Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2012 & Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ( = Β θηριο.Ψευδοπροφητης της ιερας αποκαλυψεως του ευαγγελιστου ιωαννου) DAVID DE ROTHSCHILD

ΜΕΡΟΣ 17ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Β'

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2012 & DAVID DE ROTHSCHILD

Παρακάτω υπάρχει ολόκληρο το βίντεο από την ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ  των Ολυμπιακών Αγώνων 2012-Λονδίνο):
Closing Ceremony - London 2012 Olympic Games
https://www.youtube.com/watch?v=ij3sgRG5sPY&feature=player_embedded

Στο χρονικό σημείο 1:21:00 εμφανίζετε επί σκηνής, ο τραγουδιστής George Michael  (μια μικρή προτύπωση και αυτός, του Αντίχριστου), ο οποίος τραγουδάει  "Freedom", δηλαδή "Ελευθερία")!!!

Στο παρακάτω πλάνο, (στην ζώνη του,) φαίνεται ξεκάθαρα, μια  ..νεκροκεφαλή!!!


Σε παλιότερο κεφάλαιο, Εδώ :  http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/09/11.html είχαμε δείξει και τον ..David deRothschild με μια ..νεκροκεφαλή στην ζώνη του (και την Lara Croft..)!!! George  έχει γεννηθεί στις 25 Ιουνίου 1963-ο David.. στις 25Αυγούστου 1978, βλέπετε κάτι κοινό;;
Αμέσως μετά τον George, (στο χρονικό σημείο1:38:22) μπαίνει στο στάδιο μια γαλέρα (..ιστιοφόρο εποχής) με κυβερνήτη την τραγουδίστρια Annie Lennox!!! το σκάφος περνάει δίπλα από την φωτιά... Το κόκκινο χρώμα έντονο παντού..


Στο σημείο αυτό, να επισημάνουμε ότι το σκάφος του David.. (PLASTIKI) είχε περάσει δίπλα από την Χαβάη (συμβολικά  φωτιά-hot spot)!!! ΗAnnie Lennox γεννήθηκε 25 Δεκεμβρίου 1954--ο David.. στις 25 Αυγούστου 1978, βλέπετε (και πάλι) κάτι κοινό;;
Στο χρονικό σημείο 1:45:52 φαίνεται ένας σχοινοβάτης (ακόμα μια μικρή προτύπωση Αντίχριστου) ο οποίος περπατάει πάνω σε τεντωμένο σχοινί.. και περνάει (φυσικά..) από την κορυφή της "Πυραμίδας"..!!!

Στο τέλος της διαδρομής δίνει χειραψία στον ΆΝΘΡΩΠΟ.. και τον καίει!!! Συμβολικά, του μεταδίδει την "Φωτιά-Γνώση".. (στην πράξη όμως τον καίει κανονικότατα!!! ;) )
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.. ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ!!!! 
Από το χρονικό σημείο 1:46:46 έως το 1:47:00, τα πάντα σιωπούν.. Ένα μπλε φως (που προέρχεται από την κορυφή μιας "πυραμίδας") "λούζει" το στάδιο.. Ένας διαπεραστικός "μεταλλικός" ήχος "γεμίζει" τον χώρο.. Όλα προμηνύουν ότι κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ επρόκειτο να συμβεί....

και ΞΑΦΝΙΚΑ (Στο χρονικό σημείο 1:47:00 έως1:47:25) μέσα από το σκοτάδι αρχίζει σιγά σιγά να ξεπροβάλλει στον χώρο, ένα κινούμενο Χίπικο βανπου στην οροφή του κάθετε (σε κάτι, που μοιάζει με θρόνο..) ένας περίεργος τύπος.. με μούσι καιμακριά μαλλιά που χαιρετάει αριστερά και δεξιά τον κόσμο, ο οποίος τον υποδέχεται με ενθουσιασμό!!! 
Την πρώτη φορά που είχα δει αυτή την σκηνή, (στα πρώτα τουλάχιστον δευτερόλεπτα, που βρίσκεται στο μισοσκόταδο.. αυτός οΠερίεργος τύπος..Είχα πραγματικά ανατριχιάσει!!! θα έπαιρνα όρκο, ότι ήταν οDavid.. de Rothschild!!! Εκτός από την εμφάνισή του.. και το όλο αεράτο στυλάκι αυτού τουτύπου.., παραπέμπει 100% σε David..!!! Μάλιστα, αν προσέξετε καλά, φοράει και ένακαπέλο, που "παραπέμπει" στην εποχή  τωνΛόρδων, της παλαιάς αριστοκρατίας του Λονδίνου. π.χ. σαν την οικογένεια τωνRothschild!!! 
Στην παρακάτω φωτογραφία, δείτε την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ομοιότητα που υπάρχει (στην συγκεκριμένη σκηνή) ανάμεσα σε αυτόν μυστηριώδη τύπο... και τον David de Rothschild!!!

Αυτός ο μυστήριος τύπος.. ονομάζεται Russell Brand Edward και από πίσω του (στον φόντο) διακρίνεται (με κόκκινο χρώμα..) τον αριθμό 12που οπτικά "παραπέμπει" στο αγγλικό γράμμα "R" συμπτωματικά.. το όνομά του, ξεκινά από αυτό το γράμμα.. αλλά και του David de Rothschild το επίθετο.. 
Στο παρακάτω βίντεο του David..με τίτλο "David de Rothschild to Cross the Pacific... on Plastic" στο χρονικό σημείο 0:02-0:05, βλέπετε ένα παρόμοιο Χίπικο βαν!!!

Παρακάτω απομονώσαμε και ένα καρέ από το παραπάνω βίντεο για να το δείτε καλύτερα!!!

Πάνω από το Χίπικο Βαν βλέπουμε έναν (πορτοκαλίήλιο. ο ήλιος είναι βασικό σύμβολο των illuminati!! (σαν σύμβολο κωδικοποιημένης γραφής!!! Το γράφουν, με έναν κύκλο που στο κέντρο του έχει μια τελεία!!! )
Το σήμα"hp" που φαίνεται πάνω στο Βαν, σαν πρώτη έννοια, σημαίνει Hewlett-Packard, η οποία είναι Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής υπολογιστών και θεωρείτε η κορυφαία ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! , (η μόνη εταιρία που την "ανταγωνίζεται" αυτή την στιγμή, είναι ηΚινέζικη LENOVO-σε συμμαχία με IBM..). HHewlett-Packard υπήρξε οΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ σπόνσορας του οικολόγου..David.. στην θαλάσσια Αποστολή του.. (Plastiki)!!! 
Το "hp", το συναντούμε επίσης στο κίνημα τωνHippies (Χίπις-παιδιά των Λουλουδιών) το γνωστό σε όλους μας, Ειρηνικό.. και Οικολογικό..κίνημα!! έχουμε αναφέρει παλιότερα το τι "παίζει" με τους (Χι)πις εδώ:http://astakotheories.blogspot.gr/2009/05/3-david-mayer-de-rothschild-plastiki.html 
To "hp" το συναντάμε και στο όνομα του Μάγου..Harry Potter!!! Έχουμε αναφερθεί και γι' αυτόν, εδώ :   http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/08/10.html
Φυσικά, η ημέρα των λουλουδιών.. θεωρείτε η1η Μάη.. (1η Μάη.. 1776 ιδρύθηκαν και οιILLUMINATI)!!! ο David.. έχει, αυτή την στιγμή, σαν κύρια "βάση" του, την Καλιφόρνια και πιο συγκεκριμένα, μένει στο Los Angeles (η πόλη των Αγγέλων.. και του Hollywood..) στην περιοχή  Venice Beach (η "Βενετία" της Αμερικής), μέσα σε ένα (τροποποιημένο)γκαράζ!!! Οι (παλιοί..) ιδιοκτήτες της "HP" αλλά και ο ιδρυτής της "ΑppleSteve Jobs, από έναγκαράζ ξεκίνησαν και αυτοί, τις Παγκοσμίου εμβέλειας.. εταιρίες τους!!!  Από την Καλιφόρνιαξεκίνησαν και αυτοί, όπως φυσικά από τηνΚαλιφόρνια ξεκίνησε το κίνημα των Χίπις, αλλά και η πρώτη Εκκλησία του Σατανά!!! επίσημα αναγνωρισμένη Θρησκεία από το Αμερικάνικο κράτος!!! ) 
http://astakotheories.blogspot.gr/2009/05/3-david-mayer-de-rothschild-plastiki.html 
(Επιστρέφοντας πάλι στην Τελετή Λήξης )
Από το Χρονικό σημείο 1:47:26 έως 1:49:00, ΤοΧίπικο Βαν (αφού έχει κάνει μια βόλτα κυκλικά του σταδίου) καταλήγει, μέσα από έναν από τους οκτώ ΔΡΟΜΟΥΣ.. (που επίσημα συμβολίζουν τις οκτώ γραμμές της Αγγλικής σημαίας) στο κέντρο του σταδίου.. 
βλέπουμε το διάστημα αυτό, όλο το στάδιο, να φωτίζετε από Κόκκινο.. χρώμα. Εκεί, o Russell Brand  (ίσως, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ προτύπωση Αντίχριστου, που έχουμε συναντήσει ΠΟΤΕ!!!) να κρατάει έναν ..ΤΗΛΕΒΟΑ και μέσο αυτού, να τραγουδάει "κηρύττει" τις ιδέες του... στον κόσμο που υπάρχει μέσα στο στάδιο (συμβολικά τα έθνη)!!!

Σε όλο αυτό το σκηνικό, βλέπουμε τον "Αντίχριστο" να πλαισιώνεται από μια ομάδα ανθρώπων με κάποιες ιδιότητες.. π.χ. 
Βλέπουμε έναν τύπο που είναι ντυμένος σανπαιδί που και κρατάει και έναν Αρκούδο.. στο χέρι και με τις κινήσεις τον χεριών του δείχνει ότι τον εξυμνεί..!!! στο κεφάλι του, φοράει ένατριγωνικό καπέλο που παραπέμπει στηνμαγεία!!! (συμβολίζει γενικότερα την μαγική  εκπαίδευση-φαντασία που λαμβάνουν ταπαιδιά, από τον "ψευτομεσσία".. μέσω του ιδίου και του συστήματός του, π.χ. ταινίες "τύπου"Harry Potter, "οικολογία", κ.λπ.). 
Βλέπουμε κάποιες γυναίκες ντυμένες Μονρόε.. (Συμβολισμός του Σεξ και της χλιδής).
Βλέπουμε κάποιες γυναίκες ντυμένεςαστυνομικίνες (που συμβολίζει τηναστυνομοκρατούμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση-"Ασφάλεια και Ειρήνη" που θα φέρει οΑντίχριστος!!!). 
Βλέπουμε μερικούς άντρες ντυμένους Λόρδουςστην πίστα, (που συμβολίζει την Ελίτ, πουστηρίζουν τον Ψευτομεσσία!!!). 
βλέπουμε Τέσσερις (4).. "αστραφτερές" γυναίκες  με βιολιά (που συμβολίζουν, αυτό που λέμε γενικότερα "άρτος και Θέαμα" δηλαδή μουσική, ταινίες και γενικότερα τα ΜΜΕ που κρατάνε υπό ύπνωση- αποβλάκωση το μεγαλύτερο μέρος τις ανθρωπότητας!!! To όνομα του συγκροτήματος είναι Bond.. (ειδικό Τραπεζικό ομόλογο..) Το 2011 (έναν χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες) το μουσικό συγκρότημα Bond.. τιμήθηκε με την "Ελευθερία της πόλης" για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις για εκλογή Δημάρχου, στην Τραπεζική περιοχή "City" ("Πόλη") του Λονδίνου!!! 
Βλέπουμε επίσης, έναν εύσωμο άντρα ντυμένο κάτι σαν γυναίκα-κλόουν (που συμβολίζει την ομοφυλοφιλία). 
Βλέπουμε διάφορους πολύχρωμους κλόουν (που συμβολίζουν για την Ελίτ), την "κατώτερη" πολυπολιτισμική ανθρωπότητα!!!). 
Σε μια φάση, φαίνεται και μια γυναίκα με δύο πολύ μικρά φτερά στο κεφάλι της (σύμβολο θεότητας), η οποία περιφέρεται γύρω από όλους.. (ποια θεότητα πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει;; Είναι ή δεν είναι η Isis;; εσείς τι πιστεύεται;;)
Στο τέλος κατεβαίνει από το Χίπικο Βαν και ο ίδιος ο "Αντίχριστος" και κάθεται στο κέντρο της "παρέας" και όλοι γύρω του τραγουδούν, χαμογελούν και "δείχνουν" ευτυχισμένοι.. !!!  
Το παρακάτω βίντεο από το YOUTUBE ανεβασμένο στις 25 Ιουνίου 2009.. είναι το διαφημιστικό τρέιλερ, μιας σειράς εκπαιδευτικών εκπομπών που πρωταγωνίστησε ο David.., με τίτλο" Eco Trip on Sundance Light Bulb GSE segment " !!! Στο χρονικό σημείο 0:26, ο David.. (ο οποίος βρίσκεται πάνω σε ένανΔΡΟΜΟ.. μιμείται με το χέρι του και την φωνή του έναν..ΤΗΛΕΒΟΑ!!!

Δείτε παρακάτω και ένα χαρακτηριστικό καρέ..(από το παραπάνω βίντεο-διαφημιστικό)

Ψάξαμε και βρήκαμε κάποια πράγματα για τον "περίεργο τύπο" του Χίπικου βαν, τον RussellBrand και σας τα δείχνουμε παρακάτω, και από εκεί και πέρα εσείς κρίνετε, πόσο "τυχαία" ήταν (και αυτού ) η επιλογή, για τον ρόλο του "Αντίχριστου"...
Ο Russell Brand λοιπόν, είναι κυρίως γνωστός σαν ένας Άγγλος κωμικός.. (stand-up comedy). (Έχουμε δει και τον David.. αρκετές φορές να "επιστρατεύει" το χιούμορ, για να δείχνει πιο προσιτός και ανθρώπινος..)
 Ο Russell είναι επίσης ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής, συγγραφέας, καιακτιβιστής.. θεωρείτε το κακό.. παιδί της Showbiz!!! (Τον έχουν συλλάβει τουλάχιστον 12 φορές για χρήση πάσης φύσεως ναρκωτικών και ως "δια μαγείας" την γλίτωνε πάντοτε με μικροποινές και ποτέ δεν πήγε, επί της ουσίας. φυλακή!!!)  Τον έχουν διώξει πολλές φορές από διάφορες εκπομπές και σταθμούς που εργαζόταν, επειδή πάντοτε ξεπερνούσε τα όρια ευγενείας και έβριζε ασύστολα και χυδαία τους πάντες και τα πάντα!!! στο τέλος όμως, το "Σύστημα" πάντα τον βόλευε και ποτέ δεν ξέμεινε από δουλειά.. ίσα ίσα που η καριέρα του είχε πολύ ανοδική πορεία έως σήμερα.. 
Για δυο χρόνια (2010-2012), ο Russell ήταν παντρεμένος (στην Ινδία έγινε ο γάμος σε Ινδουιστική τελετή) με την τραγουδίστρια Katy Perry!!! (την είδαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο (σε βίντεο) να δηλώνει ότι πούλησε την ψυχή της στον Διάολο για να κάνει καριέρα!!! οRussell Brand, πιστεύετε ότι δεν πούλησε την ψυχή του στον Διάολο για να κάνει καριέρα και μάλιστα Διεθνή, όπως θα δείξουμε και παρακάτω;; (ρητορικό φυσικά το ερώτημα)
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τονRUSSELL BRAND!!! Στο αριστερό χέρι του, βλέπετε ένα τατουάζ με τον (ΜΑΣΟΝΙΚΌ) αριθμό33!!!

Ο Russell Brand έχει διαγνωστεί με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD) και πάσχει από διπολική διαταραχή. Επίσης, υποφέρει και από βουλιμία. Απόλυτα λογικά συμπτώματα για έναν Σατανιστή και πρώην τοξικομανή!!! (υποτίθεται, ότι έχει κόψει τα ναρκωτικά τώρα.. ) 
Ο Russell Brand είναι λάτρης του πανθεϊσμού και του Υπερβατικού Διαλογισμού (Γιόγκα) και πιο συγκεκριμένα είναι οπαδός της "Κίνησης Χάρε Κρίσνα" !!! 
Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να διαβάστε σχετικά με την αίρεση  Χάρε Κρίσνα..
http://www.mixanitouxronou.gr/eresi-chare-krisna-pou-anastatose-tin-ellada-ke-katigories-gia-apagoges-ke-prosilitismo/
Παρακάτω μπορείτε επίσης να διαβάσετε 3 σχετικά ακόμα άρθρα περί Αστρολογίας Σατανισμού και Γιόγκα..
http://www.imglyfadas.gr/portal/gr/details.asp?cdPro=%7B36BDD4C2-F5F6-4E26-9700-E0711D37794D%7D

http://www.egolpion.com/empeiries_satanistwn.el.aspx

http://aktines.blogspot.gr/2012/04/blog-post_7491.html

Στις 07-07-(20)07, ο  Russell Brand συμμετείχε στις (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ) εκδηλώσεις του  LIVE EARTH (υποτίθεται) για την προστασία του περιβάλλοντος.., που γινόντουσαν ταυτόχρονασε 12 χώρες, και μεταδόθηκαν από τηλεόραση, ράδιο και ιντερνέτ σε όλο τον πλανήτη!!! (ο  Russell Brand ήταν ένας από τους παρουσιαστές στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου)!!! Στη ίδια εκδήλωση LIVE EARTH συμμετείχε και ο ίδιος οDavid.. de Rothschild!!!! (O David.. ήταν οΣυγγραφέας του Επίσημου Εγχειριδίου του LIVE EARTH, με τίτλο "77.. τρόποι καταπολέμησης τηςΚλιματικής Αλλαγής")!!! Είχαμε αναφερθεί παλιότερα στο LIVE EARTH εδώ :http://astakotheories.blogspot.gr/2009/03/2.html 
Το κρυφό μήνυμα, που κρυβόταν (όπως δείξαμε και στα βίντεο εδώ:http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.htmlπίσω από το "SOSLIVE EARTH" ήταν 
"666 ILLUMINATI 666EVIL A.E.ROTH (SCHILD) (CORPORATION)"!!! Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι τα χρήματα που μαζεύτηκαν από την Παγκόσμια Εκδήλωση "SOSLIVE EARTH", κανείς δεν ξέρει που ακριβώς πήγαν..μάλλον στο περιβάλλον να υποθέσουμε...;) 
Καλό είναι να αναφέρουμε για την ιστορία, ότι στην Χώρα μας, το Υπουργείο Περιβάλλοντος μετονομάστηκε (το 2009) σε Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.. (Υ.Π.Ε.Κ.Α.)!!!  Έγινε το13ο..Υπουργείο στη σειρά τάξης των Υπουργείων, σύμφωνα με απόφαση (ΦΕΚ Β’/1594/ 25-6-2013) του τότε Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου..ο οποίος, συχνά πυκνά, σε διάφορα Διεθνή Forum,  έλεγε ότι "χρειαζόμαστεΠαγκόσμια Κυβέρνηση.. και την χρειαζόμαστεΓρήγορα.."!!!)
Ο Russell Brand, το 2009, ξεκίνησε μια περιοδεία (μια την ονομασία Russell Brand: SCANDALOUS) από την Αγγλία, μετά πήγε στην Αμερική και κατέληξε στην Αυστραλία!!! Την επόμενη χρονιά (το 2010) ξεκίνησε το ταξίδι του ο Άγγλος Davidde Rothschild από την Αμερική και κατέληξε (και αυτός) στην Αυστραλία!!! 
Το 2012, ο Δαλάι Λάματίμησε, προσκαλώντας τον Russell Brand (ο οποίος και δέχτηκε), να συμμετέχει στις Βουδιστικές εκδηλώσεις για τη νεολαία που έγιναν στην Αγγλία (στην πόλη Μάντσεστερ). 
 Ένα χρόνο νωρίτερα (το 2011), ο David de Rothschild ταξίδεψε στην πόλη Leh (Leh..hel(l)..Κόλαση..) πρώην πρωτεύουσα των Ιμαλάϊων-βρίσκετε στην ευρύτερη περιοχή του ..Θιβέτ, από όπου βραβεύτηκε από τη Σχολή Θιβετιανού Βουδισμού, με το βραβείο Gyalwang Drukpa (Μεγάλος Δράκος..)!!! ο David..τιμήθηκε (υποτίθεται) για το έργο του, στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για την Κλιματική Αλλαγή.. και στις βιώσιμες λύσεις που προτείνειγια την  "Διάσωση" του πλανήτη..).
Παρακάτω βλέπετε την αφίσα από το κωμικό Show του Russell Brand που έκανε πρεμιέρα  στις25 Νοεμβρίου 2013 (1 περίπου χρόνο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες), στο Λονδίνο, στο ιστορικό θέατρο Hammersmith Apollo, με τίτλο  Messiah Complex , που μεταφράζεται στα Ελληνικά "το σύνδρομο" του Μεσσία!!!
Στο τεύχος του (κοινωνικοπολιτικού) περιοδικού "New Statesman" ("Νέος Πολιτικός") που δημοσιεύθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2013, ο Russell Brand εξέφρασε την αντίθεσή του στην καταστροφή της γης (το φαινόμενο δηλαδή τηςΚλιματικής Αλλαγής..), και κάλεσε για μια αλλαγή στη συνείδηση που να συνοδεύεται με πολιτικά και οικονομικά μέτρα για την επίτευξη ενός πιο βιώσιμου μέλλον για τον πλανήτη!!! 
Βλέπουμε λοιπόν τον Russell Brand, να έχει τις ίδιες ακριβώς απόψεις με τον David deRothschild, δηλαδή ότι το περιβάλλον καταστρέφεται και θα πρέπει να παρθούν κάποια άμεσα μέτρα (υποτίθεται) για να το σώσουμε!!!
ο Russell Brand πολλές φορές έχει ασκήσει  κριτική στους πολιτικούς, όπως έχουμε δείξει παλιότερα, ότι έχει κάνει και ο David.. εδώ : 
Παρακάτω θα αναφέρουμε 2 παραδείγματα ανθρώπων από την ιστορία, οι οποίοι είχαν μέσα στο όνομά τους το"Russell" και αναρωτηθείτε (και από αυτά) κατά πόσο τυχαία ήταν η επιλογή του Russell Brand για τον (συμβολικό) ρόλο του.. στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012.. :
1Charles Taze Russell (1852 - 1916) - Υπήρξε φιλοσιωνιστής και Ιδρυτής της Παγκόσμιας αίρεσης του κινήματος των Σπουδαστών της Γραφής, γνωστοί στις μέρες μας και σανΙεχωβάδες!!! Αυτή η  αίρεση, περιμένει έναν υλικό Μεσσία.. για να "σώσει" την ανθρωπότητα..!!!  Το καλοκαίρι που πέρασε (27-29 Ιουνίου 2014) μαζεύτηκαν (από όλο τον πλανήτη) στην Αθήνα (γήπεδο Ο.Α.Κ.Α.) και είχαν σαν κεντρικό θέμα του συνεδρίου τους "Γιατί χρειαζόμαστε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει οΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!!!" 
2. Λόρδος John Russell-Υπήρξε πολιτικός ηγέτης του κόμματος των φιλελευθέρων ,ο οποίος (μεταξύ άλλων) διετέλεσε και Πρωθυπουργός της Αγγλίας δύο φορές κατά τα μέσα του 19ουαιώνα!!!  Υπό την ηγεσία του Russell..εντάχθηκε στο κόμμα του και εκλέχτηκε (από το 1847 και για πολλά χρόνια μετά) βουλευτής οLionel de Rothschild!!! και μάλιστα ο ίδιος οRussell..  (τον ΒΟΗΘΗΣΕ για ακόμα μία φορά. .)περνώντας ειδική τροπολογία, με την οποία επέτρεψε στον  Lionel de Rothschild να είναι οΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ στα χρονικά της Αγγλικής πολιτικής ιστορίας που ορκίστηκε με ΕΒΡΑΪΚΟ ΌΡΚΟ!!!  (για αρκετά χρόνια αντιδρούσαν οι Χριστιανοί Άγγλοι πολιτικοί, μέχρι τελικά να ψηφιστεί αυτή η τροπολογία!!!)
ο Lionel de Rothschild όπως και o Λόρδος JohnRussell  είχαν σαν εκλογική τους περιφέρεια τοCity του Λονδίνου!!!
ο David.. de Rothschild είναι (απευθείας γραμμή αίματος) απόγονος του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.. Lionel deRothschild!!! και βλέπουμε (και στην περίπτωση των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου..) την ιστορία, υπό μια ευρύτερη έννοια, να επαναλαμβάνεται.. στην ίδια Χώρα (Αγγλία), στην ίδια πόλη (Λονδίνο) , ένας "Λόρδος"Russell.. να "ανοίγει τον δρόμο-βοηθάει" σε (συμβολικό επίπεδο) έναν de Rothschild.. (David..)!!!
Από το χρονικό σημείο 1:50:15 και μετά, βλέπουμε (μέσα από το χίπικο βαν..) να βγαίνει ένα γιγάντιο ΧΤΑΠΟΔΙ.. και όλο το στάδιο (ανθρωπότητα) να χορεύει στον ρυθμό του..!!! Το "πάρτι" φθάνει στο ζενίθ του!!!

Οι "συνωμοσιολόγοι" έχουν πολλές φορές παρομοιάσει την οικογένεια Rothschild σαν έναΧΤΑΠΟΔΙ που έχει απλώσει παντού τα πλοκάμια της.... κάτι που όπως φαίνεται και (από την εικόνα) η ίδια, ή οικογένεια Rothschild έχει "αποδεχτεί" τον χαρακτηρισμό...
“Η πραγματική απειλή για την δημοκρατία μας είναι αυτή η Αόρατη Κυβέρνηση που σαν έναγιγαντιαίο Χταπόδι έχει απλώσει τα γλιτσιασμένα του πλοκάμια πάνω από κάθε πόλη, νομό και έθνος. Όπως και το πραγματικό Χταπόδι, λειτουργεί μυστικά κάτω από το δικό του μελάνι… Στην κεφαλή του Χταποδιού είναι τα συμφέροντα του Rockefeller και ένα μικρό groupΠανίσχυρων Τραπεζικών Οίκων που γενικά αποκαλούνται Διεθνείς ΤραπεζίτεςΗ μικρή αυτή παρέα των Τραπεζιτών, ουσιαστικά διοικεί την Κυβέρνηση των ΗΠΑ σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα και στην πραγματικότητα ελέγχουν και τα δύο πολιτικά κόμματα.”
John F.Hylan
Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, 1922
“Αυτός ο νόμος (για την δημιουργία της Federal Reserve Bankεδραιώνει το πιο γιγαντιαίο trust επάνω στη γη. Όταν ο Πρόεδρος Wilson τον υπογράψει, η Αόρατη κυβέρνηση της χρηματικής δύναμης θα νομιμοποιηθεί… το χειρότερο νομοθετικό έγκλημα όλων των εποχών συντελείτε με αυτό το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό νόμο”
Γερουσιαστής Charles A. Lindbergh 1913
“Άθελα μου, κατέστρεψα την χώρα μου. Ένα υπέροχο βιομηχανικό έθνος, από ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο. Η ευημερία του έθνους και ως εκ τούτου και όλων την δραστηριοτήτων μας, είναι στα χεριά μερικών ανθρώπων. Καταλήξαμε να είμαστε ένα από τα χειρότερα διακυβερνημένα, μια από τις πιο παντελώς ελεγχόμενες και εντολοδόχες κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο, μια κυβέρνηση χωρίς ελεύθερη βούληση, χωρίς κρίση και ψήφο πλειοψηφίας, αλλά μια κυβέρνηση σύμφωνα με την άποψη και τις διαθέσεις μιας μικρής ομάδας κυριάρχων ανθρώπων” 
Woodrow Wilson
Αμερικανός Πρόεδρος, δήλωση αμέσως μετά την υπογραφή της δημιουργίας της Αμερικανικής Πολιτειακής Τράπεζας (Federal Reserve Bank) 1913
“Όταν ο νόμος για την Federal Reserve Bankπέρασε, ο λαός των Η.Π.Α. δεν αντιλήφθηκε πως ένα Παγκόσμιο Τραπεζικό σύστημα στηνόταν εδώΈνα υπέρ-κράτος ελεγχόμενο από Διεθνείς Τραπεζίτες και βιομηχάνους που συμπράττουν για νασκλαβώσουν τον κόσμο για την δική τους ευχαρίστηση. Πολλές προσπάθειες έγιναν από τη Fed για να κρύψει την δύναμη του, αλλά η αλήθεια είναι πως η Fed σφετερίστηκε την Κυβέρνηση. Ελέγχει τα πάντα εδώ και ελέγχει όλες τις διεθνείς μας σχέσεις. Φτιάχνει και διαλύει Κυβερνήσεις κατά βούληση”
Louis McFadden
Πρόεδρος της επιτροπής Τραπεζών και Πίστωσης
Από όλα τα παραπάνω μπορείτε να καταλάβετε ότι το "Χταπόδι" (που "χορεύουν" όλοι στον ρυθμό του... συμβολίζει το Τραπεζικό καρτέλ (της οικογένεια Rothschild) και το μυστικό δίκτυο που έχει στήσει εδώ και πολλά χρόνια στον πλανήτη, χρεώνοντας (μέσω του τόκου, κ.λπ.) σχεδόν όλα τα κράτη του πλανήτη!!!
Τώρα πια, αυτό το Τραπεζικό καρτέλ (illuminati) θεωρεί ότι είναι έτοιμο (παντοδύναμο) να βγει από το παρασκήνιο και να κυβερνήσει, φανερά πια, ΌΛΑ ΤΑ ΈΘΝΗ δια μέσω του Αρχηγού-"αντιπρόσωπό τους" (Αντίχριστο) που θα τον βοηθήσουν με κάθε μέσο (ακόμα και με Παγκόσμιο Πόλεμο αν χρειαστεί..) για να τον στέψουν τελικά Παγκόσμιο Ηγέτη!!! Η κοινή λογική λέει, ότι αυτό το άτομο θα είναι ένας αυθεντικός γόνος της Ελίτ, που κατά την άποψή μας,  με βάση όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια και σας έχουμε δείξει, πιστεύουμε ότι θα είναι ο David.. de Rothschild!!!Ήδη είναι (δια μέσου της οικολογίας) Πρεσβευτής του ΟΗΕ..και συνεχίζει να εμφανίζεται συχνά πυκνά σε διάφορα Διεθνή Forum..). Αυτό που ακόμα δεν είμαστε σίγουροι και προσπαθούμε να υπολογίσουμε, είναι σε ποια ηλικία θα στεφτεί ο David.. "Θεός" Ίσως μέχρι το 2018, οι συνθήκες να είναι οι ιδανικές για να επιτευχθεί το σχέδιο τους.. θα δούμε.. Εμείς, όπως και να χει, ατομικά και σαν λαοί καιμε την βοήθεια του Θεού, θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας.. (με ειρηνικά πάντοτε μέσα) για να μην τους επιτρέψουμε (ή έστω να τους καθυστερήσουμε) τα όποιαΣατανικά τους σχέδιά για Παγκόσμια Κυβέρνηση!!! 
Στην παρακάτω εικόνα (από το εσωτερικό του σκάφους "PLASTIKI" του David.. βλέπετε, σε περίοπτη θέση ζωγραφισμένο, ένα ΧΤΑΠΟΔΙ!!! (και τον αριθμό 13.. )
Για το τι "παίζει" με τον αριθμό 13.. έχουμε παλιότερα αναφερθεί αναλυτικά) στα βίντεο που φτιάξαμε εδώ :http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html
Να συμπληρώσουμε επίσης, ότι το κεφάλαιο 13της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, είναι το κατεξοχήν κεφάλαιο (υπάρχουν και κάποιες μικρές αναφορές και σε άλλα κεφάλαια της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ)  που μιλάει για την έλευση τουΑντίχριστου επί της Γης!!! (περιγράφετε σαν  τοΘΗΡΙΟ που βγαίνει μέσα από την θάλασσα.. Οπροφήτης Δανιήλ, αυτό το ΘΗΡΙΟ (ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ;;) το συνδέει και με τον αριθμό 4.. ( 13=1+3=4..)
Στις ταινίες του πράκτωρ 007 (James Bond), ο "καλός" κατάσκοπος (που υποτίθεται) ότι πολεμάει μια Μυστική Παγκόσμια Εγκληματική Οργάνωσημε το όνομα "SPECTRE" (που σημαίνει" Φάντασμα" στα Γαλλικά)
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε, ένα από τα σήματα αυτής της οργάνωσης, που είναι έναΧΤΑΠΟΔΙ..!!!

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε έναν υπερήρωα των κόμικς με το όνομα "the SPECTRE" ("το Φάντασμα")!!!
Συγκρίνετε, την παραπάνω εικόνα (παρατεταμένο δεξί χέρι..) με τις εικόνες από εδώ :http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/09/11.html
Αυτός ο πράσινος.. δαιμονικός χαρακτήρας είναι υποτίθεται ένας ήρωας του καλού!!! Ήμαρτον!!!Είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ η προπαγάνδα που περνάει το Εωσφορικό "Σύστημα" στις μέρες μας, ακόμα και στις πιο αθώες ψυχές των μικρών παιδιών!!! Μια ματιά να ρίξει κανείς στα κινούμενα σχέδια που προβάλλουν  τα ιδιωτικά κανάλια τα πρωινά και (λίγο γνώστης να είναι κάποιος..) θα αντιληφθεί αμέσως, το πόσο πολύ ο Σατανισμός έχει διεισδύσει για τα καλά, στην καθημερινότητά μας!!! Είναι και αυτό ένα ακόμα Σημείο Των Καιρών..  για να αντιληφθούμε που οδηγείτε η ανθρωπότητα σήμερα..  Γενικότερα, καλό θα είναι να αποφεύγετε να βλέπετε πολύ τηλεόραση.. προτιμήστε την ενημέρωση μέσα από το ραδιόφωνο και το ιντερνέτ, που τουλάχιστον (όσο είναι ακόμα ελεύθερο και αυτό..) μπορείτε να επιλέξετε τι θα ακούσετε, θα δείτε και θα διαβάσετε..
Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τον "Spectre" να ανασταίνεται. βγαίνοντας μέσα από το νερό.. με την βοήθεια ενός Χταποδιού.. η Πεντάλφα(σύμβολο που χρησιμοποιείται στον Σατανισμό για επίκληση Δαιμόνων) "Φέγγει" πάνω από το κεφάλι του...


Στο σημείο αυτό ολοκληρώνουμε (ένα ακόμα) κεφάλαιο (αφού φωτίσαμε σε αυτό, με την δική μας πάντοτε "συνωμοτική" ματιά.., τα "Παρασκήνια" της ΕΝΑΡΞΗΣ και ΛΗΞΗΣ των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο και την σύνδεσή τους με τον David..) και πρώτα ο Θεός, τα λέμε κάποια στιγμή με περισσότερα .....Αστακός
Για όσους/όσες δεν έχουν διαβάσει την ερευνά-θεωρία μας, μπορούν να την βρουν όλη εδώ :http://astakotheories4.blogspot.gr/
ΠΗΓΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΛΙΝΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ