Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στις 4:00 το απόγευμα : ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ) ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ - (ΒΙΝΤΕΟ) Γέροντας Γαβριήλ 13-1-16 Όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν!!!


ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ) ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 


Αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου, 4:00 το απόγευμα. 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ,!!!!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ (ΛΕΪΖΕΡ)
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 !!!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.  

ΤΗΛ. 27210 26704


Το χάραγμα της αποκαλύψεως (ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) θα γίνεται τελικά με ακτίνες λέιζερ και δεν θα είναι από μόνο του το τσιπάκι. Απλή κοινή λογική το τσιπάκι μπορεί να έχει το ΧΑΡΑΓΜΑ (Μπαρκοουντ με το 666) μέσα του,άλλα δεν έχει τη δυνατότητα να χαράξει τον άνθρωπο. Αυτή τη δυνατότητα ( το να χαράξουν ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ) την έχουν οι ακτίνες λεϊζερ,για αυτο και ο μακαριστός θεολόγος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ηταν επιφυλακτικός στο θέμα αυτό(σχετικά με το τσιπάκι και μου έλεγε ότι θα είναι οι ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ) σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε λίγο καιρώ πριν φύγει από τη ζωή ( τη οποία έχω στο αρχείο μου καταγράψει).Το Τσιπάκι ειναι το επόμενο στάδιο που θα το φορέσουν στο χέρι(ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) για την Αχρήματη οικονομική συναλλαγή(Αποκ.Κεφ.13),τον πλήρη έλεγχο του ανθρώπου και την πλήρη εξάρτηση του,από τον Αντίχριστο και την νέα τάξη πραγμάτων.

βασίλειος Μαυρομιχάλης

Γέροντας Γαβριήλ 13-1-16 Όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν!!! 
Γέροντας Γαβριήλ όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν 13-1-16.Το θέμα της κάρτας του πολίτη είναι και πνευματικό αφορά την ψυχή μας.Κατά τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο είναι ψυχική πτώση και άρνηση του Χριστού εφόσον συντασσόμαστε στο αντίχριστο σύστημα που όπως λέει η αποκάλυψη δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει η να πουλά χωρίς τον αριθμό 666 που υπάρχει πλέον σε όλη την κρατική μηχανογράφηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ