Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Γίνεται (μεταξύ άλλων) δημοψήφισμα με θέμα : "Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ."




΄Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπετε τον David (mayer) de Rothschild να μιλάει στο βήμα της κεντρικής αίθουσας του ΟΗΕ (Νέα Υόρκη) στις 29 Ιουνίου 2015 σχετικά με την μόλυνση των ωκεανών.. Ο David.. (για όσους δεν τον γνωρίζουν) είναι ΕΠΊΣΗΜΑ από το 2009 Διεθνής Πρεσβευτής της Οικολογίας...

Γίνεται (μεταξύ άλλων) δημοψήφισμα με θέμα :

"Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ."


Μπείτε στην παρακάτω σελίδα για να το δείτε...

https://secure.avaaz.org/el/poll_results_2016_gr/?slideshow

Εκεί που αναφέρει "Οι βασικότερες οργανωτικές προτεραιότητές μας για φέτος:" μετά το τρίτο θέμα.. κάντε κλικ από κάτω στο βελάκι για να δείτε και τα υπόλοιπα (εκεί μέσα είναι)!!! 13,8% μέχρι τώρα υπέρ... (μετά π.χ. από έναν παγκόσμιο πόλεμο και ένα κραχ που νομίζεται ότι θα φτάσει αυτό το ποσοστό;;; )

Το Avaaz περιγράφεται σαν ένα διαδικτυακό κίνημα πολιτών με 43.000.000 μέλη από όλο τον πλανήτη!!!
http://www.avaaz.org/el/

Υπάρχει και σχετική ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.. : Προφητείες Αγίου Λαυρεντίου τού Chernigof (+1950)


(απόσπασμα)


Ο σεβάσμιος Starets Λαυρέντιος του Σέρνιγκοβ, μιλώντας συχνά για τον Αντίχριστο, έλεγε:

"Θα έρθει ένας καιρός που θα παλεύουν και θα παλεύουν (μεταξύ τους τα έθνη), και ένας Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Και μέσα στην πολύ ασάφεια της κατάστασης ( και αναζητώντας ειρήνη), θα πούνε:
"Αφήστε μας να διαλέξουμε μόνοι μας έναν ενιαίο βασιλιά για όλη την κατοικημένη γή."
Και θα τον εκλέξουν!
Θα εκλέξουν τον Αντίχριστο ως καθολικό βασιλιά και ανώτατο παγκόσμιο "ειρηνοποιό". Είναι απαραίτητο να ακούσετε προσεκτικά. Θα είναι αναγκαίο να ασκηθεί η προσοχή!
Μόλις αρχίζουν να ψηφίζουν για ένα ενιαίο άτομο σε όλο τον κόσμο, να ξέρετε ότι δεν είναι κανένας άλλος εκτός από αυτόν, τον Αντίχριστο, και ότι θα είναι θανάσιμα απαγορευμένο στους Ορθόδοξους Χριστιανούς να ψηφίσουν γι΄ αυτόν τότε..."


(ευχαριστώ τον φίλο Βασίλη για την βοήθειά του)

Πηγη 
Και εγώ και οι συνεργάτες μου ευχαριστούμε το φίλο μας το Νίκο για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που μας έχει δώσει με την έρευνα του όλα αυτά τα χρονιά.
 
Η Avaaz είναι μια παγκόσμια αστική οργάνωση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2007, η οποία προωθεί τον ακτιβισμό σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή , τα ανθρώπινα δικαιώματα , τα δικαιώματα των ζώων , η διαφθορά, η φτώχεια και οι συγκρούσεις.

Η οργάνωση δραστηριοποιείται σε 15 γλώσσες και μετέχουν πάνω από σαράντα εκατομμύρια μέλη σε 194 χώρες, και η βρετανική ειδησεογραφική εφημερίδα The Guardian θεωρεί ότι είναι "το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό online δίκτυο ακτιβιστών στον κόσμο».


Οι παγκόσμιες εκστρατείες της Avaaz διοικούνται από μια ομάδα ακτιβιστών που εργάζονται σε πάνω από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, την Ινδία, το Λίβανο και την Βραζιλία.


Κι όπως λέει ο λαός μας: Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη. Και αυτό το λέω, διότι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την προπαγάνδα το ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης, που δεν είναι άλλος από τον Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος είναι επίσης σημαντικός παράγοντας χρηματοδότησης για το Avaaz.
Βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία τον αριθμό 666 κρυμμένο μεσα στο λογότυπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Γνωστές τακτικές της ΣΑΤΑΝΙΚΉΣ Τραπεζικής Ελιτ .. Μην ξεχνάμε ότι από το συγκεκριμένο φόρουμ έχει περάσει και ο David (Mayer) de Rothschild .. όπου έχει βραβευτεί και με τον τίτλο του "Young Global Leader"..

H Τράπεζα της Αγγλίας φτιάχνει το δικό της bitcoin, που θα ονομάζεται RSCoin




Τη δική της εκδοχή ψηφιακού νομίσματος, ενός δικού της bitcoin, ετοιμάζει η Τράπεζα της Αγγλίας. Το νέο ψηφιακό νόμισμα βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας, θα ονομάζεται RSCoin και θα έχει ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά με το bitcoin. Για παράδειγμα θα έχει την τεχνολογία blockchain –δηλαδή το σύστημα ψηφιακών αρχείων στα οποία θα φαίνεται ποιος δαπανά τα νομίσματα και τι ποσά–, που είναι αναγκαία σε όλα τα εικονικά νομίσματα.

Παρά την ομοιότητά του με το bitcoin, το RSCoin θα έχει όμως ορισμένες καίριες διαφορές. Η προσφορά χρήματος από το RSCoin θα ελέγχεται κεντρικά από την Τράπεζα της Αγγλίας, που σημαίνει πως αυτή θα παράγει κάθε μονάδα του ψηφιακού νομίσματος. Ετσι θα ελέγχει παράλληλα και τα λογιστικά βιβλία της τεχνολογίας blockchain, προκειμένου να επιτυγχάνει δύο στόχους: αφενός να εκτελούνται οι συναλλαγές πιο αποτελεσματικά, με χαμηλότερο κόστος και με μεγαλύτερη διαφάνεια, και αφετέρου να διασφαλίζει την εποπτεία του, οπότε να ενισχύει την εμπιστοσύνη στο ψηφιακό νόμισμα. Πρόθεση της Τράπεζας της Αγγλίας είναι να καταστήσει το RSCoin ευρύτερα αποδεκτό. Το προσωπικό της εκτιμά ότι αυτό θα επιτευχθεί, καθώς θα διατηρεί η τράπεζα τα ψηφιακά αρχεία του νομίσματος.


Οπως τονίζουν πηγές προσκείμενες στο εγχείρημα της Τράπεζας, η προσέγγιση αυτή μπορεί να είναι η απάντηση στους περιορισμούς που είχαν έως τώρα τα κρυπτογραφημένα ψηφιακά νομίσματα. Το ελκυστικό στοιχείο του RSCoin είναι ότι θα μπορεί να αυξάνεται μαζί με την οικονομία, σε αντίθεση με τα παλαιότερα κρυπτογραφημένα ψηφιακά νομίσματα που είχαν περιορισμένο όγκο κυκλοφορίας. Ετσι θα επηρεάσει άμεσα την προσφορά χρήματος, λύνοντας προβλήματα πολύ πιο γρήγορα από όσο το επιτυγχάνει το συμβατικό χρήμα. Ενα κρυπτογραφημένο νόμισμα όπως το RSCoin προσφέρεται για αποθεματικό νόμισμα, χάρη στην ευελιξία και στο χαμηλό κόστος των συναλλαγών. Εκτιμάται, πάντως, ότι οι υποστηρικτές των κρυπτογραφημένων ψηφιακών νομισμάτων δεν θα αγκαλιάσουν το RSCoin. Η παρεμβολή της Τράπεζας της Αγγλίας στον σχεδιασμό του αλλά και η εποπτεία της αντιβαίνουν στην απόλυτη ανεξαρτησία που στρέφει χρήστες στο bitcoin.


Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από το πόσα άλλα κρυπτογραφημένα ψηφιακά νομίσματα θα παρουσιάσουν άλλες κεντρικές τράπεζες. Το RSCoin θα αποτελέσει το πείραμα για τη δημιουργία ενός υβριδικού συστήματος ψηφιακού χρήματος για τον 21ο αιώνα. Αν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εξοικειωθούν με τη νέα αυτή επανάσταση, ίσως να αγκαλιάσουν το σύστημα πολλοί περισσότεροι.


Δημοπρασία 2.700 bitcoins


Δημοπρασία για την πώληση 2.700 bitcoins έχουν προγραμματίσει οι ΗΠΑ για τις 22 Αυγούστου. Πρόκειται για ηλεκτρονικά νομίσματα που έχουν κατασχεθεί κατά τη διάρκεια ερευνών σχετικών με το ηλεκτρονικό έγκλημα. Tα 1.294 έχουν κατασχεθεί σε έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών, γνωστό ως «Δρόμος του Μεταξιού». Αλλα 65 έχουν κατασχεθεί από αξιωματούχο της Διοίκησης Δίωξης Ναρκωτικών, που κατηγορήθηκε ότι τα είχε κλέψει στη διάρκεια των ερευνών.
(Rothschild = Roth Schild = RS..COIN = Νόμισμα παραγόμενο και ελεγχόμενο από την οικογένεια Roth Schild (μετάφραση : οικογένεια "Κόκκινη Ασπίδα"... ) Ίσως αυτήν την ονομασία θα έχει το ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΝΌΜΙΣΜΑ που θα επικρατήσει.. (υπάρχει σήμερα και το Bitcoin.. από ηλεκτρονικά νομίσματα).
Το Χρήμα ως Χρέος 1 Money as Debt gr sub βελτιωμένοι υπότιτλοι Ένα video 47 λεπτών από τον Paul Grignon ( http://paulgrignon.netfirms.com/MoneyasDebt/), που εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο τις βασικές αρχές λειτουργίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος που κυβερνά τον κόσμο.Το χρήμα ως χρέος: ένα βίντεο για την κριτική του τραπεζικού συστήματος Ο Paul Grignon είναι ένας Καναδός καλλιτέχνης, πρώην χίπις, που ασχολείται με τις γραφικές τέχνες και σκηνοθετεί ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το 2006 έφτιαξε ένα μικρό βιντεάκι το Money as debt που έκανε θραύση στο διαδίκτυο όπου το είδαν εκατομμύρια θεατές. Το θέμα του είναι το τραπεζικό σύστημα και η δημιουργία του χρήματος μέσα από την ιστορία. Με απλά παραδείγματα ο Paul Grignon εξηγεί παραστατικά πως η χρηματιστική και τραπεζική βιομηχανία, μέσω του μηχανισμού της δανειοδότησης, έχει καταφέρει να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται την παγκόσμια οικονομία. Παρ όλες τις αμφιλεγόμενες πλευρές του, για τις οποίες δεν έχει λείψει η κριτική, το εν λόγω φίλμ είναι πολύ χρήσιμο για όσους αναρωτιούνται ποια είναι η προέλευση και η λειτουργία του χρήματος στη σύγχρονη οικονομία, ιδίως τώρα στον καιρό της κρίσης. Δείτε την τελευταία έκδοση του φιλμ, διαρκεί 47 λεπτά και είναι στα αγγλικά με Ελληνικούς υπότιτλους. Τα εύσημα για τους υπότιτλους ανήκουν στα παιδιά του ΚΕΠΙΚ (www.kepik.gr) που έκαναν όλη τη χοντροδουλειά. Τα παιδιά από το salata tv διορθώσανε κάποια πράγματα για να τους κάνουμε πιο ευανάγνωστους. ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ Το «The AMERICAN DREAM» (Το Αμερικάνικο Όνειρο) -- από το "The Provocateur Network" -- είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων 30 λεπτών, που δείχνει στον Αμερικάνικο λαό αλλά και σε όλα τα άλλα κορόιδα του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, εμάς, τους Ιρλανδούς, Πορτογάλους, Βρετανούς, Ισπανούς και πάει λέγοντας, πως έχουμε εξαπατηθεί από τις βασικές δομές των κυβερνήσεων. Όλοι οι Αμερικανοί προσπαθούν για το «Αμερικανικό όνειρο«, όλος ο κόσμος έχει σαν πρότυπο το «Αμερικανικό όνειρο» και αυτή η ταινία δείχνει γιατί το όνειρο απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. Πως έχουν δημιουργηθεί τα χρήματα; Πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα; Γιατί οι τιμές των σπιτιών ανέβηκαν στα ύψη και, στη συνέχεια, έκαναν βουτιά; Γνωρίζετε πραγματικά ποια είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, το ΔΝΤ είναι και πώς επηρεάζει τους πολίτες κάθε μέρα; Όπως αναφέρεται από τους δημιουργούς του βίντεο, οι στόχοι της ταινίας ο τερματισμός της Federal Reserve, γνωστή ως 'Fed', -- υπάρχει και σχετικό σύνθημα "end the fed" -- η δημιουργία ενός δίκαιου συστήματος φορολογίας, η επιστροφή σε ένα νόμισμα που θα υποστηρίζεται από τον χρυσό, ο τερματισμός της κουλτούρας της οικονομίας του χρέους, καθώς η επιστροφή σε υγιείς τραπεζικές πρακτικές. Απίστευτα καλοφτιαγμένο, εξηγεί τα πάντα με σαφήνεια και αμεσότητα, χωρίς πολλούς-πολλούς ακαταλαβίστικους τεχνικούς χρηματοοικονομικούς όρους. Το βίντεο που έχει ΑΨΟΓΗ Ελληνική μετάφραση και είναι ένα από τα βίντεο που προτείνονται ανεπιφύλακτα! Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας είναι η www.theamericandreamfilm.com

Εικονικό χρήμα ετοιμάζουν οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες!

Τέσσερις από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εργαστούν επάνω σε ένα σύστημα αποκλειστικά ψηφιακών μετρητών το οποίο ελπίζουν να κυκλοφορήσουν σε δύο χρόνια. Σύμφωνα με το sofokleousin.gr, Η BNY Mellon, η Deutsche Bank και η Santander, μαζί με τη βρετανική χρηματιστηριακή εταιρία ICAP, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την UBS ώστενα αναπτύξουν το Utility Settlement Coin (USC). Όπως σχεδιάζουν, το σύστημα θα είναι μια γρήγορη και πιο αποδοτική εναλλακτική στις τρέχουσες διαδικασίες συναλλαγών.


Το νόμισμα θα εστιάζει στους θεσμικούς πελάτες των τραπεζών και θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain, την οποία χρησιμοποιεί το bitcoin. Αρκετά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις ευρύτερες εφαρμογές της εν λόγω τεχνολογίας, επισημαίνει το CNBC.


«Τα ψηφιακά μετρητά είναι βασικό συστατικό μιας μελλοντικής δομής της χρηματοοικονομικής αγοράς, που βασίζεται στις τεχνολογίες blockchain», εξήγησε ο Hyder Jaffrey της UBS σε σημερινή του ανακοίνωση.


Η UBS εκτιμά ότι το USC θα μπορούσε να ελαττώσει την πολυπλοκότητα και το χρόνο που χρειάζεται ο διακανονισμός συναλλαγών, μειώνοντας κινδύνους και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα των κεφαλαίων του χρηστών.

Κάθε μέρα πλησιάζουμε (βάση του σχεδιασμού της Ελίτ ) όλο και πιο κοντά στο ηλεκτρονικό χρήμα. Γιατί το κάνουν αυτό;;; 1ον Διότι το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα βρίσκετε στα πρόθυρα κατάρρευσις και με την επιβολή ηλεκτρονικού χρήματος θα μαζέψουν το ρευστό του κόσμου (δεν θα μπορεί να βρίσκετε στα μπαούλα) άρα θα πάρει βαθιές ανάσες το σύστημα. 2ον Αφού ο κόσμος δεν θα έχει καθόλου ρευστό πάνω του θα είναι απόλυτα εξαρτώμενος από τις Τράπεζες (άρα από το σύστημα) 3ον θα φαίνεται που χαλάει ο καθένας τα χρήματα του, άρα τέλος και επίσημα η ιδιωτική ζωή του ανθρώπου. Από όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε γιατί η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ του ΙΩΆΝΝΗ αναφέρει ότι (κάποια στιγμή) ΚΑΝΈΝΑΣ δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει αν δεν είναι ενταγμένος ηλεκτρονικά στο σύστημα (Φορώντας μάλιστα και κάποιο τσιπάκι-ταυτότητα στο δεξί του χέρι). Σε χώρες όπως ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΊΑ, ΣΟΥΗΔΊΑ, ΑΓΓΛΊΑ, κλπ. κοντεύει το ρευστό σχεδόν να εξαλειφθεί από την καθημερινότητα.. Η χρήση του πλαστικού χρήματος γίνετε μόδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναλάβει την εξουσία ο Αντίχριστος για να επιβάλλει το Χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο σε όλη την ανθρωπότητα.. (κάποιοι θα το έχουν βάλει νωρίτερα και χωρίς να τους το έχει επιβάλλει). Το Ηλεκτρονικό χρήμα λοιπόν είναι η απόλυτη σκλαβιά!! Η ΑΠΟΛΥΤΉ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ!! Τα πάντα θα είναι απόλυτα ελεγχόμενα και κάνεις δεν θα μπορεί τότε να αντισταθεί.. Μόνη λύση τότε θα είναι η αναγκαστική φυγή στις ερημιές όπου οι πιστοί θα κρύβονται και θα τρέφονται στην κυριολεξία με ΘΑΎΜΑΤΑ.. Αυτοί που θα ενταχθούν 100% στο σύστημα, που θα προσκυνήσουν δηλαδή το Θηρίο.. και το σύστημα 666 (από ένα σημείο και μετά) δεν θα έχουν να φάνε στην κυριολεξία.. το σύστημα θα καταρρεύσει προς το τέλος του (υλικού) κόσμου.. θα υπάρξει (τότε) τρομερή έλλειψη τροφίμων.. τα πάντα έχουν Προφητευτεί..

 Philip Jones (Το τέλος του χρήματος):
 "Έχω άσχημα νέα για τους αισιόδοξους. Δεν θα υπάρξει ανάκαμψη. Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι αυτό που έχει πει ο David Icke, το μέρος ενος μεγάλου στρατηγικού σχεδίου για την δημιουργία μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ενος παγκόσμιου κράτους με μία παγκόσμια κυβέρνηση, έναν παγκόσμιο στρατό, μία παγκόσμια τράπεζα, ένα παγκόσμιο νόμισμα, μία παγκόσμια θρησκεία και ενός τραγικά μειωμένου πληθυσμού ... παγκόσμιων "τσιπαρισμένων σκλάβων". http://www.kryfos-kosmos.com/disc/ Δημιουργία βίντεο: @paraplanisi Royalty Free Music by http://audiomicro.com/royalty-free-music
Το Τέλος του Χρήματος

Ξέρετε τι ήταν το Glass Steagall Act; Αν όχι, κακώς γιατί τότε δεν ξέρετε το βασικό λόγο που ανοίξανε οι πύλες της κολάσεως της παγκοσμιοποίησης
Μήπως προοιωνίζονται ιστορικές αλλαγές;
 Οι Ρεπουμπλικάνοι του Τράμπ όπως και Δημοκρατικοί της … Κλίντον!!! θέλουν να επαναφέρουν σε ισχύ νόμο, ο οποίος με την κατάργησή του από τον Μπιλ Κλίντον το 1999, άνοιξε τις πύλες της κολάσεως της παγκοσμιοποίησης
Γράφει Ο Γιώργος του Κλικ
Τον Δεκέμβριο του 1913 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Woodrow Wilson, υπέγραψε το Federal Reserve Act, την δημιουργία δηλαδή της γνωστής μας FED, ή Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.
Ο Woodrow Wilson, την προεκλογική εκστρατεία του οποίου οι τραπεζίτες της εποχής είχαν χρηματοδοτήσει, φέρεται να είπε αργότερα αναφερόμενος στην υπογραφή αυτή “άθελα μου, κατέστρεψα την χώρα μου”. Προφανώς κατάλαβε επιτέλους ή τέλος πάντων έκανε πως κατάλαβε ότι το να παραδίδεις την διαχείριση του ταμείου της επιχείρησης σου ή το πορτοφόλι του σπιτιού σου στον σαλταδόρο της γειτονιάς, μάλλον κακές συνέπειες θα έχει.
Η FED στην πραγματικότητα είναι μια ιδιωτική τράπεζα που λειτουργεί με τον εξής απλό αλλά διαβολικό τρόπο: Κάθε φορά που η αμερικανική κυβέρνηση παρουσιάζει έναν ελλειμματικό προϋπολογισμό, η FED, μέσω του Υπουργείου Οικονομικών, τυπώνει δολάρια από το πουθενά και αγοράζει το κρατικό χρέος. Τα δολάρια αυτά διοχετεύονται στην κυκλοφορία ενώ οι τόκοι του χρέους φορτώνονται στις πλάτες των φορολογούμενων πολιτών.
Συνεπώς, αν ο Wilson είπε όντως κάτι τέτοιο, έχει απόλυτο δίκιο. Δεν νομίζω όμως να αρκεί σαν παρηγοριά για τους φορολογούμενους πολίτες των ΗΠΑ.
Η FED, εκτός από την αποκλειστική της ισχύ να κόβει χρήμα και παράλληλα να πλουτίζει, δραστηριοποιείται μέσω του ιερού ναού της Wall Street και μιας κάστας συμμοριών “έγκυρων χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων” σε τυχερά χρηματοπιστωτικά παιχνίδια μεταξύ τραπεζιτών και σπεκουλαδόρων σε βάρος, σωστά μαντέψατε, του φορολογούμενου πολίτη.
Όλα παίζουν στο παιχνίδι αυτό, από κατασχέσεις κατοικιών, φαλιμέντα επιχειρήσεων και απολύσεις εργαζομένων μέχρι βουτιές από μπαλκόνια ουρανοξυστών.
Ένα τέτοιο φαινόμενο ιδιαίτερα μεγάλης εμβέλειας συνέβη 16 χρόνια μετά την ίδρυση της FED  και έχει ονομαστεί “Παγκόσμια Οικονομική Ύφεση του 1929”.
Με βάση αυτή την οδυνηρή εμπειρία, το 1933, δυο πολιτικοί, ο Carter Glass και ο Henry Steagall, πρότειναν έναν νόμο που πήρε το όνομα τους ο οποίος πέρασε από την Γερουσία και στη συνέχεια υιοθετήθηκε σαν κομμάτι του γνωστού Νέου Συμβολαίου (New Deal) του προέδρου Franklin Delano Roosevelt. Το Glass Steagall Act έγινε νόμος.
Ο νόμος αυτός δεν πείραζε μεν την μονοκρατορία της FED στην κοπή νομίσματος, περιόριζε όμως δραστικά τις κερδοσκοπικές της “ανησυχίες”.
Συγκεκριμένα προέβλεπε την εισαγωγή δυο δραστικών μέτρων κατά της κερδοσκοπίας:
1. Την ίδρυση μιας Ομοσπονδιακής Αρχής που εγγυόταν τις καταθέσεις μέχρι 250,000 δολάρια ανά καταθέτη και είχε σαν σκοπό την αποφυγή των καταστροφικών bank run του παρελθόντος
2. Τον ξεκάθαρο διαχωρισμό μεταξύ παραδοσιακής τραπεζικής δραστηριότητας (απλές συναλλαγές καταθέσεων που αφορούσαν καταθέτες, συνταξιούχους, μισθωτούς κλπ) και επενδυτικής τραπεζικής δραστηριότητας (επιρρεπείς σε  στοιχήματα σπεκουλαδόρων). Με τον τρόπο αυτό οι τράπεζες χωρίστηκαν σε εμπορικές και επενδυτικές με τα τσανάκια τους σαφώς διαχωρισμένα και συνεπώς κανένας τραπεζίτης δεν μπορούσε να τζογάρει με τα λεφτά μου.
Για κάμποσα χρόνια οι καταθέσεις του κοσμάκη παρέμειναν ασφαλείς και ο κοσμάκης ήσυχος. Είναι αυτό που ονομάζεται “τραπεζική πίστη” δηλαδή “σε εμπιστεύομαι μια και δηλώνεις με την εγγύηση του κράτους τίμιος και φερέγγυος, τα λεφτά είναι δικά μου και η διαχείριση τους είναι, σε τελευταία ανάλυση, δική μου υπόθεση”.
Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.
Την δεκαετία του 1980 εμφανίζεται η “τραπεζική βιομηχανία”. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι μια τράπεζα-βιομηχανία, αλλά οι αλλαγές στις έννοιες των λέξεων και η εισαγωγή νεοφιλελεύθερων νεολογισμών σπανίως συμβαδίζουν με την κοινή λογική. Σκεφτείτε τους “ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς” για παράδειγμα ή την παιδεία που έγινε “επιμόρφωση”, την εργασία που έγινε “απασχόληση” και τον εργαζόμενο που έγινε “επωφελούμενος”. Μόνο για «επισκευή» στο νοσοκομείο δεν μπαίνουμε ακόμα αλλά ποιος ξέρει στο μέλλον…
Η “τραπεζική βιομηχανία” λοιπόν αρχίζει να “σπρώχνει” για την κατάργηση του Glass Steagall Act. Τα λεφτά δεν φτάνουν στα παιδιά για τον τζόγο. Χρειάζονται και τα δικά μας.
Και επί προεδρίας Bill Clinton, ο οποίος πρέπει να θεωρηθεί σαν ο εφευρέτης της επαναστατικής πολιτικής διαχείρισης που φέρνει τον τίτλο “Πρώτη Φορά Αριστερά” και έχει καταστρέψει ολόκληρο τον λεγόμενο “Δυτικό Κόσμο”, επί Clinton λοιπόν, το Glass Steagall Act καταργείται και αντικαθίσταται από το Gramm Leach Bliley Act.
Τραπεζίτες και κοράκια διάφορα έχουν πια ελεύθερη πρόσβαση στις καταθέσεις μας. Σε αντάλλαγμα, εμείς αναβαθμιζόμαστε σε “επενδυτές”. Χαράς ευαγγέλια.
Το Glass Steagall Act καταργήθηκε το 1999. Οι συνέπειες έκαναν μόνο 8 χρόνια να φανούν και ταρακούνησαν την παγκόσμια οικονομία με την οικονομική κρίση που ξεκίνησε το 2007 και ξέσπασε (μαζί με τη φούσκα που δημιούργησε) το 2008.
Οι σεισμικές αυτές δονήσεις δεν έχουν πάρει ακόμα τέλος, η οικονομία στενάζει, ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται μόνο για προσεισμικά φαινόμενα που προαναγγέλλουν κάτι πραγματικά “μεγάλο”. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού τα στοιχήματα έχουν ξεπεράσει σε όγκο 100αδες φορές την ετήσια οικονομική δυνατότητα ολόκληρου του πλανήτη.
Και έχεις όλους αυτούς τους στοιχηματάκηδες, τους χαρτογιακάδες, τους οικονομικά αγράμματους, τους κατσαπλιάδες του κοινού ποινικού δικαίου, που κουνάνε το δάχτυλο στον κόσμο και ζητούν περισσότερη λιτότητα.
Σαν κατάληξη αυτής της αφήγησης, θέλουμε να δώσουμε και ένα ίχνος ελπίδας, καθαρά από οικονομική σκοπιά.
Πρόσφατα, σύμφωνα με άρθρο στο Zero Hedge μετά από δήλωση των Δημοκρατικών περί “εκσυγχρονισμένης” επιστροφής στο Glass Steagall Act, και οι Ρεπουμπλικάνοι υιοθέτησαν την επαναφορά του Glass Steagall Act “το οποίο έθετε φραγμούς στο τι μπορούν και στο τι δεν μπορούν να κάνουν οι μεγάλες τράπεζες”.
Βέβαια η ενσωμάτωση μιας τέτοιας επιδίωξης στην πολιτική πλατφόρμα, δηλαδή στην μη δεσμευτική αντανάκλαση των αξιών, των δυο μεγάλων αμερικανικών κομμάτων, δεν σημαίνει και πολλά σε επίπεδο κυβερνητικής πολιτικής.
Αρκεί να θυμηθούμε ποιος είναι ο σύζυγος της υποψήφιας προέδρου του Δημοκρατικού κόμματος.
Αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε
το ειδαμε εδω 

Περιμενουν τον παγκοσμιο ηγετη (Αντιχριστο)να φερει ειρηνη"Λιτσα πατερα πρωινο "15-2-16


Στο παρακάτω βίντεο η "Αστρολόγος"-"μελλοντολόγος" Λίτσα Πατέρα λέει ότι τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα εμφανιστεί στην ανθρωπότητα ένας "μεσσίας" που θα σώσει την ανθρωπότητα από το Χάος... Άσχετα αν θα πέσει μέσα ή όχι ως προς αυτήν την ημερομηνία.. βλέπουμε πως το σύστημα καλλιεργεί μέσα από τα ΜΜΕ (και στην χώρα μας δυστυχώς) την έλευση ενός παγκόσμιου "Μεσσία" (γνωστού σε εμάς, από τις γραφές, σαν ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥ..)

Ισραηλινοί στρατιώτες και έποικοι έκαναν έφοδο στο Τζαμί al-Aqsa τραυματίζοντας δεκάδες Παλαιστίνιους –Αναμένεται αντίδραση Ερντογάν


Σήμερα έγινε γνωστό ότι την Κυριακή, μια ομάδα περίπου 250 ένοπλους Ισραηλινούς εποίκους που συνοδεύονταν από δεκάδες Ισραηλινούς στρατιώτες, εισέβαλε στο Τζαμί al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ, την τρίτη ιερότερη τοποθεσία στον κόσμο για τους μουσουλμάνους, αναφέρει ο διεθνής τύπος.

Οι Ισραηλινοί έποικοι, κυρίως φανατικοί θρησκευόμενοι Εβραίοι , εισέβαλαν στο τζαμί, ως μέρος του εορτασμού τους για την εβραϊκή γιορτή της Tisha B’av. Παλαιστίνιοι μουσουλμάνοι προσκυνητές που ήταν παρόντες κατά τη στιγμή της εισβολής προσπάθησαν να σταματήσουν την εισβολή, και δέχτηκαν επίθεση από στρατιώτες και εποίκους.


Οι Ισραηλινοί στρατιώτες στην ουσία ήταν οι φύλακες των 250 Ισραηλινών που εισέβαλαν με βάρβαρο τρόπο στο ιερό για τους μουσουλμάνους χώρο. Παρά το γεγονός ότι οι ισραηλινές αρχές έχουν υπογράψει πολυάριθμες συμφωνίες, δίνοντας πλήρη δικαιοδοσία στους Παλαιστινίους μουσουλμάνους επί του Τζαμιού al-Aqsa , κουμάντο στην ουσία κάνουν οι Ισραηλινοί στρατιώτες μέσα και έξω από αυτό .


Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, οι ισραηλινές αρχές έθεσαν υπό κράτηση 21 μέλη του προσωπικού της Ισλαμικής θρησκευτικής επιτροπής Waqf που διαχειρίζεται το τζαμί.


Επιπλέον, ο στρατός έχει εκδώσει δεκάδες «διαταγές απαγόρευσης» κατά μεμονωμένων Παλαιστινίων, εμποδίζοντάς τους να λατρεύουν ή να εισέρθουν στο τζαμί.


Οι Παλαιστίνιοι που έλαβαν αυτές τις απαγορεύσεις λένε ότι ο ισραηλινός στρατός χωρίς κανένα λόγο απαγόρευσε της είσοδο τους στο τζαμί.


Κατά τη διάρκεια της εισβολής, 18 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, κυρίως από τα αποκαλούμενα «μη θανατηφόρα» όπλα που κατέχει ο ισραηλινός στρατός. Τα όπλα αυτά περιλαμβάνουν σφαίρες από καουτσούκ με επικαλυμμένο χάλυβα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης , και δακρυγόνα.


Ισραηλινοί έποικοι κάνουν συνεχώς επιδρομές στο Τζαμί Al-Aqsa για να προκαλέσουν τους μουσουλμάνους προσκυνητές από την άσκηση προσευχής και τις τελετουργίες σε ένα ιερό τόπο μόνο για τους μουσουλμάνους, τονίζει το δημοσίευμα .

Το όλο παραστατικό θα αποτελέσει σίγουρα σημείο τριβής με την Τουρκία και τον Ερντογάν, ο οποίος εμφανίζεται ως «προστάτης» των απανταχού μουσουλμάνων. Επίσης αποσαφηνίζει ότι η διαφημιζόμενη ομαλοποίηση των σχέσεων Τουρκίας και Ισραήλ, έχει ακόμη δρόμο μεγάλο και ανηφορικό.

πηγη 
Στο παραπάνω άρθρο βλέπουμε ότι κάθε μέρα που περνάει οι Σιωνιστές αποθρασύνονται όλο και πιο πολύ και πιέζουν για τον απόλυτο έλεγχο της περιοχής με τελικό σκοπό, κάποια στιγμή, την καταστροφή του Μουσουλμανικού Τεμένους (ή τουλάχιστον καταστροφή ενός μέρους από αυτό) και την δημιουργία στην θέση του.. του Ναού του Σολομώντα.. Ξέρουμε βέβαια μέσα από τις ιερές Γραφές ότι κτίσιμο του Ναού του Σολομώντα= Παγκόσμια κυριαρχία ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥ κλπ.




Το χάραγμα της αποκαλύψεως (ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) θα γίνεται τελικά με ακτίνες λέιζερ και δεν θα είναι από μόνο του το τσιπάκι. Απλή κοινή λογική το τσιπάκι μπορεί να έχει το ΧΑΡΑΓΜΑ (Μπαρκοουντ με το 666) μέσα του,άλλα δεν έχει τη δυνατότητα να χαράξει τον άνθρωπο. Αυτή τη δυνατότητα ( το να χαράξουν ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ) την έχουν οι ακτίνες λεϊζερ,για αυτο και ο μακαριστός θεολόγος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ηταν επιφυλακτικός στο θέμα αυτό(σχετικά με το τσιπάκι και μου έλεγε ότι θα είναι οι ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ) σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε λίγο καιρώ πριν φύγει από τη ζωή ( τη οποία έχω στο αρχείο μου καταγράψει).Το Τσιπάκι ειναι το επόμενο στάδιο που θα το φορέσουν στο χέρι(ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) για την Αχρήματη οικονομική συναλλαγή(Αποκ.Κεφ.13),τον πλήρη έλεγχο του ανθρώπου και την πλήρη εξάρτηση του,από τον Αντίχριστο και την νέα τάξη πραγμάτων.
βασίλειος Μαυρομιχάλης

Γέροντας Γαβριήλ 13-1-16 Όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν!!! 
Γέροντας Γαβριήλ όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν 13-1-16.Το θέμα της κάρτας του πολίτη είναι και πνευματικό αφορά την ψυχή μας.Κατά τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο είναι ψυχική πτώση και άρνηση του Χριστού εφόσον συντασσόμαστε στο αντίχριστο σύστημα που όπως λέει η αποκάλυψη δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει η να πουλά χωρίς τον αριθμό 666 που υπάρχει πλέον σε όλη την κρατική μηχανογράφηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ