αναφερόμενοι και ως εγκληματική οργάνωση. Μην σταματάς να ακούς την στεντόρεια φωνή του κυρίου μας. “ Θαρσείτε εγω νενίκηκα τον κόσμο “ 

Έχει αρθεί ο νόμος περί βλασφημίας και από πλημμέλημα έγινε πταίσμα ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ……ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ " ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝΟΡΘΟΔΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ".......


ΜΟΝΑΧΗ ΒΙΚΕΝΤΙΑ....ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ. ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ....


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ , ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..... 


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η " ΝΟΜΙΜΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ " ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ " ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ " ΤΩΝΟΡΘΟΔΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΒΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ...ΜΟΝΑΧΟΙ , ΜΟΝΑΧΕΣ . ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...... 


ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ......ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ , ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ....ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ